» »

Zoki posli

Zoki posli

Temo vidijo: vsi
««
103 / 103
»
»»

MAGA TRUMP ::

jype je izjavil:

Preveč druge po sebi sodiš.


Kul, a zaupaš koliko nickov je na seznamu? 100? 1000?

jype ::

MAGA TRUMP je izjavil:

Kul, a zaupaš koliko nickov je na seznamu? 100? 1000?
It's over 9000!

MAGA TRUMP ::

jype je izjavil:

MAGA TRUMP je izjavil:

filozoffijo
Desničarji ste taki histeriki, da človeka kar srce zaboli, ko gleda vaše avtodestruktivno obnašanje.


Glede histerije greti nisem niti do gležnja.pa totih ki jokajo da bo konec sveta ko je trump postal alfa in omega demokratičnega sveta

MAGA TRUMP ::

Eni imamo službe in nemoremo 100k postov napisat, v tem času raje naredimo 100k €. V tem je razlika med nami. Sicer se te pa predstavljam nekako takole, ko sva že ravno pri "desničarski" histeriji ;)

jype ::

MAGA TRUMP je izjavil:

Eni imamo službe
Haluciniraš.

MAGA TRUMP je izjavil:

Sicer se te pa predstavljam nekako takole, ko sva že ravno pri "desničarski" histeriji ;)
Ja, radi imate, da drugi ljudje trpijo. Všeč vam je, da v ZDA na ulicah spi pol milijona ljudi, pa da jih na sto tisoče bankrotira, ko zbolijo.

Dokler ti mamica plačuje stanovanje in zavarovanje je vse kul. Kaj pa, ko mamice ne bo več?

Zgodovina sprememb…

  • predlagal izbris: Dimnik ()

MAGA TRUMP ::

Logika povprečnega levičarja:

jype ::

Me veseli, da je logika povprečnega levičarja na toliko višjem nivoju kot tvoje halucinacije.

Ura je osem, mami pravi, da moraš v posteljo in ugasnit lučko.

Zgodovina sprememb…

  • predlagal izbris: Dimnik ()

MAGA TRUMP ::

Jypek ko stopi iz mamine kleti


Dimnik ::

solatko je izjavil:

Nesta - Niti imaš kaj pojma, kaj se je v yugi delal, še manj pa, kako se je živelo. Za večino je bilo bolje, danes pa je veliko bolje za manjšino - elito, za večino pa neprimerljivo slabše, sploh za mlade brez kakšne ultra izobrazbe in zelo iskanih znanj.


Komunistična pravljica za lahko noč.......eee solatko....

jype ::

MAGA TRUMP je izjavil:

Jypek ko stopi iz mamine kleti



Zgodovina sprememb…

  • predlagal izbris: Dimnik ()

MAGA TRUMP ::

Levičarski svet:



Jype razlika med nama je da jaz postam resnične stvari in dogodke ti pa kar nekaj kar lahko 10letnik v kleti naredi za računalnikom

solatko ::

MAGA TRUMP - Tudi v yugi so filozofi in podobni šli delat v proizvodnjo, saj so kot vrtalci ali podobno, zaslužili več kot v JU in JS, diplomanti tehničnih fakultet pa so imeli it kam delat in tudi dobro zaslužili, poleg tega je bil v večini solidnih firm vsake tri mesece še dobiček v obliki ene plače, regres je bil v vseh firmah,.....

Ale123 - Še eden, ki so ga desničarji prepričali, da je bilo v yugi vse zanič, ampak večina ljudi je živela mnogo bolje, kot živi večina danes, vidiš že po stanovnjskem fondu, ki je ljudem v glavnem ostal še iz yuge, mladim pa ni bilo problema it na svoje takoj po končanem šolanju, saj ni bilo problemov dobit službo s plačo, ki je omogočala normalno življenje in tudi reševanje stanovanjskih problemov je bilo veliko boljše, kot je danes in kot bo v naslednjih 50 letih v tej naši zafurani državici.

Iz kmetijske, na pol fevdalne države pred ww2, je bila v zelo kratkem času ustvarjena 5.-ta vojaška sila Evrope, kar ni slab dosežek za obdobje hladne vojne med zahodom in vzhodom, predvsem pa med SSSR in ZDA.
Delo krepa človeka

jype ::

MAGA TRUMP je izjavil:

postam resnične stvari in dogodke
Dobra!

Zgodovina sprememb…

  • predlagal izbris: Dimnik ()

MAGA TRUMP ::

Solatko spet trosiš laži. Slovenija bi se še hitreje razvila v industrijsko močno državo če bi po ww2 ostala z zahodom. Tak je bil pač trend. Zavajaš da je bilo vsem lepše,kje je že tista statistika koliko časa si delal v jugi za kruh(avtomobil, mleko itd.) in koliko danes? Vse kaže nam danes v korist. Pač kar sanjaj naprej o jugoslaviji nikoli več je nebo in prav je tako.


In še nekaj za vse tiste ki mislite da se vas straši z migranti in da je to le "nazi" propaganda:




Sicer so pa vsi videoti ki sem jih zalimal za pogledat ker so odraz extremne leve politike. Dost sm nalimal, nočem bruhati.

jype ::

MAGA TRUMP je izjavil:

Solatko spet trosiš laži.
Tvoj alfa je reku "ok no po pa ne".

Zgodovina sprememb…

  • predlagal izbris: Dimnik ()

MAGA TRUMP ::

jype ::

Kul, prilepil si fake news.

nejclp ::

WizzardOfOZ je izjavil:

Všeč mi je provocirat take.

Verjamem, ampak ti gre precej slabo.

jype je izjavil:

Kul, prilepil si fake news.

Itak ga Soros plačuje.

MAGA TRUMP ::

vajina idelana antifa - anarho družba:



Na srečo vam v sloveniji tega ne uspeva. Te teroriste je pa potrebno obravnavati kot take, najmanj guantanamo bay si zaslužijo.

Ta iz videa ma enake poglede kot ti. Nekako tako neumno zgledaš kot on.

Zgodovina sprememb…

solatko ::

MAGA TRUMP - Slovenija se je razvijala že v AvstroOgrski, pa je šlo hudičevo počasi. Ne vem od kje vam ideja, da bi se hitreje razvijala, če ni bilo lastnega kapitala, sicer pa se stranke v kraljevini niti to niso mogle dogovort ali bi dvakrat prodano cerkveno zemljo še tretjič vrnili RKC ali to ni ravno moralno.

Sedaj imamo vse pogoje za razvoj, leta 1991 smo bili daleč najbolj razviti del vzhodne Evrope pa je bilo potrebno vse uničit, da bi desničarji dokazali, kako je bil socializem slab. Z zakoni o privatizaciji in denacionalizaciji so naredili za nekaj generacij škode, ker je bilo to še premalo, da bi lahko nemoteno kradli, so pripravili vso zakonodajo v ta namen in potem ukinili še SDK, ki je bil kar lep vzorec finančne policije.

Za hrano si v yugi delal toliko časa, da ni bil noben lačen, tudi, če je bil na najnižji plači, fora je bila samo v razliki med najnižjo in najvišjo plačo, saj moraš pri podobnem obsegu kapitala za razdelit v plače, vzeti 1000 najnižje plačanim, da dobiš razmerje 1:100+.
Kje je danes slovenski srednji sloj in koliko ga je v %-ih na število prebivalcev, v yugi je bilo srednjega sloja več kot pol, redko kdo bogat in skoraj noben revež, tak, da nebi mogel brez pomoči, preživeti.
Povprečna pokojnina je bila čisto dovolj za bivanje v domu upokojencev, danes sta za enega dovolj dve povprečni pokojnini.
Delo krepa človeka

Nesta ::

Nikjer ni idealno. V Yugi je bilo cist fletno večini nam. Samo ni moglo it tako v nedogled. Socializem tipa Yugoslavija bi slej ali prej propadel...Skoda je bilo ker se je v veliko služb mešal zrak.
Denar je šel v nerazvit Jug. Veliko boljše se nam je godilo v Avstro-ogrski. Razvit zahod nas je naučil delat, dobil smo moderne železnice, poštne storitve, ceste... Vse kar se je potem v Yugi zelo težko obnavljajo oziroma se je opuščalo.
V muzeju telekomunikacije ko smo se vsi čudil kdo nas je naplahtal da smo sliiz Avro-ogrske v Yugo. Je pa je en tip dobro rekel: Razmišljalo se je v stilu boljše biti najbolj razvit v državi kot najmanj razvit.
Na koncu se je sicer izkazalo da smo kot narod bili tako v Avro-ogrski kot v Yugi drugorazredni. Samo da smo v Avstro-ogrski še kaj dobili ker smo bili tam smatrani kot južnaki oz manj razviti, v Yugi smo pa mi denar morali pošiljat na nerazvit jug, pa še drugi so nam gospodarili...

MAGA TRUMP ::

Daj solatko ne sanjaj, če si takrat lahko v službi meglo mešal danes pač nemoreš. Srbija kot naslednjica jugoslavije bo še 30let odplačevala kredit ki ga je podedovala. A ne razumeš vse je drugače kot pred 50leti, danes vsako leto pride ven nov model avtomobila z opremo od do, v bsrvah od a do ž, včasih je bil en model zunaj 20let. Kot bi želel da se vrnemo v kameno dobo zato ker takrat smo vsi imeli dosti pa vsi smo bili enaki. Skratka bolano. Pač negre drugi časi so,druga era RAZUMEŠ? Mislim če tega zdaj nedojameš se ti nečudim da si tako slep, nisi ti kriv, krivi so tisti ki so ti to namerno prodali. Še kitajc se špila nek komunizem pa poglej kakšen komunizem imajo, vse ameriške firme imajo tam fabrke. Sprijazni se danes če hočeš biti konkurenčen in uspešen moraš trdo delati, včasih je bilo že dosti da si imel taprav priimek. Kdo je revež, podjetja iščejo delavce ki jih ni, iščejo se tako izobraženi inžinirji kot neizobraženi delavci povsod so oglasi za šiht ti pa govoriš o enih revežih? Ta ki je danes zdrav in nima dela je revež v glavi ja. Sicer pa vas čisto nič ne razumem vi pa jugoslovanski zagriženci ste kot dan pa noč v družbenih pogledih, dejstvo je že da je vatikan 50let prej legaliziral homoseksualnost kot jugoslavija (včasih si šel v zapor). No zdaj se pa pomiri s to jugoslavijo, ta je namreč na smetišču mnogih propadlih držav ki so bile.

solatko ::

MAGA TRUMP - Takrat si vsaj imel službo, od katere si lahko živel, to da se je drek mešal so pa itak račke desničarjev. V realnem sektorju se je delalo, problem je bila stara tehnologija in veliko birokracije po firmah, ki se je množila z uvedbo računalnikov. Zelo veliko slovenskih firm, je bilo prisotno na svetovnem trgu in jih nebi bilo treba uničit, zato da bi se dokazovala nesposobnost socializma.
Podjetja danes iščejo delavce za plače, s katerimi je nemogoče preživet, reveži v glavi so pa posamezniki, ki mislijo, da smo sistem spremenili v sužnjelastniški in ne v socialno vzdržni kapitalizem.
Ne gre za yugonostalgijo, temveč za razmišljanje o tem, kako so posamezniki lahko tako zavozili državo, gospodarstvo,.. in še vedno hodijo s celimu bučami po svetu, večina pa jih je še vedno na oblasti ali pa njihovi dresirani mladiči, ki znajo bit še hujši.
Gre za to, da se bobu reče bob in enkrat za vselej pove, da v yugi ni bilo vse tako slabo, kot se govori danes in, da za večino danes ni tako lepo, kot nam to kažejo politiki, statistika in prepričani posamezniki, ki yuge sploh niso dali skoz, kaj šele, da bi takrat kaj ustvarjali.

Razloži mi samo eno stvar, s čem si direktor monopolne firme, zasluži 100+ krat večjo plačo, od delavca na minimalcu, v njihovi proizvodnji ali dejavnosti.
In tu se skriva vse slabo, kar se dogaja danes v SLO, tudi razni privilegiji, ki si jih privoščijo naši poslanci, predvsem pa poslanci v Bruslju, kjer od silnih dohodkov, niti dohodnine ne plačuje noben.
Delo krepa človeka

AndrejO ::

Tema je zatavala tako daleč, da ji verjetno več ni rešitve.
««
103 / 103
»
»»