Forum » Kriptovalute in blockchain » špekuliranje cen kriptovalut in ICO-jev
špekuliranje cen kriptovalut in ICO-jev
Temo vidijo: vsi

jype ::
branimirII je izjavil:
Kokr vidis se niti z travo ne skulira.Tudi jaz sem prijetno rdeč v obraz, ko preberem "_z_ travo".
WhenRocket je izjavil:
Jype a mi prosam poveš koliko će bit bitcoin približno čez 4 dana? Platiču, nije problem.Ti, a veš, da ne vem? Vprašaj na koncu hodnika, predzadnja vrata levo.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: jype ()

branimirII ::
Hej jype, danes si ostal z nami pozno v noc. Te je dip privabil? Nenavadno zate. Bos kaj trejdal? Cakas na dober trenutek?

sumixam666 ::
Prodajat po takem padcu bi bila največja neumnost ... je pa res če gre v parih dnevih še - 20% dol ni neumnost :D ...

sumixam666 je izjavil:
Prodajat po takem padcu bi bila največja neumnost ... je pa res če gre v parih dnevih še - 20% dol ni neumnost :D ...
A sem teb reku, da zamenjas nick. Slabo sreco prinasas.

jype ::
branimirII je izjavil:
Nenavadno zate.Res? Dej mal poglej, kdaj največkrat klobasam po forumu.

Mato989 ::
Keri spemerji.... Perci pa sodeluje. Kaj se sekirate, kaj vam bo par 10 jurckov ce ni penzije... To vas bo samo zjebalo in polenlo kot zmeraj... Ali je dovolj da ne razmišljaš več o tem da moraš v službo ali pa brezveze vse skup
Če sem pomagal, se priporočam za uporabo linka!
KUCOIN EXCHANGE link: https://www.kucoin.com/#/?r=E3I9Ij
BINANCE EXCHANGE link: https://www.binance.com/?ref=10161115
KUCOIN EXCHANGE link: https://www.kucoin.com/#/?r=E3I9Ij
BINANCE EXCHANGE link: https://www.binance.com/?ref=10161115

perci ::

PrihajaNodi ::
branimirII je izjavil:
Samo da je clovek moralen, eticen in na nivoju. Tista zenska, zapuscena od fotra ni ravno na nivoju, kadi travo, kaj se lahk zgodi, ce te fotr zapusti. Custvena razvalina.
Vcasih se sploh ni vedelo kdo oče je in je otroka vzgajala cela vas.
Keri spemerji.... Perci pa sodeluje. Kaj se sekirate, kaj vam bo par 10 jurckov ce ni penzije... To vas bo samo zjebalo in polenlo kot zmeraj... Ali je dovolj da ne razmišljaš več o tem da moraš v službo ali pa brezveze vse skup
Ni res. Če dobi 10 jurjev bo premetaval sem in tja dokler ne pride na nulo.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: PrihajaNodi ()

seniorman ::
Še vedno se dumpa. Verjetno spet Roger Ver. Kak je to eden izmed večjih nategunov v kriptu!
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: seniorman ()

gustek_si ::
Dobro jutro. Naslednji teden je Black Friday in folk cashouta ker ne more kupovati s kriptom dobrin. Logično da pada.

To bo hitro. Jaz čakam da pade pod 0.4$. Tam začnem akumulirat vsak mesec po 40€ v kripto.

Vcasih se sploh ni vedelo kdo oče je in je otroka vzgajala cela vas.
Mislm. kaksne glupe izgovore imas. Dobro se ve, da si ti fotr. Izmecek clovestva. Nisi vreden, da te gdo pljune v obraz.
Zgodovina sprememb…
- predlagalo izbris: PrihajaNodi ()

Dokler ti psihopat mirno spis brez slabe vesti, tvoj otrok joka in bo imel travmaticno otrostvo, ker si bo zelel oceta ob sebi kot drugi otroci. Pa ga ne bo imel ko ga bo najvec potreboval. Fuck you

PrihajaNodi ::
branimirII je izjavil:
Dokler ti psihopat mirno spis brez slabe vesti, tvoj otrok joka in bo imel travmaticno otrostvo, ker si bo zelel oceta ob sebi kot drugi otroci. Pa ga ne bo imel ko ga bo najvec potreboval. Fuck you
Oče je pravzaprav samo tisti, ki pride domov pa malo poboža otroka, ni veliko od njega tako, da mora ženska vzgajati.

belo mleko ::
Dobro jutro. Naslednji teden je Black Friday in folk cashouta ker ne more kupovati s kriptom dobrin. Logično da pada.
Upam da res. Tako bo denar iz umirajoče kripto scene končal v dobičku podjetij aka preko dividend v mojem žepu.
https://il9.picdn.net/shutterstock/videos/6059618/thumb/8.jpg

Smurf ::
belo mleko je izjavil:
Upam da res. Tako bo denar iz umirajoče kripto scene končal v dobičku podjetij aka preko dividend v mojem žepu.
Tistih nekaj (deset) miljard v kriptosceni ne bo kaj vplivala na vrednosti firm tudi, ce se ta denar pretoci.

belo mleko je izjavil:
To je to. Enostavno in učinkovito. Vse poti vodijo v tvoj žep.

Lepo je gor zavilo. Smo že nad $5500 za BTC na nekaterih borzah. So pa dobili alti lekcijo spet.

hamez66 ::
Če gledamo balon 2014, potem nas najnižja točka čaka v januarja oz mogoče februarja. Če cena še malo pade, bom v usd lih na nuli.
Drugač pa zdej raje gledam v cene v Koreji, kjer je cena okoli 6,380,000 krw, kar spominja na 6380$ :) Na zahodu se pa dotikamo najnižje včerajšne točke, kar ni posebej fino.
Drugač pa zdej raje gledam v cene v Koreji, kjer je cena okoli 6,380,000 krw, kar spominja na 6380$ :) Na zahodu se pa dotikamo najnižje včerajšne točke, kar ni posebej fino.

Ne razumem kako je možno, da se sploh še lahko dumpa, ker je BTC oversold na urni/dnevni ravni. Toliko oversold ni bilo niti januarja, ko je bil glavni dump.

sparklyslo ::
Padec cene BTC:
Nekdo na veliko (navidezno) "prodaja" BTC, na BitMEX borzi (že za pol slovenskega proračuna, 6,4 miljarde).
https://coinmarketcap.com/currencies/bi...
1 BitMEX BitMEX BTC/USD ** $6.364.783.018 * $5.296,00 39,93%
Nekdo na veliko (navidezno) "prodaja" BTC, na BitMEX borzi (že za pol slovenskega proračuna, 6,4 miljarde).
https://coinmarketcap.com/currencies/bi...
1 BitMEX BitMEX BTC/USD ** $6.364.783.018 * $5.296,00 39,93%

Vprašanje je zakaj, kaj ima Roger Ver in njemu podobni scamerji od tega, da vse pada. Saj pada potem tudi BCH?

5270$ na Bitstampu, 5510$ v usdt, 5600$ v Koreji.
seniorman, zanimivo..
Zdej če so bili 100%, da bo cena padla, so verjtno shortali na polno in si na tak način pridobivajo nove bitcoine. Si pa s tako manipulacijo narišejo merek na svoje čelo, svetovni policaj ima dolge roke.
Pa tudi cena raste, mogoče je tvoje opažanje o oversoldu obrodilo dnevni dip?
seniorman, zanimivo..
Zdej če so bili 100%, da bo cena padla, so verjtno shortali na polno in si na tak način pridobivajo nove bitcoine. Si pa s tako manipulacijo narišejo merek na svoje čelo, svetovni policaj ima dolge roke.
Pa tudi cena raste, mogoče je tvoje opažanje o oversoldu obrodilo dnevni dip?
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: hamez66 ()

Jaz sem sicer mnjenja, da na dolgi rok bo še padlo, ampak trenutno pada kot sod brez dna.

Lahko eden na kratko razloži kaj pomeni naslednje?
- Shorts so visoko?
- Longs so visoko?
- Shorts so visoko?
- Longs so visoko?

Lahko eden na kratko razloĹži kaj pomeni naslednje?
- Shorts so visoko?
- Longs so visoko?
Da so visoko, verjetno pomeni, da je veliko odprtih pozicij. Zdej če bi pokazal v kontekstu, bi blo lažje pokomentirat.
Hvala za link. Kje oz. kako pa gledaš, če je stvar oversold/overbought?

neverlucky ::
@Vazelin, koliko evrov vlozenih januarja, je vreden sedajsni vlozek 50€ v Iconomi?
Ti to v evrih gledas a
Bitfinex: BTC=4973,00
FAKKKKK![]()
Ti to v evrih gledas a

Zgodovina sprememb…
- spremenil: neverlucky ()