» »

Subvencionirana vozovnica

f994893 ::

Preko študenta delam v LJ, ampak si ne morem uredit subvencionirane vozovnice za dnevno vožnjo iz mojega kraja v LJ.
Prijatelj letos pavzira in je rekel da mi lahko posodi svojo.

Kdo ve koliko na vlakih kontrolirajo vozovnice? Je potrebno pokazati osebno? Veste mogoče kakšne so kazni?

Mi je sicer neprijetno da se bom tako "švercal", ampak nimam druge opcije, ker si polne mesečne ne morem privoščit.

hvala

x4en0n ::

Zakaj si pa ne moreš urediti subvencionirane vozovnice? Saj, če imaš status, da lahko preko študenta delaš bi si menda lahko tudi vozovnico uredil.

Drugače pa hodim že 4 leta na vlak pa me še ni nihče vprašal za osebno. Enkrat sem samo videl, ko so vprašali nekoga drugega. Kazni so pa menda kar visoke, nisem pa prepričan koliko. Probaj si vseeno urediti subvencionirano vozovnico je najceneje.

Filip8 ::

v 6-7 letih so me 1x za osebno vprašali, pa še to prvo leto menda.. tudi, če te vpraša, se narediš butastga, pa rečeš, da sta mogoče zamenjala kartici s kolegom ponesreči, saj na njih ni (več) napisano tvoje ime.

f994893 ::

x4en0n je izjavil:

Zakaj si pa ne moreš urediti subvencionirane vozovnice? Saj, če imaš status, da lahko preko študenta delaš bi si menda lahko tudi vozovnico uredil.

Drugače pa hodim že 4 leta na vlak pa me še ni nihče vprašal za osebno. Enkrat sem samo videl, ko so vprašali nekoga drugega. Kazni so pa menda kar visoke, nisem pa prepričan koliko. Probaj si vseeno urediti subvencionirano vozovnico je najceneje.

Ne študiram v LJ ampak drugje, tako da ne morem dobit karte za LJ :(
Se strinjam da bi bilo najlažje ja...

Aha, potem niso tako pogoste kontrole? Super :)

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Oddelek: Šola
132537 (1921) ttommy
»

Prepis na drugo osnovno šolo..

Oddelek: Šola
82482 (1678) crniangeo
»