Forum » Kriptovalute in blockchain » špekuliranje cen kriptovalut in ICO-jev
špekuliranje cen kriptovalut in ICO-jev
Temo vidijo: vsi

spegli ::
Verjetno pametni trejderji ne sodelujejo v tem chop zone forah
Zgodovina sprememb…
- predlagal izbris: MUC ()

PrihajaNodi ::
Pametni trejdarji s TA analizami? Fantom se je na začetku fajn ustalo ko je raslo 1000x to pa je daleč od trejdanja. Bi Mrlak danes postavil Bitstamp, njegova vrednost sigurno ne bi bila kot na začetku.
Tisti začetni vlagatelji, so na Tajskem pa se smejejo tu gor kako si želite v penzijo.
Tisti začetni vlagatelji, so na Tajskem pa se smejejo tu gor kako si želite v penzijo.

PrihajaNodi je izjavil:
Pametni trejdarji s TA analizami? Fantom se je na začetku fajn ustalo ko je raslo 1000x to pa je daleč od trejdanja. Bi Mrlak danes postavil Bitstamp, njegova vrednost sigurno ne bi bila kot na začetku.
Verjetno imaš prav. Samo bodo še priložnosti. V času ko gre vse dol, se učiš teh TA jajc in je verjetnost, da po naslednjem ciklu prisntaneš v penziji na Bora Bora večja.

Priložnosti bodo za 3x gor pa 4x dol. Ti rabiš investitorje, vlagatelje, white paper pa road map ni več dovolj.

gustek_si ::
Pravi da gre probat 202$ ETH in BTC ima močno fedro na 5250$. Od tam ga lahko odbije proti 300.000$ kot so predvidevali kriptostrokovnjaki decembra lani.

Vazelin ::
Ok sedaj sem prebral nekaj člankov o Meghan Markle. TOP 3 golddiggers ever imo. Vsaka čast
Sedaj pa nazaj na kripto grafe. Opazil sem, da so pri cV ratali precej aktivni pri spamanju po emailu. Praktično vsak teden ali dva en mail
Sedaj pa nazaj na kripto grafe. Opazil sem, da so pri cV ratali precej aktivni pri spamanju po emailu. Praktično vsak teden ali dva en mail
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Vazelin ()

hamez66 ::
Sam zanimivo, koliko je letos evro padel proti dolarju. Na začetku leta 1 eur = 1.2 usd, danes 1 eur = 1.12 usd.

jype ::

hamez66 ::
Sam zanimivo, koliko je letos evro padel proti dolarju. Na začetku leta 1 eur = 1.2 usd, danes 1 eur = 1.12 usd.To je odkar se te Angleži odcepaviljejo, barabe.
Aja. Možno.
Vazelin, niti lani nisem bil pravi holder. Lani sem se sekiral, ker sem prehitro prodajal, letos pa tudi ne holdam kaj dosti več, tako da ni panike. Januarja sem dobro zaslužil s prodajanjem coinov v Koreji, od takrat naprej pa vsak mesec v povprečju kar dosti izgube, ampak za letos sem na srečo še v plusu. Nekaj sem poskušal swing trejdat, ampak so bili rezultati slabi, medtem ko sem lani aktivno trejdal tako rekoč vsak dan in iskal nihanja cen med različnimi borzami, kar mi je prinašalo zelo dobre rezultate. Letos iz več razlogov ne trejdam več aktivno.
Sem pa pred kratkim precej povečal svojo malho, ker sem zaradi težav s Tethrom kupil kar precej btcjev po povprečno 6800 usdt. Tko da trenutno navijam, da bi cene rasle, samo zgleda pa bolj ubogo. Imam tudi za vzorec ostalih coinov, eth, xrp, nebl, pa še razne ostanke zcljev, zdashov, nekaj neotov in tako naprej. Evo sem pogledal še v procentih, trenutno imam okoli 31% btcjev, 7% ostalih coinov in 62% v fiat (usdt, bitstampusd/bitstampeur in pa krw). Med letom sem imel sicer večinoma od recimo 8 pa do 30% v coinih, ostalo pa v fiatu. Ker imam ponavadi dosti fiata, in ker računam v dolarjih, mi potem tudi paše, če evro malo pada, ker mi potem evrski profiti rastejo.
Ne vem, v tem momentu mam kar dosti btcjev oz. vseh coinov. Upam, da cene ne bodo padale, čeprav trenutno deluje bolj ubogo. Nobene evforije, babic, frizerk, kriptovalute pa letos verjetno ne bodo tako popularno darilo, kot so bile lani.
Drugače imam pa še grafte, katerih vrednost je pa zdajle mogoče okoli 25%-35% tega, kar sem vložil v rudarjenje. Sem jih pa nekaj kupil po 175 satoshijev in kasneje prodal po 380, ampak premalo, da bi mi pokrilo izgube. Trenutno so 281 in imam naštiman nakup malo pod 200 satoshiji. Tiste, ki sem jih sam rudaril, pa še vedno držim.
Grafte omenjam, ker jih imava oba z Vazelinom. Ponesrečen projekt (če gledamo na ceno coinov prej in zdaj), ampak to nameravam holdat in po možnosti nekoč postavit masternode.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: hamez66 ()

Hm sem se ustrašil da so temo brisali ker jo na telefonu nisem našel
Sem mislil da je šla tona valuable nasvetov v nic
Je komu iz te teme že uspelo podpisati pogodbo o zaposlitvi za 500eur dnevno?

Sem mislil da je šla tona valuable nasvetov v nic
Je komu iz te teme že uspelo podpisati pogodbo o zaposlitvi za 500eur dnevno?
Zgodovina sprememb…

neverlucky ::
Nodi, saj ce si lastnik podjetja pa imas profita vex kot 500€ na dan, potem si tudi ti notri ;)

branimirII ::
Invictus zasluzi 100k na leto. Omejen zarad davkov. Celo mato ga prehiti v letu 2017. Kaj sele kaksen kakob, jype. Vazelin pa cist slinast.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: branimirII ()

Si predatavljas, da bi politiki gledal samo kdo najvec zasluz in kako bi tudi sami prisli do tega? Bog ne dej, da bi vazelin bil politik. Ta bi nas vse prodal skupaj vred z celotno Slovenijo za 500 eur na dan. Samo zato, da bi lahko sel guzit lady boye na tajsko. Prihajanodi pa bi celo lastnega otroka prodal, samo da ga nikol vec ne vidi.
Zgodovina sprememb…

Če bi se želeli naučiti TA, priporočam Crypto Cred. Nisem še našel boljšega.
https://www.youtube.com/channel/UCBaU9N...
https://www.youtube.com/channel/UCBaU9N...

PrihajaNodi je izjavil:
Invictusu pa KakobuInvictus dela, kakob pa ne.
Ja dela, tistih 150 dni letno da ne preseže cenzus

cezplotnik ::
Fantje, čas je za nakupe. Na kripto "pogorišču" se rojevajo novi velikani.
Meni eden najljubših projektov je
https://basicattentiontoken.org/
Izjemni razvijalci zadaj, mislim, da bi zlahkoto zamajal trg oglaševanja in minimiziral vpliv posrednikov.
Izjemni razvijalci zadaj, mislim, da bi zlahkoto zamajal trg oglaševanja in minimiziral vpliv posrednikov.

kakob ::
cezplotnik je izjavil:
Old. Also retarded.
Never take a financial advice from someone who works for a living.

louser ::
Povprečnega dojčerja ne zadene kap v stanovanju in nato še enkrat med prevozom v bolnišnico zaradi viagre (mešane z alkoholom in konopljo)

Jah če hočeš zadovoljit skupino 10ih pohotnic rabiš viagro
Hude six packe ma. To je treba priznat. To je trdo delo in odpovedovanje. Ni to da samo najameš nek čoln, najameš pr pohotnic in to je to. Ne, treba met stil. Si predstavljate enega kilavega geeka na njegovih posnetkih? Izgledalo bi smesno
Hude six packe ma. To je treba priznat. To je trdo delo in odpovedovanje. Ni to da samo najameš nek čoln, najameš pr pohotnic in to je to. Ne, treba met stil. Si predstavljate enega kilavega geeka na njegovih posnetkih? Izgledalo bi smesno
Zgodovina sprememb…

Lohk mi das private key od kakob denarnice pa dvomim da sem sposoben držat tak telesni skill

Evo so me s slovenske davčne pohebal...hvala bogu so mi v Romuniji takoj dali njihovo rezidenstvo. Pa naj se jeb...

gustek_si ::

Pa bolj zanimivo življenje tudi.
Haha, Zanimivo zivljenje malo morgen. Model zivi vsak dan isto. Zate je to zanimivo, ker bi bilo to zate nekaj novega, torej zanimivo. Drugac pa si tak plehar, materialist, da je joj.
Zgodovina sprememb…

cezplotnik ::
cezplotnik je izjavil:
Old. Also retarded.
Če sem se kaj naučil tule je to, da moram iti vedno proti sentimentu tu gor... :)

Ubogi tisti, ki jim je Dan Bluzerian idol. Vazelinu itak ni pomoci, da se bo pri 40 kej dost spremenil. Zato bejzte, da vas ne okuzi z svojo nemoralno ideologijo.
Zgodovina sprememb…

branimirII je izjavil:
Drugac pa si tak plehar, materialist, da je joj.Nič ni narobe, če je plehar (razen negativnih vplivov na okolje).
Je pa malce smešno, da tak življenski slog prodaja kot "zanimivo življenje".

Vazelin razmislja kot sin od tete. Star 12 let. Pa se on ima bolj modre poglede na svet. Dej vazelin nehaj druge onesnazevat z svojo nizko zavestjo. Najbolj glupi pa najbolj glasni. Tisti pametni pa modro molcijo.
Zgodovina sprememb…