» »

Himen je šou .. :-) sem vidu zvečer

Himen je šou .. :-) sem vidu zvečer

Spajky ::

Zgubu sem nedolžnost :8) : po 3, 5 letih sledenja in 3 letih sodelovanja na forumu (vmes me niso več kot 2x nežno opozorili admini in moderatorji) se je zgodilo: prvič so mi zaklenli temo:O - sergio vljudno, bi pa lohk dopisal, da zaklepa, razumem! :\

Ma pol ne samo to, dobil sem tudi he he "ljubezensko" zasebno sporočilce ;( nekoga, ki ga ni niti med admini in moderatorji navedenega in je manj časa prijavljen kot jest (zgleda pa da ima nekaj pri organizaciji za lan sečovlje-tm), ki pa je blo mal menj čut vljudno mišljeno imho... Pa je himen :O po "šivanju" poču še enkrat.. Hura! 0:) he he.. Ja hudiča, če je tisto moj linkani post bilo mišljeno kot kao oglaševanje, kaj pa je pol to? :|

Sem mislu sam zadeve neobvezno mal popestrit in dodatno zanimirat :P v lastni režiji brez vaše ekipe truda, tako pa zelo verjetno |O ne bo nič iz tega! Hura, v največji vročini si bom hladil j***a pod klimo doma :)), pa še prišparal tiste 4 jurje, ostali pa švicali v zahajcani telovadnici... Haugh! :d

(lahk do bo tud ta tema zalockana ali zbrisana... >:D )

... Heh, sem se zdej skuliral, pa grem pisat en člančič za mojo stran, katerega mam že zasedenega za prevzem z ene italjanske strani, ki ma khm, mal več obiska ko s-t, pa ne rabim glih nabijat števc na moji strani... :P
"Bluzim na forumu, torej sem !" (še živ ) ...
  • spremenilo: OwcA ()

Tomi ::

Da si boš pošteno zapomnil dan, ko si izgubil nedolžnost, se bom na "skupinski zabavi" pridružil še sam.
Temo prosim prestavi v oddelek Slo-tech, tema Pritožbe. Ker izven te teme pritožb ne obravnavamo. Na žalost/srečo.

Aja, drugi po vrsti je bil verjetno Brad3k, vodja NEST-a.
metrodusa.blogspot.com

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Grafična RADEON 9800SE ali GeForce FX 5600

Oddelek: Kaj kupiti
51050 (1012) mloncar
»

Kdo bo zmagovalec Slo-Tech pesniškega slema?

Oddelek: Novice / Obvestila
92242 (2242) Tito

Kateri digitalec

Oddelek: Kaj kupiti
91225 (1122) boštjan

Več podobnih tem