» »

Spekuliranje cen kriptovalut in ICOjev part 2

Spekuliranje cen kriptovalut in ICOjev part 2

Temo vidijo: vsi
««
207 / 468
»»

Jacksmav ::

Binance delajo...z prekinitvami...

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Jacksmav ()

Vazelin ::

Niti to več ne strese kripto trga. Še binance so izgubile malo ;)
I got 99 problems but 4 usd XTZ ain't one...

bvt ::

Nimas pojma kaj se dogaja v ozadju, sam beri novice, ki ti jih servirajo, pridna ovcka

bvt je izjavil:

Nimas pojma kaj se dogaja v ozadju, sam beri novice, ki ti jih servirajo, pridna ovcka

Daj, razloži potem situacijo lol.

kiFni ::

Počas bo folk izučilo, da se ne drži kripta na cex-ih. Ampak ne. Alarm in protivlomna vrata tudi inštaliraš šele ko te pokradejo ;(( Čas je že da se na dex-ih začne trejdat.

kiFni je izjavil:

Počas bo folk izučilo, da se ne drži kripta na cex-ih. Ampak ne. Alarm in protivlomna vrata tudi inštaliraš šele ko te pokradejo ;(( Čas je že da se na dex-ih začne trejdat.

Slisi se kot reklama za binance dex. Pridne ovcke bodo sigurno prisle v pastirjevo kletko. Ce ne jih bo volk pozrl.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: bvt ()

Ne... binance dex sploh ni dex.
HyperDex/BarterDex

povprecen trejdar tega ne ve, saj vecina dex-ov sploh ni dex

Pri hdex in bdex imaš priv key samo ti. Torej je pravi dex.

PrihajaNodi ::

Dominanca BTC ja počasi a vstrajno raste. Alti bodo šli kmalu rakom žvižgat.
#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi

NEO je 8.94. CMC je 186mlrd.
NEO je bil 5.50 ko je bil CMC cca 100mlrd

Vazelin je izjavil:

NEO je 8.94. CMC je 186mlrd.
NEO je bil 5.50 ko je bil CMC cca 100mlrd

Kaj to pomeni?

Btc 6k....
#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi

Zgodovina sprememb…

Kaj pomeni? Če gre cap nazaj na 100 gre neo na 1 usd :p

Opa huda rast btc. Že skoraj 6100.
Dominanca čez 57%.
Bo zanimivo če bodo sčasoma tudi alti pospešili

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Vazelin ()

Neo, Zec...so preteklost.
#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi

neverlucky ::

Consensus 2019 se zacne v sredo. Bo tole letos pump ali dump?

chucki ::

PrihajaNodi je izjavil:

Neo, Zec...so preteklost.

11 največji volumen, ti pa govoris o preteklosti... lol
AMD Ryzen 5 5600/NZXT Kraken X62/Asus ROG Crosshair VI hero/DDR4 32gb/1TB SSD
Gigabyte RTX 3060 Ti /SB Z/NZXT H440 case/ Asus ROG PG248Q
Samsung Q7FN65 + ASUS TUF A17 with RTX 3070 Ti

Ja seh tudi peercoin je bil na zacetku med top coini. Malo si poglej lestvico prvih 10 po letih. Zec je dosegel novo dno.
#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi

neverlucky je izjavil:

Consensus 2019 se zacne v sredo. Bo tole letos pump ali dump?

Upam na kakšno pumpico altov. Do druge srede bo brc dominanca že ene 62%:D

Nodi: vsi alti lezejo ali stagnirajo sedaj ko je moon shot btcja

Kurba upam da bo regres dokler so alti nizko:D

Zgodovina sprememb…

Kurba upam da bo regres dokler so alti nizko

Jaz ne bi bil tako otimisticen. Vse se bo ocitno pretvorilo v BTC.

Mato poglej si to dominanco
#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi

Zgodovina sprememb…

Dtrader ::

Še enih 15-25% bo BTC zrasel v primerjavi z alti, potem se pa začne veselica ...
Tudi mi mali moramo nekaj zaslužit :)
Bolje da nimaš, ko gre gor, kot da imaš, pa gre dol :)

Zeitgeist kaksne novice o tezusu? Tvoje mnenje o polkadot? Kje je Jure? Se mu je kaj zgodilo? Tudi za valvolina me malo skrbi...
#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi

jype ::

Čakam, da greš v penzijo.

Apofis ::

Kam naj vržem 50 eur?

Dtrader ::

BCH, LTC, EOS, lahko dnevno trguješ, ker dosti skačejo gor in dol.
Bolje da nimaš, ko gre gor, kot da imaš, pa gre dol :)

sivistol ::

sami ultra strokovnjaki lul

hahahah
without kyc thats the point of btc u dumbfack

Btc dominanca za 1,2% gor v dnevu.
Res bo jeba če bo rastel samo btc, ker verjamem da imamo po večini bolj tvegane alte;)

Mato poglej si to dominanco btcja. Alti so rekt...

Vazelin je izjavil:

Btc dominanca za 1,2% gor v dnevu.
Res bo jeba če bo rastel samo btc, ker verjamem da imamo po večini bolj tvegane alte;)

Mogoce cas za poceni nakupe? Cosmos se dumpa na polno.
#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi

Zgodovina sprememb…

Kaj pa vem.
Vsi bi radi napolnili vreče.
Samo se bojim da ne bo na koncu tako kot z ltcjem ko je bil pri 20 že dead in potem kot samorog poletel do stotice.

Jaz itak čakam regres da vržem v kripto

Zgodovina sprememb…

Uf kera rast btcja...
#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi

Zgodovina sprememb…

PersonaRuda ::

PrihajaNodi je izjavil:

Uf kera rast btcja...

Noro, noro in še enkrat noro. Včeraj si nisem mogel predstavlajti, da nas danes čaka kaj takega.

Xtz 1.10z btc dominanca spet zrasla..
#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi

Jacksmav ::

noro...btc dobesedno pojedel alte...tema, upam, da se btc konsolidira pa da alti poskočjo.

Malce sick bo, če sedaj CMC pade na ene 130mlrd;(( Alti gredo direktno na ATL

Zgodovina sprememb…

hamez66 ::

Cena bitfinex btcjev se pa počasi približuje pravi ceni. 2 dni nazaj je bilo še 370 razlike, zdaj še okoli 190.Kva mi grejo na živce te bitfinex dogodki in panike in vse ostalo, ker mi otežuje manipuliranje fiatov (imam premalo zaupanja v bitfinex in se vedno bojim, da bo razlika šla v napačno smer).

Vazelin, maš še ponesrečene Grafte? :)

Ja slabih 50k;((
Sem računal 1usd a sedaj ke 0.005:'(

Slabo je, ja. Pa še konkretno vsoto si vložil. Tko k berem, da malo vlagaš po nekaj sto evrov, mi je kar malo hudo, ker bi lahko zadnjič kupil za 3k tezosov, če ne bi graft tako propadel. Jaz jih tudi še držim, 57k. Ampak ni panike... sem mel večje težave v zadnjih... časih. :D (cryptopia poskrbela za lep minus začetek leta), da o ostalih stvareh ne govorim. Težko je, navajen sem bil trejdat vsak dan, zdaj pa trejdam parkrat na mesec. In zelo pogosto narobe :D

Ampak trenutno smo kar lepo zrasli in pri rasti cen hitro pride do nadaljevanja rasti. Za to sicer ni nobene garancije. Bomo videli.

Grafte bom pa držal. Zdaj so itak vredni samo še 300$.

3 jurčki so že fajn potovanje na Tajsko all inclusive.

Se opravičujem, da sem te zavedel s tem shitcoinom.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: hamez66 ()

Pundija maš še kaj Vazelin?
#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi

Hamez: lol ne vem zakaj bi se počutil slabo:) pa saj je praktično vse šlo deljeno 20. Izjema je nekaj coinov. Tisto je bilo v času ko je pol foruma čakalo na thekey, ko smo čez noč štepali po par strani:D jaz tako ali tako hodlam.

Nodi:
Imam naslednje:
Xtz, btc, xlm, graft, cardano, atom,kcs, gno, eos, utk, phx,key, cv in canya:D ampak zadnih nekaj je po par eur (na višku 2018 par stotakov min). Pa nekaj nebla ampak morm se prjavt v kukon da vidim kok ga je

Mislim da je bilo okoli petstotaka v canya coin če ne več haha;(:D

Zgodovina sprememb…

A eos stejkas? Piz.. je to enga kesa...
#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi

spegli ::

Skor ko na medovernet

Vazelin je izjavil:

Hamez: lol ne vem zakaj bi se počutil slabo:) pa saj je praktično vse šlo deljeno 20. Izjema je nekaj coinov. Tisto je bilo v času ko je pol foruma čakalo na thekey, ko smo čez noč štepali po par strani:D jaz tako ali tako hodlam.

Ja, to je res, da je še iz tistih časov.. No pol ni take panike. Glede drugih coinov sem bil večinoma tiho, ta graft sem pa nekaj omenjal, pa obstajal je celo kratek čas, ko ga je blo možno prodat s profitom, ampak potem je šel /10. Zdej če itak holdaš, pol ni take panike. Držim pesti, da gre ob naslednjem bullu tam ene x50. Samo ne vem, če je sploh še kaj aktivnosti? Se pravi 300$x50=15k. Mokre sanje, ampak če je proper bull run, so tudi take stvari možne.

spegli ::

Reku bom sam to, da BCH in ETH nabirata zalet. Če BTC zdrži ...

Hamez: Običajno ko je kakupdate graft vedno malo poskoči. Če pride do alt bulla brez skrbi da gre imo tudi graft bolj gor.

Spegli: če btc lade na 5k bo na alt trgu prava veselica

PersonaRuda ::

Če bo sreča, bo poleti BTC capal par tednov na mestu in šele takrat pričakujem, da bodo določeni alti začeli rast. Po moji oceni bodo nekateri čez poletje naredili tudi več kratnik. Kot sem že omenil, pogoj za to je, da BTC caplja na mestu za par tednov. Težka, je pa mogoča.

Vsaka drastična rast/padec BTC za +/- 10% ali več, pa bo alte še naprej požiralo po malem, ali pa bodo stali na mestu.

Zgodovina sprememb…

Jaz bi dal kar roko v ogenj da dokler btc pleza, ne bo nič bolje za alte.
Par tednov stagnacije bi imk prav prišlo da bi alti malo poskakovali:D
Izjema od 17 decembra do sredine jan2018 ko so alti rasli nenormalno čeprav btc že v padcu!

Se kar strinjam z vašimi oz našimi analizami. Haha. Bitcoin je vroč, me zanima koliko časa še.

Btc pri 6200. Alti down. :D Recmo da verjamem, da bi se moral bull kmalu upehati. Ampak saj veste, to je kripto:D

hamez66 je izjavil:

Cena bitfinex btcjev se pa počasi približuje pravi ceni. 2 dni nazaj je bilo še 370 razlike, zdaj še okoli 190.Kva mi grejo na živce te bitfinex dogodki in panike in vse ostalo, ker mi otežuje manipuliranje fiatov (imam premalo zaupanja v bitfinex in se vedno bojim, da bo razlika šla v napačno smer).

Vazelin, maš še ponesrečene Grafte? :)

Ja. Premium na bitfinex se je zacel znizevat takoj ko se je zgodil binance "hack". Marsikaj se govori, razne teorije zarote, sodelovanje velikih igralcev z binance. Marsikaj kar so sporocili iz binanc zgleda kontradiktorno. Tudi video izjava od cz pri dolocenih vprasanjih opazno zivcen in spreminja zgeckljivo temo, izogiba dolocenim vprasanjem.

Zgodovina sprememb…

Ja, 7.5. se je začel zniževat. A je bil takrat hack? Sej nekak logično, hehe. Se je dalo zaslužit, če si zaupal bitfinexu. Iz 370$ premije na trenutnih 115$.

Pa poglejmo kako se je odvijal "hack" na binancah.

Ob 12.06 pm na twitterju CZ (iz binance) sporoci, da se bo zgodil nenapovedan mainteinance na binancah in da trejdanje bo potekalo se naprej. Takoj zatem ga nekdo v komentarjih vprasa ce ima ta mainteinance kaj opraviti z dejstvom, da je 7000 btc zapustilo hotwallet v eni sami transakciji. Cez tri ure cz odgovori, da bo kmalu bolj podroben update glede tega. Komaj cez pet ur in pol objavijo, da se je zgodil "hack" 7000 btc. Zanimivo, ker za vsoto vecjo od 100 btc potegnt ven iz binance potrebujes soglasnost in odobritev od binance. Bilo je par transakcij po priblizno 400 btc.
Na binancah so izjavili, da je shekano 2% bitcoinov, ki jih binance hrani, kar bi bilo priblizno 350k. Coldwallet binance kaze samo 180k. V video intervjuju cz omenja svoj stablecoin, ki se bo verjetno zgodil. Poleg tega je tether cold storage wallet od binance cudezno izginil iz tether top seznama najbolj bogatih denarnic.

Zgodovina sprememb…

««
207 / 468
»»