Forum » Loža » Kje kupit HackySack v LJ, MB oz. CE ?
Kje kupit HackySack v LJ, MB oz. CE ?
BaTeMaN ::
HackySack ::: kje kupit v LJ ||| MB ||| CE ???
To je vse kar me zanima.
LP
To je vse kar me zanima.
LP
less then zero
- spremenil: darh ()
Turboslav ::
KOlikor vem v Sloveniji hackysackov (tapk, happysackov...) še ni mogoče dobiti, lahko pa jo naročiš na strani www.planetfootbag.de, kjer ti jo pošljejo tudi po povzetju iz Nemčije, plačaš pa z nakazilom na njihov račun. Jaz sem si kupil takšno kot jo ima Vaček, svetovni prvak, in sem dal s poštnino vred 15 evrov.
Če te še zanima kaj, vprašaj!
Če te še zanima kaj, vprašaj!
BaTeMaN ::
Vseeno je malo čudno, da jo brcajo na vsakem vogalu.. ne da se je pa nikjer kupit... nekaj smrdi :).
Hvala za link 15EUR niti ni tolk hudo.. kolk časa pa si čakal nanjo ?
A ti kaj pomaga... da maš tak "ful dobro" ?
Hvala za link 15EUR niti ni tolk hudo.. kolk časa pa si čakal nanjo ?
A ti kaj pomaga... da maš tak "ful dobro" ?
less then zero
km- ::
jst mam to doma ze vec kot 1 leto
uglavnem, v sloveniji se da to kupit, prodajajo celo v portorozu na stantih :D pred heineken lokalom..
uglavnem, v sloveniji se da to kupit, prodajajo celo v portorozu na stantih :D pred heineken lokalom..
b0j3 ::
Bunkabrc po slovensko.
Sicer pa se mi zdi, da sem žogice videl v trgovini Ristanc ob Ljubljanici (zraven deskarne pod Trančo).
Sicer pa se mi zdi, da sem žogice videl v trgovini Ristanc ob Ljubljanici (zraven deskarne pod Trančo).
mateyyy ::
Pejt na www.bunkabrc.org pa tam naroc. Prislo te bo okol 4k s poštnijno vred ( vsaj jest sm tok dal ).
Vesoljc ::
heh...
po dopustih...
se pa pr nas za ekrat še na da dobit pravih (usnjenih) žogic, nažalost , ampak le pletenke, ki so zelo dobre, imajo pa le eno slabo stran: raztegnejo se. za free-style zna bit to čist kul, medtem ko za net-game rabiš čim bolj trdo/nafilano žogco... trša je, bolj leti in hitrješa je :)
po dopustih...
se pa pr nas za ekrat še na da dobit pravih (usnjenih) žogic, nažalost , ampak le pletenke, ki so zelo dobre, imajo pa le eno slabo stran: raztegnejo se. za free-style zna bit to čist kul, medtem ko za net-game rabiš čim bolj trdo/nafilano žogco... trša je, bolj leti in hitrješa je :)
Abnormal behavior of abnormal brain makes me normal...
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Mladoletni Avstralec vdrl v Applov mainframeOddelek: Novice / Varnost | 6816 (4433) | Spura |
» | Windows Phone - katere aplikacijeOddelek: Mobilne tehnologije | 3533 (2010) | sodnicaN |
» | šport (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 5397 (3793) | hooger |
» | Nova anketa! (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Ankete | 7153 (5983) | Nejc Pintar |
» | Zogobrc pa ne football ampak vseeno zogobrc :| (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 3706 (2978) | urkoman |