» »

špekuliranje cen kriptovalut in ICO-jev

špekuliranje cen kriptovalut in ICO-jev

Temo vidijo: vsi
««
969 / 976
»»

hamez66 ::

-valvoline- je izjavil:

hamez66 je izjavil:

1pioneer je izjavil:

Evo banke ratale konkurenca vsem altcoinom, ki so hotli prevzet vlogo poceni in hitre transakcije: https://www.google.si/amp/s/mobile.reut...

Nakazilo pod 10s in strosek transakcije je 0.002EUR

Sam s tem sistemom se ne bo dalo iz nič napihnit nenormalnih vsot in potem pokasirat. To, kar je imo glavna prednost kripta. :D

Aha, povprecen hodler je pa /7 v zadnjem letu, kakeckojn hodler pa /50. Vlozis stanovanje ostane ti sotor.
Glavna prednost - globalno strizenje neumnih ovc.

Nimaš nobenih realnih podatkov o tem, kdo je povprečen holder. Tisti, ki je držal bitcoine malo več kot eno leto (14 mesecev), je na nuli. Ampak to vse skupaj nima veze. Ljudje niso kupovali coinov zato, da bi poceni plačevali, ampak zato, da bi s špekulacijo zaslužili. Kdor je pa recimo pred tremi leti kupil coinov za šotor, ima pa danes stanovanje. Ko raste, ljudje kupujejo, ker raste, ko pa pada, pa pač ni nekega pametnega razloga za kupovanje nečesa, čemur cena pada. To pa z mikrotransakcijami nima veze.

PrihajaNodi ::

Tisti, ki so kupovali za sotor so bili early adopterji. Frizerke so prisle kasneje. Je baloncek pocil?

Vazelin ::

Da, zna iti na nulo. Za early adopterje je še vedno vse skupaj sanjsko saj so BTCje šponli pri 0.1 - 1$. Še vedno sladek 4000 kratnik.;)

Jaz bom v kripto v naslednjem letu vrgel še kakšna dva tisočaka - za vsak slučaj. Akumuliral skozi mesece. Možno pa, da se premislil in grem s tema dvema tisočakoma za 10 dni na Tajsko f**** 20 letnice. Fair enough :D

kakob ::

Vazelin je izjavil:

Da, zna iti na nulo. Za early adopterje je še vedno vse skupaj sanjsko saj so BTCje šponli pri 0.1 - 1$. Še vedno sladek 4000 kratnik.;)

Jaz bom v kripto v naslednjem letu vrgel še kakšna dva tisočaka - za vsak slučaj. Akumuliral skozi mesece. Možno pa, da se premislil in grem s tema dvema tisočakoma za 10 dni na Tajsko f**** 20 letnice. Fair enough :D

Pattaya kliče.
Never take a financial advice from someone who works for a living.

Vazelin je izjavil:

Ne priporocam. Domov bos prisel samo se bolj zafrustriran in unicen.

hamez66 ::

Sodeč po videih na Youtube je res bolj žalostno tam na Tajskem. Zdaj so že Indijci bogati in vletavajo na polno, povpraševanje in ponudba pa sta svoje naredila tudi pri cenah. Baje "delavke" raje prodajajo ladydrinke, ker da se bolje služi kot z odhodom v hotel. Pa tudi okolica je precej umazana. Fino je edino to, da je tam precej zahodnjakov, s katerimi lahko govoriš v angleškem jeziku.

Jaz bi šel raje v Rusijo ali Ukrajino. Je kolega pred leti delal v Rusiji, pa je pravil, da so v diskotekah tam ženske ogovarjale moške, da je bilo žensk vedno več kot moških in tako naprej. No, mogoče so ga ogovarjale, ker se jim je zdel lep in tujec, kaj pa vem.

tommorrow ::

Pa dobro...če smo se nategnili, prenesimo to po žensko. Je toliko jokavih tipov tu da drugače ne morem rečt. Ni treba vsakih 5 sekund pisat kolko nižje še gremo, da je konec in klicat vseh svetnikov. Počakamo in vidimo. Saj nismo zmetali not več, kot smo bili pripravljeni zgubit, a ne?
Če bi se vsi tega držali, se ne bi noben sekiral.

Daj pošilajte malo next penzija konj. Ziher se najde:D

Vazelin je izjavil:

Daj pošilajte malo next penzija konj. Ziher se najde:D

Tega filma me bos videl. Denar so dobili Kakob, Jure in podobni. Frizerk je pa zmanjkalo.

Boti in nekaj trejderjev se malo obraca, slej ko prej bo slo na 3k, 2,5 in dol. Vmes kak bull trap in to je to.

Zgodovina sprememb…

Jah zna bit da tole boti malo obračajo in "vazelini s stotakom ali dvema". Premalo za bump.

perci ::

Imamo inflacijo debilnih postov pa samo se 7 strani nam je ostalo.

perci je izjavil:

Imamo inflacijo debilnih postov pa samo se 7 strani nam je ostalo.

Samo vprašanje: zakaj ravno na strani 1000?

Zgodovina sprememb…

zarad nostradamusa

gustek_si ::

perci ima kompleks boga. Lahko zdaj zdaj izklopi iz foruma, kar bi pomenilo naš konec.

hamez66 je izjavil:

Sodeč po videih na Youtube je res bolj žalostno tam na Tajskem. Zdaj so že Indijci bogati in vletavajo na polno, povpraševanje in ponudba pa sta svoje naredila tudi pri cenah. Baje "delavke" raje prodajajo ladydrinke, ker da se bolje služi kot z odhodom v hotel. Pa tudi okolica je precej umazana. Fino je edino to, da je tam precej zahodnjakov, s katerimi lahko govoriš v angleškem jeziku.

Meni so rekle da indijcev ne marajo ker so umazani in arabcev ker se ne znajo obnašat. Belo meso je najboljše.

Da so tam zahodnjaki je pa še bolj moteče kot zahodnjaške smeti in umazanija.

kakob, kaj si ti delal v teh deželah tretjega sveta? Iskal sifilis, gonorejo, hiv? Ti bi ja lahko šel v Las Vegas zapravit kak milijončič ali dva.

gustek_si je izjavil:

kakob, kaj si ti delal v teh deželah tretjega sveta? Iskal sifilis, gonorejo, hiv? Ti bi ja lahko šel v Las Vegas zapravit kak milijončič ali dva.

Če že sprašuješ, lani sem preživel ~10 mesecev v Aziji (+ NZ). Čez par dni grem spet malo tja.

Tretji svet, ki ga omenjaš je ZDA. Pass.

Kaj te tako fascinira v Aziji da si tam 10 mescev letno?

Vazelin je izjavil:

Kaj te tako fascinira v Aziji da si tam 10 mescev letno?

Human condition zaenkrat narekuje fizično prisotnost. To pa ne pomeni da moraš živeti v mansardi hiše, ki so jo zgradili tvoji starši.

Tezi pa lepo in vstrajano pada. Vezelin očitno bo res prišel na 0.1 mogoče celo na 0.0x

neverlucky ::

Vazelin, kako je bilo ta vikend v Celju? Se je splacalo it?

sivistol ::

Xtz baje x100 ?

Kot zgleda gre na %100
binance referal ( 10% off ) https://www.binance.com/en/futures/ref/38134864

Ja, kakob in Jure imata odprodajo. Sell off.

Prodaš 100 BTC in se lahko eno leto potepaš po raju na zemlji. Money well spent jaz pravim temu.

Zgodovina sprememb…

Nodi: zgleda Tezus kupujem pri 0.4 pri tomesečni plači;)

Vazelin je izjavil:

Nodi: zgleda Tezus kupujem pri 0.4 pri tomesečni plači;)

0.04

neverlucky ::

Perci, pobrisi se moj post, ko vazelina sprasujem kako je bilo cez vikend, da be bo zgledalo kot da me ignorira :)

sreda ::

saj smo vsi to zeleli
 hohoho

hohoho

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: sreda ()

zelenobeli ::

Za premik med borzami je najbols kater kovanec. Sam sem namrec Nebl na HITBTC ptetvoril v BTC cca 0.00041 in sedaj bi vse skupaj prenesel na Binance in tam ponovno kupil po cca 0.00027 :)

Meja 130mlrd očitno ne bo zdržala. BTC pod 4k zelo kmalu?;)

fantje, prihaja obrat....sam prej mora še malo past :)

perci je izjavil:

fantje, prihaja obrat....sam prej mora še malo past :)

Ja kaksen? Na pomlad? Perci kaksne so izgube v Fiatu?

Sedaj cakamo samo se, da ti zaklenes topic. Zadnja stran pa je lahko namenjena vlagateljem in porocanju o izgubah.

Tole gre na 500.

Zgodovina sprememb…

Evo, danes zna biti stresno:)

Da ne bom res ta mesec Tezus kupoval za 0.1>:D

Upam da je profdoktor prodal ethre:D

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Vazelin ()

sivistol ::

zelenobeli je izjavil:

Za premik med borzami je najbols kater kovanec. Sam sem namrec Nebl na HITBTC ptetvoril v BTC cca 0.00041 in sedaj bi vse skupaj prenesel na Binance in tam ponovno kupil po cca 0.00027 :)

najbolj se med borzami vsaj meni splača xrp, bolj ali manj vsi ga imajo tak da, hiter in poceni ( sam niam nc xrp, razen ko premikam )
binance referal ( 10% off ) https://www.binance.com/en/futures/ref/38134864

Jaz sem uporabljal večinoma XRP pri premiku med borzami.

Smo že pod 3900

ps: dogecoin in Tezus sta sedaj skupaj na CMC

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Vazelin ()

Kateri bo prej krepnu Tezus ali Doge?

jype ::

Za doge se to top analitiki pri Goldman Sachsu in Deutsche Bank zaman sprašujejo že od nastanka.

Pri Tezosu je še huje: Nodi in Vazelin se že od nastanka sprašujeta, kdaj bo lambo.

Doge je dober kovanec, tradicija in zgodovina. Poleg tega je se na primerjih borzah. Tezus? Well. Tezusa pa nben ne mara razen Shitbtcja.

Zgodovina sprememb…

Predvsem je sredinec finančnim ustanovam, ki same sebe jemljejo resno.

Tezus je tudi na Kraknu-;)

Vazelin je izjavil:

Tezus je tudi na Kraknu-;)

Je, ja. Tam sem ga nekaj kupil, na shitbtcju so pa kovanci se vedno zaklenjeni. No, kakorkoli Tezus gre v pozabo Doge pa bo namenjen zbiratelhem kovancev anticne vrednosti.

BTC je v spirali smrti.

Bolj je vprasanje kdaj bodo borze zacele crkovat.

Kmalu. Borze pobirajo procente v fiatu. Si kaj videl, kakšen je volumen trgovanja v zadnjih tednih?

jype je izjavil:

Kmalu. Borze pobirajo procente v fiatu. Si kaj videl, kakšen je volumen trgovanja v zadnjih tednih?

Ne, kaksen? Sklepam da zaradi shortanja visok. Sicer pa, kako si ti predstavljas kripto ce ni moznosti pretvorbe v fiat?

Sicer pa:
https://bitcointalk.org/index.php?topic...

PrihajaNodi je izjavil:

Sicer pa, kako si ti predstavljas kripto ce ni moznosti pretvorbe v fiat?
Videti je, da ne razumeš, kako valute delujejo.

No prav, pa nam razlozi, kaj bo od koinov ostalo ko ne bi vec spekulacij in borz? Enovrsticno nabijanje ni ok.

PrihajaNodi je izjavil:

No prav, pa nam razlozi, kaj bo od koinov ostalo ko ne bi vec spekulacij in borz? Enovrsticno nabijanje ni ok.
Bom dal kar link:

https://twitter.com/weareblox/status/10...

jype je izjavil:

PrihajaNodi je izjavil:

Bom dal kar link:

https://twitter.com/weareblox/status/10...

Really? “As long we all agree is momey than it is money”. Sedaj je tako kot bi gledal nacisticno nemcijo, ki jo bombardirajo zavezniki, hodlerji so pa v bunkerju in se tolazijo: “ce smo zavzeli Francijo nas tudi tole ne bo pokopalo”.
««
969 / 976
»»