Forum » Kriptovalute in blockchain » špekuliranje cen kriptovalut in ICO-jev
špekuliranje cen kriptovalut in ICO-jev
Temo vidijo: vsi

h1427096 ::
In kje sem napisal da je pri 60$ "kraja" ne najdem med citati... drugače pa vse napisano drži pri 800 milijardnem capu je bilo to za pričakovati =) Tako da nothing to see there.
Saj nisem nikjer napisal, da te navajam dobesedno.
Sploh pa sem bolj želel brivcu pokazati, da so bili takrat drugi časi. Sedaj je lahko pameten.

perci ::
neverlucky je izjavil:
Perci, a si kaj placan za brisanje profdoktorja in njegovih postov?
Itak. Zdele se menim, da bi pustil redno službo, ker trpi delo na ST. V zdajšnji varianti nikakor ne morem ustreči Matotu, zato se moram nujno bolj posvetiti forumu.
Če bom prišel v situacijo, kjer bi za preživetje potreboval denar, me bosta jype in kakob pohendlala - sem že zmenjen.

PrihajaNodi je izjavil:
Kaj pa delaš v redni službi? Si kripto trgovec?
Itak. Če mi daš 100.000 EUR, ti v kratkem času iz njih naredim 50.000 EUR. Garantiram uspeh z lastnim premoženjem - kdo lahko še danes to reče.

PrihajaNodi ::
Pusti redno službo in živi od dela tu na slo - techu. Lahko pa se začneš ukvarjati z glasbo in postaneš slaven kot Armin Van Buren pa potem ta denar vložiš v krpto.

neverlucky ::
Lahko se tudi solas za varnostnika in gres delat za cirkus kot bouncer. Potem pa ta denar vlozis v kripto.
Res imas veliko moznosti perci!!

FormerUser ::

Hipatija, so kripto holderji/trgovci tudi tip ljudi s katerim ne zelis imeti opravka?
Negativne lastnosti nas so, da se na hitro nategne in da smo pozresni.
Negativne lastnosti nas so, da se na hitro nategne in da smo pozresni.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: neverlucky ()

jype ::

neverlucky je izjavil:
Lahko se tudi solas za varnostnika in gres delat za cirkus kot bouncer. Potem pa ta denar vlozis v kripto.
Tudi to je odlična opcija. Poleg tega bo pa kot varnostnik lahko še moderiral forum slo - tech, sploh kak Mercator mu to lahko omogoči.
FormerUser je izjavil:
Na ZS imam cel kup ljudi, ki iščejo sredstva za vračilo kreditov, za obnovit zamakajoče strehe, ali bi zgolj nekaj malega vbogajme...
Đizs, kakšni klošarji, po drugi strani pa nič presenetljivega, saj je cela država ena sama klošarija.
O, pozdravljena mlada dama. Kako pa vam gre kaj življenje?
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: PrihajaNodi ()

Mato989 ::
O super feministka je prisla zasmetit še tole temo... Ker so njeno zaprli.
Nikoli verjetno ni kreirala walleta niti ni tradala bo pa uspela komentirat v tej temi zdaj
Nikoli verjetno ni kreirala walleta niti ni tradala bo pa uspela komentirat v tej temi zdaj
Če sem pomagal, se priporočam za uporabo linka!
KUCOIN EXCHANGE link: https://www.kucoin.com/#/?r=E3I9Ij
BINANCE EXCHANGE link: https://www.binance.com/?ref=10161115
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Mato989 ()

Ona je kupovala ZCL je ko so bili 100+, potem je dobila še BTCP ki so zdaj po 2+ jezna pa je ker je izgubil ključ in tudi seeda od walleta nima več!

@neverlucky
1 točka za samokritičnost.
@Vazelin
A si siguren? Ker meni se pa tole bere kot idealna lokacija za prepevanje kripto žalostink, pa ne da se sama ukvarjam s konji, ne takšnimi ne drugačnimi, morda samo kdaj kakšen žrebičkov zrezek pojem.
@jype
To je druga stvar. Nam je pred časom toča stolkla že precej staro streho, pa so mati prišli na idejo, da bi pisali prošnje za pomoč društvom v katere so včlanjeni. Pa sem rekla, naj ne počnejo tega, ker pomoči v resnici nismo potrebovali, pa se seveda niso dali in so potem nažicali 500-600 evrov. In večina ljudi, ki jih poznam, imajo takšno mentaliteto, prosijo za pomoč ker "zakaj pa ne, če se da in dobi", tistim pravim siromakom je še najbolj nerodno, precej verjetno povezano tudi z vzgojo iz bivšega režima ker je menda že Tito rekel "znajdi se, samo pazi se", kar pa nas vse skupaj na širšem nivoju, vleče navzdol. Če bi jaz imela milijone bi jih porabila za dvigovanje tega nivoja in za učenje ljudi kako loviti ribe, ti pa seveda lahko počneš kar želiš, sori, da sem se sploh obregnila, prebrano me je za trenutek šokiralo, ampak seveda je to "business as usual".
@Nodi
Life is good.
@mato989
Sem mislila, da je poanta v tem, da se skuša privabiti čim več investitorjev v kripto svet, ne da se jih odžene čim ko nos skozi vrata pomolijo, ampak ti boš že vedel, ti si menda strokovnjak. Sicer pa brez skrbi, ne bom vam tukaj "smetila".
1 točka za samokritičnost.
@Vazelin
A si siguren? Ker meni se pa tole bere kot idealna lokacija za prepevanje kripto žalostink, pa ne da se sama ukvarjam s konji, ne takšnimi ne drugačnimi, morda samo kdaj kakšen žrebičkov zrezek pojem.
@jype
To je druga stvar. Nam je pred časom toča stolkla že precej staro streho, pa so mati prišli na idejo, da bi pisali prošnje za pomoč društvom v katere so včlanjeni. Pa sem rekla, naj ne počnejo tega, ker pomoči v resnici nismo potrebovali, pa se seveda niso dali in so potem nažicali 500-600 evrov. In večina ljudi, ki jih poznam, imajo takšno mentaliteto, prosijo za pomoč ker "zakaj pa ne, če se da in dobi", tistim pravim siromakom je še najbolj nerodno, precej verjetno povezano tudi z vzgojo iz bivšega režima ker je menda že Tito rekel "znajdi se, samo pazi se", kar pa nas vse skupaj na širšem nivoju, vleče navzdol. Če bi jaz imela milijone bi jih porabila za dvigovanje tega nivoja in za učenje ljudi kako loviti ribe, ti pa seveda lahko počneš kar želiš, sori, da sem se sploh obregnila, prebrano me je za trenutek šokiralo, ampak seveda je to "business as usual".
@Nodi
Life is good.
@mato989
Sem mislila, da je poanta v tem, da se skuša privabiti čim več investitorjev v kripto svet, ne da se jih odžene čim ko nos skozi vrata pomolijo, ampak ti boš že vedel, ti si menda strokovnjak. Sicer pa brez skrbi, ne bom vam tukaj "smetila".

Kdo je rekel da sem jaz strokovnjak... Za tebe najverjetneje sem vsaj glede tega ampak to ni bistveno... Bistveno je da si prišla in komentirala nek odsek ki ima s cryptom toliko kot jebeni trolli tukaj walletov na katerih imajo kovance... Nič torej...
Če bi te pa kaj zanimalo in bi to vprašala kar ima zveze s čim relevantnim pa dobiš mnenja in si dobrodošla
Če bi te pa kaj zanimalo in bi to vprašala kar ima zveze s čim relevantnim pa dobiš mnenja in si dobrodošla

Uff fantje no, teme vojna proti moskim sploh nisem bral, sam zgleda jo nujno moram. So se ustvarla trenja v tej temi zgleda. Bo kr za ene 2 uri branja haha

louser ::
Ne brat, ker boš naletela na nezavedne seksiste in supremaciste, ki jim ne gre v glavo, da so ženska superiorna bitja.

Dokler se ne opredeliš, je to ustaljena praksa. Tako kot se je nekdaj vse govorilo v moški osebi. Sedaj te bom pač obravnaval kot moško osebo, ker si se tako opredelil
Se pravi, je po tvoje idiotizem, da so v besedilih bili zastopani zgolj moški? Ti prokleti seksist.
Se pravi, je po tvoje idiotizem, da so v besedilih bili zastopani zgolj moški? Ti prokleti seksist.

Sami emi tu se res obnasate lot fascisti. Dante Punca take kak nasvet.
Pardon Za napake. Nov iPhone...
Pardon Za napake. Nov iPhone...
Zgodovina sprememb…

FormerUser je izjavil:
Če bi jaz imela milijone bi jih porabila za dvigovanje tega nivoja in za učenje ljudi kako loviti ribeLjudi ne zanima, kako loviti ribe, jaz pa kot filozofski vegan tudi ne želim utrjevati družbenih vzorcev klavnicarhata, tako da trenutno še študiram, kako učinkovito reševati družbene probleme, vmes pa kolegom posojam zneske, ki jih lahko vrnejo, neznancem pa zaenkrat še vedno zgolj kupim sendvič in brezalkoholno pijačo v trgovini, ali pa juho oziroma golaž v menzi.
Če bom kdaj imel dovolj, bom Ljubljani podaril varno in učinkovito omrežje kolesarskih povezav, če še bistveno več, pa tudi državi. Po prvi oceni imam trenutno kakih stokrat premalo za Ljubljano, države je pa približno 120 Ljubljan (v specifikah celostne kolesarske infrastrukture, ne le glavnih državnih kolesarskih povezav, ki so precej cenejše). Glavni vzgib mojega altruističnega projekta so seveda stisnjeni zoblje in srd voznikov motornih vozil, ko opazujejo neznosno lahkost gibanja kolesarjev.
Dokler se ne opredeliš, je to ustaljena praksa.Saj mu v profilu piše, da je M.

gruntfürmich ::
Glavni vzgib mojega altruističnega projekta so seveda stisnjeni zoblje in srd voznikov motornih vozil, ko opazujejo neznosno lahkost gibanja kolesarjev.vedno sem vedel da za tvojim selektivnim 'altruizmom' stoji sadizem...
"Namreč, da gre ta družba počasi v norost in da je vse, kar mi gledamo,
visoko organizirana bebavost, do podrobnosti izdelana idiotija."
Psiholog HUBERT POŽARNIK, v Oni, o smiselnosti moderne družbe...
visoko organizirana bebavost, do podrobnosti izdelana idiotija."
Psiholog HUBERT POŽARNIK, v Oni, o smiselnosti moderne družbe...

Wau, we got rich. Če ni vsaj Xs Max, sploh ne tipkaj.
Xs pa pa dva se - ja sem vzel na zalogo.
FormerUser je izjavil:
Če bi jaz imela milijone bi jih porabila za dvigovanje tega nivoja in za učenje ljudi kako loviti ribeLjudi ne zanima, kako loviti ribe, jaz pa kot filozofski vegan tudi ne želim utrjevati družbenih vzorcev klavnicarhata, tako da trenutno še študiram, kako učinkovito reševati družbene probleme, vmes pa kolegom posojam zneske, ki jih lahko vrnejo, neznancem pa zaenkrat še vedno zgolj kupim sendvič in brezalkoholno pijačo v trgovini, ali pa juho oziroma golaž v menzi.
Če bom kdaj imel dovolj, bom Ljubljani podaril varno in učinkovito omrežje kolesarskih povezav, če še bistveno več, pa tudi državi. Po prvi oceni imam trenutno kakih stokrat premalo za Ljubljano, države je pa približno 120 Ljubljan (v specifikah celostne kolesarske infrastrukture, ne le glavnih državnih kolesarskih povezav, ki so precej cenejše). Glavni vzgib mojega altruističnega projekta so seveda stisnjeni zoblje in srd voznikov motornih vozil, ko opazujejo neznosno lahkost gibanja kolesarjev.
Dokler se ne opredeliš, je to ustaljena praksa.Saj mu v profilu piše, da je M.
Daj zbudi se pe*****e, kar Ljubljana potrebuje je več varnih hiš za moške! Imaš miljarde pa ne moreš uresničevati takšnih projektov. Prosim te lepo.
Zgodovina sprememb…

Saul Goodman ::
dej jype čim prej zrihtaj kolesarsko tam okol železniške v Ljubljani, kar delajo tam z nami kolesarji je finančni genocid. Po desni strani s smeri Metelkova se praktično ne moreš peljat v center, če ti je kaj do lastne varnosti v prometu, na levi strani nas pa hakla brhka inkasantka v modrem, ki kampira v jebenih grmičevjih po parku pred spomenikom Rudolfa Maistra in tala kazni za vožnjo v napačno smer.
res, za popizdit. če zrihtaš kolesarsko mrežo, boš dobro zapravil denar. vržem v smeti generala Maistra in ti na tistem mestu postavim medeninastega yjpa na kolesu.
res, za popizdit. če zrihtaš kolesarsko mrežo, boš dobro zapravil denar. vržem v smeti generala Maistra in ti na tistem mestu postavim medeninastega yjpa na kolesu.

Tako kolesarska steza z varno hišo za moške. Če ti nimaš zadosti, kot eden najbogatejših, skritih slovencev potem smo dejansko vsi reveži.

Ne pričakujem, da bom taka sredstva zbral s prekupčevanjem kriptovalut.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: jype ()

Ne pričakujem, da bom taka sredstva zbral s prekupčevanjem kriptovalut.
Kako pa? A 8000 jih ni dovolj? Koliko je treba? Požrešnost ne pozna meja.
Da jih sam toliko naminam bi jih dal 1000 v humanitarne namene. Preostanek pa za življenje.
Zgodovina sprememb…

dej nodi, odj... s takimi idiotskimi
kdo si ti, da boš jypu predaval o porabi njegovega denarja?
Zgodovina sprememb…
- spremenil: perci ()

@jype
A tako.
@Mato989
Si že zaj.... ....mimogrede, ona tema ni bila moja in tudi zaklenili je niso zaradi mene, lahko bi pa kakšno odprla in ne dvomim, da bi hitro priletel srat vanjo s stupidnimi šovi "argumenti", tako da.....
Kakorkoli, upam, da boste po 902 straneh izključno strokovnega čtiva, vseeno uspeli prebaviti tele moje 3 offtopic komentarje, želim še naprej lepe sanje o lambotih in romunsko tajsko kuplerajih.
A tako.
@Mato989
Si že zaj.... ....mimogrede, ona tema ni bila moja in tudi zaklenili je niso zaradi mene, lahko bi pa kakšno odprla in ne dvomim, da bi hitro priletel srat vanjo s stupidnimi šovi "argumenti", tako da.....
Kakorkoli, upam, da boste po 902 straneh izključno strokovnega čtiva, vseeno uspeli prebaviti tele moje 3 offtopic komentarje, želim še naprej lepe sanje o lambotih in romunsko tajsko kuplerajih.
Zgodovina sprememb…
- predlagalo izbris: PrihajaNodi ()

dej nodi, odj... s takimi idiotskimi
Oprosti Perci ampak a ti sploh veš kakšne so kapacitete varnih hiš za moške v Ljubljani? VSE JE PRENAPOLNJENO! Verjetno še nisi bil z žensko, ki bi te pshično zlorabljala.
FormerUser je izjavil:
@jype
A tako.
@Mato989
Tako sem kar predlagal izbris. Žaljenje res ni potrebno! Še želela si boš moškega kot je mato989!
Zgodovina sprememb…

PrihajaNodi je izjavil:
Oprosti Perci ampak a ti sploh veš kakšne so kapacitete varnih hiš za moške v Ljubljani?Man up, FFS.

PrihajaNodi je izjavil:
Tako sem kar predlagal izbris. Žaljenje res ni potrebno! Še želela si boš moškega kot je mato989!
Potem pa prenehajte žaliti.

PrihajaNodi je izjavil:
Oprosti Perci ampak a ti sploh veš kakšne so kapacitete varnih hiš za moške v Ljubljani?Man up, FFS.
Vsaka gostilna, ker ženske itak ne hodijo tja.

FormerUser je izjavil:
želim še naprej lepe sanje o lambotih in romunsko tajsko kuplerajih.Hvala, ampak jaz raje sanjam o...

Perci mislim, da boš moral malo začeti z delom na slotechu, saj si le plačan zanj. Ko feministka pride v temo o kriptovalutah potem veš, da je res konec.

Konec je blo, ko sta uletela vidva z matotom, ce smo posteni. Potem smo dobili se vedezevalko in njeno grupo...pa je bilo konec vsega.

Konec je blo, ko sta uletela vidva z matotom, ce smo posteni. Potem smo dobili se vedezevalko in njeno grupo...pa je bilo konec vsega.
Seveda... saj bi dejal da sem naredil za kripto skupnost n krat več od Hipatije ampak n krat 0 je pač nič in zato to ne bi bilo res... samo kaj ko ti ne vidiš individualnih sporočil vseh ki so mi pisali in sem jim razložil uporabo denarnic itd... po tem ko jih je tvoje (ne)moderiranje odgnalo iz aktivnega udejstvovanja v temi ko je uletel no coiner valvoline in še kdo z multi nicki =)

Upam, da o denarnicah ne razlagas takih idiotizmov kot o davkih.
Fursovec... ne več pod krinko probat folku razlagat kako je treba plačat neke davke in razlagat "vam" od kje denar... nepokorščina ftw...