» »

špekuliranje cen kriptovalut in ICO-jev

špekuliranje cen kriptovalut in ICO-jev

Temo vidijo: vsi
««
911 / 976
»»

branimirII ::

Bog vam je dal 10 zapovedi. Verjetno se boji, da ga ne bo kdo izmed vas vrgel iz prestola. Zato je najel hudica, da vas ima na vrvici. (po vasi logiki)

To se vam zdi, ker vas je okrog prinesel fejk bog, satan. Mojster iluzije. Marsikdo izmed vas, ki je obogatel z bitcoini ima obcutek, da je prijel boga za jajca.

Zgodovina sprememb…

spegli ::

Branimir drugi a si Bulish al Bear za ta teden ?

gustek_si ::

branimirII je izjavil:

Bog vam je dal 10 zapovedi. Verjetno se boji, da ga ne bo kdo izmed vas vrgel iz prestola. Zato je najel hudica, da vas ima na vrvici. (po vasi logiki)

To se vam zdi, ker vas je okrog prinesel fejk bog, satan. Mojster iluzije. Marsikdo izmed vas, ki je obogatel z bitcoini ima obcutek, da je prijel boga za jajca.

Prodaj in hopla na Tajsko kupit poceni cipe in fake Lambo.

jype ::

branimirII je izjavil:

Bog vam je dal 10 zapovedi.
Naj se jebe.

Oo, to je bogokletno. Ampak ne skrbi, bog ima smisla za humor. Zato je ravno tebe obdaril z pocen bitkojni.

Njegove zapovedi so idiotske.

Fejk zapovedi. Prave so v sifrah, cenzurirane. Ti si mu vsec in si je rekel, Juretu dat nekaj sredstev, zakaj pa ne. Pravi asket. Tudi besedo kolo je ustvaril po fizicni podobi le tega. Vidis, da beseda kolo zelo spominja na tapravo obliko kolesa.

Fahrrad. Totally like a bicycle.

Ja, zato nemski asketi na kolesih ne dobijo toliko denarcka.

Zgodovina sprememb…

Vazelin ::

branimirII je izjavil:

Oo, to je bogokletno. Ampak ne skrbi, bog ima smisla za humor. Zato je ravno tebe obdaril z pocen bitkojni.

:D:D

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Vazelin ()

Brivec ::

Mato989 je izjavil:

Sem zajebal ker sem prodal vse neble po 2,21EUR... ki sem jih akumuliral po 1,3-1,67EUR (povprečna 1,48EUR)

Zakaj je šlo to tako mirno mimo? 8-)
Ali niso bili NEBL po 60?

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Brivec ()

Bil je 60$ ko so mislili da bo nekoč uporabljen v praksi, ampak to je padlo v vodo. Isto velja za ostalih 6200 kriptokovancev brez uporabne vrednosti.

Mato:cashoutal za stalno ali je vse skupaj kakšno trolanje?

Uni ki imate iconomi na kraknu. Kaj boste nardil? Pretvoriti v ETH ali pustili toku (eicn)?

Zgodovina sprememb…

Pusti da delistajo in podari. Branko je itak povedal da je to od hudiča in ne boš imel sreča z denarjem iz tega naslova oz. te bo doletelo nekaj da se ti pokompenzira sreča, v kolikor boš srečen zaradi denarja iz tega naslova.

gustek_si je izjavil:

Pusti da delistajo in podari. Branko je itak povedal da je to od hudiča in ne boš imel sreča z denarjem iz tega naslova oz. te bo doletelo nekaj da se ti pokompenzira sreča, v kolikor boš srečen zaradi denarja iz tega naslova.

Aja in kaj je doletelo jypa po brankotovo?
- srečna familija (vsaj navzven)
- kolesari za kratek čas
- lahko si kupi celo sužnje (v eni drugi temi so bili omenjeni sužnji zato sem dodal to alinejo)

Ne verjamem v zlo silo glede ICN :D

Zgodovina sprememb…

Ti ne razumes. Jype ne kupuje lambotov, ne hodi v kazino in ne razvija zasvojenost. Prestal je test. Bog mu je veckrat ponudil, najprej 500 usd za 1 btc, nato 1000 in jype je ponudbo zavrnil. Zato ga je nagradil se bolj.

Točno tako, on je zavrnil x100, x500, x1000, no, pri x5000 pa mu je fite ven zmetalo ko je želel vse prodati. To je bil namig 100%.

Tocno. Kot tudi namig, da se nahajamo na strani 911. Zdaj a je to namig za porsche model 911. Ali pa namig 911= 9/11 kar pomeni, da je ta stran inside job.

Good one

amacar ::

Jaz bi rekel, da je to 91.1% od vrha.

911 dni do naslednjega bulla
911 vazelinov postov v tej temi
911 profdoktorjevih AEjev

Zgodovina sprememb…

gustek_si je izjavil:

Točno tako, on je zavrnil x100, x500, x1000, no, pri x5000 pa mu je fite ven zmetalo ko je želel vse prodati. To je bil namig 100%.
BCHje in BTGje sem zamenjal za BTC. Ne vidim, čemu bi moral BTC menjat za evre ali dolarje samo zato, ker ste nekateri ljudje histerični, sploh glede na to, da imam evrov in dolarjev že več kot dovolj za preživetje.

Vazelin je izjavil:

- srečna familija (vsaj navzven)
Navznoter seveda ni srečna, ker vsak ve, da potrebuješ lambota, da je familija srečna.

Ej jype, eno filozofsko vprašanje...
če ti recimo jutri odkrijejo neozdravljivo bolezen in rečejo ,da imaš samo še 1 leto življenja. Bi trošil 1 BTC dnevno?

Ne, seveda ne. Čemu? Jaz sem svoj bucket list že odkljukal, ničesar več mi ni treba, da bi umrl srečen, nikakor pa to ne pomeni, da nimam domišljije in idej. Čez nekaj let, ko bodo otroci lahko brez težav skrbeli sami zase, bom zopet potoval, če me prej doleti karkoli, kar bi mi preprečilo potovanje, pa seveda ne bom in zaradi tega ne bom jamral kot kakšen razvajen pamž.

Če ne boš potoval, pa boš pisal po forumih kot do sedaj. Tudi dobro. Imaš tu win-win situacijo.

V bistvu je forum ekstra cheap način zabave, ki te lahko zaposli več ur dnevno.:) vStavim da se lambota in prostitutk prej naveličaš.

Evo, mene pa ravno potovanja ne interesirajo toliko. Razen potovanja na specifične lokacije zaradi drugih stvari. Seveda, šel bi na Machu Pichu ali kaj tako eksotičnega. Ampak da bi pa sedaj šel pogledat kakšen Shanghai, pa potem Dubaj mi pa ni ravno.

Zgodovina sprememb…

Mato989 ::

Vazelin je izjavil:

Mato:cashoutal za stalno ali je vse skupaj kakšno trolanje?

Uni ki imate iconomi na kraknu. Kaj boste nardil? Pretvoriti v ETH ali pustili toku (eicn)?

Ker moroni ne razumejo da sem prodal tisto kar sem vlagal letos pač ne razumejo da sem prodal le tisti del ki sem ga kupil letos za cca. 550€ in med vrednostmi 1,3 in 1,7€
Če sem pomagal, se priporočam za uporabo linka!
KUCOIN EXCHANGE link: https://www.kucoin.com/#/?r=E3I9Ij
BINANCE EXCHANGE link: https://www.binance.com/?ref=10161115

perci ::

No, je pa res, da si razlagal, da je pri 20, 30 usd se poceni in da pricakujes konec leta 100 usd. Al nisi?

perci je izjavil:

No, je pa res, da si razlagal, da je pri 20, 30 usd se poceni in da pricakujes konec leta 100 usd. Al nisi?

Sem in v tistem sentimentu in valuacijah drugih coinov je bilo to čisto realno pričakovanje... Če je bitconnect bil 450$ to pove vse kako podcenjeni so bili nekateri coini, med njimi tudi tale.

V tistem sentimentu je bilo predvsem realno, da bo vse skupaj padlo.

neverlucky ::

+1

perci je izjavil:

V tistem sentimentu je bilo predvsem realno, da bo vse skupaj padlo.

Torej si shortal in naredil milijone? Veš kako gre, put your money where your mouth is, jaz sem lani maja, tisti ki pa vam je bilo to tako realno in niste shortali zdaj pa tako pametujete pa me zanima koliko milijonov ste nashortali!

Torej si shortal in naredil milijone? Veš kako gre, put your money where your mouth is, jaz sem lani maja, tisti ki pa vam je bilo to tako realno in niste shortali zdaj pa tako pametujete pa me zanima koliko milijonov ste nashortali!

Naredili smo napako. Mi se tega zavedamo. Ti pa ne. V tem je tvoj problem. In problem tvojih followerjev. No mistakes for you.

Vi ste naredili napako, Mato bo priznal šele ko proda oz. delistajo njegov kakeckojn iz zadnje borze.

perci je izjavil:

Naredili smo napako. Mi se tega zavedamo. Ti pa ne. V tem je tvoj problem. In problem tvojih followerjev. No mistakes for you.

Govori v ednini oz. vsaj ne v prvi osebi množine prosim. Moj problem je v tem, da sem skeširal ker sem bil posran drugače bi zadel svoj cilj letos januarja... ker sem pa bojazljivo skeširal 120% vložka ki bi potem šel x10 še zraven pa nisem zadel cilja ki sem si ga postavil... to je edino kar se strinjam, krivda pa je spet moja ker so vsi okrog mene govorili kako naj čimprej skeširam in na koncu sem podlegel in poslušal debile ki niso vložili nič in sem potem gledal kako gre x10+

Jaz mam enostavno računico... če dobim oz. imam v nekem trenutku več kot bi imel na banki v istem času če mi denar leži, to ni napaka... drugi pa računajte po svoje =)

gustek_si je izjavil:

Vi ste naredili napako, Mato bo priznal šele ko proda oz. delistajo njegov kakeckojn iz zadnje borze.

Ne bo, saj bo še vedno lahko koristil utility.

Mato, ne se obsojat za vse. Drugi so krivi, ker so te zavajali.

PrihajaNodi ::

iCONOMI se lepo pobira.

kaj boste naredili z ICN na Kraknu? Danes je zadnji dan če se ne motim da ukrepate

Vazelin je izjavil:

kaj boste naredili z ICN na Kraknu? Danes je zadnji dan če se ne motim da ukrepate

A nimaš trezorja za ICN?

BitStamp je izjavil:

Predstavljamo vam prvo spletno mesto v Sloveniji, ki omogoča nakup in prodajo bitcoinov www.BitStamp.net

Za kakršne koli informacije sem vam z veseljem na voljo.

Lep pozdrav,
Nejc

BTCUSD graf zgleda mal švoh. 6150 če zdrži bo ok. Mogoče se kak kit na konferenci v Vegasu zajebe in da all in D

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: spegli ()

hvala perci

branimirII je izjavil:

BitStamp je izjavil:

Predstavljamo vam prvo spletno mesto v Sloveniji, ki omogoča nakup in prodajo bitcoinov www.BitStamp.net

Za kakršne koli informacije sem vam z veseljem na voljo.

Lep pozdrav,
Nejc

Par let kasnej:
Nejc +100mio
Ostali +0%
Razen redkih izjem:D

Zakaj sta sploh prodala tako perspektivno podjetje? Ni logike. To bo lahko čez par let novi Apple. Dodana vrednost je, inovativni so, vizija je, znanje tudi zadovoljivo.

Mogoče nista vec ziher da se bull lahko ponovi plus novi exchangei.
Itak pa Mrlan ima neke svoje tokene

gustek_si je izjavil:

Zakaj sta sploh prodala tako perspektivno podjetje? Ni logike. To bo lahko čez par let novi Apple. Dodana vrednost je, inovativni so, vizija je, znanje tudi zadovoljivo.

Tole je dobro vprašanje.

A. Ne rabita več
B. Zaslutila da je dober biznis

spegli je izjavil:

gustek_si je izjavil:

Tole je dobro vprašanje.

A. Ne rabita več
B. Zaslutila da je dober biznis

Vsak rabi več. Še kakob in ostali

Mogoče pa vseeno ni podjetje na tem nivoju kot Apple, Google, Facebook itd. Mogoče je ta prodaja pravilna poteza.

gustek_si je izjavil:

Zato, da gresta lahk v penzijo. Vi bi sli v penzijo ze pri milijonu, ne pa 100 milijonov.
««
911 / 976
»»