Forum » Kriptovalute in blockchain » Spekuliranje cen kriptovalut in ICOjev part 2
Spekuliranje cen kriptovalut in ICOjev part 2
Temo vidijo: vsi
PrihajaNodi ::
Vsi bomo bogati, prav vsi, nikogar ne izpustimo...
Linkey ima lep logotip. Fantrk s senco, ki isce samega sebe.
Linkey ima lep logotip. Fantrk s senco, ki isce samega sebe.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: PrihajaNodi ()
jype ::
Qrctegleda je izjavil:
Strah te je. Zato si zalepil propagandni material, da ne bi ostal brez kruha. Obrambni mehanizem se ti je sprožil. Priznaj!Fouš si, da si kr zelen v fris.
Qrctegleda ::
Qrctegleda je izjavil:
Strah te je. Zato si zalepil propagandni material, da ne bi ostal brez kruha. Obrambni mehanizem se ti je sprožil. Priznaj!Fouš si, da si kr zelen v fris.
HODL!
Qrctegleda je izjavil:
Qrctegleda je izjavil:
HODL!
A to si ti ko si bil majhen?
PrihajaNodi je izjavil:
Xtz danes na tazprodaji
Zelen sem od zavisti. A prodajaš Tezuse za 1000x več kot si kupil?
Mato989 ::
Nodi kaj odgovarjaš trolom =)
Če sem pomagal, se priporočam za uporabo linka!
KUCOIN EXCHANGE link: https://www.kucoin.com/#/?r=E3I9Ij
BINANCE EXCHANGE link: https://www.binance.com/?ref=10161115
KUCOIN EXCHANGE link: https://www.kucoin.com/#/?r=E3I9Ij
BINANCE EXCHANGE link: https://www.binance.com/?ref=10161115
Penzija, Lambo, zlata ura, zasebno letalo. To niso prave vrednote, fantje. Trol gor ali dol.
Zaslepili so vas z lažnimi obljubami o lepšem življenju, ampak je prej treba še nekaj kupiti in hodlati, da kiti v miru prodajo. To je nigerijska prevara 2.0. -valvoline- je moj vzornik. Jaz sem samo posnemovalec.
Zaslepili so vas z lažnimi obljubami o lepšem življenju, ampak je prej treba še nekaj kupiti in hodlati, da kiti v miru prodajo. To je nigerijska prevara 2.0. -valvoline- je moj vzornik. Jaz sem samo posnemovalec.
Jure, kdaj zapremo pekarno?
Jst mam mejo tam med 30 pa 50. Si predstavljaš nakup ETH za 10 USD?
potrebno bo postaviti mejo kdaj bomo nehali verjeti. jaz imam mejo pri 70-80mlrd capa
Jst mam mejo tam med 30 pa 50. Si predstavljaš nakup ETH za 10 USD?
Zgodovina sprememb…
jype ::
PrihajaNodi je izjavil:
Jure, kdaj zapremo pekarno?Ne vem, kdaj jo boste.
Moja bo bržkone odprta še vsaj 10 let.
PrihajaNodi je izjavil:
Jej, jej, koliko kriptokovančkov se bo nabralo...
PrihajaNodi je izjavil:
Namesto virtualne pekarne se nauči krhko pecivo, namesto Tezusa pa Ruby. Važi?
Vazelin ::
evo, za 1eur dobite 3 tezus
Veste kaj pomeni nuklearna zima?
Če ne veste imate tukaj zanimiv članek:
https://www.ccn.com/why-a-sub-3000-drop...
tether #4
Veste kaj pomeni nuklearna zima?
Če ne veste imate tukaj zanimiv članek:
https://www.ccn.com/why-a-sub-3000-drop...
tether #4
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Vazelin ()
Qcube ::
Bi bilo zanimivo vedet koliko bi se dvignil skupni market cap če bi zdaj naenkrat dal 2 miljarde ven iz tethra v kojne.
The exchange purge has started. @Liqui_Exchange is closing.
I believe many more, especially smaller exchanges will follow. The bull market forced them to make large investments in their IT infrastructure, and the bear market dried out the trading volume.
Vazelin, kripta je konec, kar si zaslužil si zaslužil. Treba pa še vseeno 1000 hodlerjev (plankton), da se nahrani enega playerja (kita). V nasprotnem primeru se sesuje dejansko proti 0.
Qrctegleda je izjavil:
Vazelin, kripta je konec, kar si zaslužil si zaslužil. Treba pa še vseeno 1000 hodlerjev (plankton), da se nahrani enega playerja (kita). V nasprotnem primeru se sesuje dejansko proti 0.
So pa še sharki, ki so še bolj opasni od kitov.
Je kak zanimiv ico na obzorju?
Zgodovina sprememb…
Je kak zanimiv ico na obzorju?
Nodi: v tej temi je ICO prepovedana beseda. Cmon, bodi koristen
Nodi:
Je Stellar dokončno kapituliral? Eden od zmagovalcev leta 2018 tone in tone
Čaka nas kripto jedrska zima.
Je Stellar dokončno kapituliral? Eden od zmagovalcev leta 2018 tone in tone
Čaka nas kripto jedrska zima.
Zgodovina sprememb…
PrihajaNodi je izjavil:
Zmagovalec tega leta je....Tetherlopov
Na redditu je tut en valvoline, citiram
Tether is #4... just ridiculous
Se že kažejo obrisi TOP coinov leta 2022? Je med njimi TRON?
Zgodovina sprememb…
jype: se bo kakob udeležil Hongkong Blockchain Week 2019?
https://www.eventbrite.com/e/hong-kong-...
https://www.eventbrite.com/e/hong-kong-...
Kakob je prezaposlen s peko.
Marcet cap jutri 105 miljard. Par mesecev gibanja med 105 in 112 nato pa 90.
Marcet cap jutri 105 miljard. Par mesecev gibanja med 105 in 112 nato pa 90.
Zgodovina sprememb…
neverlucky ::
Ljudje cez 2 leti se nam bodo smejali, kako neumni smo bili. Jype bo neprestano objavljal screene nasih postov, ko smo govoruli, da je s kriptom konec.
Dajmo malo optimizma no!!
Dajmo malo optimizma no!!
-valvoline- ::
...Bitcoin has been dead quiet for several weeks around about $3,600. Last time bitcoin was quiet like this was when it was up at $6,500, it ended disastrously. Based on the pattern. odds are we get a similarly sharp drop again soon-may even have started tonight...
Jaz upam, da doživim dan, ko se bom lahko s kolesom odpeljal iz Ljubljane do Moskve brez sestopanja
Če ne drugega bo zanimivo videt leta 2025 ob branju te teme, kdo je zadel.
Še sedaj se spomnim tvoje Eligme in super duper projektaiz MIT - a, ki bo spremenil svet.
Jaz upam, da doživim dan, ko se bom lahko s kolesom odpeljal iz Ljubljane do Moskve brez sestopanja
A ko bo Tezos 200+? Takrat boš na Tajskem že.
-valvoline- je izjavil:
...Bitcoin has been dead quiet for several weeks around about $3,600. Last time bitcoin was quiet like this was when it was up at $6,500, it ended disastrously. Based on the pattern. odds are we get a similarly sharp drop again soon-may even have started tonight...
Jst mam štrik prpravlen.
Zgodovina sprememb…
dec17 btc 20k 1btc ~ 10 solidnih mesecev penzije
apr18 btc 8k 1btc ~ 4 mesecev penzije
dec18 btc 4k 1btc ~ 2 mesecev penzije
apr19 btc 1k 2btc ~ 1 mesec penzije
............
.......
....
..
.
0
apr18 btc 8k 1btc ~ 4 mesecev penzije
dec18 btc 4k 1btc ~ 2 mesecev penzije
apr19 btc 1k 2btc ~ 1 mesec penzije
............
.......
....
..
.
0
Zgodovina sprememb…
- spremenil: -valvoline- ()
3000$ je 2600€. To ti je trenutno še 2 meseca penzije če živiš v Sloveniji. Ni še tak slabo. Če živiš na veliki nogi v Londonu, pa to ni niti za dva dni. Zdaj pa preračunaj če porabiš 1 BTC na 48 ur koliko jih rabiš če boš živel še 60 let. Karnekaj. Kakob lahko kar začne tuhtat o pekarni z bureki in krkim pecivom.
Qrctegleda je izjavil:
3000$ je 2600€. To ti je trenutno še 2 meseca penzije če živiš v Sloveniji. Ni še tak slabo. Če živiš na veliki nogi v Londonu, pa to ni niti za dva dni. Zdaj pa preračunaj če porabiš 1 BTC na 48 ur koliko jih rabiš če boš živel še 60 let. Karnekaj. Kakob lahko kar začne tuhtat o pekarni z bureki in krkim pecivom.
Malo optimizma. BTC je še vedno visoko.
Nodi: za early adopterje je itak vseeno. Ali je BTC 4000 ali 400k. Že v prvem primeru imajo x4000
Nodi: za early adopterje je itak vseeno. Ali je BTC 4000 ali 400k. Že v prvem primeru imajo x4000
To je res. Kar naj pretvorijo vse btcje v xtz...več za nas.
Enormen volume pri bUNKERI. Zjutraj 2k sedaj že 16. https://coinmarketcap.com/currencies/ba...
Zgodovina sprememb…
0x 4000 = 0. Hodl casi so mimo.
Zgodovina sprememb…
skupni mc vodilnih stablekonjev je ze preko 600 milijonov. usdc+tusd+gusd. pospeseno prevzemajo vlogo pocen placevanja in posiljanja kesa na daljavo, tetherprinterju so steti dnevi konkurenca ga bo povozila, ni potrebe po nadaljnem obstoju nobenga kakeckojna k ni stabilni vkljucno btc kakec.
Zgodovina sprememb…
-valvoline- je izjavil:
skupni mc vodilnih stablekonjev je ze preko 600 milijonov. usdc+tusd+gusd. pospeseno prevzemajo vlogo pocen placevanja in posiljanja kesa na daljavo, tetherprinterju so steti dnevi konkurenca ga bo povozila, ni potrebe po nadaljnem obstoju nobenga kakeckojna k ni stabilni vkljucno btc kakec.
Kaj pa je s Tezusom?
-valvoline- ima prav. Poceni plačevanje in prenos denarja že deluje s stablecoini. Ni nobene potrebe za novih 7000 kriptovalut na 7000 podlage. BTC je kakeckojn.
Do 9AM napovedujem odboj na 114,5mlrd (da, azijci bodo dvignili) in potem evropejci dumpnejo na 109mlrd.
Ko se zbudimo v mrzlo rano jutro okoli 10 bo nekje na 105 mrd. BTC bo silil pod 3000$. Zdaj pa po en čips in gledat nove dele serij. FOMO me daje, že zamujam.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Qrctegleda ()