Forum » Kriptovalute in blockchain » špekuliranje cen kriptovalut in ICO-jev
špekuliranje cen kriptovalut in ICO-jev
Temo vidijo: vsi
jype ::
Na Bitstampu sem 5x vpisal napačno geslo in sedaj je račun zaklenjen. Poslal sem jim sliko, kot zahtevajo. Ima kdo izkušnje koliko časa ponavadi traja da odklenejo ?Približno teden dni, odvisno od tega, kako očitno jih poizkušaš okol prinest.
Ne mi s feministkami, zdaj bo jype uletelSem že tu!
To je mogoče v sloveniji ker v šolah ne učijo zdrave pameti kolikor se je sploh da naučiti, ampak feministke raja šolarja futrjajo z neskončnimi podatki in jeziki , da bi uničile še tisto prednost, ki bi jo lahko pokazali dečki.Nazi, nazi!
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: jype ()
Dtrader ::
Kaj je to zdaj s tem BTC? Na Kucoinu so buy in sell orderji vsi po 265$... Se ne da nič razbrat kam kej vleče. Je tudi na drugih borzah tako?
Bolje da nimaš, ko gre gor, kot da imaš, pa gre dol :)
Vazelin ::
jype: daj kak dober nasvet. tko kot lansko leto v začetku, ko si priporočal ripple na zalogo
Ta mesec sem vložil v kripto cca 200 EUR. Mislim da bom to delal še kakšno leto potem pa vidimo.
gustek_si ::
Upam, da si se držal zlatega pravila kripto vlagateljev, ki pravi: "Vloži tisti denar, ki si ga pripravljen izgubiti".
Upam, da si se držal zlatega pravila kripto vlagateljev, ki pravi: "Vloži tisti denar, ki si ga pripravljen izgubiti".
Ja, drugače bi bil sedaj že na veji (oz. visel z nje). ;)
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Vazelin ()
Horejšio ::
Ne deliva istega smisla za humor. Horejšio se na tej točki poslavlja in želi vsem srečo.
jype ::
Jaz sem ~1% stavil na tezos.
Trenutno je še pod $2, čez 5 let bo pa... Nekje med 0 in 999999, po moji oceni.
Trenutno je še pod $2, čez 5 let bo pa... Nekje med 0 in 999999, po moji oceni.
belo mleko ::
Če BTC pade pod 5800, zna bit zabavno. 3-4K
Kako je zdaj, se splača kupit ali čakat na Merlakovih 3k? Sprašujem za kolega, ki je zaribal kot labod v betonsko ploščo.
https://il9.picdn.net/shutterstock/videos/6059618/thumb/8.jpg
lastao ::
Vazelin-
Žal nimaš/mamo btcjev ko peska, drugače bi samo 10 btc x 15 leverage počakal na malo možnem odboju do cca 7ooo$ v short do 5500$ in presež matejev peak v dobrem mesecu z samo enim trejdom
(z večjim vzvodom x100 pa greš z 2. btc-jema ko pade pod 6570 v short do 5400 in si zopet na 230k+) MALO ZA HEC v teoriji je marsikaj easybusy
jype: daj kak dober nasvet. tko kot lansko leto v začetku, ko si priporočal ripple na zalogo
Žal nimaš/mamo btcjev ko peska, drugače bi samo 10 btc x 15 leverage počakal na malo možnem odboju do cca 7ooo$ v short do 5500$ in presež matejev peak v dobrem mesecu z samo enim trejdom
(z večjim vzvodom x100 pa greš z 2. btc-jema ko pade pod 6570 v short do 5400 in si zopet na 230k+) MALO ZA HEC v teoriji je marsikaj easybusy
Sreča spremlja Hrabre :)
PersonaRuda ::
belo mleko je izjavil:
Kako je zdaj, se splača kupit ali čakat na Merlakovih 3k? Sprašujem za kolega, ki je zaribal kot labod v betonsko ploščo.
kak sem se pa ob tem stavku nasmejal, kot že dolgo ne. Pa od kod pobirate to ?
PersonaRuda je izjavil:
belo mleko je izjavil:
kak sem se pa ob tem stavku nasmejal, kot že dolgo ne. Pa od kod pobirate to ?
Same here. Skoraj me je vrglo Pomoje bi me tudi na pogrebu od fotra nasmejalo.
Zgodovina sprememb…
bluesands ::
evo pubeci spet vam pada, xrp v enem dnevu za 20%, kaj zdaj ne bo noben čivkal kako se v kriptu samo pridobiva denar
Zgodovina sprememb…
- odbrisal: perci ()
Jaz samo upam, da niste nasedli xrp hypu in vložili pri 0.6
Sem že imel na trigerju stotaka, da bi se malo igral, pa sem raje se zadržal
Sem že imel na trigerju stotaka, da bi se malo igral, pa sem raje se zadržal
Jaz ne poznam nobenega, ki bi s kriptom bil v minusu. Večina ima na varnem od 50 do 100 jurčkov, ostalo pa razpršeno med top 5 kripto žetoni.
Kar težko bereme te nebuloze... Kateri so ti top 5 kripto žetonov, ki niso v minusu?
To so dejstva. Vsak, ki je malo sledil tej sceni je začel najkasneje v začetku 2017 - takrat je bila cena za ETH 9$, za pa XRP 0,006$.
Konec 2017 je v piramido prišlo največ pohlepnih, norih in bogatih kriptovlagateljev. Prišli so z geslom "Vlagajmo denar, ki smo ga pripravljeni izgubiti." Imeli so torej namen izgubiti nekaj denarja, ki jim je ležal na banki z 0.0001% obrestno mero. Misija je bila uspešno izvedena.
Bravo, vsaj en pameten na forumu, ki je še ugotovil, da gre za navadno piramido. In če gre za piramido pomeni, da je le malo ljudi obogatelo večina pa je izgubila. Kriptoborze niso stroj za tiskanje denarja. Poleg tega ne kvakati kako ste forumaši zaslužili, ker ste v začetku 2018 predlagali naložbe in sanjali, da bo bitkojn vreden 100.000eur. Vsi ki ste takrat vlagali ste izgubili !! 80-90% vloženega. Po vsem tem pa se ne boste nič naučili, ker sem že takrat dejal, da je velik del slovencev bolj papeških od papeža. Stanje se žal še slabša. V šolstvu namreč različne feministke pritiskajo na uvedbo dodatnih tujih jezikov, kar seveda bolj ustreza ženskemu spolu. Moški, ki pa so sposobni logičnega razmišljaja so v sloveniji izrinjeni na gradbišča in podobno. Tako kot na tem forumu, ko poveš kakšno pametno, pa se začnejo dreti srake, ki jih je deformiral šolski sistem bolj papeški od papeža
Zgodovina sprememb…
Ker je konec leta prišlo največ bebcev v piramido je na drugi strani piramide takrat šlo ven tudi največ kripto milijonarjev. Preden so prodali svoje žetone so ogromno denarja namenili za marketing - youtube, google, facebook. Ta vložek se je 100x povrnil. Snemali so celo reklame za kripto kjer so kazali svoje premoženje narejeno s trdim hodlanjem. Malce so vas zavedli, razumljivo.
Zgodovina sprememb…
- predlagal izbris: amacar ()
dronyx ::
Ker je konec leta prišlo največ bebcev v piramido je na drugi strani piramide takrat šlo ven tudi največ kripto milijonarjev. Preden so prodali svoje žetone so ogromno denarja namenili za marketing - youtube, google, facebook. Ta vložek se je 100x povrnil. Snemali so celo reklame za kripto kjer so kazali svoje premoženje narejeno s trdim hodlanjem. Malce so vas zavedli, razumljivo.
To si lepo napisal. Pa verjetno jih je veliko od teh kripto tajkunov serijsko odpiralo nove in nove nadvse revolucionarne ICO projekte, tako da so profitirali z dveh strani. Na eni strani so dobili denar prek ICO-ta, na drugi strani pa je poplava ICO-tov in manija s tem v zvezi povzročila, da je cena BTC in ETH močno rastla. Seveda, zlobni so pa banksterji, ki se zadovoljijo z malimi profiti in centralne banke, ki skrbijo za trdnost finančnega sistema in valut.
Zgodovina sprememb…
branimirII ::
Bluesands. Ti zdaj razlagas o necem kar smo tukaj ze mesece nazaj predebatirali, ze stokrat. Zgledas kot da si na novo odkril ameriko oziroma tole temo. Dobro jutro...
saule ::
branimirII je izjavil:
Bluesands. Ti zdaj razlagas o necem kar smo tukaj ze mesece nazaj predebatirali, ze stokrat. Zgledas kot da si na novo odkril ameriko oziroma tole temo. Dobro jutro...
Tip je v enem dahu odkril toplo vodo, kolo in veter.
saule ::
Moški, ki pa so sposobni logičnega razmišljaja so v sloveniji izrinjeni na gradbišča in podobno.
Ja, tole nas bo nekoč še grdo teplo. Večina moških pri nas dela ali na gradbišču, ali so pa prevaranti in v zaporu.
Praviš, da ženske dominirajo poslovni svet v Sloveniji... fascinantno.
Seveda, zlobni so pa banksterji, ki se zadovoljijo z malimi profiti in centralne banke, ki skrbijo za trdnost finančnega sistema in valut.
Ti si sploh že kdaj pogledal kako so finance razporejne na tem svetu? Bankirji se zadovoljijo z malimi profiti? In od kod ti ideja trdnosti finančnega sistema - se spomniš, da smo dajali celotnoe BDP za reševanje naših bankirjev?
Kar naiven pobč:)
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: saule ()
Looooooka ::
evo pubeci spet vam pada, xrp v enem dnevu za 20%, kaj zdaj ne bo noben čivkal kako se v kriptu samo pridobiva denar
Če bi imel malo pojma bi dal not denar v petek, prodal v nedeljo in shortal do danes pa rajši pametuješ med tem, ko je nekdo verjetno pokasiral 2 letno plačo v enem vikendu.
Ampak važno, da imaš ti prav, a ne?
Mora bit fino če greš vsak večer spat, kot moralni zmagovalec.
Tistemu revežu, s 60-100k dobička, se verjetno že cel teden solzijo oči od svojega profita.
Upajmo, da ga kdaj sreča pamet in sledi tvojim nasvetom.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Looooooka ()
Mislim, da je Loooka pozabil podčrtati "verjetno".
Zgodovina sprememb…
janig ::
IMO tam pri okoli 0.4$ se bo ustavilo. Ripple labs je zdaj verjetno ze prodal "zalogo" (ne vse, samo kar je bilo misljeno) kriplov. To bo to za zdaj.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: janig ()
V kateri kovanec vložiti 439+980=1419 EUR? Je bolj smiselno razpršiti ali izbrati samo enega? Denar sem dobil od države, ampak to zdaj nima veze verjetno. 2x na leto dobimo malo več pomoči - pred kurilno sezono in enkrat poleti za dopust. Drugače delam črez internet, ampak tam redko dobim čez 1000 EUR na mesec, tako da socialna pomoč in drugi bonusi pridejo še kako prav.
Koncno sem uspel prepricat jype in druge whale da se nam pridruzijo nasi pump skupini. Kdo je za manjso pumpo xrp-ja? Ja ali ne? Da vemo?
nekikr ::
Kaj se dogaja na trgu? Skoraj ves profit mi je šel danes.
Zakaj bi se pa moralo kaj dogajati? A si nov v tej sceni :)
Dogaja se to, da ljudje, ki so si nabrali veliko število coinov, le te želijo čimprej prodati preden se piramida do konca podre. Zavedati se moraš, da je velika večina coinov v rokah peščice ljudi. Le tem še ni dovolj zaslužka in zato umetno ustvarijo dvig valute, s kupovanjem svojih coinov po dražji ceni iz različnih računov, ker želijo prikazati, da kripto trg spret raste, nato na trg vložijo denar razni naivneži, ki je v sloveniji sploh ne manjka (zakaj? beri komentarje o slovenskem šolstvu). Ko kupujejo po zvišani ceni, tista peščica kriptozaslužkarjev (beri piramidnih prevarantov) z veseljem prodaja coine po visoki ceni.
To je seveda mogoče, ker trg ni reguliran.
Looooooka ::
Haha. Ker delnice se pa kupuje, ko so veliko vredne in prodaja, ko niso.
Ponudba in povprasevanje sta ti ocitno tuja pojma.
Dejmo se kredite ukinit. Tam se nekdo bogati brez, da bi delal.
Ne mores ti nekaj prodat ce ni na drugi strani nekoga, ki bi to kupil. Tvoj predsodek, da kupuje zato, da bo prodajal pa pac ne pije vode. Bitcoin in ostale se kupi tudi zato, da se kaj placa, kar se drugace ne more, ker clovek nima kreditne ali pa kreditne z sovolj visokim limitom. Ali pa je cena z njim celo nizja. Cele hotele se danes prodaja z bitcoinom.
Ponudba in povprasevanje sta ti ocitno tuja pojma.
Dejmo se kredite ukinit. Tam se nekdo bogati brez, da bi delal.
Ne mores ti nekaj prodat ce ni na drugi strani nekoga, ki bi to kupil. Tvoj predsodek, da kupuje zato, da bo prodajal pa pac ne pije vode. Bitcoin in ostale se kupi tudi zato, da se kaj placa, kar se drugace ne more, ker clovek nima kreditne ali pa kreditne z sovolj visokim limitom. Ali pa je cena z njim celo nizja. Cele hotele se danes prodaja z bitcoinom.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Looooooka ()
sparovcek2 je izjavil:
oktober/november/december izgleda zelo obetavno!!!
Obetavno za koga? Za gospodinje, ki so šle all in januarja 2018 ali tisti, ki šele mislijo it noter?
profesjonalc ::
Čimprej poberite šila in kopita. Tole zna počasi padat še naslednjih 5 let.
no, to bi se prvic zgodilo v vsej 10 letni zgodovini bitcoina. Jaz pravim, da se noobi in pametnjakovici cimprej poberete in nam ne solite pameti. Ze vemo kaj pa kako.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: branimirII ()
mat xxl ::
Ali lahko kdo od poznavalcev komentira .....
So bili ICOTI in so tudi uspešni, v katere se je šlo vmesno preko ETH ja, cena je sedaj samo svoja vendar vezana na ETH.
Ker ETH strmoglavlja zato veliko takih uspešnih Icotov sedaj strmo raste, v bistvu pa raste le na papirju, ker ETH pada . Primer je npr ROX.
Kaj se zgodi v primeru, da ETH popolnoma razpade ? Ali firme, ki so resne obstajajo in imajo premoženje, potem lahko postanejo delniške družbe, ker vrednost imajo in ETH je bil samo vmesni člen za vstop ali izstop .....
Kaj pravite poznavalci ???
So bili ICOTI in so tudi uspešni, v katere se je šlo vmesno preko ETH ja, cena je sedaj samo svoja vendar vezana na ETH.
Ker ETH strmoglavlja zato veliko takih uspešnih Icotov sedaj strmo raste, v bistvu pa raste le na papirju, ker ETH pada . Primer je npr ROX.
Kaj se zgodi v primeru, da ETH popolnoma razpade ? Ali firme, ki so resne obstajajo in imajo premoženje, potem lahko postanejo delniške družbe, ker vrednost imajo in ETH je bil samo vmesni člen za vstop ali izstop .....
Kaj pravite poznavalci ???
janig ::
Ja, nekateri so ETH pretopili v FIAT, nepremicnine, avte itd. Ampak bo privat firma in ti ne bos delnicar. Ostali ti bodo tokeni.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: janig ()