Forum » Kriptovalute in blockchain » špekuliranje cen kriptovalut in ICO-jev
špekuliranje cen kriptovalut in ICO-jev
Temo vidijo: vsi

branimirII ::
Mislm da je 3 dni bit mrtev in ze bit v mrtvasnici dovolj. Po tvoje ali po tem kako si bil vzgojen v danasnjem okolju?

gustek_si ::
Če zdaj prodam dobim 5 jurčkov. To mi je brezvezen denar. Za teh nekaj jurčkov mi je vseeno če propade vse skup. Jaooooooo, šit!!11!!1

perci ::
branimirII je izjavil:
So se vrnil nazaj po klinicni smrti ampak o tem se ne govori.Nihče se ne vrne iz klinične smrti, se pa marsikdo vrne iz kome, čeprav kdo trdi, da gre za klinično smrt - ampak koma to ni.
vcas smo zastoju srca rekli klinicna smrt, postopku masaže ali defibrilacije pa oživljanje

PrihajaNodi ::
Če zdaj prodam dobim 5 jurčkov. To mi je brezvezen denar. Za teh nekaj jurčkov mi je vseeno če propade vse skup. Jaooooooo, šit!!11!!1
Koliko si pa ruknil?
branimirII je izjavil:
So se vrnil nazaj po klinicni smrti ampak o tem se ne govori.Nihče se ne vrne iz klinične smrti, se pa marsikdo vrne iz kome, čeprav kdo trdi, da gre za klinično smrt - ampak koma to ni.
vcas smo zastoju srca rekli klinicna smrt, postopku masaže ali defibrilacije pa oživljanje
To je bilo vcasih.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: PrihajaNodi ()

kakob ::
PersonaRuda je izjavil:
Fantje ne mi obupat. Igre še zdaleč ni konec. Zdaj se bo videlo kako močno voljo ima kdo in kako je vztrajen, stabilen. Nekoč bo spet šlo gor. Samo počakati je treba in šele takrat prodati. Do takrat pa nekako preživeti. Nagrada se bo vztrajnim poplačala, ostali pa se bodo čohali po glavi, zakaj so izstopili (misleč, da je to bila zadnja postaja pred prepadom ) in se še niso peljali postajo ali dve s tem vlakom.
Približno 2000 shitcoinov se mora prej premakniti bližje limiti 0.
Never take a financial advice from someone who works for a living.

Ostanite mi močni, čeprav mislim da bo do novega leta še nekajkrat padlo bolj konkretno. Pred novim letom bi lahko bil BTC pod 3500 GBP.

Vazelin ::
Sedaj je čas za akumulacijo.
Samo v tisto kar je top20. ostalo je preveč tricky, da ne delistajo kmalu
Je že komu na svetu uspelo uganiti private key ene btc denarnice?

Je že komu na svetu uspelo uganiti private key ene btc denarnice?
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Vazelin ()

Ne verjamem vama, da nista kupovala stuffa preko silk roada tja 2011
Kolega je na veliko kupoval. Sedaj bi bil težek milijonar, če bi hodlal tisto gmoto BTCjev, s katerimi je kupoval substance

jype ::
Na silk roadu niso imeli ničesar, kar bi jaz takrat potreboval.
Takrat enkrat sem počel tole:

Vazelin je car. On bi se dobro štekal z Bilzerianom 100%. Ta dva bi lahko bila bestiča če bi Vazelin prodal 30K BTCjev na vrhu.

gruntfürmich ::
nekoč pa si ta video dal v temo pod orožje... kaj naj zdaj iz tega razberemo?
"Namreč, da gre ta družba počasi v norost in da je vse, kar mi gledamo,
visoko organizirana bebavost, do podrobnosti izdelana idiotija."
Psiholog HUBERT POŽARNIK, v Oni, o smiselnosti moderne družbe...
visoko organizirana bebavost, do podrobnosti izdelana idiotija."
Psiholog HUBERT POŽARNIK, v Oni, o smiselnosti moderne družbe...

Iz katerega poskusa si zadel? Drgac pa vidim, da ti je dolgcas.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: branimirII ()

branimirII je izjavil:
Se vrne. Poznam.Ne, nikogar ne poznaš, lažeš pa, kar ni pretirano krščansko.
Ne, resno. Zakaj pa mislis, da so po celem svetu nekoc govorili o reinkarnaciji, tudi kristjani. Verjetno zato, ker se je to vedno dogajalo.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: branimirII ()

Mato989 ::
Daj Brane nehaj spamat no... tile tvoji spermerski posti nimajo nobene veze s kriptom...
Če sem pomagal, se priporočam za uporabo linka!
KUCOIN EXCHANGE link: https://www.kucoin.com/#/?r=E3I9Ij
BINANCE EXCHANGE link: https://www.binance.com/?ref=10161115
KUCOIN EXCHANGE link: https://www.kucoin.com/#/?r=E3I9Ij
BINANCE EXCHANGE link: https://www.binance.com/?ref=10161115

Daj Brane nehaj spamat no... tile tvoji spermerski posti nimajo nobene veze s kriptom...
Brane je kot fenix ki je vzletel iz kripto pogorišča

Sam ta liam neeson je res alpha male. Povsod ženske rešuje
Zgodovina sprememb…

Meni je pa Bilzerian največji vzornik. Model je faca in vsaka lepa ženska ga hoče. Tip zna nasmejati ljudi v njegovi družbi, ima smisel za humor in visok iq. Denar pa mu je prišel avtomatsko, ker je bil odprt do univerzuma. Denar je pri njemu samo bonus. Se strinjaš Vazelin?

Mimogrede, se nikoli in nikdar nisem nikomur predlagal izbris. Dobra Karma
Zgodovina sprememb…
- predlagal izbris: amacar ()

Branimir jaz sem ti povedal, da se zelim poboljsati. Resnicno si tudi zelim duhovnega pogovora s teboj.

Meni je pa Bilzerian največji vzornik. Model je faca in vsaka lepa ženska ga hoče. Tip zna nasmejati ljudi v njegovi družbi, ima smisel za humor in visok iq. Denar pa mu je prišel avtomatsko, ker je bil odprt do univerzuma. Denar je pri njemu samo bonus. Se strinjaš Vazelin?
On ima kavorko.

Sedaj ko je famous mu je denar bolj ali manj res samo bonus. Stavim da ima gore prijav in rezimejev na mailu, da se hočejo slikat z njim ali vsaj se udeležiti kakšnega partya v njegovi organizaciji. Ja, mislim da bi bil on uspešen v vsakem biznisu
Zgodovina sprememb…

Pri njemu na partiju je baje fino, ker drugi dan ni mačka. Tip ima medicinsko osebje, ti zjutraj šibnejo infuzijo in si ko nov. Potem še malo koke poduhaš in greš dalje direkt sklepat nove posle in furat težke biznise, kajneda?
Zgodovina sprememb…
- spremenil: gustek_si ()

branimirII je izjavil:
Besede so prazne. Stejejo dejanja. Se vidimo cez 1 leto.
Kam pa gres za eno leto?

Vazelin mal se umiri in sprijazi da bos zivel in umrl kot revez. Jebiga enim rata, vecini ne.Karma od prejsnega zivljenja te kaznuje.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: PrihajaNodi ()

FormerUser ::
merlak je bogatejši od bilzeriana. dan ima 110 mio $
Pa pametnejši tudi.
"Kolikor se le da, se izogibam družabnim dogodkom, na katerih ponavadi vsi hočejo kaj od mene. Najraje sem v ožjem krogu izbranih prijateljev in družine, med katerimi se odnos do mene ni spremenil in se pogovarjamo kot nekoč. Najraje o stvareh, ki niso povezane s poslom in denarjem." (D.Merlak)
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: FormerUser ()

Meanwhile, pretty much everyone in his family, including Dan, his mum, Terri, and his little brother, Adam, has a near-genius-level IQ.

Zgodovina sprememb…

PrihajaNodi je izjavil:
Slovenska fovsija, dajte se sprijaznit da vas je vecina propalica.
Govori zase, jaz nisem fovš ne Bilzerianu ne njegovim sponzorušam.

FormerUser je izjavil:
Tisto niso sponzoruše, kot marsikdo zmotno misli.
Maš prav, v resnici so čisto navadne prostitutke.
Fovšija pa taka. On je pameten, ima mišice, ima dosti denarja, in kar je najbolj pomembno, ima 25 mio sledilcev. Sledilci so novo zlato! V to je treba vlagat! Čimprej! Včeraj!

jurčk, 1 mio sledilcev ti prinese na leto čez 100 jurčkov. Ni veliko, je pa nek denar, kajneda?

Dan si financira vse s strani sledilcev.
jype: kakšno je tvoje mnenje o morebitnem novem boomu BTCja. Je možen ali je bilo to to? Tvoje videnje.

jype: kakšno je tvoje mnenje o morebitnem novem boomu BTCja. Je možen ali je bilo to to? Tvoje videnje.

jype ::
jurčk, 1 mio sledilcev ti prinese na leto čez 100 jurčkov. Ni veliko, je pa nek denar, kajneda? 8-)Ja, sej povprečen donos na ovco, ki jo strižeš, je tudi znaten:
http://www.sheep101.info/201/budget.html