Forum » Loža » Revolut
Revolut
Temo vidijo: vsi
IgorCardanof ::
Mogoce kaka transakcija, ki je bila v procesu?
Vem, ko sem sam zapiral racun pri SKB, so mi rekli, da mi ne morejo racuna zapret, ker je ena transakcija se v teku. No seveda, ko je bila pa poknjizena, je bil pa ze nov mesec in so mi racunali vodenje racuna. In ker je bilo stanje na racunu 0, sem sel v minus in so mi racunali se penal za negativno stanje.
So teli bancniki res eni izmed zelo podlih ljudi.
Vem, ko sem sam zapiral racun pri SKB, so mi rekli, da mi ne morejo racuna zapret, ker je ena transakcija se v teku. No seveda, ko je bila pa poknjizena, je bil pa ze nov mesec in so mi racunali vodenje racuna. In ker je bilo stanje na racunu 0, sem sel v minus in so mi racunali se penal za negativno stanje.
So teli bancniki res eni izmed zelo podlih ljudi.
Retail investor, Simp, Crypto analyst, Cardano hejtr
Ne odgovarjam na DM.
Ne odgovarjam na DM.
amacar ::
Sej pravim, računa nisem uporabljal, zato ni bilo transakcij. Edina opcija je, da je prišlo do kakšne napake pri sprostitvi depozita, ampak če v 24urah ne znajo rešiti, so enako nesposobni kot Revolutov support. Rekli so tudi, da bodo preverili in me obvestili, ko bodo vedeli kaj več, kar se ni zgodilo. Dovolj o mojem primeru, nazaj na temo.
delavec44 ::
Katera banka? Intesa?
To da ti v mobilni banki kaže drugačno stanje na računu kot pri njih, ni normalno. Bi razumel, da so zaračunali nek strošek ampak mora biti povsod transparentno prikazan. Si dobil zadnji izpisek po pošti in kaj je tam pisalo?
Oprosti, sem spregledal da nočeš več off topic. Lahko na ZS če želiš. Gremo nazaj na Revolut.
To da ti v mobilni banki kaže drugačno stanje na računu kot pri njih, ni normalno. Bi razumel, da so zaračunali nek strošek ampak mora biti povsod transparentno prikazan. Si dobil zadnji izpisek po pošti in kaj je tam pisalo?
Oprosti, sem spregledal da nočeš več off topic. Lahko na ZS če želiš. Gremo nazaj na Revolut.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: delavec44 ()
BuDi79 ::
Torej si plačal strošek, ki ni bil po ceniku ali kaj? Zanimiva reč, v tradicionalni banki še toliko bolj, drugič povej prej, da se poskusi malo raziskati tudi z zunanjo pomočjo, ne kar plačati.Če bi imel tradicionalno banko, bi šel v delovnem času tja, pa težil teti za šalterjem, dokler ne rešijo... ne pa te neobanke. S tradicionalno banko si plačaš mir.
....ajaaaa....
amacar ::
Unicredit (vzel takrat 3% depozit), je sedaj ze par mesecev od takrat, in koliko se spomnim nisem prejel izpiska po posti.
O intesi pa rajsi ne bi, sem tam odprl poslovni racun, ko mi ga niso hoteli na Revolutu. Aplikacija je ocitno iz leta 1999, o obvestilih o prilivih lahko samo sanjam, ko placam upn se stanje v aplikaciji ne osvezi, se je potrebno odjaviti in na novo prijaviti. Vsakic ko app odprem po daljsem casu - recimo par dni, mi ob prijavi vrze error, ceprav se prijavljam s prstnim odtisom (screenshota mi ne pusti narediti, verjetno da ne bi kdo videl te sramote od aplikacije). Uvazanje xmljev in potem placilo le teh (ce zelim spremeniti v takojsnje placilo) je tako leseno, da sedaj rajsi placam preko kartice itd...
Dodam se, da je ob menjavi telefona potrebno obvezno v poslovalnico + uporaba kalkulatorcka je obvezna ob placilu s kartico preko spleta. Same dobitne kombinacije.
O intesi pa rajsi ne bi, sem tam odprl poslovni racun, ko mi ga niso hoteli na Revolutu. Aplikacija je ocitno iz leta 1999, o obvestilih o prilivih lahko samo sanjam, ko placam upn se stanje v aplikaciji ne osvezi, se je potrebno odjaviti in na novo prijaviti. Vsakic ko app odprem po daljsem casu - recimo par dni, mi ob prijavi vrze error, ceprav se prijavljam s prstnim odtisom (screenshota mi ne pusti narediti, verjetno da ne bi kdo videl te sramote od aplikacije). Uvazanje xmljev in potem placilo le teh (ce zelim spremeniti v takojsnje placilo) je tako leseno, da sedaj rajsi placam preko kartice itd...
Dodam se, da je ob menjavi telefona potrebno obvezno v poslovalnico + uporaba kalkulatorcka je obvezna ob placilu s kartico preko spleta. Same dobitne kombinacije.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: amacar ()
vinkop ::
Revolut sam po sebi ne more biti nezaupanja vredna neo banka. Imajo preveč uporabnikov in s tem večji nadzor v poslovanju. Tistim, ki pa začasno blokirajo račun pa najbrž to storijo z razlogom. Tudi na naših bankah se komu to isto zgodi, ker pa jo mesečno plačuješ za vodenje, je pa to še bolj absurdno.

deepsick ::
Ne vem, kaj je na stvari - mogoče je kratek stik, ker vi gledate na to s stališča toptier naročnin s prioritetno podporo, OutOfTheBox pa navaja čisto osnovni brezplačen račun?
Ma nima to nič z naročnino. Večina nas je free tier po moje. OutOfTheBox navaja primere drugih ljudi, kjer poznamo le eno plat zgodbe, pa še za to ne vemo, če je vsa resnična.
Spura ::
Danes probam placat z EPC QR in ne dela. Torej kateremu project managerju na Revolutu se je kurac dvignu in je ukinil podporo za neki kar jih je stalo tocno 0 eur da v nadaljevanju podpirajo.

Si prepričan?
Sem poskusil z demo EPC QR iz wikipedie, ker ne uporabljam in me je zanimalo, je prebralo takoj (Payment, +, QR ikona v desnem vogalčku)?
Verjetno ni razlik med naročniškimi paketi, ali?
Sem poskusil z demo EPC QR iz wikipedie, ker ne uporabljam in me je zanimalo, je prebralo takoj (Payment, +, QR ikona v desnem vogalčku)?
Verjetno ni razlik med naročniškimi paketi, ali?
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: deepsick ()
Navadno je lahko razlika med Android in Apple appom. Ne bi bilo slabo, če bi podal še to informacijo. Pa po možnosti še katera verzija aplikacije.
MrStein ::
Meni tudi dela.
iOS
Verzija 10.146
Motiti se je človeško.
Motiti se pogosto je neumno.
Vztrajati pri zmoti je... oh, pozdravljen!
Motiti se pogosto je neumno.
Vztrajati pri zmoti je... oh, pozdravljen!

Ok, to je pa zanesljiv dealbreaker, odjavim Revolut danes za vekomaj. Vse ostale neobanke tudi.
Samo v slovenskih bankah bom še hranil.
Samo v slovenskih bankah bom še hranil.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: deepsick ()
Legon ::
Unicredit (vzel takrat 3% depozit), je sedaj ze par mesecev od takrat, in koliko se spomnim nisem prejel izpiska po posti.
daj ne laži no, v fizičnih bnakah se cedita med mleko, brezplačne masaže, kavica... svetovalci vse rešijo v pol minute in še prst ti brezplačno vtaknejo v rit.
OutOfTheBox je izjavil:
samo bedaki ne ločijo med investicijo in likvidnimi sredstvi.
Ja, ti si se pohvalil da maš dost obresti na Revolutu. Splača se če maš gor 50 jurjev, ampak potem si pa v vsakem primeru talent, če toliko sredstev ne investiraš in jih celo hraniš na Revolutu zato da boš dobil tistih nekaj € mesečno.
ja ja, treba it do Ilirike, ko investriraš kaj? da te lahko še tam veselo lupijo dalje, ampak važno, da imajo fizično poslovalnico.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Legon ()