Forum » Kriptovalute in blockchain » špekuliranje cen kriptovalut in ICO-jev
špekuliranje cen kriptovalut in ICO-jev
Temo vidijo: vsi
hamez66 ::
Aquafriend je izjavil:
Jaz sem mel neke ripple po 0.006 in jih potem prodal pri 0.012. Decembra pa potem še nakup pri 0.35 in prodaja pri 0.62 ali nekaj podobnega. Na poti dol sem se pri okoli 5400 povprečno znebil btcjev, sem pa po pomoti kupil nekaj ethjev in potem včeraj še zaj., ko sem zaprl nek short, ker sem nekaj narobe preračunaval. Recimo, da sem v evrih še v plusu za letos, čeprav smo tam tam. Ko sem prodajal btcje (zadnje po 5110), pa nisem upal povedat, ker je bila velika šansa, da se na hitro obrne, pa že večkrat se je zgodilo, da sem kaj panično prodal čisto na dnu. No tokrat smo konkretno padli. Pač nočem sproti poročat, kaj delam, ker že brez poročanja sem letos slab :D
Se moja zgodba. Vsi veste, da sem zacel trejdat leta 2017. Pod imenom slotechar, nekje spomladi. Po tistem spomladanskem pumpu 2017, ki me je pritegnil v kripto svet. Zacel sem z drobizem. Zame takrat ni bil drobiz. Ceprav nekateri mislijo, da sem postal milijonar vas moram razocarat. Ne. Sem pa kupil nepremicnino. Kar je zame neverjeten uspeh. Ostalo mi je nekaj malega gotovine za kripto. Ali mislite, da bi se mi splacalo odpret podjetnistvo za ukvarjanje z delnicami in kriptovalutami? Koliko bi bilo to realno? So to bolj sanje?
Lepo, da si si kupil nepremičnino. Sploh, če je šlo iz kripto zaslužkov. Kaj si si pa kupil, če ni prevelika skrivnost? :)
PrihajaNodi ::
Wow. Portfolio se mi je lepo dvignil...upam da še malo pade.
P.s. Jure če iz Tezosa ne bo nič te pridem v rit brcnit! V nasprotnem dobiš karton nutele!
P.s. Jure če iz Tezosa ne bo nič te pridem v rit brcnit! V nasprotnem dobiš karton nutele!
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: PrihajaNodi ()
jype ::
PrihajaNodi je izjavil:
če iz Tezosa ne bo nič te pridem v rit brcnitSej pravm, kr prid, se bova že pomenila.
PrihajaNodi je izjavil:
če iz Tezosa ne bo nič te pridem v rit brcnitSej pravm, kr prid, se bova že pomenila.
omfg crkavam.
Aquafriend ::
Aquafriend je izjavil:
Stanovanje.
Dober to. Čestitam, da se ti je fajn poklopilo.
Hvala. Zdaj sem na istem kot tisti, ki so podedovali stanovanje.
HODL ::
Aqua bo kmalu bogatejsi kot kakob. Zdaj je postal ze portfolio manager za bogate pri Goldman Sachs.
gustek_si ::
Nisi vse prodal na vršičku? :))Ne, sploh nisem prodajal, ampak v tvojem primeru sem pripravljen narediti izjemo.
PrihajaNodi je izjavil:
miljonček v XTZ.800 miljončkov, ne pozabi.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: jype ()
hamez66 ::
Jype, kaj si pa z bchjem naredil. Če se prav spomnim, si prav tako omenjal prodajo nekje pri 4000$, kar je bila max cena.. :D
Jype, kaj si pa z bchjem naredil. Če se prav spomnim, si prav tako omenjal prodajo nekje pri 4000$, kar je bila max cena.. :DVečino forkov sem prej ali slej zamenjal za BTCje, ja - ker do zasebnih ključev težko pridem, sem to praviloma počel za ceno, ki je bila precej nižja od ATH, a vseeno se je precej nabralo - si pa ne upam tega zamenjat v evre, ker še vedno nimam pojma, kako se to efektivno obdavči.
NEBL rabi še x70 in je na ATH. Lepo se je popravilo.
Legenda. Jaz sem slišal da si BTC prodal na vršičku in danes kupil nazaj 6x več kovancev. Svaka čast za to pametno potezo!
Če si jih 8k prodal maš danes skoraj 50k BTC. Norrrrrro.
Ne, sploh nisem prodajal, ampak v tvojem primeru sem pripravljen narediti izjemo.
Legenda. Jaz sem slišal da si BTC prodal na vršičku in danes kupil nazaj 6x več kovancev. Svaka čast za to pametno potezo!
Zgodovina sprememb…
- spremenil: gustek_si ()
NEBL rabi še x70 in je na ATH. Lepo se je popravilo.
Ne, sploh nisem prodajal, ampak v tvojem primeru sem pripravljen narediti izjemo.
Tipo ma več dnarja, kot celotna Slovenija.
Sej ga bo pa sladkorna pokopala. Ključi se bodo pa zgubili.
Zgodovina sprememb…
Za kakoba se govori da je kupil v Miamiju vilo za 14mio. Bojda je skoraj sosed od Gogija.
HODL ::
Jype, ti in kakob bi pomoje bila popolna kripto portfolio managerja. Buffett je reku, da pri Berkshire Hathaway se ne bojo ukvarjali s kriptom, ampak ce gresta vidva tja bojo spremenili mnenje.
To je res, Kakob ima vilo v Miamiju, včasih pride do njega tudi Armin Van Buren.
Zdej ali je srečen pa noben ne ve.
Zdej ali je srečen pa noben ne ve.
Zgodovina sprememb…
PrihajaNodi je izjavil:
včasih pride do njega tudi Armin Van Buren.Kdo je pa to?
Nevermind, sem poguglal.
Kaj nam bosta Pipistrel in Akrapovič? Forumaša kakob in jype to je naš as v rokavu - dodana vrednost naroda.
PrihajaNodi je izjavil:
včasih pride do njega tudi Armin Van Buren.Kdo je pa to?
Nevermind, sem poguglal.
lamborđini je izjavil:
Dobro, imam tudi jaz garsonjeru na Voždovcu i včasih pride do mene Mitar Mirić.
Bravo. Ampak ni to vila v Miamiju in Armin Van Buuren na koktajlu. Kakob zdele ne more sodelovat ker ima drugo časovno cono in spi oziroma počiva od dela.
Vazelin ::
Moja napoved stoji. 119 jutri ib 9ih
A pol kakob ma vilo na miami beach?
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Vazelin ()
Moja napoved stoji. 119 jutri ib 9ih
Ma vilo. Super gre fantu pri 27 ih.
Za 119 te pa drzim za besedo. Bom lahko loadal.
Zgodovina sprememb…
Mitchoo pri rosnih 21 prodal 1000 BTC na vršičku, katere je dobil s prodajo zbirateljskih znamk preko spleta. Svaka čast fantu. Taki uspešni kripto strokovnjaki in Pipistrel so nam lahko vzor. To je ta igra!
Zgodovina sprememb…
- spremenil: gustek_si ()
Čas je za sponzorirane objave. Kiti so bojda vložili, da napumpajo malo za božično prodajo. Pripravite se. #crypto #cryptomarketing #cryptoinvestment #lambo #24k_watch
Z bitcoinom se je začel ukvarjat leta 2007. To so te relativistične finte.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: jype ()
Evo smo v biku. Teterlopov pa se kar printa in printa.
Ja in kaj nej zdej? Spet čakam na dip? Piz...no
Ja in kaj nej zdej? Spet čakam na dip? Piz...no
Zgodovina sprememb…
S tezosom se je dalo lep profit narest kdor je kupoval med 0.52 in 055
BCH SV pa pride očitno na drugo mesto na MC.
BCH SV pa pride očitno na drugo mesto na MC.
Zgodovina sprememb…