Forum » Navijanje » LCD
LCD
msmiha ::
V Sloveniji tega že ne boš dobu. Lahko si edino sam narediš
Edini način, da odkrijemo meje mogočega je, da jih prestopimo in se znajdemo v nemogočem.
Dax ::
Je pa kul, ker je noter še plac za 3,5'' disk... s tem, da se v 5,25 bayu ful bolje hladi... nice... sam žal... kot so že rekli... pozabi v SLO na tole stvarco.
CCD ::
Ja, Conrad ma neki tazga - za 7 čukov!!!!Aj da me zvije!
Se mi je zdel da nov kej tazga v Sloveniji za dobit. Pol pa vsaj če kdo ve, kje dobit samo en pameten LCD s termalnim senzorjem, pa ne za 5 kSIT ko pr Conradu.
lp
Se mi je zdel da nov kej tazga v Sloveniji za dobit. Pol pa vsaj če kdo ve, kje dobit samo en pameten LCD s termalnim senzorjem, pa ne za 5 kSIT ko pr Conradu.
lp
msmiha ::
Conrad je drag! Bol poceni bi lahko dobu v Mariboru v Čipu. Ali pa v Celju v Žarnici. V Ljubljani ne poznam drugega ko Conrad
Edini način, da odkrijemo meje mogočega je, da jih prestopimo in se znajdemo v nemogočem.
CCD ::
Ja, to da je Conrad drag ko pr***** sem ugotovu ko sem kupil 6 šaltarjev 1/0/1 in je prišlo skupaj 5000 SIT. Ne vem kolk so sicer drgje, mogoče cenej, je pa res da so za razliko od nekaterih drugih stvari, ki jih dobiš pri njih precej kvalitetni. Ker nekatere dobesedno razpadejo, še posebej tiste z napisom Made in Mexico (WTF)
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kateri polnilec AA baterij?Oddelek: Kaj kupiti | 3197 (2647) | schurda |
» | Nakup Li-ION baterij v Hong-KonguOddelek: Loža | 5082 (4580) | lopov |
» | Kronca za vrtanje luknOddelek: Hlajenje in modifikacije | 880 (702) | Tic |
» | Izbira črpalkeOddelek: Hlajenje in modifikacije | 1310 (1160) | Matek |
» | termalni trak or sometging like thatOddelek: Hlajenje in modifikacije | 1155 (1084) | Bungee- |