Forum » Programska oprema » Spet problem z Visual Studio
Spet problem z Visual Studio
Marjan ::
Imam VS.NET.
Normalno je deloval ene 2x po intalaciji. Potem pa je zacel zafrkavat. Ustvarjanje novega projekta traja 1minuto, buildanje narejenega projekta pa se zavleče v nedogled. Včasih mi naredi exe, včasih ne. VS se pa preneha odzivat in je potreben End proccess v Task managerju.
Kaj bi to bilo?
Nej omenim, da sem zelo podoben problem v VS 6.0, ki sem ga odpravil z namestitvijo Service packa.
Vendar VS.NET sploh nima SP...!
Mogoče je problem globje v Windowsih XP, ki se mi tudi startajo 2min, kar melje disk po nalozitvi Win, in ne mores nic delat....
Normalno je deloval ene 2x po intalaciji. Potem pa je zacel zafrkavat. Ustvarjanje novega projekta traja 1minuto, buildanje narejenega projekta pa se zavleče v nedogled. Včasih mi naredi exe, včasih ne. VS se pa preneha odzivat in je potreben End proccess v Task managerju.
Kaj bi to bilo?
Nej omenim, da sem zelo podoben problem v VS 6.0, ki sem ga odpravil z namestitvijo Service packa.
Vendar VS.NET sploh nima SP...!
Mogoče je problem globje v Windowsih XP, ki se mi tudi startajo 2min, kar melje disk po nalozitvi Win, in ne mores nic delat....
Marjan ::
Dodatek: Ko ugasnem InetInfo iz TaskManagerja se pa VS.NET spet prične odzivat normalno.
Kaj je to nekompatibilnost? Naj odstranim Inet info iz sistema?
Kaj je to nekompatibilnost? Naj odstranim Inet info iz sistema?
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Rabim mnenje programerjev VB 6.0 oz. VS.netOddelek: Programiranje | 1374 (1374) | sverde21 |
» | VS 2005 beta 2 in Enterprise Architects 2003Oddelek: Programiranje | 1796 (1639) | Ziga Dolhar |
» | PC za programiranjeOddelek: Kaj kupiti | 2376 (1827) | Ericssony |
» | VS.NET 2003 - piece of shitOddelek: Programiranje | 1112 (834) | noraguta |
» | Visual studio.net beta2Oddelek: Programska oprema | 1200 (1101) | Monster |