» »

špekuliranje cen kriptovalut in ICO-jev

špekuliranje cen kriptovalut in ICO-jev

Temo vidijo: vsi
««
965 / 976
»»

Zeitgeist ::

Mato989 je izjavil:

Zeitgeist je izjavil:

tezos je longterm hold torej torej no go za vecino wannabe pro trejderjev, ki z dnevnimi nakupi in nasveti po dveh letih še vedno hodijo na siht ali pa zivijo od socialke.
vsak ki vsaj malo razume v tehnologijo blockchain in spremlja tezos pa ve kaj mora naredit.
ostali pa pač kupujejo ado, eos, neblio, tokens, lana coin ipd.

In kako je na karibih "pro" hodler Tezosa? :P

karibi, ki sem si jih plačal iz mojega kripto vložka v višini 300€ in posledično kripto zaslužka so bili kar kul. Tajska mi je bila boljša. še boljše mi je bilo na dveh safarijih, ki mi jih tudi kril kripto fond. Tudi nekaj par k€ investicij v bajto je šlo iz tega fonda. Ostanek pa čaka v tezosu na 2020 in naslednji bull run..

Kakšne pa so bile tvoje materialne koristi iz tvojih kripto investicij do zdaj?

Mato989 ::

Zeitgeist je izjavil:

Mato989 je izjavil:

Zeitgeist je izjavil:

tezos je longterm hold torej torej no go za vecino wannabe pro trejderjev, ki z dnevnimi nakupi in nasveti po dveh letih še vedno hodijo na siht ali pa zivijo od socialke.
vsak ki vsaj malo razume v tehnologijo blockchain in spremlja tezos pa ve kaj mora naredit.

karibi, ki sem si jih plačal iz mojega kripto vložka v višini 300€ in posledično kripto zaslužka so bili kar kul. Tajska mi je bila boljša. še boljše mi je bilo na dveh safarijih, ki mi jih tudi kril kripto fond. Tudi nekaj par k€ investicij v bajto je šlo iz tega fonda. Ostanek pa čaka v tezosu na 2020 in naslednji bull run..

Ajaaa sem mislil da si se vsaj tja preselil ker je hodlanje tezosa tako pro... a vse to si uspel s tezosom? Ali s čem? =) pa saj ni treba odgovarjat, ni bilo zaradi tezosa =)

Mene potovanja ne zanimajo, mene zanima ali penzion ali mi je vseeno to dobro veš, zato na butasto vprašanje ne bom odgovarjal...
Če sem pomagal, se priporočam za uporabo linka!
KUCOIN EXCHANGE link: https://www.kucoin.com/#/?r=E3I9Ij
BINANCE EXCHANGE link: https://www.binance.com/?ref=10161115

neverlucky ::

To celotno temo bi lahko z eno besedo opisal kot fousija in trolanje ...

Dajte se malo zresnit lol

PrihajaNodi ::

Zeitgeist je izjavil:

Mato989 je izjavil:

Zeitgeist je izjavil:

Evo ti XTZ... Odlična investicija.

Vazelin ::

neverlucky je izjavil:

To celotno temo bi lahko z eno besedo opisal kot fousija in trolanje ...

Dajte se malo zresnit lol

Itak bo perci kmalu lockal. :))

bvt ::

Zeitgeist je izjavil:

Mato989 je izjavil:

Zeitgeist je izjavil:

Uzivanje na safariju, tajskem in karibih ni materialna korist.

Kaj verjamete lockanju, če jo bo res bi jo itak moral že 500 strani prej =) Najkasneje pa takrat ko je uletel profdoktor ki se je prelevil iz 4k nativa

Sej jo je ze enkrat zaprl.

Ja zato da je šel v miru pucat... =)

Mislim da se je potem smetilo temo od profdoktorja

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Vazelin ()

Zarad taksnega razmisljanja si zasluzite, da se tema zapre. Ce bi bil jaz perci bi zanalasc zaprl, ker vi zanalasc nagajate. Nato bi povabil samo resne uporabnike v zasebno temo.

Zgodovina sprememb…

Mato989 je izjavil:

Ja zato da je šel v miru pucat... =)

Saj pa se naredi privatno skupino. Enkrat je že bila.

Sej bo naredu zasebno temo, brez tebe in ostalih trolov.

Zgodovina sprememb…

Troli so ravno nastali zaradi dovoljenja percija... če bi dosledno brisal in izključeval trole bi polovica nas ki smo komentirali pred trolovskimi feštami pisala naprej normalno ampak ko pa nekdo piše eno vrstične drkarije pa nima smisla =)

Le pojdi si prebrat temo nazaj...

Ne Nodi ne Vazelin nista začela trolat sama od sebe... ampak zaradi dovoljenja percija ki ni brisal trolov ko so dejansko prišli trolat sta potem začela še onadva, ker kakršnakoli debata nima smisla

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Mato989 ()

Zeitgeist ::

@nodi a to maš hitbtc? tile šalabajzari so dokazali že davno da nimajo sposobnih tehnikov. tezos je nadgradil protokol kakšen dan nazaj.in zgleda niso adaptali... saj niso bili niti sposobni preiti na mainnet iz IUO. jebemu še južnoafriška mikroborza je bila mesec dni pred njimi :)

@kult hja res niso. rabis pa keš da si jih lahko privoščiš.

Zeitgeist je izjavil:

@nodi a to maš hitbtc? tile šalabajzari so dokazali že davno da nimajo sposobnih tehnikov. tezos je nadgradil protokol kakšen dan nazaj.in zgleda niso adaptali... saj niso bili niti sposobni preiti na mainnet iz IUO. jebemu še južnoafriška mikroborza je bila mesec dni pred njimi :)

Moment, moment, torej Tezos je na najbolj posranih borzah (ajd Kraken je ok), oglaševati ne sme zaradi tožb, ki se ga še drži...kako si vi torej predstavljate napredek?
Ps. Zadnji withdrawal je bil 22.11. torej ni kriva nadgradnja.

Zgodovina sprememb…

Zeitgeist je izjavil:

Ce zivis tam niti ne. Brezveze dat denar za nekaj, kar lahko dobis zastojn. Tudi turisti v sloveniji placujejo, kar ima vsak klosar zastojn. Bedarija.

Vse so vas okrog prinesli. Placujete stvari, katere so bile nekoc zastojn. Voda, hrana, gretje, seks. Vse to si nekoc dobil zastojn.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: bvt ()

KuLt90 = Branimir.

PrihajaNodi = MyMoon (maj mun)

Zgodovina sprememb…

gustek_si ::

Kaj se kaj kupuje te dni v balonu? Vidim da je BTC prebil 4000$. Nisem si mislil da lahko še kdaj pride čez to znamko, zgleda da institucionalni vlagatelji devajo notri na desetine milijard.

Tezos - XTZ je sedaj popularen.

Nekam vse je padat začelo. HODL!

Kje ti to gledaš? Pri meni piše povsod več kot 10% +.

bulplux ::

Ma jutri se mi zdi da spet zapadejo eni futures-i. Do sedaj je mislim da vedno btc pred tem dogodkom padel. Mogoče folk paničari ker pričakuje podobno tudi sedaj.

spegli ::

Mali sort do 113 / 4000. Potem pa gas. No upam.

jype ::

Only fools and horses.

kaj pomeni 113 / 4000?

evo market gor in imamo dva nova kakeckojna

Zgodovina sprememb…

Market gor, tezos dol:D

moram še tezose dokupit. z naslednjo plačo gre 300 v tezos:D

Resno?

Ja. Upam da bo takrat XTZ nekje 0.2$, da akumuliram količino.
:D

Si predstavljaš koliko tezosov je 300$, če je 0.2$ :D

ps: je tezosov ali tezosev? :))

namesto Milk in Kinder čokolad bodo otroci žlahtovcev dobili čokolade iz HOferja. Dobiček gre v tezos. Morda bom še za mularijo kupil par Tezosov in potem leta 2020 jim dam kar Trezor s tezos :D

Zgodovina sprememb…

Jezus ali Tezos?

Tezus :))

Mislita da bo Tezus vajin odresitelj?

Od sedaj naprej je v tej temi Tezos poznan kot Tezus.

ps: malo neugodbno je sedaj tlačiti 300 eur v Tezus. Konec koncev bomo decembra in veliko drugih eventov kot upanje, da bo leta 2020 boom Tezusa:D

Bo bolj asketski december za višje cilje :D

Zgodovina sprememb…

neverlucky je izjavil:

Če bi se to zgodilo bi jure postal biljonar.

PrihajaNodi je izjavil:

neverlucky je izjavil:

In Ljubljana imela najbolj moderne kolesarske steze na svetu. Še kakob bi se potem vrnil domov.

Vazelin je izjavil:

PrihajaNodi je izjavil:

neverlucky je izjavil:

In Ljubljana imela najbolj moderne kolesarske steze na svetu. Še kakob bi se potem vrnil domov.

V Miamiju bi pustil vilo? Dvomim.

Moj cilj je zakumulirati nekje 5000 Tezusov. Ampak to v daljšem obdobju seveda. Sedaj sem pri 190 če se ne motim. Računam da ob morebitnem boomu 10 na komad ne bi smela biti ZF

Zgodovina sprememb…

Vazelin je izjavil:

Moj cilj je zakumulirati nekje 5000 Tezusov. Ampak to v daljšem obdobju seveda. Sedaj sem pri 190 če se ne motim. Računam da ob morebitnem boomu 10 na komad ne bi smela biti ZF

10 je zf.

Nodi: morebitni booom ... top 5 kovanec ... cap 10 miliajrd ... Tezus 10$. Moram malo pooakumulirat v 2019 ;) Za teh 190 trenutno upam da v 2020 dobim izlet na Tajsko

Zgodovina sprememb…

Voluma pa nic. Saj ni na nobeni borzi.

amacar ::

Vama ga tudi pere.

Zajebal razmerje, ker furam eth. 113/4100

Če 112 prebije, gremo do 100.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: spegli ()

sparovcek2 ::

Mislite da bo Bitcoin še kdaj presegel vrednost 20 tisoč $? Kakšno časovno obdobje imate v mislih; 1mesec/pol leta/leto/več let/...?

louser ::

jype je izjavil:

Mato989 je izjavil:

Le kje si bil da bi vsakemu svetoval nakup par 100 btcjev ko si jih dobil brez zapravljanja fiata....
Jaz se ne pretvarjam, da poznam prihodnost, tako kot loleki v tej temi.

Vam razvijem AI, ki bo znal učinkovito napovedovati trende, a čeprav nisem programer.
Cena sto čukov + procenti.

perci ::

sparovcek2 je izjavil:

Mislite da bo Bitcoin še kdaj presegel vrednost 20 tisoč $? Kakšno časovno obdobje imate v mislih; 1mesec/pol leta/leto/več let/...?

Te dni imamo vsi kristalne kugle na remontu.

Bo, sam naj gre inflacija na par deset %

Zanimiv projekt o strojnem učenju https://github.com/lefnire/tforce_btc_t...

Zgodovina sprememb…

• predlagalo izbris: krefi ()

AI ni zahteven, le pametne ljudi rabiš.
Samo predikcijo iz botneta v AI bi lahko spisal v 6 mesecih s šestimi inženirji, od katerih bi bil vsak plačan šest čukov.
6*6*6=216neto čukov (246bruto).

Sam jajca rabite in obogatite.
««
965 / 976
»»