» »

Gearbest nakupi in kuponi

Gearbest nakupi in kuponi

Temo vidijo: vsi
««
78 / 181
»»

IcyFox ::

Tomson je izjavil:

Sam imam Xiaomi Mi Notebook Pro, top zadevca, overall nekoliko boljši od Mi Air, sicer pa kolikor berem teste je tudi Mi Air model izjemno konkurenčen, sploh glede na cenovni razred in kvaliteto materialov ter izdelave, ima pa kakšno pomankljivost tu in tam, najbolj izpostavljajo da pod obremenitvijo postane glasnejši in se bolj greje ter povprečno baterijo, sicer pa za 700€, kolikor pride končna cena preko Prioirty Line za Mi Air 13 i5-8250U MX150 verzija overall dober 13" prenosnik, kakšen test preberi: klik, klik, klik ...

Garancija pa je klasično 1-letna, se pa po novem lahko vse zadeve, če je potrebno uveljavljat garancijo, pošlje na servis kar v EU, v Španijo, ni potrebe pošiljat na kitajsko ...

Hvala ti za to, kakšna pa je razlika med Global verzijo in Chinese verzijo? A se splača dat par 100€ več za global verzijo?

Tomson ::

Ne splača. Razlika med Global in Chinese verzijo je le v embalaži in navodilih (kjer je v CN ali ENG jeziku), vse ostalo je enako, tako kar se tiče strojne kot programske opreme. Sam sem naročil China verzijo. Pri obeh je potrebno na novo naložit Windowse (15min dela), da so v slovenščini ter uporabit CN-EU adapter ...
Asus Prime X470 Pro, AMD Ryzen 9 3900X, Gigabyte GTX 1660 Super
Fractal Design R6, Corsair RM850X PSU, 32GB GSkillF4-3200 RAM
Noctua NHU12s, Corsair MP600 1TB SSD, 2x Dell U2410 monitor

Tomson je izjavil:

Ne splača. Razlika med Global in Chinese verzijo je le v embalaži in navodilih (kjer je v CN ali ENG jeziku), vse ostalo je enako, tako kar se tiče strojne kot programske opreme. Sam sem naročil China verzijo. Pri obeh je potrebno na novo naložit Windowse (15min dela), da so v slovenščini ter uporabit CN-EU adapter ...

So potem BIOS tudi v kitajščimi? A ta adapter se dobi potem poleg?

Marko8 ::

Tomson, ali je trenutno mogoče kakšna koda za tablico Teclast Master T10 in po možnosti iz evropskih skladišč?

@IcyFox:
Bios je že tovarniško komplet v angleščini ... Adapter je priložen, a ponavadi neka cenena verzija, predlagam nek malo boljši, KLIK - za 1.70€ npr. ...

@Marko8:
za Teclast T10 kakšne kode trenutno ni, je pa zelo dobra FlashSale cena iz EU skladišča za 174€ ... Po drugi strani pa je zunaj že njegov naslednik, model Teclast T20 za 187€, ki ima nekoliko zmogljivejši procesor, SIM LTE podporo, USB-C, dobil bo nadgradnjo na Android 8 a izgubil je HDMI izhod, sicer pa le iz China skladišča trenutno ...

goba ::

Adapter, ki ni totalen poden.
Stane slabe 4€, prek APPa še nekaj ceneje.
BULL GN - 910G CN to EU

tomaz- ::

Tomson:

Če vzamem tole:

https://www.gearbest.com/laptops/pp_009...

pride zagotovo brez dodatnih stroškov ( DDV.. ) ??

HVALA TI za odgovor....

SubOrbit ::

Je kaka koda za Roidmi 3S car charger? https://www.gearbest.com/car-charger/pp...
Če ni kode, pa vsaj ref link, @Tomson?

@tomaz-
Za omenjeni Xiaomi Mi Air iz HK skladišča izbereš Prioirty Line - EU Prioirty poštnino za 0€ in bo prišlo, že večkrat preverjeno, brez vseh dodatnih stroškov in tudi če bi teoretično do njih prišlo, bi dobil povrnjene ... Imaš pa še npr. opcijo Mi Air 13 z i7-8550U procesorjem ter kodo: GB$XMLAPAIR02 iz 783€ na 765€ če ti je zanimiva ...

@SubOrbit:
preveril, trenutno žal nobene delujoče kode, sicer za dotično kategorijo področna koda: 156RXZ9E7B ki pa ne deluje za izdelke v FlashSale ... povezava pa - KLIK. Hvala! ;)

Današnje kode:

Xiaomi Mi Mix 2S Global 6/64GB pametni telefon s kodo: GBMPMIX2S iz 356€ na 347€
Alfawise V10 RGB 4000DPI optična miška s kodo: XYGQ24 iz 11€ na 6€
Colorful iGame RTX 2080 Ti 11GB grafična s kodo: IT-CN48RTX iz 1357€ na 1313€
Colorful iGame RTX 2080 Ti OC 11GB s kodo: IT-CN25CLF iz 1409€ na 1357€
Tevo Tornado 3D tiskalnik s kodo: GBTOR822 iz 304€ na 287€
Creality3D Ender 3 Pro 3D tiskalnik s kodo: GBEnder3pro iz 243€ na 226€
Chuwi Hi9 Pro 8.4" Android tablica s kodo: GB&TACWHi9Pro iz 120€ na 118€
Xiaomi Redmi S2 Global 3/32GB pametni telefon s kodo: GBMPS2 iz 113€ na 104€
Vetomile 4" Car MP5 RDS predvajalnik s kodo: SOFAST24 iz 46€ na 33€ (EU skladišče)
DigitalTemperature Welding set spajkalnik s kodo: WDDM iz 27€ na 13€
DJI Osmo Mobile 2 Gimbal stabilizator s kodo: GB-THOSMO iz 120€ na 115€
AAO YG600 video projektor s kodo: IT-CN23AAO iz 135€ na 126€
Floureon Solar Charger 28W 3xUSB solarni polnilec s kodo: SOFAST25 iz 52€ na 37€
2x nastavek za Soocas X3 električno ščetko s kodo: GBYTBXX044 iz 7€ na 6€
Alfawise V1 mehanska tipkovnica s kodo: GBYTBXX052 iz 42€ na 34€
Bluedio T5S Bluetooth naglavne slušalke s kodo: PXCCRI83EJ iz 44€ na 40€
Naviforce NF9095 moška ročna ura s kodo: NAVIFORCE2046 iz 13€ na 12€
Sunvell H3 2/16GB Android TV Box s kodo: GBYTBXX013 iz 24€ na 22€
VintageLeather usnjena moška torbica s kodo: UXANH9C29T iz 19€ na 17€
Collbell 318 moška čezprsna torba s kodo: collbell 318 iz 15€ na 12€
Erase Trawel World Map stenske nalepke s kodo: GBYTBXX053 iz 7€ na 5€
Alfawise SG-949 Sonic električna ščetka s kodo: GBYTBXX027 iz 11€ na 9€
DroneBag torba za DJI Drone s kodo: GBYTBXX059 iz 7€ na 4€
Xiaomi Youpin Stylish Hooded moška jakna s kodo: IT$AP092601 iz 120€ na 94€
Xduoo Nano LosslessHifi MP3 predvajalnik s kodo: PXCCRI83EJ iz 67€ na 62€

Vse Gearbest kode na enem mestu ...

kumer ::

Kateri 10" tablica je best buy?
Se dobi tablico z slo jezikom?
Hvala
Lp

Pri 10" je Bestbuy Teclast T10 iz EU skladišča za 174€ ali njegov naslednik, z malo boljšim procesorjem, SIM LTE podporo, USB-C model Teclast T20 iz China skladišča za 187€ ... Alternativa Chuwi Hi9 Air iz EU skladišča za 160€. Vse v slovenščini ...

Dipling ::

Pohvaliti moram Gearbest.
Mi Band 3 so mi odprli na carini, ker je pošiljatelj napisal sumljivo ceno (bracelet 12USD). Dostava se je zavlekla za 8 dni in plačati sem moral 5EUR obdelave. Sem pisal na Gearbest podporo, s sliko računa carine skupaj s paketom in vidno ceno pošiljatelja. V par stavkih opisal dodaten strošek.
Odgovorili so mi v par urah, kjer so se opraviči in napisali naj izberem, kam mi nakažejo 6USD (na paypal ali GB wallet).

hodor ::

Dipling je izjavil:

Pohvaliti moram Gearbest.
Mi Band 3 so mi odprli na carini, ker je pošiljatelj napisal sumljivo ceno (bracelet 12USD).

Ta teden sem tudi jaz prejel Mi Band 3. Na paketu je pisalo 12USD ampak moj paket ni šel v postopek carinjena.
Vsako stvar lahko narediš še boljše!

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: hodor ()

Dipling ::

Kot mi je razložil Thomson, verjetno zato, ker sem izbral SingPost registered.

Poročajta malo, kako se Band 3 obnese. Se že dolgo zanimam za nakup

rozman ::

Za ostale, ki imate Mi Notebook Pro.
Ko polnim prenosnik, se zdi, kot da je celo kovinsko ohišje "naelektreno". Ko s kožo drsiš po ohišju, se čutijo male vibracije, ima še kdo tak?
Ozemljitev slaba mogoče?

Drmr ::

Isto se dogaja na Macih ;).
Mislim pa da samo ce polnis s kablom, ki nima ozemljitve.

Tomson, najlepša hvala za odgovor.. Sem videl tudi notebook, ki si ga ti prilepil zraven, pa ne vem, če razlika med i5 in i7 opraviči višjo ceno - thermothrottling itak i7 zaustavi do te mere, da sta praktično skupaj..

Če ti je volja, bi te edino še vprašal, kako je dejansko z garancijo - prej si napisal, da naj bi bilo pošiljanje lahko v Španijo, pa nikjer ne najdem tega zapisanega oziroma kak link na to.. Ti boš to zagotovo vedel, če to dejansko deluje v primeru problema..

ŠE ENKRAT HVALA - danes se moram nekak odločit :)

p.s.
Bi bi vesel še vaših mnenj glede razlike med i5 8250 in i7 8550 v ultrabooku .. Razlike v ceni je okoli 70e

Razlika med i5-8250 in i7-8550U je v praksi max 10-15%, a pri nezahtevnih, vsakodnevnih opravilih je niti ne boš opazil, pride do izraza zgolj pri opravilih/programih, ki so procesorsko zahtevnejša.

Uveljavljanje garancije je po novem definitivno možno preko Španije, ni potrebe pošiljat na Kitajsko, lahko sam potrdim za 2 primera iz Slo prejšnji teden ...

Super, hvala, potem se pa danes odločim za tole.. Se pravi, tole naj bi prišlo k meni brez "dodatkov"....

@tomaz-
Za omenjeni Xiaomi Mi Air iz HK skladišča izbereš Prioirty Line - EU Prioirty poštnino za 0€ in bo prišlo, že večkrat preverjeno, brez vseh dodatnih stroškov in tudi če bi teoretično do njih prišlo, bi dobil povrnjene ...

Mare2 ::

tomaz- je izjavil:

Super, hvala, potem se pa danes odločim za tole.. Se pravi, tole naj bi prišlo k meni brez "dodatkov"....

tomaz- , moj nasvet je, da ne kupuj iz Kitajske stvari, ki so dražje od 150 EUR. Daj malo preberi, kakšne križe in težave so imeli kupci, malo pobrskaj po tej temi (vsaj 70% težav so pa itak izbrisali moderatorji). OK dokler imaš možnost odpreti dispute na Paypal še gre. Do tu tudi Tomson pomaga, ker itak ne moreš izgubiti. Garancija traja dlje. Daj raje poglej malo po naših trgovinah, pa Nemških internetnih straneh.

Saj nima veze, če lahko garancijo uveljavljaš v Evropi. Deveti mesec po nakupu te pri Gearbestu ne bodo šmirglali 5 posto.

Tole je samo v vednost. Da ne boš potem jokcal po forumu...

perci ::

Seveda, slo-tech pobira provizijo od Tomsonovih bajnih zasluskov in mu je v interesu, da se cim vec forumasov nategne. Res si en kekec, Mare2.

Mare2

Evo izziv zate :

Najdi mi ekvivalent mojega izbranega laptopa : upoštevaj ceno, zmogljivosti, prenosljivost, težo, izgled, GPU.... Pa tvoj naj ima uveljavljanje garancije v Sloveniji, drugače je brezveze..V EU nasplošno ima zdaj tudi Xiaomi..

Ajde, rokavica ti je vržena

perci je izjavil:

Seveda, slo-tech pobira provizijo od Tomsonovih bajnih zasluskov in mu je v interesu, da se cim vec forumasov nategne. Res si en kekec, Mare2.

Tebi je lahko, ker ne vidiš dobro (kot Rožle). Pol leta si hvalil tisti čistilec oken kot raztrgan dohtar. Šele pred kratkih si videl, da oken le ne očisti dobro in da pušča sledi za sabo. Je pa razlika, ali daš za popolnoma neuporaben izdelek 110 EUR ali pa 900 EUR. :)

--------
Zdi se mi smiselno opozoriti kupce kitajskih izdelkov na odnos do kupcev, sploh Gearbest prednjači. Niti jih ni sram pri tem početju.

tomaz- je izjavil:

Mare2

Evo izziv zate :

Najdi mi ekvivalent mojega izbranega laptopa : upoštevaj ceno, zmogljivosti, prenosljivost, težo, izgled, GPU.... Pa tvoj naj ima uveljavljanje garancije v Sloveniji, drugače je brezveze..V EU nasplošno ima zdaj tudi Xiaomi..

Tomaž, sedaj nimam časa brskat za prenosniki. To kar kupi, če si se tako odločil. Tisto moje opozorilo je bilo samo v vednost.

Perci, glede brisanja, poglej, kaj se je dogajalo z enim izmed mojih sporočil v tej temi:

Zgodovina sprememb…

izbrisalo: profdoktor (27. avg 2018 ob 00:17)
odbrisalo: darkolord (26. avg 2018 ob 20:35)
izbrisal: connel (26. avg 2018 ob 20:16)
ustvaril: Mare2 (26. avg 2018 ob 20:06)

Politika slo-tech-a - oni že vejo, kakšna je. Spoštujem. Drugo pa je, ko je treba kupce opozoriti na morebitne pasti pri nakupu.

jazjaz52 ::

Če nebi stalno nergav in se delal pametnega bi imel še vse poste - tako pa sam sebi pripiši posledice.
Odpri si svoj topic z naslovom Pljuvanje po Gearbestu ali pa Moje frustracije in se tam igraj s svojim organčkom, tukaj pa ne teži več.
Če bi bil jaz moderator bi ti že zdavnaj dal permanentno blokado tvojega ID, pa si upam stavit, da nisem edini s takim mišljenjem.

gas2018 ::

Za tasta za RD iscem eno pametno uro... tam do cca 70€..

A se za tole da dobiti se kej popusta:
https://www.gearbest.com/smart-watches/...

dexterboy ::

@gas2018; tole sem si jaz naročil, sedaj čakam dostavo. Mislim, da v tem cenovenm rangu ni boljšega nakupa. Imaš opcijo BIP Lite (okoli 60 €), ki jo sedaj uporabljam in je bomba. Tako, da tastu naroči bip lite, sebi pa amazfit pace ;)
Ko ne gre več, ko se ustavi, RESET Vas spet v ritem spravi.

perci ::

Mare2 je izjavil:

perci je izjavil:

Tebi je lahko, ker ne vidiš dobro (kot Rožle). Pol leta si hvalil tisti čistilec oken kot raztrgan dohtar. Šele pred kratkih si videl, da oken le ne očisti dobro in da pušča sledi za sabo. Je pa razlika, ali daš za popolnoma neuporaben izdelek 110 EUR ali pa 900 EUR. :)

--------
Zdi se mi smiselno opozoriti kupce kitajskih izdelkov na odnos do kupcev, sploh Gearbest prednjači. Niti jih ni sram pri tem početju.

Kje tocno sem hvalil cistilec kot raztrgan dohtar? Povedal sem tako kot je in za tem se vedbo stojim. Cistilec naredi ok za nekoga ki ni prevec natancen. Za mene je kul, ker mam mejhne froce in so balkonska vrata non stop svinjska od rok. Pa kul mi je za stekla na lozi, ki jih cistim iz zunanje strani. Cudezen pa ni.

Ampak, kot receno, pokazi mi, kje sem ga tako nekriticno hvalil, kot pravis.

Kar se tice GB odnosa do kupcev, se pa strinjam in sem to ze veckrat (tudi v tej temi,) izpostavil. Pac, s kitajcki je treba bit nepopustljiv. Ce se le da, te bodo probali nategnit, to jim je v kulturi.

Mare2 je izjavil:

tomaz- je izjavil:

Mare2

Evo izziv zate :

Tomaž, sedaj nimam časa brskat za prenosniki. To kar kupi, če si se tako odločil. Tisto moje opozorilo je bilo samo v vednost.

Perci, glede brisanja, poglej, kaj se je dogajalo z enim izmed mojih sporočil v tej temi:

Zgodovina sprememb…

izbrisalo: profdoktor (27. avg 2018 ob 00:17)
odbrisalo: darkolord (26. avg 2018 ob 20:35)
izbrisal: connel (26. avg 2018 ob 20:16)
ustvaril: Mare2 (26. avg 2018 ob 20:06)

Politika slo-tech-a - oni že vejo, kakšna je. Spoštujem. Drugo pa je, ko je treba kupce opozoriti na morebitne pasti pri nakupu.

Lol, a profdoktor je moderator, po novem? Pac, folku si sel na jetra s svojimi idiotskimi posti (kar uspesno nadaljujes) in so kliknili predlagaj izbris.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: perci ()

Ales ::

JanezH je izjavil:

Najboljši način za polnjenje baterije pametnega mobilnega telefona je malo in pogosto.

http://m.racunalniske-novice.com/index....

"Članek" v računalniških novicah, a si ti normalen?

@gas2018:
v zastavljenem cenovnem rangu, kot že omenjeno, najboljši opciji Xiaomi Amazfit Bip Lite International za 51€ ali Xiaomi Amazfit International za 83€. Kakšne delujoče kode žal ni, je že kar nekaj časa od zadnje, Bip Lite do sedaj najceneje za 48€, Amazfit pa je teh 83€ trenutno tudi najnižja cena ... Sta pa za darilo obe uri super, dražji model je overall nekoliko boljši (malo zmogljivejša baterija, več spomina, IP68 vs IP67 standard, večji zaslon, višja ločljivost), ne boš pa z nobeno zgrešil.

amacar ::

Mogoce ima zmogljivejso baterijo po specifikacijah, v praksi bo pa na bip zdrzala 5x dlje ob enaki uporabi.

SoulMan ::

https://photos.app.goo.gl/zFmro4Yd8L7Wi...
To je že šlo mimo carine?

amacar ::

Ne

Današnje kode:

Xiaomi 1.5L električni grelnik vode s kodo: Tecn12 iz 34€ na 26€
Xiaomi Mi Casque Bluetooth slušalka s kodo: WD7WQ0LAB4 iz 17€ na 13€
Geetech A20M MixColor 3D tiskalnik s kodo: GBA20M iz 348€ na 330€
Roborock Xiaowa E202 robotski sesalnik s kodo: GB-APXWE iz 280€ na 235€
Hover Camera RC Drone s kodo: GB-THHover iz 347€ na 294€
Xiaomi Ukulele LED App glasbeni inštrument s kodo: IT$TH999XPA iz 87€ na 69€
Magicsee N6 MAx R3399 Android Tv Box s kodo: GBMN6 iz 113€ na 104€
Utorch SmartVoice LED stropna luč 18W s kodo: GBUtorchOct01 iz 28€ na 26€
Xiaomi Soocas NegativeIon sušilnik za lase s kodo: GB-HBZsoshs iz 47€ na 40€
Skytech H101 RC gliser na daljinsko s kodo: IBXPXH192H iz 41€ na 38€
Huawei Honor Band 3 pametna zapestnica s kodo: GBYTBXX082 iz 20€ na 17€
Alfawise 32GB MicroSD Class 10 spominska kartica s kodo: XYGQ4 iz 5€ na 4€
Xiaomi Mi Band 3 pametna zapestnica s kodo: IVBAND3 iz 22€ na 20€
Utorch 6LED Motion Sensor nočna lučka s kodo: GBYTBXX093 iz 2.9€ na 1.7€
Xiaomi Aqara Human Motion senzor s kodo: GBYTBXX076 iz 16€ na 7€
Xiaomi Aqara Smart Water senzor s kodo: GBYTBXX002 iz 8€ na 7€
CarPhone holder držalo za telefon 360 s kodo: GBYTBXX078 iz 3.10€ na 2.60€
Utorch Cabinet LED avtomatska lučka za omare s kodo: GBYTBXX032 iz 5€ na 3€
MAD GIGA Q200 Wired Game Controller Joystick s kodo: XYGQ15 iz 9€ na 7€
Beelink Gemini X45 J4105 4/64GB Mini PC s kodo: GB$CNX45 iz 174€ na 156€
Oclean Air Sonic električna ščetka s kodo: GB-HBZoclsf iz 39€ na 34€
Bimirh LED grelnik za flaške s kodo: 11D92OQNXI iz 17€ na 11€
Xiaomi Mi Mix 2S Global 6/64GB pametni telefon s kodo: GBMPMIX2S iz 357€ na 347€

Xiaomi Mi Robot robotski sesalnik v FlashSale za 252€ (EU skladišče)
Megawheels Two Wheels 4000mAh EU električni skiro v FlashSale za 147€
Xiaomi Redmi 6 Global 4/64GB pametni telefon v FlashSale za 121€
Xiaomi Mi 8 Global 6/128GB pametni telefon v FlashSale za 400€ (EU skladišče)
Xiaomi Mi Mix 2S Global 6/128GB v FlashSale za 400€ (EU skladišče)
Xiaomi Mi A2 Lite Global 3/32GB pametni telefon v FlashSale za 156€ (EU skladišče)
Xiaomi Mi A2 Global 4/64GB pametni telefon v FlashSale za 200€ (EU skladišče)
Huawei Honor 10 Global 4/128GB pametni telefon v FlashSale za 330€
Lenovo Lemei Intelligent Sonic električna ščetka v PreSale do 8.10 za 43€
Yeelight Smart Square LED stropna luč v PreSale do 8.10 za 165€

Vse Gearbest kode na enem mestu ...

Tomson je izjavil:

Pri 10" je Bestbuy Teclast T10 iz EU skladišča za 174€ ali njegov naslednik, z malo boljšim procesorjem, SIM LTE podporo, USB-C model Teclast T20 iz China skladišča za 187€ ... Alternativa Chuwi Hi9 Air iz EU skladišča za 160€. Vse v slovenščini ...

Hvala

Kakšno pa je tvoje mnenje o xiaomi mi pad 4 plus?

Lp

Vrhunska tablica, sam imam Xiaomi Mi Pad 4, ista zadeva, le 8.4" v primerjavi s 10.1" pri Mi Pad 4 Plus, ter razlika v bateriji na račun večje porabe. Če primerjam iPad Air, Teclast T10, je Xiaomi na nivoju iPada kar se kvalitete materialov, izdelave ter dizajna tiče ...

kaj se dobi najceneje 4 plus, če se ne motin je problem ta, da ni na voljo global verzije ki bi že imela slo jezik, EU polnilec... se motim?
z raznimi nalaganji drugih romov pa se ne ukvarjam ker ne vem kako to naredit :'(

LP

knap ::

rugged phone...
oukitel wp2 vs. ulefone armor 5?
kaj bi vi izbrali in zakaj?

https://www.kimovil.com/en/compare/ouki...
https://www.devicespecifications.com/en...
http://gsmversus.com/oukitel-wp2/ulefon...
...

hvala

LP

igor0203 ::

Oukitela ne poznam, Ulefone pa sem na hitro malo stestiral in je zelo zanimiv in dober telefon.

@kumer:
drži, Global verzija je, a zenkrat le beta, je pa zunaj EU ROM, ki je tudi v slovenščini, kar v vsakem primeru pomeni nalaganje ROMA. Postopek ni zapleten, če slediš navodilom, nekje 30-60min, če delaš počasi, le na odklep je potrebno počakat, kar lahko traja tudi do 1meseca ...

morda veš kje so ta navodila, da si jih preberem...
že dolgo nisem menjeval romov ipd

LP

igor0203 je izjavil:

Oukitela ne poznam, Ulefone pa sem na hitro malo stestiral in je zelo zanimiv in dober telefon.

kolikor sem upsel pogledat specifikacije...

wp2 ima 10.000 mAh baterijo, arom 5 pa 5.000 mAh

ekran, wp2 ima ekran precej večjo resolucijo
1080 x 2160 px - 402 Pixels per inch - WP2
720 x 1512 px - 286 Pixels per inch - ARMOR 5

ne vem, ampak zdi se mi, da je WP2 boljša ibira, če se motim pa me naj nekdo popravi

LP

gas2018 ::

Tomson je izjavil:

@gas2018:
v zastavljenem cenovnem rangu, kot že omenjeno, najboljši opciji Xiaomi Amazfit Bip Lite International za 51€ ali Xiaomi Amazfit International za 83€. Kakšne delujoče kode žal ni, je že kar nekaj časa od zadnje, Bip Lite do sedaj najceneje za 48€, Amazfit pa je teh 83€ trenutno tudi najnižja cena ... Sta pa za darilo obe uri super, dražji model je overall nekoliko boljši (malo zmogljivejša baterija, več spomina, IP68 vs IP67 standard, večji zaslon, višja ločljivost), ne boš pa z nobeno zgrešil.

Hvala :) bom kar ta drazjo narocil :)

igor0203 ::

knap je izjavil:

igor0203 je izjavil:

ne vem, ampak zdi se mi, da je WP2 boljša ibira, če se motim pa me naj nekdo popravi

LP

Res je, odvisno kaj želiš od telefona. Ulefone izgleda kot navaden smartfone dokler ga ne primeš v roke, WP2 pa se že od daleč vidi da je rugged. WP2 je tudi precej težji od Ulefone, ima slabši procesor, ima Gorilla glass 2 napram Gorilla glass 4, ki ga ima Ulefone. Prav tako WP nima wireless polnjenja kot ga ima Ulefone.
Bom vprašal šefa koliko mu baterija zdrži na Armorju.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: igor0203 ()

@kumer:
TUKAJ je EU rom in navodila, sicer pa preveri še: klik, klik ...

Današnje kode:

SJCAM SJ8 Pro 4K akcijska kamera s kodo: GNYLSJ8PRO iz 236€ na 164€
Excelvan BL-59 HD Multimedia video projektor s kodo: GBPROBL59 iz 172€ na 158€ (EU skldišče)
Scishion Magic One Soundbar TV Box s kodo: GBSCMO iz 79€ na 70€
Excelvan Q2 Kids Toy Projector video projektor s kodo: ExcelQ2GB iz 52€ na 44€
Alfawise ZK8077 robotski sesalnik s kodo: GBSA2699 iz 132€ na 123€
Floureon SmartDigital Touch Screen Thermostat s kodo: GBSA5151 iz 29€ na 26€
Houzetek HDL-7010 prenosni parni aparat s kodo: GBxHou017a iz 22€ na 11€

avtek ::

Tomson, morda kakšna koda za Roborock S50? Meniš da je bolje, da se počaka do black friday? :)

igor0203 je izjavil:

knap je izjavil:

igor0203 je izjavil:

LP

Res je, odvisno kaj želiš od telefona. Ulefone izgleda kot navaden smartfone dokler ga ne primeš v roke, WP2 pa se že od daleč vidi da je rugged. WP2 je tudi precej težji od Ulefone, ima slabši procesor, ima Gorilla glass 2 napram Gorilla glass 4, ki ga ima Ulefone. Prav tako WP nima wireless polnjenja kot ga ima Ulefone.
Bom vprašal šefa koliko mu baterija zdrži na Armorju.

Hvala, prosim vprašaj še če ima slo jezik, google play in če delujejo OTA posodobitve.
LP

firbec ::

Tomson je izjavil:

Floureon SmartDigital Touch Screen Thermostat s kodo: GBSA5151 iz 29€ na 26

Obstaja kaj podobnega v brezžični varianti za delovanje med nadstropji?
««
78 / 181
»»