Forum » Loža » Himen je šou .. :-) sem vidu zvečer
Himen je šou .. :-) sem vidu zvečer
Spajky ::
Zgubu sem nedolžnost : po 3, 5 letih sledenja in 3 letih sodelovanja na forumu (vmes me niso več kot 2x nežno opozorili admini in moderatorji) se je zgodilo: prvič so mi zaklenli temo - sergio vljudno, bi pa lohk dopisal, da zaklepa, razumem!
Ma pol ne samo to, dobil sem tudi he he "ljubezensko" zasebno sporočilce nekoga, ki ga ni niti med admini in moderatorji navedenega in je manj časa prijavljen kot jest (zgleda pa da ima nekaj pri organizaciji za lan sečovlje-tm), ki pa je blo mal menj čut vljudno mišljeno imho... Pa je himen po "šivanju" poču še enkrat.. Hura! he he.. Ja hudiča, če je tisto moj linkani post bilo mišljeno kot kao oglaševanje, kaj pa je pol to?
Sem mislu sam zadeve neobvezno mal popestrit in dodatno zanimirat v lastni režiji brez vaše ekipe truda, tako pa zelo verjetno ne bo nič iz tega! Hura, v največji vročini si bom hladil j***a pod klimo doma , pa še prišparal tiste 4 jurje, ostali pa švicali v zahajcani telovadnici... Haugh!
(lahk do bo tud ta tema zalockana ali zbrisana... )
... Heh, sem se zdej skuliral, pa grem pisat en člančič za mojo stran, katerega mam že zasedenega za prevzem z ene italjanske strani, ki ma khm, mal več obiska ko s-t, pa ne rabim glih nabijat števc na moji strani...
Ma pol ne samo to, dobil sem tudi he he "ljubezensko" zasebno sporočilce nekoga, ki ga ni niti med admini in moderatorji navedenega in je manj časa prijavljen kot jest (zgleda pa da ima nekaj pri organizaciji za lan sečovlje-tm), ki pa je blo mal menj čut vljudno mišljeno imho... Pa je himen po "šivanju" poču še enkrat.. Hura! he he.. Ja hudiča, če je tisto moj linkani post bilo mišljeno kot kao oglaševanje, kaj pa je pol to?
Sem mislu sam zadeve neobvezno mal popestrit in dodatno zanimirat v lastni režiji brez vaše ekipe truda, tako pa zelo verjetno ne bo nič iz tega! Hura, v največji vročini si bom hladil j***a pod klimo doma , pa še prišparal tiste 4 jurje, ostali pa švicali v zahajcani telovadnici... Haugh!
(lahk do bo tud ta tema zalockana ali zbrisana... )
... Heh, sem se zdej skuliral, pa grem pisat en člančič za mojo stran, katerega mam že zasedenega za prevzem z ene italjanske strani, ki ma khm, mal več obiska ko s-t, pa ne rabim glih nabijat števc na moji strani...
"Bluzim na forumu, torej sem !" (še živ ) ...
- spremenilo: OwcA ()
Tomi ::
Da si boš pošteno zapomnil dan, ko si izgubil nedolžnost, se bom na "skupinski zabavi" pridružil še sam.
Temo prosim prestavi v oddelek Slo-tech, tema Pritožbe. Ker izven te teme pritožb ne obravnavamo. Na žalost/srečo.
Aja, drugi po vrsti je bil verjetno Brad3k, vodja NEST-a.
Temo prosim prestavi v oddelek Slo-tech, tema Pritožbe. Ker izven te teme pritožb ne obravnavamo. Na žalost/srečo.
Aja, drugi po vrsti je bil verjetno Brad3k, vodja NEST-a.
metrodusa.blogspot.com
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Grafična RADEON 9800SE ali GeForce FX 5600Oddelek: Kaj kupiti | 1050 (1012) | mloncar |
» | Kdo bo zmagovalec Slo-Tech pesniškega slema?Oddelek: Novice / Obvestila | 2242 (2242) | Tito |
⊘ | Kateri digitalecOddelek: Kaj kupiti | 1225 (1122) | boštjan |