Forum » Kaj kupiti » Gearbest nakupi in kuponi
Gearbest nakupi in kuponi
Temo vidijo: vsi
Netrunner ::
Ok, nisem se spuščal še v to vendar kar sem na hitro poguglal naj bi bil domet 10m minimum. Bom pa še preveril malo te zadeve saj se mi ne mudi z nakupom.
Doing nothing is very hard to do... you never know when you're finished.
Sopomenka ::
Tomson,
obstaja kakšna koda za: Yeelight 480 LED (WHITE STARRY LAMPSHADE)? Zgoraj podana koda velja samo za 450, ter če morda kdo ve za kako veliko sobo je primerna ta luč? Rabim nekaj za 30m2.
obstaja kakšna koda za: Yeelight 480 LED (WHITE STARRY LAMPSHADE)? Zgoraj podana koda velja samo za 450, ter če morda kdo ve za kako veliko sobo je primerna ta luč? Rabim nekaj za 30m2.
valdo ::
Tomson,link od včeraj,
jaz sem sinoči naročil, ko dobim javim kako sveti, je pa prejšnji teden bilo nekaj malega bolj ugodno
še link
https://www.gearbest.com/flush-ceiling-...
koda: GBLED111501
Lp
Mare2 ::
goba ::
Sopomenka ::
Tomson,
Tam piše: Suggested Room Size: 15 - 20m2
Goba hvala! :) Sem spregledal prej ...
Malo me bega, ker sem opazil, da pri 650 tudi piše 15 - 20 m2...
@valdo, hvala! V kako veliki sobi jo boš uporabljal?
Okapi ::
Ni ravno neke hude razlike med obema. V dnevni sobi, 30 m2, imam obe, 480 in 650. Je sicer čisto dovolj za običajne dejavnosti, ni pa to močna delovna razsvetlitev, da bi lahko dlje časa kaj natančnega počel.
Dr_M ::
V spalnici imam 480, okol 17-18m2, pa je ravno dovolj, s tem, da imam tanizek strop. Za vecji prostor, bi dal 650.
The reason why most of society hates conservatives and
loves liberals is because conservatives hurt you with
the truth and liberals comfort you with lies.
prozac ::
A za 650 je kakšna akcija?
A ta je kej močnejša, ker piše da je za sobe 50-60 m2?
A ta je kej močnejša, ker piše da je za sobe 50-60 m2?
kumer ::
Vakumski baterijski sesalec.
Kaj se splača nabavit?
Da se po funkcijah, moči... čim bolj približa dyson sesalecem.
So ti sesalci iz GB precej slabši od dyson ipd firm?
Ali se v tem tednu črnega petka pričakuje kakšna ugodna ponudba za te zadeve?
Hvala
LP
Kaj se splača nabavit?
Da se po funkcijah, moči... čim bolj približa dyson sesalecem.
So ti sesalci iz GB precej slabši od dyson ipd firm?
Ali se v tem tednu črnega petka pričakuje kakšna ugodna ponudba za te zadeve?
Hvala
LP
barracuda ::
Sej ni tako težko narediti search za par strani nazaj znotraj teme :)
Ko si ze ravno podal.... Kako se pa naredi search znotraj teme, da ti med vsemi strani postov pokaze zeljeni rezultat iskanja?
Zgodovina sprememb…
- spremenil: barracuda ()
Jebac18 ::
Evo iz gearbesta oz. Španskega skladišča dobil v enem tednu xiaomi mi a2 64gb naročen 12.11 torej dostavljen danes.
gregor ::
Tablica za 10 letnico.
Ne predraga, vendar da je še dovolj dobra, da prebavi družabna omrežja, yt, chrome, poslušanje glasbe ter lažje igre...
Seveda je zaželjen slo jezik, eu polnilec, redne posodobitve, kvalitetna izdelava.
Cenovni razred, če se kaj pod 100 eur najde, bi bilo super , če ne pa okrog 100 eur.
Kaj priporočate?
Hvala
LP
Ne predraga, vendar da je še dovolj dobra, da prebavi družabna omrežja, yt, chrome, poslušanje glasbe ter lažje igre...
Seveda je zaželjen slo jezik, eu polnilec, redne posodobitve, kvalitetna izdelava.
Cenovni razred, če se kaj pod 100 eur najde, bi bilo super , če ne pa okrog 100 eur.
Kaj priporočate?
Hvala
LP
Tomson ::
@prozac:
Za Yeelight 650 je koda: GBLED111502 za EU skladišče iz 133€ na 122€, a trenutno piše "No more shipping method to Slovenia", preverim v čem je štos, za C skladišče pa le FlashSale za 144€, a z drago poštnino ...
Kvadratna luč, ki jo omenjaš ima svetilnost 300-3000 lum, Yeelight 650 pa 600-3500 lum, kar pomeni, da ima model 650 višjo svetilnost ...
@gregor:
okoli 100€ trenutno najboljši opciji Teclast A10S za 97€ (EU polnilec) in Chuwi Hi Pad za 116€ ... Chuwi ima zmogljivejši procesor, novejši Android in večjo baterijo ...
Današnje kode:
Yeelight 320 LED stropna luč s kodo: GBDE6666 iz 62€ na 49€ (EU skladišče)
Xiaomi Mi Notebook Pro 15.6" prenosnik s kodo: GBNBXMBJ04 iz 1171€ na 666€
DJI Mavic 2 Zoom RC Drone s kodo: GB-THZOOM2 iz 1111€ na 889€
Xiaomi Mi A2 Global 4/64GB pametni telefon s kodo: GBMP1111A2 iz 181€ na 169€
Xiaomi Mi 8 Global 6/64GB pametni telefon s kodo: GBMP1116 iz 329€ na 323€
Zinsoko Lightening iOS Earphones slušalke s kodo: GBOBCE0074 iz 49€ na 19€
Xiaomi Huami Amazfit BIP Lite pametna ura s kodo: BIPGB iz 62€ na 49€
2x Floureon A5 Walkie Talkie 12km Range s kodo: ToysDeal3 iz 33€ na 27€
Utorch UT02 Cree Large LED ročna svetilka s kodo: UT02ru iz 47€ na 33€
Zanmini DH-QN02 električni prenosni grelnik s kodo: GBSA006 iz 41€ na 35€
Alfawise Q3 Mini Bluetooth zvočnik s kodo: GBalfQ3 iz 8€ na 6€
Flyco Electric Shaver moški brivnik s kodo: GB-HBZflysf iz 33€ na 30€
Alfawise Mini True Bluetooth slušalke s kodo: GBOBCE0058 iz 23€ na 21€
Alfawise XBR Bluetooth Soundbar zvočnik s kodo: GBalfXBR-08 iz 50€ na 46€
Alfawise T1 športna pametna ura s kodo: GBOBCE0068 iz 24€ na 22€
Utorch Foldable Touch namizna svetilka s kodo: GBXPFTC iz 17€ na 14€
Zanflare F1 LED ročna svetilka s kodo: GBQCF1 iz 26€ na 14€
Creality3D Ender 3D tiskalnik s kodo: GBENDER3PL iz 151€ na 142€ (EU skladišče)
OnePlus 6T 6/128GB pametni telefon v FlashSale za 507€
Ziglint Z5 Cordless 8000Pa ročni sesalnik v FlashSale za 62€
ENLiF Dry / Wet / Wax električna metla v FlashSale za 71€
T8 700ml Dehumidifier razvlažilec zraka v FlashSale za 39€
Xiaomi Mi MiX 2S Global 6/64GB pametni telefon v FlashSale za 238€
Hobot WindowWasher robotski čistilec oken v FlashSale za 213€
Yunzhilun 36V - X iMortor 26 inch električno kolo v FlashSale za 231€
Alfawise M1 električni skiro v FlashSale za 275€
Xiaomi Phone Lucky Bag v FlashSale za 80€
Alfawise U30 3D tiskalnik v FlashSale za 151€
Alfawise X 3200 video projektor v FlashSale za 118€
Xiaomi Redmi Note 6 Pro Global 4/64GB pametni telefon v FlashSale za 174€
Vse Gearbest kode na enem mestu ...
Za Yeelight 650 je koda: GBLED111502 za EU skladišče iz 133€ na 122€, a trenutno piše "No more shipping method to Slovenia", preverim v čem je štos, za C skladišče pa le FlashSale za 144€, a z drago poštnino ...
Kvadratna luč, ki jo omenjaš ima svetilnost 300-3000 lum, Yeelight 650 pa 600-3500 lum, kar pomeni, da ima model 650 višjo svetilnost ...
@gregor:
okoli 100€ trenutno najboljši opciji Teclast A10S za 97€ (EU polnilec) in Chuwi Hi Pad za 116€ ... Chuwi ima zmogljivejši procesor, novejši Android in večjo baterijo ...
Današnje kode:
Yeelight 320 LED stropna luč s kodo: GBDE6666 iz 62€ na 49€ (EU skladišče)
Xiaomi Mi Notebook Pro 15.6" prenosnik s kodo: GBNBXMBJ04 iz 1171€ na 666€
DJI Mavic 2 Zoom RC Drone s kodo: GB-THZOOM2 iz 1111€ na 889€
Xiaomi Mi A2 Global 4/64GB pametni telefon s kodo: GBMP1111A2 iz 181€ na 169€
Xiaomi Mi 8 Global 6/64GB pametni telefon s kodo: GBMP1116 iz 329€ na 323€
Zinsoko Lightening iOS Earphones slušalke s kodo: GBOBCE0074 iz 49€ na 19€
Xiaomi Huami Amazfit BIP Lite pametna ura s kodo: BIPGB iz 62€ na 49€
2x Floureon A5 Walkie Talkie 12km Range s kodo: ToysDeal3 iz 33€ na 27€
Utorch UT02 Cree Large LED ročna svetilka s kodo: UT02ru iz 47€ na 33€
Zanmini DH-QN02 električni prenosni grelnik s kodo: GBSA006 iz 41€ na 35€
Alfawise Q3 Mini Bluetooth zvočnik s kodo: GBalfQ3 iz 8€ na 6€
Flyco Electric Shaver moški brivnik s kodo: GB-HBZflysf iz 33€ na 30€
Alfawise Mini True Bluetooth slušalke s kodo: GBOBCE0058 iz 23€ na 21€
Alfawise XBR Bluetooth Soundbar zvočnik s kodo: GBalfXBR-08 iz 50€ na 46€
Alfawise T1 športna pametna ura s kodo: GBOBCE0068 iz 24€ na 22€
Utorch Foldable Touch namizna svetilka s kodo: GBXPFTC iz 17€ na 14€
Zanflare F1 LED ročna svetilka s kodo: GBQCF1 iz 26€ na 14€
Creality3D Ender 3D tiskalnik s kodo: GBENDER3PL iz 151€ na 142€ (EU skladišče)
OnePlus 6T 6/128GB pametni telefon v FlashSale za 507€
Ziglint Z5 Cordless 8000Pa ročni sesalnik v FlashSale za 62€
ENLiF Dry / Wet / Wax električna metla v FlashSale za 71€
T8 700ml Dehumidifier razvlažilec zraka v FlashSale za 39€
Xiaomi Mi MiX 2S Global 6/64GB pametni telefon v FlashSale za 238€
Hobot WindowWasher robotski čistilec oken v FlashSale za 213€
Yunzhilun 36V - X iMortor 26 inch električno kolo v FlashSale za 231€
Alfawise M1 električni skiro v FlashSale za 275€
Xiaomi Phone Lucky Bag v FlashSale za 80€
Alfawise U30 3D tiskalnik v FlashSale za 151€
Alfawise X 3200 video projektor v FlashSale za 118€
Xiaomi Redmi Note 6 Pro Global 4/64GB pametni telefon v FlashSale za 174€
Asus Prime X470 Pro, AMD Ryzen 9 3900X, Gigabyte GTX 1660 Super
Fractal Design R6, Corsair RM850X PSU, 32GB GSkillF4-3200 RAM
Noctua NHU12s, Corsair MP600 1TB SSD, 2x Dell U2410 monitor
tomaz- ::
Ko bo pa kaj crknilo, ga bom poslal v Španijo na servis, ali kupil novega.. Razlike v denarju je dovolj
Kateri Xiaomi mi notebook air imaš? Daš natančnejše podatke?
Tegale:
Xiaomi Mi Notebook Air Intel Core i5-8250U NVIDIA GeForce MX150 - DARK GRAY
Cena je bila 704EUR , zdajle je še malce ceneje :)
ČE boš delal primerjave, prosim upoštevaj grafiko in dodaten slot za SSD ( oba sta NE-nalotana.. ) - oboje je bil poleg cene tudi razlog za nakup..
Zgodovina sprememb…
- spremenil: tomaz- ()
gregor ::
Hvala
Ali je pri Chuwi Hi Pad že priložen EU polnilec?
Kaj pa cenejše tablice, niso primerne, so prepočasne...?
LP
LP
Tegale:
Xiaomi Mi Notebook Air Intel Core i5-8250U NVIDIA GeForce MX150 - DARK GRAY
Cena je bila 704EUR , zdajle je še malce ceneje :)
ČE boš delal primerjave, prosim upoštevaj grafiko in dodaten slot za SSD ( oba sta NE-nalotana.. ) - oboje je bil poleg cene tudi razlog za nakup..
Kateri od teh? Kolk inčni?
https://www.gearbest.com/Xiaomi-Mi-Note...
goba ::
Hvala
LP
Za desetletnega otroka ni primerna nobena tablica.
Kje pa si to bral? Bo otrok računalniško popoloma nepismen. :) Drugo pa je, če se z otrokom zmeniš, da se uporaba časovno omeji. :)
avtek ::
Sej ni tako težko narediti search za par strani nazaj znotraj teme :)
Ko si ze ravno podal.... Kako se pa naredi search znotraj teme, da ti med vsemi strani postov pokaze zeljeni rezultat iskanja?
Da ne bom smetil teme s slikami, ti jih bom prilepil kot link.
Ko si v temi (v tistem tabu, kjer je odprta), napišeš v search "Dyson" Slika 1
Potem ti prikaže vse rezultate (+ prvi post), ki vsebujejo tekst "Dyson".Slika 2
Lp
Dimnik ::
Tomson,.kaj je zdaj to? Določenih izdelkov kao ne pošiljajo.več v slo, naprimer xiaomi skuter m365 za 316e eu verzija, email only, ne gre v slo, ne v aut, v de pa gre naročit, ampak.nevem.kako je tam z dodatnimi stroški?
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Dimnik ()
Da ne bom smetil teme s slikami, ti jih bom prilepil kot link.
...
Hmmm... Polj na desni (osebni izpisi in hitre funkcije), kot jih prikazuje tvoja slika, sam nimam. Edini search je zgoraj, tisti pa ne da nobenih rezultatov. Poizkusil sem tudi zamenjati temo, pa je se vedno isto, samo barva ozadja se spremeni. No fajn. :( Trenutno gledam na mobilnem telefonu. Bom poizkusil se kasneje doma na pcju, ce je v tem catch.
Se opravicujem za smetenje, vprasanje je vsekakor za drugo temo foruma. Ce ima kdo kaksno idejo za resitev, prosim za predlog. Hvala.
Lp
Najboljši na trgu je Dyson V8, ki ima kar pošteno ceno. Malo nazaj je Xiaomi izdal model Xiaomi Roidmi F8 za 246€, ki se je temui Dysonu približal po večini lastnostih, od kvalitete, do sesalne moči, opreme itd. in pri tem seveda obdržal nižjo ceno. Glede na teste ki sem jih prebral je precej na nivoju omenjenega Dysona in je dolgo veljal za bestbuy baterijski ročni sesalnik. No, pred kratkim pa je Xiaomi izdal drugo generacijo Xiaomi Jimmy JV51 za 149€, ki je v marsičem še bolj podobna omenjenemu Dysonu, tudi s podobno sesalno močjo in opremo, slabši je le za debele preproge, ker nima namenskega nastavka, sicer pa presenetljivo podoben Dysonu in Roidmiju a še za nižjo ceno. Trenutno je omenjeni Jimmy bestbuy pokončni baterijski sesalnik in eden izmed navedenih treh modelov, ki z lahkoto nadomestijo klasični sesalnik, kjer so podobne Dibeje, ki so še cenejše, enostavno premalo zmogljive, imajo premajhno sesalno moč, da bi se primerjale sklasičnimi sesalniki, so pa povsem primerne za gladke površine in so uporabniki precej zadovoljni ...
torej je Xiaomi Jimmy JV51 najboljša izbira izmed zgoraj naštetih?, ima najboljše razmerje cena / performance?
zakaj pa je Roidmi F8 100 eur dražji, se splača odštet 100 eur več?
še primerjava z dysoni, so ti veliko boljši kot pa xiaomi modeli?
če gledam pravi model, je cena za v8 cca 360 eur
Dyson V8 Absolute (227296-01)
https://www.idealo.de/preisvergleich/Of...
LP
amacar ::
Na preprogi je dyson precej boljši, prav tako ima boljše pobiranje ob kotih, sem pregledal kar precej reviewev, preden sem naročil F8. Je pa res, da roidmi f8 dobiš za 250€ na dom, za dysona bo pa potrebno odšteti kar blizu 400€ s poštnino vred (prvi in amazon iz idealo linka ne pošiljata v slo). Imaš pa vsaj v teoriji (glede na kitajce tudi v praksi) več garancije, če kupiš dysona iz EU.
@gregor:
drži, je EU polnilec pri Chuwi Hi Pad, sem prejšnji teden tudi sam preveril ... Cenejše tablice so pač overall slabše, počasnejši procesor, manj RAMa in spomina, slabši zaslon, nižja ločljivost, slabša baterija itd. Vzameš omenjeni Teclast A10S ki je pod 100€ in ima še FHD zaslon če bi rad prihranil, manj pa osebno ne bi kupoval, razen če tudi zaslon ne igra vloge, potem cenejši HD model Teclast A10H za 76€ ...
@Ale123:
omenjeni M365 EU Version že precej časa ni dostave v Slo, sem že spraševal zakaj ne, pa pravijo da zaenkrat ni opcije. Je pa za isto ceno navaden Xiaomi M365 za 329€, kjer pa je opcija tudi Slovenija ... Glede naročanja v DE žal info nimam, a sem prepričan, da velja precej podobno kot za SLO, da preko Railway prispe brez dodatnih stroškov.
@kumer:
omenjeni Jimmy je glede na razmerje cena/zmogljivost/kvaliteta precej dobra opcija, je zelo podoben dražjima F8 in Dysonu a krepko cenejši, pri skoraj enaki moči/učinkovitosti. Če preproge, sploh tiste "globlje" niso prioriteta defenitivno bestbuy ...
@kody:
moja napaka ... Xiaomi Mi Mix 2S v FlashSale za 338€ ...
@LTP83:
ni dosti za razmišljat, Teclast Master T10 10.1" Android tablica s kodo: GB&TATET10 iz 167€ na 151€ ali Teclast T20 10.1" Android tablica s kodo: s kodo: GBTAT201111 iz 178€ na 165€. Slednji je novejši, ima malo boljši procesor, SIM LTE režo in dobi novejši Android, oba pa sta za ceno odlična ...
@darkomiku:
tole je kar dobra opcija trenutno, Mecool KM9 za 49€ (S905X2, 4/32GB, Android 8.1, DualWiFi, Bluetooth) ...
drži, je EU polnilec pri Chuwi Hi Pad, sem prejšnji teden tudi sam preveril ... Cenejše tablice so pač overall slabše, počasnejši procesor, manj RAMa in spomina, slabši zaslon, nižja ločljivost, slabša baterija itd. Vzameš omenjeni Teclast A10S ki je pod 100€ in ima še FHD zaslon če bi rad prihranil, manj pa osebno ne bi kupoval, razen če tudi zaslon ne igra vloge, potem cenejši HD model Teclast A10H za 76€ ...
@Ale123:
omenjeni M365 EU Version že precej časa ni dostave v Slo, sem že spraševal zakaj ne, pa pravijo da zaenkrat ni opcije. Je pa za isto ceno navaden Xiaomi M365 za 329€, kjer pa je opcija tudi Slovenija ... Glede naročanja v DE žal info nimam, a sem prepričan, da velja precej podobno kot za SLO, da preko Railway prispe brez dodatnih stroškov.
@kumer:
omenjeni Jimmy je glede na razmerje cena/zmogljivost/kvaliteta precej dobra opcija, je zelo podoben dražjima F8 in Dysonu a krepko cenejši, pri skoraj enaki moči/učinkovitosti. Če preproge, sploh tiste "globlje" niso prioriteta defenitivno bestbuy ...
@kody:
moja napaka ... Xiaomi Mi Mix 2S v FlashSale za 338€ ...
@LTP83:
ni dosti za razmišljat, Teclast Master T10 10.1" Android tablica s kodo: GB&TATET10 iz 167€ na 151€ ali Teclast T20 10.1" Android tablica s kodo: s kodo: GBTAT201111 iz 178€ na 165€. Slednji je novejši, ima malo boljši procesor, SIM LTE režo in dobi novejši Android, oba pa sta za ceno odlična ...
@darkomiku:
tole je kar dobra opcija trenutno, Mecool KM9 za 49€ (S905X2, 4/32GB, Android 8.1, DualWiFi, Bluetooth) ...
Dr_M ::
Danes sem koncno dobil 70mai kamero. Vse lepo in prav, ampak se to da uporabljat, brez da bi si mogu se en account nardit? Kar tole je pa ze mal prevec, za vsako jebeno zadevo tej glupi kitajci zahtevajo account.
Je mozno ali ni mozno?
Je mozno ali ni mozno?
The reason why most of society hates conservatives and
Zgodovina sprememb…
- predlagal izbris: TadejPer ()
IcyFox ::
Mogoče ve, kako dolgo traja od statusa Your shipment has been delivered to the postal operator of the country of destination and will be delivered in the coming days. do dostave pošiljke meni na dom? Že 10 dni čakam, pa še vedno nič...
Moja izkušnja v povezavi z uveljavljanjem reklamacije.
Imel sem dve reklamaciji na dobavljeni zadevi iz Gearbest:
- quelima sq12 kamera (kjer sem dobil malo zrahljan nosilec, kasneje sem videl, da pri kameri motion detection ne deluje v redu) in
-prenosnik Teclast T5 (ni delal en zvočnik).
Danes sem dobil dobropis za kamero in po pošti nove zvočnike (rezervni del prenosnika), ki jih bom zamenjal sam.
Odzivi Gearbest podpore so bili v obeh primerih zelo prijazni.
Imel sem dve reklamaciji na dobavljeni zadevi iz Gearbest:
- quelima sq12 kamera (kjer sem dobil malo zrahljan nosilec, kasneje sem videl, da pri kameri motion detection ne deluje v redu) in
-prenosnik Teclast T5 (ni delal en zvočnik).
Danes sem dobil dobropis za kamero in po pošti nove zvočnike (rezervni del prenosnika), ki jih bom zamenjal sam.
Odzivi Gearbest podpore so bili v obeh primerih zelo prijazni.
Kako je kaj na gearbest z davkom in carino ? JE kot na aliexpres da moraš pazit na to ali je kaka druga fora? ... ker mi ni jasno zakaj za seesalec nisem rabil nič eyxtra doplačat ..
Na preprogi je dyson precej boljši, prav tako ima boljše pobiranje ob kotih, sem pregledal kar precej reviewev, preden sem naročil F8. Je pa res, da roidmi f8 dobiš za 250€ na dom, za dysona bo pa potrebno odšteti kar blizu 400€ s poštnino vred (prvi in amazon iz idealo linka ne pošiljata v slo). Imaš pa vsaj v teoriji (glede na kitajce tudi v praksi) več garancije, če kupiš dysona iz EU.
Ti si naročil F8 ali V8?
Imaš xiaomi ali dyson?
amacar ::
Xiaomi F8. Polovico nižja cena je odtehtala minuse. Zaenkrat še čakam na dostavo.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: amacar ()
Konlov ::
BladE_ ::
Niti ene strani nazaj mu ni treba... Kar naj sam prebere, verjetno bo šlo?
Akcija - Reakcija
111111111111 ::
Sem pogledal nekaj strani nazaj pa ne najdem. Je bila enkrat ročna konzola za igranje maria. Lahko kdo prilepi link?
Niti ene strani nazaj mu ni treba... Kar naj sam prebere, verjetno bo šlo?
hvala
DennisDee ::
Kar ne gre posiljati v Slovenijo, se pa posilja v Nemcijo - ustvsrite si virtualni naslov (recimo cheapandmore). Veliko ljudi uporablja to alternativo za stvari, ki ne morejo biti dostavljene v Slovenijo.
@Chuapoiz:
Imaš tole varianto v mislih?
Retro Mini FC Nostalgic Children's Game Tetris konzola s kodo: GBKC111110 iz 16€ na 14€
Imaš tole varianto v mislih?
Retro Mini FC Nostalgic Children's Game Tetris konzola s kodo: GBKC111110 iz 16€ na 14€
darkomiku ::
Hvala Tomson glede tv boxa. Bom mogoče raje počakal Mecool Pro L, ki ima 912 procesor.
Kaj pa kakšne preverjetno dobre noise cancelation slušalke? A je tukaj kakšna solidna konkurenca Sonyju, Bose-u, ...?
Kaj pa kakšne preverjetno dobre noise cancelation slušalke? A je tukaj kakšna solidna konkurenca Sonyju, Bose-u, ...?
Kodrnusa ::
A ima kdo: https://www.gearbest.com/cell-phones/pp...
Vidim da je Global verzija, pa me zanima ali ima vse frekvence za Slovenijo in slovenski jezik. Moja ima evropski Oneplus 6 (a6003)in bi sedaj imela še njena sestrična če je sam 350 EUR, vendar je ta a6000 verzija :)
Zanima me kako je z updati in omrežjem, če vse štima kot mora... Ali lahko naložim evropski rom gor? (zaradi updajtov pa to...)
Hvala
Vidim da je Global verzija, pa me zanima ali ima vse frekvence za Slovenijo in slovenski jezik. Moja ima evropski Oneplus 6 (a6003)in bi sedaj imela še njena sestrična če je sam 350 EUR, vendar je ta a6000 verzija :)
Zanima me kako je z updati in omrežjem, če vse štima kot mora... Ali lahko naložim evropski rom gor? (zaradi updajtov pa to...)
Hvala
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Kodrnusa ()