» »

Košara za predmete za v prtljažni prostor

Košara za predmete za v prtljažni prostor

Ijus ::

zdravo.

ker je avto predelan na plin je v prtljažnem prostoru rezervno kolo.
in ker imam v prtljažnem prostoru stvari kot so obvezna oprema in še kaj je malo prostora.
želim si imeti neko košaro ki bi jo postavil na rezervno kolo. torej, da je okrogle oblike.

je že kdo videl da to kje prodajajo?

hvala vam na pomoči.

lp
  • spremenil: Mavrik ()

shotalick ::

Zdravo,

neki se bo najdlo --> https://www.aliexpress.com/wholesale?ca...

joze28 ::

Pri zavarovanju imaš asistenco? Kdaj si nazadnje rabil rezervno kolo?

Sam sem isto plin v avtu, pa sem si kupil set za krpanje s kompresorjem, kar ima tudi danes večina novih vozil. Mimogrede, ga ugodno prodam, ker nimam več avta.

Samo košaro ti lahko mmogoče napravi kak mizar, po merah, ki ti odgovarjajo.

jero_no1 ::

V 9 letih sem enkrat rabu rezervno kolo in to ravno takrat, ko se mi je malo mudilo. Če ga ne bi mel, bi čakal asistenco lahko tudi 1 uro in potem bi mi avto naložil, odpeljal nekam v rovte poflikat gumo in 2 uri kasneje bi že bil na predvidenem cilju. Tako pa je bilo 'zamude' manj kot 15 min. Sem pa imel takrat tudi precej sreče, da sem preluknjal gumo 500 m pred izvozom iz AC. Tudi če bi se mi kam mudilo, na AC verjetno sam ne bi menjal kosesa, sploh ne levega.
Pri zdajšnjem avtu sem dobil samo tisti komplet za krpanje, ampak sem takoj šel nabavit še eno gumo in orodje, pri 1500 kg avtu se 5 kg nič ne pozna, če jih skoz vozim seboj :)

Netrunner ::

Tisti kompleti za krpanje so za en k... nevem sicer kako se obnesejo tisti original od avta vendar še so 10x boljši kot tisti ki jih prodajajo na bencinskih črpalkah so še vedno za en k...
Doing nothing is very hard to do... you never know when you're finished.

matobeli ::

Jaz ga imam zaradi "obvezne opreme". Če grem dlje v tujino dam gumo v prtljažnik. Za doma imam pa asistsenco.

Se pa dobi take košare oziroma plastične posode ki pašejo v notranjost feltne, bi bil kar dober prostor za obvezno opremo.

ja matobeli zdej te jaz nisem zatopil. a se da dobit take košare al ne - da bi pasale v feltno. to sem mislil.

seveda, eni avti majo to serisjko.

poglej si "spare whell storage"

stari. sorry. če ne zameriš. jaz nič ne najdem. gledal sem na ebay.com. :8)

IL_DIAVOLO ::

Zgodovina sprememb…

Alpa nekaj takega https://rover.ebay.com/rover/0/0/0?mpre...

Sem pa mislil da bo več aftermarket delov, večina je serijskih.

pa kva jaz vem. tole men zgleda nič kaj pridanosno. kot da bi bil na istem prostorsko če ne bi dal te košare v kolo.
jaz sem si zamislil tako okroglo košaro ki je med črko T in črko Y. kot un gol od ameriškega rugbija. ne?

IL_DIAVOLO ::

Ja kaj pa bi ti rad? Imel v eni felgni prostora za 2 prtljaznika?

hehe.

ne lej. tiste košare načeloma ne rabim (link) ker je namenjna za v feltno. in je prostora na koncu isto.
sedja imam v prtljažnem prostoru v kolesu flaško mašinskegao lja, flaško čistilne tekočine za vetrobransko steklo pa kantico za bencin ter ene dve/tri une velke debele vrečke. pol mam pa poleg neko plastično košaro ala kot uni leseni zaboji za sadje/zelenjavo pa not zložen od vlečne vrvi do prve pomoči pa takih stvari.

če bi pa una košara (link) bla taka kot je nekaj med črko T in Y torej da bi imela večji volumen bi blo pa to to. bi nadomestila uno mojo plastično košaro.

lahko bi za zajebancijo če bom šel kej mim ribnice se tam ustavil pa kakega prodajalca na tržnici ogovoril če bi naredil po naročilu tako pleteno košaro. magar če bi jo še preštrihal v črno. dam mu avans al pa v celoti v naprej plus kontakt kam poslat pa je to to.

Črna pletena košara za v feltno, to bi se mogoče celo prodajal:D

Dej če kaj najdeš pametnega, napiš, men je ideja všeč.

A v avtu nimaš nič predalov v prtljažniku?

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: matobeli ()

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Obvezna oprema v avtu (strani: 1 2 )

Oddelek: Na cesti
6514077 (3479) Horas
»

Rezervna pnevmatika ali komplet za popravilo pnevmatike

214193 (3511) DePalmo
»

Set za popravilo pnevmatik (strani: 1 2 )

7323541 (16823) morosito
»

Smiselnost rezervne gume (strani: 1 2 )

6112714 (11165) Baja
»

Karavan/enoprostorec za cca. 2k€

294062 (2838) fikus_

Več podobnih tem