Forum » Šola » Redni vpis v višji letnik po pavziranju?
Redni vpis v višji letnik po pavziranju?
TEMPLAR ::
Zdravo,
Zanima me, ali je možen redni vpis v drugi letnik(študij ni plačljiv), če prej eno leto pavziraš in med tem pavziranjem opraviš vse obveznosti za prvi letnik. Nikjer na spletu ni točnega odgovora, tako da, če ima kdo kaj informacij je to super :)
Zanima me, ali je možen redni vpis v drugi letnik(študij ni plačljiv), če prej eno leto pavziraš in med tem pavziranjem opraviš vse obveznosti za prvi letnik. Nikjer na spletu ni točnega odgovora, tako da, če ima kdo kaj informacij je to super :)
P4ajo ::
Če si bil redno vpisan v prvi letnik in nato pavziraš ter opraviš pogoje za vpis v 2. letnik (obveznosti prvega letnika) (načeloma se (odvisno od faksa) plača izpit (cenike se najde), lahko pa tudi laboratorijske vaje), potem se lahko redno vpišeš v 2. letnik.
Če pavziraš več kot dve leti zapored, pa mislim, da je potrebno vložiti prošnjo za nadaljevanje študija.
Ničesar od napisanega ti ne garantiram, sem pa v to zelo prepričan.
Če pavziraš več kot dve leti zapored, pa mislim, da je potrebno vložiti prošnjo za nadaljevanje študija.
Ničesar od napisanega ti ne garantiram, sem pa v to zelo prepričan.
Sem (premalo) pameten, resno.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: P4ajo ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Vpis za status. Pomoč!Oddelek: Šola | 3634 (2690) | SaXsIm |
» | plačevanje kreditinih točk za nadaljevanje letnikaOddelek: Šola | 5315 (4255) | Ramon dekers |
» | Magistrski študij na FE v šol. letu 2006/2007Oddelek: Šola | 5067 (3666) | Roadracer |
» | Vračilo štipendije državi oz. kako se izognit?Oddelek: Šola | 20424 (18087) | Firebat |
» | Prestopanje med študijskimi programiOddelek: Šola | 1668 (1475) | berta |