» »

Spekuliranje cen kriptovalut in ICOjev part 2

Spekuliranje cen kriptovalut in ICOjev part 2

Temo vidijo: vsi
««
42 / 468
»»

Vazelin ::

Bilzerian, ne Blizerian

PrihajaNodi ::

jype je izjavil:

A tko kot Dane Blizerijan?

Dobra, svaka cast za tole;)

gruntfürmich ::

šparajte 2-3 leta in potem kopičite bitcoine. ko bo 100 tedenska ema šla zopet nad 20 še morda ne bo prepozno. pazite pa na dipe naslednje leto; znajo postati 'globalni' v naslednjem ciklu.
"Namreč, da gre ta družba počasi v norost in da je vse, kar mi gledamo,
visoko organizirana bebavost, do podrobnosti izdelana idiotija."
Psiholog HUBERT POŽARNIK, v Oni, o smiselnosti moderne družbe...

gustek_si ::

jype je izjavil:

Kdo je pa to?

Upam, da poznaš vsaj Lanca Armstronga, od katerega si nosil rumeno LiveStrong zapestnico 5 let. Demenca, aja, aja.

jype ::

Hm? Od Armstrongov poznam Lojzeta trobentača pa unga k je po Luni skakal.

O kome bre lancu ti to pričaš?

Baja ::

pa saj veš jype, oni ko bi se mogu Legstrong pisati.

kingsix ::

jype je izjavil:

Hm? Od Armstrongov poznam Lojzeta trobentača pa unga k je po Luni skakal.

O kome bre lancu ti to pričaš?

Obstaja še oni, ki je bil prevarant/goljuf prve klase.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: kingsix ()

rokp ::

Nemogoce, a biciklist?

Sem ravno zgooglal, ja. Ne spremljam športa, pa Oprah tudi ne. Ko sem zadnjič gledal TV, je Križaj padel pri vratcih številka trinajst.

Šport je zato, da se ga udeležiš, ne pa za gledanje.

Jaz isto pravim za seks. Seks je zato, da se udeležiš, ne pa gledaš in drkaš zravn

perci ::

jype je izjavil:

Sem ravno zgooglal, ja. Ne spremljam športa, pa Oprah tudi ne. Ko sem zadnjič gledal TV, je Križaj padel pri vratcih številka trinajst.

Šport je zato, da se ga udeležiš, ne pa za gledanje.

A v filmih tudi samo igraš, namesto da bi jih gledal?

Mhm, pa knjige tudi samo pišem, potem jih pa nihče ne bere.

Rizpect.

jype se še ni čisto odločil katero pot bo užgal. Ampak jaz pravim, vsi drugačni vsi enakopravni. Jure, upam da se najdeš čimprej.

Dejte nehat, spremljam ponovno oblikovanje bartove glavice. Najbrž gremo dol, ponovni ABC vzorec se formira.

Zgodovina sprememb…

Qcube ::

gruntfürmich je izjavil:

šparajte 2-3 leta in potem kopičite bitcoine. ko bo 100 tedenska ema šla zopet nad 20 še morda ne bo prepozno. pazite pa na dipe naslednje leto; znajo postati 'globalni' v naslednjem ciklu.

Sem čisto pozabil spremljat 20, 100 cross. Prejšnji teden/dva se je križal navzdol. Če bi se ponovil 2015 in se tudi časovno ujemalo bi morala bit kapitulacija naslednji teden. Dvomim da bo tako hitro, ampak bomo videli če bo velik rdeč dildo v 2000 :D

Ful malo je potrebno, da se človek spremeni. Dan je bil včasih knjižni molj, prebiral je vsega in svašta o pokru, v Knjižnici je preživel mesece. Skratka, hi class literatura.
Ko je svoje znanje vnovčil, je nekega dne prišel do spoznanja, zakaj on ne bi prisluženega vnovčil in postal zelo priljubljen lik na Instagramu. Odlična business odločitev. Za vsak post na Instagramu dobi eno povprečno letno plačo predsednika RS. Si predstavljaš? Izbere interesantne panorame, se slika v bizarni pozi, s kozo ali brez, objavi in zasluži kot nadpovprečen zaposleni v Sloveniji. Win win. To, da je multipliciral z BTC je zgolj in samo češnja na torti.

gustek_si je izjavil:

Jure, upam da se najdeš čimprej.
Ne drugih sodit po sebi, no. Mene so že drugi našli.

[redacted]

gruntfürmich je izjavil:

Lahko pojasniš globalne dip-e?

Vazelin je izjavil:

Ful malo je potrebno, da se človek spremeni. Dan je bil včasih knjižni molj, prebiral je vsega in svašta o pokru, v Knjižnici je preživel mesece. Skratka, hi class literatura.
Ko je svoje znanje vnovčil, je nekega dne prišel do spoznanja, zakaj on ne bi prisluženega vnovčil in postal zelo priljubljen lik na Instagramu. Odlična business odločitev. Za vsak post na Instagramu dobi eno povprečno letno plačo predsednika RS. Si predstavljaš? Izbere interesantne panorame, se slika v bizarni pozi, s kozo ali brez, objavi in zasluži kot nadpovprečen zaposleni v Sloveniji. Win win. To, da je multipliciral z BTC je zgolj in samo češnja na torti.

Ko ga jebe debila. Nisem fouš, da ne boš mislil slučajno. Sigurno ni srečen, sigurnoooooooooo. Ne more biti srečen, ker to so materialne rečiiiiieireoierpegoipodkrp!

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Vazelin ()

Sigurno ni srečen, sigurno je zlagano, sigurno babe niso prave - to so lutke!!!

gustek_si je izjavil:

Sigurno ni srečen, sigurno je zlagano, sigurno babe niso prave - to so lutke!!!

Vagine so overrated, tudi Ferrariji so overrated, pa koze (živali), pa 100inčni TVji so brezveze, pa une brezvezne lokacije v stilu Singapore Marina, to se vse naveličaš v dveh mescih. :D Prav život je furat v eni pisarni do penzije, ravno tolko denarja rabiš da preživiš, ne več ne manj! To je točka 1 zapoved za srečno življenje!:D

OK, dejmo nehat trolat in se posvetimo grafom. Če sem pošten upam, da je range od 100-130mlrd tudi končno dno in da ne bo več padalo.

Danes vržem še 5eur v cardano ;) Mam pač načrt, da akumiliram.

Zgodovina sprememb…

Tudi jaz 5€ v kardano in upam na 5000€ da kupim nekaj koke in zapravim hitro na spremljevalkah. Na spremljevalkah, ne na kurbah, da ne bi kdo mislil.

Kaj pa hvco? Penzija coin?

gustek_si je izjavil:

Tudi jaz 5€ v kardano in upam na 5000€ da kupim nekaj koke in zapravim hitro na spremljevalkah. Na spremljevalkah, ne na kurbah, da ne bi kdo mislil.

En kolega je enkrat najel spremljevalko za službeno zabavo.;) Mislim da je dal nekih 500eur za cel večer. Valda se je potem še dolgo bahal v službi z njo

Vazelin, pa kje ti delaš, da imaš take genialce za sodelavce?

Če boš dal 500eur v Cardano boš lahko 100x najel spremljevalko. Vidim zopet oblikovanje bartove glavice;(

Zgodovina sprememb…

Vazelin je izjavil:

gustek_si je izjavil:

Tudi jaz 5EUR v kardano in upam na 5000EUR da kupim nekaj koke in zapravim hitro na spremljevalkah. Na spremljevalkah, ne na kurbah, da ne bi kdo mislil.

En kolega je enkrat najel spremljevalko za službeno zabavo.;) Mislim da je dal nekih 500eur za cel večer. Valda se je potem še dolgo bahal v službi z njo

Spremljevalka je kot bombonjera, nikoli ne veš kaj dobiš. Je pa zanimivo ker je teh pralin res skoraj neskončno mnogo in se okusi ne ponavljajo.

Zgodovina sprememb…

Za 500e je dobil neko bolj švohno. Ena kolegica dobi za GFE vikend cca 2kEUR+ in tukaj niti slučajno ni nobenega spolnega odnosa ali karkoli. Je pa res lepa in res zelo razgledana.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: kingsix ()

amacar ::

Pa koga briga to v tej temi...

Seveda briga. Pubeci investirajo v kripto da si bodo lahko privoščili kako punco. Tolk, da vejo kolko to stane.

amacar je izjavil:

Pa koga briga to v tej temi...

Marsikoga. ;) To je cel biznis v New Yorku. Jaz razmišljam, da bi naredil coin GFAS (girlfriend as a service coin)

Zgodovina sprememb…

kingsix je izjavil:

Seveda briga. Pubeci investirajo v kripto da si bodo lahko privoščili kako punco. Tolk, da vejo kolko to stane.

Če bo takole raslo, bomo ravno dinozavri preden si bomo lahko kaj privoščili.

Jaz sem v kriptu zato, da si bom pri 60ih privoščil mlado meso (20 let) na tedenski ravni:D

Vazelin je izjavil:

Jaz sem v kriptu zato, da si bom pri 60ih privoščil mlado meso (20 let) na tedenski ravni:D

Boš vesel, če ti bo zavarovalnica omogočili zdravila za hemeroide.

Glede na trenutne cene si boš lahko privoščo le 20 let staro govedino. Saj kuhaš cel vikend pa bo. =)

Če se bo tole kdaj pobral in šlo vsaj 2x gor, ne 5x, 10x ampak 2x...

Triljon gladko v nekaj letih.:D

Vazelin je izjavil:

Triljon gladko v nekaj letih.:D

mhm, investitorje boš pa v Afriki odkril.

Spet lep skok BTC dominance...

Zgodovina sprememb…

še enkrat za vse ki niste poslušali Vitalija:

Real coin

Bilzerian je nesrečen v resnici in nam servira srečne trenutke. Podobno kot jype.

Zeitgeist ::

PrihajaNodi je izjavil:

še boš čakal kakšno leto ali dve :)

Zeitgeist je izjavil:

PrihajaNodi je izjavil:

še boš čakal kakšno leto ali dve :)

Da ne bo isto trepljanje po jajcih leta 2023. Še kakšno leto pa bo.:))

Leta 2023 tele teme ne bo več, sem pa ke bo prišel sem Valvoline in povedal svoje o tetherlopovu.

Leta 2023 tele teme ne bo več oziroma bo neaktivna, sem pa ke bo prišel sem Valvoline in povedal svoje o tetherlopovu.

Zgodovina sprememb…

Leta 2023 bo forum na blockchainu, ki ti bo onemogočal, da boš imel 10 računov ter se pogovarjal s samim sabo.

gustek_si je izjavil:

Bilzerian je nesrečen v resnici in nam servira srečne trenutke. Podobno kot jype.
Evo en nesrečen trenutek...

Freud pravi da kdor ima potrebo po javnem dokazovanju osebne sreče je tako nesrečen da je vreden pomilovanja.

louser ::

Freud je bil filozof. Filozof ene veje.
Za razumevanje filozofije moraš da poznaš več kot samo eno stran.
««
42 / 468
»»