» »

Gearbest nakupi in kuponi

Gearbest nakupi in kuponi

Temo vidijo: vsi
««
61 / 181
»»

perci ::

Ja ne vem, ce je res karkoli dovolj. Jst imam nekaj nakupov, sicer iz amazon knjigarne za kindle ampak vseeno.

DennisDee ::

Full me moti, da je zadnje 2 strani govora o vsemu, razen o nakupu/kuponih ne.. ce pa ze to pisem,da na hitro dodam se svoja 2 centa. Toliko verjamete ocenam na amazonu, verjetno pa ne veste (ali pac), koliko ocen na amazonu je kupljenih. Meni osebno so ponujali prodajalci na amazon uk, da kupim njihov izdelek, ocenim s 5 in mi povrnejo kupnino + izdelek obdrzim. Ocenam nikjer ni za verjeti. Ocenite izdelek sami, ko ga dobite, za smernico pa vam lahko pomaga youtube. Za vsak izdelek se najde tudi slab review, na vas je kaj pretehta, slabe ali dobre lastnosti. Sam v svojih video reviewih povem tudi slabe lastbosti, ce le te so. Enim je to vsec, drugim ne.

Okapi ::

perci je izjavil:

Meni ne dovoli pisati reviewja za ta izdelek. Si probal?
Evo ocene (na nemškem Amazonu, na ameriškem že dolgo nisem nič kupil):D

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Okapi ()

Denis, debata je ontopic. Sicer pa imas na vsake 5 postov link na Tomsonov pejdz, kjer lahko pregledno vidis vse kupone.

Okapi, ti lump :).

No, hvala. Tudi amazon unverified ocene so torej crap. Treba filtrirat naslednjic.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: perci ()

perci je izjavil:

Tudi amazon unverified ocene so torej crap. Treba filtrirat naslednjic.
Samo zdaj si pa že spet tam, da so preverjene ocene na Amazonu za ta sesalnik prav tako zelo dobre, pravzaprav celo boljše, kot na Gearbestu.

Ja v redu. Sej ne pravim, da je zanic sesalec. Gledam, da bi ga nabavil.

Hotel sem samo reči, da je pavšalna kritika ocen na Gearbestu morda neupravičena, oziroma da tiste na Amazonu ali kje drugje niso nič bolj merodajne. Povsod je treba gledati, kakšne ocene dajejo v povprečju, da vidiš, kaj pomeni kakšna ocena (ker pač nikjer ni predpisanih meril za ocenjevanje). In pogledati, koliko je ocen, kaj piše v tistih negativnih, ali ocenjevalci sploh imajo izdelek, od kdaj so negativne ocene, se pozanimati, ali trgovina objavlja vse ocene, pogledati ocene na več različnih koncih (Gearbest, Banggood, Amazon, Aliexpress, YouTube ...). In jasno, za robo, ki stane evro ali dva, pač klikneš buy, boli te patak, ne boš porabil eno uro časa za raziskovanje.:))

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Okapi ()

Hec je, da komentarjem na GB ne zaupam, ker ne vem ali jih je napisala stranka ali morda sam GB.

Na amazonu ne verjamem, da umetno kreirajo reviewe, verjamem pa da pise med unverified tudi konkurenca.

Badwolff ::

Nisem se sicer spuščal v ocene, ampak sam text ocen je na gearbestu večinoma komplet useless. Najbrž ker forsirajo reviewe preko točk.

Badwolff ::

Okapi je izjavil:

perci je izjavil:

Tudi amazon unverified ocene so torej crap. Treba filtrirat naslednjic.
Samo zdaj si pa že spet tam, da so preverjene ocene na Amazonu za ta sesalnik prav tako zelo dobre, pravzaprav celo boljše, kot na Gearbestu.

to je zato, ker je top mašinca :D

perci je izjavil:

Hec je, da komentarjem na GB ne zaupam, ker ne vem ali jih je napisala stranka ali morda sam GB.

Na amazonu ne verjamem, da umetno kreirajo reviewe, verjamem pa da pise med unverified tudi konkurenca.

Tistemu Amazonu, ki je plačal trop svojih delavcev, da jih hvali po družbenih omrežjih?

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Badwolff ()

Verjamem, da lobirajo in hvalijo na vse mozne nacine. Ne verjamem pa da sami vpisujejo reviewe na amazon. Docim pri GB ne bi bil nic presenecen.

Zgodovina sprememb…

Tomson ::

lol, tole pa je kompleksna debata. No, še mojih 5 centov. Ko sam kupujem nekaj bolj konkretnega, kar še ne poznam, se nikoli ne zanašam na en sam vir informacij, vedno pogledam vsaj 3 različne teste, pogledam komentarje kupcev, ki si napravo lastijo na Amazonu in ponavadi še kakšen praktičen test na Youtubu. Iz vsega tega pa se vedno lahko potegne nek zaključek, ki v večini primerov izraža dejansko oceno naprave.

Še nekaj današnjih:

Alfawise SV829 2v1 ročni sesalnik s kodo: GBSKU227 iz 43€ na 31€
Utorch USB Rechargeable LED lučka za kolo s kodo: GBUtorch005 iz 14€ na 11€
Gocomma USB3 to SATA HDD adapter s kodo: GocommaDisk iz 16€ na 14€
Xiaomi Mi Air 13 Global i5/8/256GB prenosnik s kodo: GB$XMLAPAIR03 iz 817€ na 799€
Xiaomi Mi Air 13 i7/8/256GB prenosnik s kodo: GB$XMLAPAIR02 iz 791€ na 773€
Xiaomi Mi Air 13 i5/8/256GB prenosnik s kodo: GB$XMLAPAIR01 iz 711€ na 694€
Xiaomi Air 13 i5/8/256GB prenosnik s kodo: GB&TAXMAIR04 iz 685€ na 668€
Xiaomi Air 13 i5-6200U 8/256GB prenosnik s kodo: GB&TAXMAIR05 iz 588€ na 580€
Xiaomi Notebook Pro 15.6" i5/8/256GB prenosnik s kodo: GB$XMLAPPRO01 iz 747€ na 729€
Naviforce Luxury Quartz moška ura s kodo: NAVIFORCE9110 iz 22€ na 18€
Qiqichen City Man moška jakna s kodo: IT$APHD082901 iz 43€ na 26€
Wowoto S6a UltraShortThrow video projektor s kodo: IT$CN77OOT iz 878€ na 683€
HTP Led 3600lum video projektor s kodo: IT$CN95NEE iz 131€ na 126€

Vse Gearbest kode na enem mestu ...
Asus Prime X470 Pro, AMD Ryzen 9 3900X, Gigabyte GTX 1660 Super
Fractal Design R6, Corsair RM850X PSU, 32GB GSkillF4-3200 RAM
Noctua NHU12s, Corsair MP600 1TB SSD, 2x Dell U2410 monitor

@perci razumem, da je ontopic, nisem rekel da ni, vseeno pa da se xy strani debatira o enem in istem, nima smisla. Smo dovolj stari...predvidevam. Prosnja za "umetno kreiranje" ocene na amazonu pa takole takole izgleda:

rimljan ::

za checkiranje Amazon reviewev je koristno, zal pa ne podpira Gearbesta
rimljan

darkomiku ::

Ej perci, ne vem kaj si ali kdo si, ampak po tvojem prihodu je postal ta forum precej nepregleden in neuporaben, ker je gor sam enga jokcanja in balasta, pa ker se mi ne da tega sranja brat, težko ločim zrno (kakšne uporabne linke in debato) od plevela (tvojega jokcanja) ... daj preprosto ne kupuj na GB in pusti ostali folk na miru ... a je to težko?

Star Trek ::

perci je izjavil:

Sestrična ki živi v tujini in dela pri Amazonu mi je povedala, da imajo ekipo ljudi ki skrbijo in objavljajo reviewe, tako da če se mi ni zlagala ne bo držalo.

bajsibajsi ::

darkomiku je izjavil:

Ej perci, ne vem kaj si ali kdo si, ampak po tvojem prihodu je postal ta forum precej nepregleden in neuporaben, ker je gor sam enga jokcanja in balasta, pa ker se mi ne da tega sranja brat, težko ločim zrno (kakšne uporabne linke in debato) od plevela (tvojega jokcanja) ... daj preprosto ne kupuj na GB in pusti ostali folk na miru ... a je to težko?

+1

-1

Saj ne potrebujes brati. Zlasti glede na to, da so prav ti isti linki s popusti objavljeni se drugje, kjer so prav tako zbrani in urejeni. Ironicno vam je par % popusta vec vredno, kot pa kredibilnost ocen in komentarjev. To tu, kar imamo, pa je se vedno forum in ce nekaterim amebam transparentnost recenzije ni bistvenega pomena, to nikakor ne pomeni, da je tudi vsem ostalim vseeno. Pa naj si gre za GB, Amazon, ali kaj tretjega.

IMO, ta tema, v taksni formi kot je, sploh ne bi "smela" obstajati na ST.

Zgodovina sprememb…

darkomiku je izjavil:

Če se tebi ne da brati postov v zvezi z GB nakupi (kar je naslov te teme, btw), potem ti predlagam, da je ne bereš. Osebno mislim, da ravno take debate sodijo v to temo. Roko na srce, Tomsonove kupone se da izbrskat tudi drugje na netu, kot je že bajsibajsi omenil. Dodana vrednost te teme je meni ravno to, da je Tomson veliko stvari stestiral in ga lahko vprašam za mnenje. Za razliko od GB ocen in komentarjev, ki so popolnoma neuporabni. Oz. jih lahko uporabljaš na skali od 4,7 - 4,95 kot pravi Okapi. Bojim pa se, da tudi znotraj te skale niso prav zelo relevantni.

Star Trek je izjavil:

perci je izjavil:

Sestrična ki živi v tujini in dela pri Amazonu mi je povedala, da imajo ekipo ljudi ki skrbijo in objavljajo reviewe, tako da če se mi ni zlagala ne bo držalo.

Skrbijo in objavljajo. Ne pa pišejo. Nič se ti ni zlagala, samo narobe si jo razumel. Ali pa mene.

Zgodovina sprememb…

Današnje kode:

Xiaomi Mi UltraShortThrwo 5000lum video projektor s kodo: GB$MIPRO iz 1.625€ na 1.390€ (EU skladišče)
Zonestar Z10M2 MixedColor 3D tiskalnik s kodo: GBZ10M2 iz 457€ na 333€
Alfawise RST2056 Sonic električna ščetka s kodo: 30%new-A iz 20€ na 14€
Lenovo Watch X Bluetooth pametna ura s kodo: LXPLUS iz 79€ na 70€
Alfawise S2 pametna ura s kodo: FRMA001 iz 22€ na 18€
Bluetooth Laser Projection Virtual Keyboard with LCD Display s kodo: TeluguKB iz 28€ na 26€
Children Cartoon Digital Small SLR fotoaparat s kodo: GB$TH29CCD iz 29€ na 24€
Xiaomi Mi IV Hybrid Dual InEar slušalke s kodo: GBCEXMVH iz 16€ na 12€
Xiaomi Bluetooth Music Sport Mini InEar slušalke s kodo: GBCEXMJ6 iz 26€ na 24€
Bluedio T6 Headphone Wireless Bluetooth naglavne slušalke s kodo: GBCET6 iz 43€ na 42€
DIY Puzzle Handwork 3D Magic Printing Machine igrača s kodo: GB$TH23DPH iz 24€ na 21€
Convoy C8+ XPL ročna LED svetilka s kodo: Finru14 iz 22€ na 16€
Aqara Smart Motion Sensor International Edition s kodo: AQAMO iz 14€ na 9€
8Bitdo SF30 Pro Wireless Bluetooth Controller with Joystick s kodo: GBCE$SMT8 iz 35€ na 25€
OIWAS Business Trip 20/24 potovalni kovček s kodo: IT$BSZF73003 iz 66€ na 62€
Xiaomi Mi 4K Drone s kodo: GB-extra5% iz 399€ na 379€
HawKeye Firefly 8S 4K akcijska kamera s kodo: HawK8s0817 iz 117€ na 105€

GRT ::

darkomiku je izjavil:

+1

bajsibajsi je izjavil:

IMO, ta tema, v taksni formi kot je, sploh ne bi "smela" obstajati na ST.

+1

Zgodovina sprememb…

• predlagal izbris: Ales ()

Zakaj je pa bajsijev post brisan? Sej je imel čist legit argumente.

c3p0 ::

perci je izjavil:

darkomiku je izjavil:

Skrbijo in objavljajo. Ne pa pišejo. Nič se ti ni zlagala, samo narobe si jo razumel. Ali pa mene.

Amazon tudi rekrutira dobre reviewerje in jim brezplačno pošilja izdelke, da napišejo podroben review. Poznam enega takega.

To verjamem. Ampak to nekaj stane in si ne moreš privoščiti ne vem kolk tega. Če pa v sistemček preprosto vpišeš par lažnih reviewjev, je pa to zastonj.

In če sem skoraj prepričan, da si Amazon tega ne upa (v US, za take stvari lahko padajo drage class action tožbe), pa nekako dvomim, da ima kitajski GB podobne zadržke. Seveda pa je vse to špekulacija. Dejstvo je tudi (kot je že nekdo omenil), da to stimuliranje pisanje reviewjev s točkami, povzroči, da folk na silo piše reviewe. In ker se jim ne da pisati tapravih, preprosto napišejo vsakič isto: 5 zvezdic, great product, fast shipping, bla bla bla.

gregor ::

Ali je to najceneje kar se dobi:

https://www.gearbest.com/smart-lighting...

oz obstaja kakšna koda?

kakšna je razlika med to in pa belo varianto:

https://www.gearbest.com/smart-lighting...

hvala

LP

Gre za isto pametno žarnico različnih generacij. "Bela" je novejši model in ima moč 10W v primerjavi z 9W starejšo "sivo" žarnico. V praksi je med njima zelo zelo majhna razlika.

Nekaj dni nazaj je bilo dosti kod za tele žarnice (kompleti po 2 ali 3), preveri TUKAJ, verjetno še kakšna koda deluje ...

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Tomson ()

Ti kompleti niso bili kaj dosti cenejši kot posamične...

Tomson je izjavil:

Gre za isto pametno žarnico različnih generacij. "Bela" je novejši model in ima moč 10W v primerjavi z 9W starejšo "sivo" žarnico. V praksi je med njima zelo zelo majhna razlika.

Nekaj dni nazaj je bilo dosti kod za tele žarnice (kompleti po 2 ali 3), preveri TUKAJ, verjetno še kakšna koda deluje ...

hvala za hiter odgovor :)

sem pogledal te komplete vendar pa mi pri nobenem ne pokaže več polja za vpis kode
ali pa kaj narobe delam...

Ja, polje za kodo se pojavi v tretjem koraku, preden placas.

ok, hvala za info
že tako dolgo nisem kupoval pri GB, da sem pozabil :D
nazadnje zgodaj spomladi letos :)

sedaj se dobi 1 kom (srebrna) za cca 15 eur, kar pomeni da ti kompleti niso več aktualni, so dražji

vseeno hvala

LP

m3k ::

promocija, Tanix TX3 mini L s kuponom: GBTXL za samo 16,99 USD - prvih 5 kosov, dnevno ob 11:00 CET

*L (oskubljena verzija TX3 mini, brez LED displeja)
Mirko tipka na radirko ////

Še nekaj današnjih:

Xiaomi Mi 8 Explorer Edition 8/128GB pametni telefon s kodo: GB$MPM8E iz 606€ na 564€
Xiaomi Redmi S2 Global 3/32GB pametni telefon s kodo: GB$MP12ths2 iz 140€ na 106€
Xiaomi Redmi S2 Global 4/64GB pametni telefon s kodo: GB$MP12thS64 iz 154€ na 114€
Xiaomi Mi Mix 2S Global 6/64GB pametni telefon s kodo: GB$MP12th2S iz 395€ na 374€
Alfawise Mini 3 pametna zapestnica s kodo: GBOBCE021 iz 16€ na 14€
Tianqu Visuo XS809 RC Drone + 3x baterija s kodo: GB$THS809S iz 61€ na 58€
Siroflo FIREFLY 8 4k akcijska kamera s kodo: Macisiroflo iz 95€ na 88€
Houzetek SWA1 WiFi pametna vtičnica s kodo: GBOBCE022 iz 13€ na 11€
JGAURORA A5 Updated Large 3D tiskalnik s kodo: GBA5 iz 281€ na 263€
Geeetech A10M Mix-color 3D tiskalnik s kodo: GBA10M iz 316€ na 229€
YAOLAN M2 Magic Wand + Five Small Glowing Animals s kodo: IT$TH549YMM iz 49€ na 43€
Lost Vape Paranormal DNA250C TC Box Mod s kodo: DNA250C iz 130€ na 103€
Nicefeel Dental Water Jet Oral Care za ustno higieno s kodo: GBxHealth iz 44€ na 37€
Xiaomi Ninebot C+ Electric Single Wheel Balance Unicycle s kodo: GB-extra5% iz 272€ na 258€

Tomson, a se da že kaj videt, kaj bo naslednji teden v akciji?

jopar ::

I lasti mogoče kdo ta router https://www.gearbest.com/wireless-route...
Predvsem me zanima kako se obnesejo ti Xiaomi routerji (lahko tudi 3g) v funkciji NAS, ko je nanj priklopljen dodaten disk. Kako je za aplikacijo? Omogoča hiter pregled, nalaganje...datotek prek telefona?

Nesta ::

Živjo.

Zadnjic sem kupil Xiaomi Mi Router 4 preko Netherlands Registered, sem fasal 17€ carine. Pa sem pisal gearbestu kot ponavadi za vracilo carine in mi tole odgovorijo:

Thank you for contacting us. According to our website's policy import taxes are solely customer's responsibility.

Please check this link: https://www.gearbest.com/about/terms-an...

Once placing an order with us customers agree to our terms and conditions.

The shipper first pays the fee on your behalf, then asks you to pay once they deliver the package to you.
Taxes are charged by the local Customs Office and country regulations are beyond our control.

As it is the customer's responsibility to pay these taxes to receive the parcel, we cannot provide any compensation in such cases.

Thank you for your understanding.

Best regards,
Jasmyn

GearBest Customer Service
http://www.gearbest.com

Kaj naredim? Ne vračajo več carin?

Hvala

firbec ::

ma pejt se solit, tole je napisano že ene 72-krat

- Unregistered Air Mail (glede na izkušnje se ne ustavi, pride skoraj vedno brez dodatnih stroškov)
- Registered Air Mail (edina opcija kjer GB še garantira povračilo stroškov)
Netherlands (se skoraj vedno ustavi na carini)
Sweden (se večinoma ustavi na carini)
Belgium (gre praviloma vedno skozi brez dodatnih stroškov, dobra opcija)
- Priority Line (po dosedanjih izkušnjah najboljša opcija, brez dodatnih stroškov)
EU Priority Line (brez dodatnih stroškov)
EU Express (brez dodatnih stroškov)
- Expedited Shipping (vse opcije se vedno ustavijo na carini)

Nesta ::

firbec je izjavil:

ma pejt se solit, tole je napisano že ene 72-krat

- Unregistered Air Mail (glede na izkušnje se ne ustavi, pride skoraj vedno brez dodatnih stroškov)
- Registered Air Mail (edina opcija kjer GB še garantira povračilo stroškov)
Netherlands (se skoraj vedno ustavi na carini)
Sweden (se večinoma ustavi na carini)
Belgium (gre praviloma vedno skozi brez dodatnih stroškov, dobra opcija)
- Priority Line (po dosedanjih izkušnjah najboljša opcija, brez dodatnih stroškov)
EU Priority Line (brez dodatnih stroškov)
EU Express (brez dodatnih stroškov)
- Expedited Shipping (vse opcije se vedno ustavijo na carini)

Aha hvala.
Se pravi samo se Registered Air Mail povrnejo. se par tednov nazaj sem dobil nazaj prek Netherlands

@darkomiku:
načeloma so vse te zadeve sproti, vnaprej so zastavljeni npr. Monster Size Deals, pod Coming Soon, sicer pa tele dnevne kode večinoma niso napovedane, včasih pridejo prej, tudi objavim ure kdaj bodo aktivne, a zaenkrat nič glede drugega tedna. Sem sicer malo popvrašal, če je kakšna informacija, a dvomim, Sporočim ...

@jopar:
Sicer ne vem osebno iz prakse, a kolikor sem sledil to deluje b.p.

Yes, the built-in download manager (Xunlei) is there for you as usual. Just attach external USB hard drive to USB 3.0 port, you can turn Xiaomi WiFi Router 3G into local NAS that store downloaded movies, photos and music.

Yes, I love wireless router that support built-in download manager (Xunlei) with external USB hard drive. You can use Mi Router 3 to download normal http, ftp and even BT torrent files. All the downloaded files will be stored at HDD. And you can access these centralized files easily with multiple devices. Great to use it a simple local NAS too.

@Nesta:
bodo povrnili tudi preko Netherlands, mi lahko na ZS pošlješ Order Number in Ticket Number, pa bo hitro urejeno! ;)

Nesta, pa ko bo urejeno, vsaj za en špricer Tomsonu nakaži

lol, zahvala bo čisto dovolj! ;)

jopar ::

Tomson hvala. Se bom najbrž odločil kar za 3g + dodaten switch, ker rabim vsaj 3 porte. Pomeni local NAS to, da lahko dostopaš do datotek samo, če si v istem omrežju ali tudi od zunaj?
Je kakšna koda trenutno za 3G router?

m3k je izjavil:

promocija, Tanix TX3 mini L s kuponom: GBTXL za samo 16,99 USD - prvih 5 kosov, dnevno ob 11:00 CET

*L (oskubljena verzija TX3 mini, brez LED displeja)
biti med 5imi je skoraj tako, kot zadeti sedmico :)). Bi narocil, ce bi zadel. Ker iskreno, 15€ ni nek denar za potestirat.

berem zgornji email glede poštnine...

če sedaj naročim to igračo:):

kaj naj izberem, da ne bom dobil pisma iz pošte, da mi ne zaračunajo stroškov obdelave ipd
ddv in carine ni ker je prenizka vrednost

LP

GupeM ::

Tomson je izjavil:

lol, zahvala bo čisto dovolj! ;)

lol, še špricar ne bi bilo dovolj, če je le kaj carine za plačat :P

17 €, kolikor je napisal, je kar veliko proti enem špricerju
Gregor, kar tega, ki ga imaš oranžno obarvanega, samo a nisi ziher da tole lampo nebi dobil ceneje, sploh s kakšno kodo ?

@gregor:
Glede na nižjo ceno artikla bi osebno malo gledal tudi na ceno poštnine. Najboljša smiselna opcija bi bila RegisteredAirMail Belgium, gre praviloma vedno lepo skozi, pa tudi če ne, pač dobiš povrnjene stroške obdelave. Sicer pod 21€ tako ali tako ni carine, a lahko ti teoretično zaračunajo stroške carinskega postopka, če bi se temu rad ognil izberi omenjeno. Druga opcija Unregistered Belgium, cenejša varianta in bi tudi moralo iti lepo skozi, a prav varianta je bolj sigurna ... Sam bi se pri izdelku za 15€ skoraj sigurno odločil za Unregistered Belgium ...

gregor je izjavil:

berem zgornji email glede poštnine...

Bereš, ampak očitno prebranega ne razumeš?

Okapi, preveč kompleksno za mene ;):))

ok, bom izbral unregistered belgium

tukaj imajo isto zadevo za:

https://www.banggood.com/Original-Xiaom...

16,49 vendar pa ne morem vreči v košarico, očitno je nekaj narobe, ostale izdelke lahko dam v košarico
ne morem pogledat koliko je poštnina...

m3k ::

Tomson je izjavil:

... Sam bi se pri izdelku za 15€ skoraj sigurno odločil za Unregistered Belgium ...
zmeraj, vse pošiljke do vrednosti 30€, niti ena mi ni obstala na carini :D
Mirko tipka na radirko ////

jopar je izjavil:

Tomson hvala. Se bom najbrž odločil kar za 3g + dodaten switch, ker rabim vsaj 3 porte. Pomeni local NAS to, da lahko dostopaš do datotek samo, če si v istem omrežju ali tudi od zunaj?
Je kakšna koda trenutno za 3G router?

Preveril, žal trenutno nobene delujoče kode. Zadnja je bila sredi avgusta za 41$, najnižja do sedaj pa za 38$, je pa trenutno v FlashSale tudi za 41$ oz. 36€ ...

m3k je izjavil:

Tomson je izjavil:

... Sam bi se pri izdelku za 15€ skoraj sigurno odločil za Unregistered Belgium ...
zmeraj, vse pošiljke do vrednosti 30€, niti ena mi ni obstala na carini :D

OK, naročim na GB
Zdaj vem zakaj na BG ne gre naročit, izdelka ne pošiljajo v SLO
LP
««
61 / 181
»»