» »

Gearbest nakupi in kuponi

Gearbest nakupi in kuponi

Temo vidijo: vsi
««
37 / 181
»»

Tomson ::

Današnje kode:

Xiaomi Mijia Qicycle 12" otroško kolo s kodo: QICYCLE12 iz 195€ na 175€
Huion 1060 Plus 10.6" digitalna risalna tablica s kodo: ECHOHUION iz 64€ na 56€
KingKong ET100 FVP Unbreakable Prop Guard RC Drone s kodo: RCDeal44 iz 132€ na 90€
KingKong ET125 FVP Unbreakable Prop Guard RC Drone s kodo: RCDeal45 iz 132€ na 90€
Dibea Cordless 2v1 ročni sesalnik s kodo: IT$APDBD18 iz 96€ na 87€
Xiaomi Mi Robot robotski sesalnik s kodo: IT$APXMV iz 263€ na 254€
Roborock S50 robotski sesalnik s kodo: IT$APRBS iz 385€ na 368€
iLife V7S Pro robotski sesalnik s kodo: IT$APV7SPRO iz 137€ na 131€
Cozzine FC288 Oral Irrigiator zobna prha s kodo: 618FC28 iz 34€ na 31€
Ganzo G301 MultiTool večnamensko orodje (vse v enem) s kodo: MKECHOG301 iz 30€ na 24€
EU220V 60W spajkalni set v torbi s kodo: GBtool14 iz 23€ na 20€
Oclean One Sonic električna ščetka s kodo: IT$HBZoclon iz 70€ na 52€
Xiaomi 20" potovalni kovček s kodo: OFF2339a iz 141€ na 105€
Xiaomi 24" potovalni kovček s kodo: Xiaomi12395 iz 188€ na 109€
Broadlink RM Pro + WIFI + IR + RF Remote Controller s kodo: HOME9 iz 23€ na 28€
Guanqin GJ16034 moška usnjena mehanska ročna ura s kodo: GJ16034 iz 108€ na 55€
Xiaomi Redmi Note 5 Global 4/64GB pametni telefon s kodo: GBmid-yearNote5 iz 226€ na 166€
Asus Prime X470 Pro, AMD Ryzen 9 3900X, Gigabyte GTX 1660 Super
Fractal Design R6, Corsair RM850X PSU, 32GB GSkillF4-3200 RAM
Noctua NHU12s, Corsair MP600 1TB SSD, 2x Dell U2410 monitor

Mare2 ::

Tomson je izjavil:

Današnji SpecialPrice deals:
Xiaomi Redmi Note 5 Global 4/64GB pametni telefon za 171€

Včasih je treba pogledat h konkurenci. :)

Pametni telefon: Redmi note 5 4GB 64GB Global 🌟🌟
✂ Koda kupona: 6BGN5EU8
💰 Cena: 163,40€ (cca 3 € poštnina - European Direct Mail) 🇸🇮 BREZ DODATNIH STROŠKOV
📌 Povezava: https://goo.gl/jvTAEg
👍 Veljavnost kupona do: prvih 50 kosov 📣
🔸 Varno plačilo preko Paypal! 👍
💰 Za vse izdelke iz CH in HK skladišča je davek plačana v naprej. Izbrati moraš European Direct Mail – In BANGGOOD VAM BO PLAČAL DAVEK !!!
Torej brez dodatnih stroškov! 💰

https://www.banggood.com/Xiaomi-Redmi-N...

https://www.facebook.com/banggoodsloven...

facepalm ::

uh padajo kr dobri deali za rn5.

Skylord ::

Koliko časa čakaš nanj iz GB ali iz BG?

Skylord je izjavil:

RokFeler, za BG Lahko vprašaš na Bangood Slovenija na FB https://www.facebook.com/banggoodsloven..., komunicirajo v Slovenščini, tam tudi objavljajo kode za popust. Tudi drugi izdelki so veliko cenejši kot na GB.

Se opravičujem Tomsonu, ker sem objavil konkurenčno ponudbo, ker se mi zdi fer, da ljudje dobijo "drugo mnenje" (beri (drugo ceno). :)

Skylord je izjavil:

Evo. Ko naročaš na Bangood, piše:
viaEuropean Direct Mail
Shipping time:7-15 business days

Nisem na FB, zato tam ne morem vprašati.
Pa je teh 7-15 dejanskih? Je bolj 7 ali 15? Ima kdo dejanske izkušnje? Če je to bolj 15 je to potem mesec dni?
Ker mene najbolj to moti, ko moraš toliko časa čakat. Raje dam kak € več pa, da imam to takoj. OK kakšen teden bi še počakal kaj več mi pa že ni.

Skylord je izjavil:

Pa je teh 7-15 dejanskih? Je bolj 7 ali 15? Ima kdo dejanske izkušnje? Če je to bolj 15 je to potem mesec dni?
Ker mene najbolj to moti, ko moraš toliko časa čakat. Raje dam kak € več pa, da imam to takoj. OK kakšen teden bi še počakal kaj več mi pa že ni.

Sem skopiral tvoje sporočilo na FB. Morda bo kdo odgovoril. Dobiš info. :)

SumTingWong ::

Daš 20€ več in imaš v tednu dni, Goldway :) Jaz sem bil včeraj šokiran, ko sem paket vreden 4$ (+2$ shipping) prejel v 8 dneh (Aliexpress). Dva dolarja pa ni tako hudo doplačilo, da imaš v kratkem času doma (no morda pri izdelku, ki je 4$).

@mare:
ne razumem sicer zakaj si izpostavil starejšo ponudbo, ko pa je na vrhu strani, zadnja povezava omenjeni telefon za 166€ + 0.5€ poštnine preko PriorityLineEU:

Xiaomi Redmi Note 5 Global 4/64GB pametni telefon s kodo: GBmid-yearNote5 iz 226€ na 166€ + 0.5€ poštnine preko PriotiyLineEU ...

darkomiku ::

Tomson je izjavil:

Sam vsega niti ne izklapljam, IP kamera potrebuje elektriko. Sicer pa lahko uporabiš tudi programsko nastavljive električne vtičnice, kjer se programira kdaj vklopijo elektriko, oz. jo vključiš sam preko aplikacije, npr. Alfawise SmartPlug za 13€ ...

Sam tole ne pomaga pri udaru strele po moje...

Ne, pri streli pa res ne, razen če ne daš vmes še kakšno prenapetostno zaščito, pa še tista pomaga samo pri indirektnem udaru strele oz. pri nihanju napetosti ...

Še nekaj današnjih:

Xiaomi Mijia 360 moški električni brivnik s kodo: IT$HBZxmshv iz 39€ na 35€
Cop Rose X6 robotski čistilec oken s kodo: SDRosex6 iz 188€ na 158€
Klarus XT12s Cree LED ročna svetilka s kodo: XT12S iz 76€ na 50€
YWXLight LED lučka proti komarjem za kampiranje s kodo: YWXCAMP iz 20€ na 15€
BroadLink RM Mini3 WiFi/IR Remote kontroler s kodo: ECHORM iz 18€ na 14€
Soocare X3 Sonic elektrižna ščetka s kodo: IT$HBZsoabl iz 37€ na 35€
Xiaomi Mi Home IR termometer s kodo: IT$HBZtheih iz 22€ na 20€

perci ::

Tomson, kaksne izkusnje s temi ir termometri? Sem probal ze vse mozno pa ga ni cez dobri stari Hg ali alkohol (jeba za zbijat). Je tale xiaomi ok?

darkolord ::

perci, v kakšnem smislu ti ostali niso ustrezali?

Ma, imel sem ene dva za v uho...cist zanic. Se ne mors zanest, ker ti kaze do stopinjo razlicno ce dvakrat probas in pol ne ves kaj je prav. Pa se neki mors pristevat in odstevat. Potem sem imel tistega obicnega elektronskega - enkrat dela, enkrat ne...pa spet ne vem a prov pokaze. Zadnjic sem zeno peljal k dohtarju in so mel sam elektronskega. Petkrat je probala in ni funkcioniral. A mam smolo?

Fotr ma sicer enega ir, da preverja temperaturo cevi...ampak tiat ni dovolj natancno. Zanc sem tamalo peljal k pediatru pa ji je pomerla na celo z enim takim zato me zanima, ce to v redu funkcionira.

Hehe, se se spomnim, ko sem bil mali, sem zivo srebro fasal direkt analno, ker nisem mogu bi 5 minut pri miru. Lustn ni blo, je pa funkcioniral. Dons to odsvetujejo, prav tako paracetamol svecke (nad neko starostjo).

Sam imam z navadnimi elektronskimi mešane izkušnje. Smo jih imeli ene 5, od tega sta 2 bila zanesljiva, 2 sta bila tako tako, 1 pa čisto mimo, pa kljub oglaševanemu hitremu merjenju je vedno potrebno kar nekaj minut. Navaden na živo srebro je res 100% zanesljiv a traja 5min+ da natančno izmeri. Sedaj uporabljamo nekje pol leta omenjeni Xiaomi IR termometer in lahko zaenkrat samo pohvalim. Temperaturo izmeri v 1 sekundi, natančnost v primerjavi z navadnim termometrom pa je tudi kar dobra, kaže vedno 0.1 stopinjo več, kar je čisto ok ko se navadiš. Je res hiter, praktičen, večkrat preverjeno natančen, le treba je vzeti v zakup da ga npr. močno temperaturno spremenjena okoliška temperatura zmoti. Če npr. meriš vročino direktno poleg hudo vročega radiatorja se bo to poznalo na temperaturi. Če bi jo meril pozimi zunaj na -10 stopinj, bi se tudi poznalo na izmerjeni temperaturi. Kot omenjeno, v normalnih pogojih pa je odstopanje minimalno in vedno natančno in hitro. Pri nas je popolnom zamenjal vse termometre in lahko rečem da je dosedaj najbolj priljubljen termometer ...

dexterboy ::

Brez zamere fantje, ampak čiščenje ušes s palčkami in merjenje T v ušesu dela velika večina ljudi napačno!
Zato potem tudi prihaja do sprememb v meritvah ali pa so T čisto drugačne od tistih pod pajsko.
Dejansko je treba, če si recimo sami čistimo ušesa, z drugo roko prijeti za vrh učesa in ga povleči navzgor - seveda ne do praga bolečine :), saj se s tem učesni kanal zravna in je pot do notranjega dela ušesa ravnejša, sama meritev T pa veliko točnejša. Konec koncev, če pregreješ glavo na 45 stopinj, je telo mrtvo. Medtem, ko lahko roko ali nogo temperaturno obremeniš do višjih vrdnosti, pa bo ta oseba še vedno lahko šla v kino in na pivo :)

Pa lepo prosim, nisem hotel nikogar žaliti ali soliti pamet... že sam post je čisto off-topic :)
Ko ne gre več, ko se ustavi, RESET Vas spet v ritem spravi.

Tomson, hvala za tvojo izkušnjo.

DexterBoy, lej, sej s načeloma strinjam s tabo. Ampak jaz nisem medicinska sestra, da bi znal te stvari strokovno opravit. Sem prebral navodila in delal v skladu z njim (iz. se mi je tako zdelo) pa nisem bil najbolj zanesljiv.

Današnje kode:

Avidvape Ghost Inhale 200W TC Mod s kodo: Inhale iz 45€ na 38€
Oclean SE Sonic Electrical ščetka s kodo: IT$HBZoclse iz 39€ na 37€
Xiaomi Mijia DC Frequency Conversion Floor ventilator s kodo: IT$APMJFAN iz 122€ na 114€
Dibea Cordless Vacuum Golden 2v1 ročni sesalnik s kodo: IT$APDBD18 iz 96€ na 87€
Dibea C17 2v1 ročni sesalnik s kodo: IT$APDBC17 iz 85€ na 78€
Xiaomi Mi R3P 2600Mbps Wireless Router Pro s kodo: ECHOR3P iz 93€ na 83€
ThiEYE T5 Edge 4k akcijska kamera s kodo: MKECHOYET5 iz 91€ na 86€

Današnji MidYear Deals:

HUAWEI Honor Band 3 pametna zapestnica za 26€
Xiaomi Mi TV 4A 43" FHT televizija za 323€
Asus Zenfone 5Z Global pametni telefon za 482€
Xiaomi Mi WiFi Router 3 za 28€
Xiaomi Populele LED Bluetooth USB ukulele za 86€
SG - 700 Satellite RC Drone za 40€
GrassShear večnamenske električne škarje za travo za 57€
Alfawise SG 949 Sonic električna ščetka za 8€

scipascapa ::

Super ravno kupiš RN5 3/32 za 150e potem ti pa butnejo 4/64 za 167e.

bajsibajsi ::

scipascapa je izjavil:

3/32 je nesmiselno kupiti, nasploh in ne samo te dni, ko gre cena boljse razlicice dol. Gledati za cca. 20-30 evrov razlike za 1 GB rama in 32 GB diska vec pri telefonu je dobesedno neumno.

Danes pri nakupu zabavne elektronike, sploh pa mobilnih tehnologij in še posebej telefonov se sploh ne sme gledat nazaj, ker že jutri so novi modeli, nove cene, glede na ponudbo si nastaviš nek okvirni budget in ceno po kateri bi kupil, nabaviš in greš naprej ... Sicer pa nekomu 20-30€ ne pomeni dosti za 1/32GB več, spet drugemu pa se bo zdelo nepotrebno, ker nikoli ne bo izkoristil, videl razlike ...

scipascapa ::

če sem zdaj folgal z nexusom 5 2/16 bom tudi z 3/32 hehe..če bi vedel da bo 4/64 za 167 bi vzel tega itaq.

NiggerBob ::

Skylord je izjavil:

Ker mene najbolj to moti, ko moraš toliko časa čakat. Raje dam kak EUR več pa, da imam to takoj. OK kakšen teden bi še počakal kaj več mi pa že ni.

Iz Gearbesta sem čakal 18 dni na RN5 (od plačila do prejetja paketa)
Iz Banggooda še čakam na RN5, plačal 17.6.2018, odposlali komaj 21.6.2018 po mojem urgiranju in opravičevanju z njihove strani. Tracking ne deluje oziroma ne kaže ničesar.
Iz Banggooda sem naročil eno Wifi kamero. Plačal 10.6.2018, odposlali 12.6.2018. Še tudi čakam na dostavo. Tracking ne deluje oziroma ne kaže ničesar.

Da to zgoraj ne bo izpadlo kot reklama za Gearbest:
Iz Gearbesta pred časom naročil telefon. Niso ga odposlali niti po 45 dneh in navkljub kupu izmenjanih sporočil.
Želel sem vračilo denarja (plačal s Paypalom), ampak niso želeli vrniti denarja. Silili so me, naj odprem denarnico pri njih in bom imel dobroimetje. S posredovanjem Paypala sem potem le uspel dobiti denar nazaj.
"Hrabri umrejo samo enkrat, strahopetci umirajo tisočkrat"

Zgodovina sprememb…

Ker ne morem več popraviti:

Iz Aliexpressa ne naročam ničesar vrednejšega, ker ni možnosti plačila (in zaščite) s Paypalom. Sem imel izkušnjo, ko je prodajalec poslal izdelek in navedel napačno tracking kodo. Dobil izdelek, ki pa je bil napačnih dimenzij. Odprem dispute, ampak se je prodajalec skliceval, da to ni njegov paket in tega on ni poslal. Na slikanem paketu je seveda bila drugačna številka, kot je prodajalec navedel pri naročilu. Datumi pošiljanja in tudi izdelek (čeprav napačne velikosti) je odgovarjal naročenemu, ampak je Aliexpress vseeno razsodil v njegovo korist in sem se obrisal pod nosom za denar.

NiggerBob je izjavil:

Niso ga odposlali niti po 45 dneh in navkljub kupu izmenjanih sporočil.
Želel sem vračilo denarja (plačal s Paypalom), ampak niso želeli vrniti denarja. Silili so me, naj odprem denarnico pri njih in bom imel dobroimetje. S posredovanjem Paypala sem potem le uspel dobiti denar nazaj.

Tudi jaz sem imel en zelo jasen primer, ko na Gearbestu sploh niso reagirali na moj dispute. Šele dispute na paypal je pomagal. Paypal je z Gearbestom v tistem primeru ravnal kot s cigani. Takoj ko je tracking pokzal, da so prejeli vračan izdelek, so mi vrnili denar. Ni bilo važno, kaj je bilo notri. V bistvu je bilo tudi Gearbestvo obnašanje "čisto po cigansko". :)

Verjamem pa, da je siceršnje poslovanje v redu, dokler je izdelek v redu. :)

Okapi ::

prodajalec skliceval, da to ni njegov paket in tega on ni poslal.
??? Zakaj pa nisi potem rekel, da pravega paketa sploh nisi dobil?

Okapi je izjavil:

Nekateri ljudje so "pač pošteni" in takšno ravnanje je pričakoval tudi od Kitajcev.

masevc ::

Tomson je izjavil:

Današnje kode:

Avidvape Ghost Inhale 200W TC Mod s kodo: Inhale iz 45€ na 38€
Oclean SE Sonic Electrical ščetka s kodo: IT$HBZoclse iz 39€ na 37€
Xiaomi Mijia DC Frequency Conversion Floor ventilator s kodo: IT$APMJFAN iz 122€ na 114€
Dibea Cordless Vacuum Golden 2v1 ročni sesalnik s kodo: IT$APDBD18 iz 96€ na 87€
Dibea C17 2v1 ročni sesalnik s kodo: IT$APDBC17 iz 85€ na 78€
Xiaomi Mi R3P 2600Mbps Wireless Router Pro s kodo: ECHOR3P iz 93€ na 83€
ThiEYE T5 Edge 4k akcijska kamera s kodo: MKECHOYET5 iz 91€ na 86€

Današnji MidYear Deals:

HUAWEI Honor Band 3 pametna zapestnica za 26€
Xiaomi Mi TV 4A 43" FHT televizija za 323€
Asus Zenfone 5Z Global pametni telefon za 482€
Xiaomi Mi WiFi Router 3 za 28€
Xiaomi Populele LED Bluetooth USB ukulele za 86€
SG - 700 Satellite RC Drone za 40€
GrassShear večnamenske električne škarje za travo za 57€
Alfawise SG 949 Sonic električna ščetka za 8€

Ta huawei pametna zapestnica ima samo chinese jezik. Je to pomembno? Ali je bolje izbrati kako drugo?

Okapi je izjavil:

Kako se boš skliceval, da nisi dobil paketa, če pa si odprl dispute? In noter točno to, kar si naročil, edino velikost je napačna? Tudi datum pošiljanja odgovarja pošiljateljevemu datumu. Edino tracking številka ni prava.

V zasebnem sporočilu sem pred odpiranjem disputa kontaktiral prodajalca, ki je potrdil, da je to njegov paket. Kasneje, ko sem odprl dispute, pa je to zanikal in se skliceval, da tracking številka ni prava? Odločal pa je Aliexpress.

Se opravičujem za OT.

littany ::

@tomson Ti si naročil OP6 en tedn nazaj ane ? Lahko update ko ga dobiš ?

Če ima kdorkoli kakršnekoli težave z Gearbest, naj me brez slabe vesti kontaktira na ZS, pomagam preko svoje veze, so se dosedaj čisto vse zadeve (pa jih ni bili malo), od prve do zadnje vedno rešile hitro in v prid kupca.

@masevc:
naj bi se dalo spremenit na English (klik), sicer pa s Xiaomi Mi Band 3 za 29€ ne moreš zgrešit! ;)

@littany:
sem kolebal med OP6 in Xiaomi Mi8 in se še vedno nisem odločil. Mika me namreč Mi8 Explorer in zato čakam na zalogo, kakšen review ... ;)

Okapi ::

NiggerBob je izjavil:

Okapi je izjavil:

Kako se boš skliceval, da nisi dobil paketa, če pa si odprl dispute? In noter točno to, kar si naročil, edino velikost je napačna? Tudi datum pošiljanja odgovarja pošiljateljevemu datumu. Edino tracking številka ni prava.

V zasebnem sporočilu sem pred odpiranjem disputa kontaktiral prodajalca, ki je potrdil, da je to njegov paket. Kasneje, ko sem odprl dispute, pa je to zanikal in se skliceval, da tracking številka ni prava? Odločal pa je Aliexpress.

Se opravičujem za OT.
No, če je rekel, da ni njegov paket, potem pač rečeš, da njegovega paketa še nisi dobil. Kaj češ drugega? Saj se nisi ti zlagal. Tisti paket, za katerega trdi, da ni njegov, ti je očitno nekdo pomotoma poslal.

Skylord je izjavil:

Evo, so odgovorili.
------------------------
Tako je 7 do 15 delovnih dni traja dostava. Jst sem zadnjič dobil točno v 14 dneh, je pa bil ta telefon na zalogi. Prav ta telefon trenutno še ni pri prodajalcu, če ga danes kupiš , ga pošljejo naprej šele 10.7. Torej od 10.7 prištej max. 15 delovnih dni.

Hvala za informacije.

Zgodovina sprememb…

• predlagal izbris: echo ()

predi ::

littany je izjavil:

Jaz sem ga sicer naročil v drugi rundi in drugo malce dražjo varjanto ("global"), ki naj bi bil bundle z original case-om in screen protectorjem, bom pa vsekakor poročal, ko dobim.

pwn3rrr ::

predi je izjavil:

littany je izjavil:

Jaz sem ga sicer naročil v drugi rundi in drugo malce dražjo varjanto ("global"), ki naj bi bil bundle z original case-om in screen protectorjem, bom pa vsekakor poročal, ko dobim.

Jaz sem naročil v prvi rundi 19.6., odposlali so 22.6., trenutno stanje po trackingu je pa takšno:

Destination: Slovenia
Origin: Germany
2018-06-22 18:11:00 The instruction data for this shipment have been provided by the sender to DHL electronically

First vessel
2018-06-26 11:00:49 Arrived at Hongkong Sorting Centre.
2018-06-25 00:00:00 Sent to HongKong Sorting Centre.

zna še trajat vse skupaj...

"First vessel
2018-06-25 00:00:00 Sent to HongKong Sorting Centre"

imava do sekunde identicen tracking info :)
le moja "parcela" je bila kreirana 2 dni prej

pwn3rrr ::

facepalm je izjavil:

"First vessel
2018-06-25 00:00:00 Sent to HongKong Sorting Centre"

imava do sekunde identicen tracking info :)
le moja "parcela" je bila kreirana 2 dni prej

Hehe, se nič ne čudim... sedaj so posodobili tracking še za 5 dni nazaj. Sem mislil, da je bolj ažurno vse skupaj.

First vessel
2018-06-29 17:00:00Customs clearance processing complete.
2018-06-29 14:00:00Parcel is in clearance.
2018-06-29 10:00:34Shipment in transit-delivered to destination country.
2018-06-28 21:00:40Parcel arrived at the airport.
2018-06-28 11:00:35Departed Hongkong Sorting Centre.
2018-06-26 11:00:49Arrived at Hongkong Sorting Centre.
2018-06-25 00:00:00Sent to HongKong Sorting Centre.

Današnje kode:

CosWheel A ONE električno ultra zložljivo kolo s kodo: MKECHOCOSW iz 875€ na 595€
AlldoCube Knote5 11.6" Win10 2v1 tablica (MicrosoftSurfacePro) s kodo: ADCUBE62 iz 279€ na 246€
Xiaomi AirWear AntiHaze zaščitna maska s kodo: lowcychin98 iz 14€ na 9€
THL SuperBox AndroidTvBox (S912, 2/16GB, DualWifi, BT4) s kodo: GBTHL01 iz 81€ na 44€
Xiaomi WiFi HomePlug ojačevalec signala s kodo: ECHOePlug iz 46€ na 44€
Minix Neo A2 Air mouse s kodo: ECHONEO iz 22€ na 19€
ThiEye i30 4k športna kamera s kodo: THCACP1 iz 43€ na 37€
Deerma LightWear Labor električna metla za mokro čiščenje s kodo: deerma01 iz 23€ na 21€
WansCam HW0054 1080p zunanja IP kamera s kodo: ECHOHW00 iz 108€ na 87€
HowShow 8.5" digitalna risalna tablica s kodo: lowcychin26 iz 7€ na 5€
Huawei P10 Plus Global pametni telefon v FlashSale za 324€
Smoant charon mini 225W TC Mod s kodo: charonmini iz 45€ na 38€
Geekvape Ammit MTL RDA s kodo: AmmitRDA iz 27€ na 20€
Avidvape Ghost Inhale 200W TC Mod s kodo: Inhale iz 44€ na 38€
FreeMax Fireluke Mesh Sub Ohm Tank s kodo: Fireluke iz 24€ ba 21€
Vapefly Galaxies MTL RTA TPD Version s kodo: Galaxies iz 22€ na 19€
AUGVAPE INTAKE RTA Atomizer s kodo: INTAKE iz 30€ na 21€
FURA Gear Wooden Handle Folding Knife s kodo: MYSK1 iz 26€ na 24€
Sanrenmu PPH-T2 No Lock Folding Knife s kodo: MYSK4 iz 14€ na 9€
Rcharlance HS-B003 D2 Steel Blade Folding Knife s kodo: MYSK2 iz 10€ na 9€
FURA Gear D2 Steel Folding Knife s kodo: MYSK3 iz 29€ na 26€
Sanrenmu 7045MUI-PH Frame Lock Folding Knife s kodo: MYSK5 iz 11€ na 8€
HX OUTDOORS ZD-030 Folding Knife s kodo: MYSK7 iz 20€ na 18€

kanarin ::

bajsibajsi je izjavil:

scipascapa je izjavil:

3/32 je nesmiselno kupiti, nasploh in ne samo te dni, ko gre cena boljse razlicice dol. Gledati za cca. 20-30 evrov razlike za 1 GB rama in 32 GB diska vec pri telefonu je dobesedno neumno.

Zakaj "nesmiselno" oz "neumno", takih radiaklnih stališč res ne razumem. Meni 32 GB za aplikacije na telefonu povsem zadošča, za slike/video zadeve pa po potrebi dodaš MicroSD (ali pa zadeve hkraniš v kakšnem cloudu). Dodatni 1 GB RAM ne vem če bi sploh opazil (nisem heavy user). Pri planiranemu budgetu okoli 150 € 30 € (več) ni ravno zanemarljivo. Npr pred leti sem kupil nov iPad mini 2 s 16 GB (pač samo tega se je dobilo za takrat res ugodno ceno), pač nimam hkrati nameščenih gor 1000 apliakcij, za namen kot ga rabim (konzumiranje vsebin s spleta oz kot mini TV) je povsem ok. Tako da to je vse zelo relativno in odvisno od potreb posameznika.

pwn3rrr je izjavil:

Hehe, se nič ne čudim... sedaj so posodobili tracking še za 5 dni nazaj. Sem mislil, da je bolj ažurno vse skupaj.

First vessel
2018-06-29 17:00:00Customs clearance processing complete.
2018-06-29 14:00:00Parcel is in clearance.
2018-06-29 10:00:34Shipment in transit-delivered to destination country.
2018-06-28 21:00:40Parcel arrived at the airport.
2018-06-28 11:00:35Departed Hongkong Sorting Centre.
2018-06-26 11:00:49Arrived at Hongkong Sorting Centre.
2018-06-25 00:00:00Sent to HongKong Sorting Centre.

tudi jaz sem dobil identicen update. mozno je, da se najina telefona nahajata v istem paketu, v Nemciji pa jih bodo poslali posebej.
jaz spremljam na nemskem dhl trackingu, kdaj se bo kaj posodobilo;)

Marko8 ::

Tomson je mogoče kakšna akcija za Xiaomi Amazfit Smartwatch 2 ?

Preveril, kakšne kode trenutno ni, je pa v FlashSale kar ok cena, za 148€ ... Najceneje do sedaj je sicer bila za 139€.

Marko8 ::

Ok, hvala, poštnina pa Priority Line, če sem prav razumel.

_Sajmon_ ::

Tale Huawei P10 Plus je prav mamljiv. A kdo ve, kak power adapter ponavadi pride zraven, če nič konkretnega ne piše, torej kako je z EU plugom? Včasih se pojavi to vprašanje pod FAQ-jem, tokrat ga še ni... Pa je kakšna fora, da je prodajalec "Loja HUAWEI Brasil"?

@Marko8:
Ali daš PriorityLineEU, pa pride brez 7-15dni, brez dodatnih stroškov ali pa vzameš brezplačno poštnino RegisteredAirMail Belgium, 15-20dni dostava, načeloma pride tudi brez dodatnih stroškov, če pa do njih pride, pa GB le te v celoti povrne ...

@_Sajmon_:
vzameš poleg tale GoComma China/EU adapter za 0.8€ za vsak slučaj, te sam uporabljam, so res kvalitetni, je pa možno da bo že v osnovi EU adapter poleg, ker je Global verzija ... LoyaHuaweiBrasil verjetno dobavitelj, niti nima veze, gre preko Gearbesta ...

Še nekaj dobrih današnjih:

Xiaomi Ninebot ES2 električni skiro s kodo: IT$OSES2 iz 438€ na 402€
Teclast F6 Pro 13.3" prenosnik s kodo: IT$TATCF6pro iz 536€ na 420€
Yeelight pametna žarnica v2 10W E27 RGB s kodo: IT$XMYE02 iz 20€ na 17€
Zanmax SNK01 snorkling maska za potaplanje s kodo: IT$OSNK01 iz 27€ na 20€
Creality3d CR-10 3D tiskalnik s kodo: 9AX1TUIEW2 iz 385€ na 381€
Xiaomi Mi Robot robotski sesalnik s kodo: IT$APXMV iz 262€ na 254€
Philips Xiaomi Zhirui nočna pametna lučka s kodo: IT$LEDPH iz 70€ na 65€
Oclean One Sonic električna ščetka s kodo: IT$HBZoclon iz 70€ na 52€
Xiaomi Mijia 360 električni brivnik s kodo: IT$HBZxmshv iz 39€ na 35€
Xiaomi Mi Home iHealth Thermometer s kodo: IT$HBZtheih iz 22€ na 20€
Zanflare HXY USB polnilec baterij s kodo: IT$LEDHXY iz 13€ na 10€
Xiaomi Redmi Note 5 4/64GB pametni telefon črn s kodo: IT$MPnote5 iz 201€ na 175€
Xiaomi Redmi 5 Plus Global 4/64GB pametni telefon zlat s kodo: IT$MP5P64 iz 166€ na 148€
uTorch FY3D aparat za prikazovanje 3D hologramov s kodo: IT$LEDFY3D iz 2.364€ na 2.276€
Zanflare F10 Tactical FlashLight nalivnik s kodo: IT$LEDF10 iz 13€ na 10€
Zeacava moški usnjeni letni natikači s kodo: IT$BSh281 iz 28€ na 23€
FlipFlops usnjeni moški poletni natikači s kodo: IT$BSa986 iz 25€ na 18€
Zeacava Fashion poletni moški natikači za plažo s kodo: IT$BSk463 iz 10€ na 8€
SjCam SJ8 Pro 4k akcijska kamera s kodo: SJ8Pro1 iz 253€ na 227€

HunterMan ::

Najprej pohvale Tomson-u za dobre ponudbe, se težko upreš :)
Iščem zamenjavo za Mi5, ki diha na škrge, saj mi baterija zdrži samo še pol dneva običajne uporabe.
Imel bi nekaj od Xiaomi ali Hauwei, velikost nekje kot je Mi5 in cena do 350eur. Kateri bi bil best buy?

Ima kdo Broadlink RM Pro + WIFI + IR + RF Remote Controller? Kako se obnese? Brat ga je danes naročil za stanovanje, ki ga prenavlja.

Jst sem pa jezen na Tomsona, ker zaradi njega zapravljam kot pijan mornar :).
««
37 / 181
»»