Forum » Kriptovalute in blockchain » špekuliranje cen kriptovalut in ICO-jev
špekuliranje cen kriptovalut in ICO-jev
Temo vidijo: vsi
TržaškiGusar ::
Ne boste verjeli, kaj se mi je zjutraj zgodilo! Odrinem na odprto morje. Ker je posadka bila lacna in nisem mogu vec poslusat njihovga kruljenja zelodca. Zato sem zacel lovit ribe. Ne, nisem ujel zlato ribico ampak sinjega kita. Kit mi je, povedal, da mi izpolne eno zeljo ce ga spustim. No, pa sem si zazelel, da se shitcoini potunkajo na dno morja. Ker mi gredo s tem fomo ze na zivce.. Naj se malo postavijo na realna tla. Oziroma ne na tla, ampak kar na dno morja. Ko bo taprav cajt pa naj jih dvigne nazaj na povrsino. Pa je kit nasedel? Ja, je nasedel. Ampak ni nasedel na obalo. Nasedel je moji zvijaci. Se vedno ga nisem spustil, da mi lahk izpolne se kaksno zeljo.
Trst-Trieste
Zgodovina sprememb…
- spremenil: TržaškiGusar ()
Nobleman ::
Vprašaj kita ali lahko računam na 100 USD za NEBL konec 2019?
===================
sUc4 my d14k
sUc4 my d14k
profdoktor ::
Sem že v minusu z zadnjim projektom. Na koncu se bo izkazalo da bi bilo bolj pametno kupiti turško liro - bi šel samo /3 namesto /30.
branimirII ::
Ja, ja! To zdej razno razni racunalnikarji po sloveniji se delajo duhovite in ...Nimam besed za vas. Pa odkod ste se vzeli...Poglejte samo kaksna trapasta imena ste si izbrali. Kako naj vas clovk jemlje resno...
trápast -a -o prid. (á) pog., slabš. 1. neumen, nespameten: preveč so trapasti, da bi se tega naučili; dela, kakor da je trapast zelo / da moreš biti tako trapast, da jim verjameš / kot psovka trapa trapasta / trapast nasvet 2. duševno bolan, duševno nerazvit: ravno toliko je trapast, da mu nič ne morejo / tako si prizadeva, da je čisto trapast; kar trapast je od skrbi zmeden / ima trapast obraz 3. neprimeren, neustrezen: kdo bo poslušal to trapasto glasbo; trapasta primerjava; trapasto ime ? pog., slabš. naredi se trapastega in vprašaj kot da nič ne veš;
trápast -a -o prid. (á) pog., slabš. 1. neumen, nespameten: preveč so trapasti, da bi se tega naučili; dela, kakor da je trapast zelo / da moreš biti tako trapast, da jim verjameš / kot psovka trapa trapasta / trapast nasvet 2. duševno bolan, duševno nerazvit: ravno toliko je trapast, da mu nič ne morejo / tako si prizadeva, da je čisto trapast; kar trapast je od skrbi zmeden / ima trapast obraz 3. neprimeren, neustrezen: kdo bo poslušal to trapasto glasbo; trapasta primerjava; trapasto ime ? pog., slabš. naredi se trapastega in vprašaj kot da nič ne veš;
Zgodovina sprememb…
- predlagalo izbris: Amdforce ()
Ze veckrat so me obtozili, da iz njih norce brijem! Ne brijem norca iz nubenga! Samo ovce brijem. Kot bi povedala moja babi: sisaj ovce, dok ima...
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: branimirII ()
Mato989 ::
Perci pa še kar ne pobriše dupliciranih accountov in blocka vstop v temo takim accountom.
Če sem pomagal, se priporočam za uporabo linka!
KUCOIN EXCHANGE link: https://www.kucoin.com/#/?r=E3I9Ij
BINANCE EXCHANGE link: https://www.binance.com/?ref=10161115
dronyx ::
profdoktor je izjavil:
Sem že v minusu z zadnjim projektom. Na koncu se bo izkazalo da bi bilo bolj pametno kupiti turško liro - bi šel samo /3 namesto /30.
Slabe novice moraš vedno relativizirati. Predlagam da za primerjavo vzameš Venezuelski bolivar.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: dronyx ()
profdoktor ::
Mato, ti si že na šihtu? Danes ti je pa konkretno padla urna postavka. Čas za stavko? Če ti v Satoshijih plačujejo potem je itak vseeno.
Tisti redki, ki so še vedno na fiatu se jim mora smejat, saj recimo danes dobijo za 20% več ethra kot bi ga še včeraj. Kaj s tem počet je pa seveda drugo vprašanje...Se zdi pa fino, ko fiat vsaj enkrat pridobiva na vrednosti.
Zgodovina sprememb…
neverlucky ::
Vec kot 20% drop. Imam obcutek, da bo se kaksen spust dol danes, tako da ostajam v tetherju.
neverlucky je izjavil:
Vec kot 20% drop. Imam obcutek, da bo se kaksen spust dol danes, tako da ostajam v tetherju.
Ja, dobra ideja. Problem bo nastal, ko bo masa hotela iz tetherja v USD in se bo izkazalo, da tega denarja ni nikjer. Takrat bo šele veselica...(do sedaj sem se pri napovedih zelo redko zmotil, pa nočem strašit).
Vazelin ::
To še ni to. Drsimo navzdol. Dobro, slej ali prej bo spet odličen čas za vstop.razen seveda če zadeva ne gre proti 0
neverlucky ::
neverlucky je izjavil:
Ja, dobra ideja. Problem bo nastal, ko bo masa hotela iz tetherja v USD in se bo izkazalo, da tega denarja ni nikjer. Takrat bo šele veselica...(do sedaj sem se pri napovedih zelo redko zmotil, pa nočem strašit).
Takrat pa bo najbrž problem ja :D Drugače pa ni nujna menjava iz tetherja v USD. Lahko pač nardiš isti postopek, kot si vstopil notri. Torej v BTC, ETH in potem na Coinbase ali kakšno drugo menjalnico, ki ima fiat pare in prodaš. Je pa nekaj provizije ja :/
Počakaš da gre tut tether moon soon ne vem zakaj ne bi sel na 10 usd. Stable coin mooning fuck yea
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Vazelin ()
Smurf ::
Sej ne vem, ce je v tej temi sploh smiselno pisati resno glede na splosno kvaliteto, ampak ok poskusimo.
Trenutno so zadeve precej jasne. Treba je pocakati da se vidi ali bo bitcoin obstal nad 6k$, ko bo enkrat to vidno, se splaca kupiti spet kaksen top10-15 alt, ki je sedaj veliko izgubil, osebno bom verjetno spet menjal v NEOtih, ker jih najbolj poznam. Ce gre pod 6k, nas pa caka nov pogrom :). Trenutno sem 1/3 v fiatu 2/3 v NEOtih.
Trenutno so zadeve precej jasne. Treba je pocakati da se vidi ali bo bitcoin obstal nad 6k$, ko bo enkrat to vidno, se splaca kupiti spet kaksen top10-15 alt, ki je sedaj veliko izgubil, osebno bom verjetno spet menjal v NEOtih, ker jih najbolj poznam. Ce gre pod 6k, nas pa caka nov pogrom :). Trenutno sem 1/3 v fiatu 2/3 v NEOtih.
Dtrader ::
ETH bo potrebno začet kupovat, zdej je kar poceni. Ali pa ETC. Nekaj od tega sigurno.
Profdoktor, je tebi tudi sedaj padla urna postavka za sedenje za compom? BCH pa to...
Profdoktor, je tebi tudi sedaj padla urna postavka za sedenje za compom? BCH pa to...
Bolje da nimaš, ko gre gor, kot da imaš, pa gre dol :)
profdoktor je izjavil:
Mato, ti si že na šihtu? Danes ti je pa konkretno padla urna postavka. Čas za stavko? Če ti v Satoshijih plačujejo potem je itak vseeno.
Treba potradat ne pa spat.... Kak siht no....
ETH bo potrebno začet kupovat, zdej je kar poceni. Ali pa ETC. Nekaj od tega sigurno.
Kot ze omenjeno jaz bi glede alt nakupol pocakal, dokler se ne ustali cena bitcoina. Trenutno je enostavno pretvegano. Razen, ce bi ETH naredil predcasno se en ogromen padec (recimo dodatnih 20%).
gruntfürmich ::
cene bodo definitivno šle pre-maj 2017. nobeden kakec nima razloga za takšno ceno...
pre-september 2017 je že marsikdo šel...
pre-september 2017 je že marsikdo šel...
"Namreč, da gre ta družba počasi v norost in da je vse, kar mi gledamo,
visoko organizirana bebavost, do podrobnosti izdelana idiotija."
Psiholog HUBERT POŽARNIK, v Oni, o smiselnosti moderne družbe...
Zgodovina sprememb…
- spremenil: gruntfürmich ()
Kr_enn ::
Sej ne vem, ce je v tej temi sploh smiselno pisati resno glede na splosno kvaliteto, ampak ok poskusimo.
Kar težko je gledat, ko sem kupil nekaj NEO pri 100usd, kaj šele tisti, ki so kupovali pri +150USD... Mislim pa, da NEO pod 10USD ne bo prišel.
sumixam666 ::
Take komentarje rabimo , pohvalno ... Sam sem uč vrgel na ado k se mi zdi da bi se znala ob naslednem odboju btc ja lepo pobrati ... bomo videli , če pa res uni modeli prodajajo na veliko BTC je od silk road pa gremo z lahkoto na 5000 usd ... tisti rdeč dildo včeraj ko je v parih minutah strmoglavlo za cca 400 usd je bil grozen in lahko se jih še nekaj ponovi :( :S ...
Jaz osebno mislim, da so trenutno vecje sanse, da se bo bitcoin odbil nekje pri 6k (tam nekje 80% verjetnost dam). Moje mnenje bazira na temu, da je stevilo shortanih btcjev spet blizu rekordov, kar pomeni, da je velika verjetnost za short squeeze, kar bi/bo spet dvignilo ceno.
Glede strmoglavlenja btcjev jaz ne bi rekel da je silk road, ampak pac pricakovanje da bo vrh nekje pri 7500$ in pa igra whalov komu bodo zivci prvi popustili da cash-outa.
Glede strmoglavlenja btcjev jaz ne bi rekel da je silk road, ampak pac pricakovanje da bo vrh nekje pri 7500$ in pa igra whalov komu bodo zivci prvi popustili da cash-outa.
jah, morda bo še treba gledat tetherprinter, kakšno je stanje tam za short squeeze...
PersonaRuda ::
Lahko bi skupaj denar zbrali, mislim da več kot 10€/osebi ne bilo potrebno in bi profdoktorja, ter vseh njegovih 15 acc-jev poslali letovat na en otok za 2 tedna, kjer ni interneta, niti gsm signala.
Ta tema bi potem postala spet berljiva in zanimiva. Čudi me samo, zakaj profdoktor ne piše v ono svojo temo te svoje butaste in samo njemu smešne komentarje ?
Ta tema bi potem postala spet berljiva in zanimiva. Čudi me samo, zakaj profdoktor ne piše v ono svojo temo te svoje butaste in samo njemu smešne komentarje ?
GregiB ::
Neverjetno... v letošnjem letu je tržna kapitalizacija kritopvalutnega trga padla za pol bilijona $ (500 milijard). Naj nekdo najde primerljivo državo, čigar kompletno gospodarstvo ni vredno toliko?!
If you think there's a solution, you're part of the problem! - George Carlin
Neverjetno... v letošnjem letu je tržna kapitalizacija kritopvalutnega trga padla za pol bilijona $ (500 milijard). Naj nekdo najde primerljivo državo, čigar kompletno gospodarstvo ni vredno toliko?!
Ne moreš primerjat države in kripto trga. Če misliš zgolj vrednosti primerjat potem je recimo BDP Slovenije 45 MRD. Je pa zadeva na kripto marketu še slabša kot pri delnicah, ker ni v ozadju trenutno neke resnične uporabne vrednosti. Recimo dve leti star avto ne moreš pričakovat, da bo cena padla na 100 €, ker avte ljudje potrebujejo. Kripto market lahko pade nenazadnje poljubno nizko, pa ne bo nobeno presenečenje, saj šitkojne "potrebujejo" samo špekulanti. Vrednost kripto marketa torej pretežno določajo pričakovanja špekulantov.
Zgodovina sprememb…
Baja ::
nekje zgoraj je en objavil da pohekali nek vtičnik za chrome in preko njega pofišali uname/pass
Kr_enn ::
Ta čas, ko čakamo kam bomo šli prilagam "zanimiv" članek:
https://svetkapitala.delo.si/finance/bi...
sparovcek2 ::
saj to je dno... volatilnost se zmanjša, mediji negativno nastrojeni, hodlerji se naveličajo, obupajo in prodajo... pomoje tam nekje decembra gremo v nov bull run(počasi). Do tedaj pa še en bull-trap. Pa da vidimo!
Clanka ne jemljem resno, ker avtor ni nek poznavalec tehnologije in je hkrati blockchain kritik ze od samega zacetka.
Baja ::
ah, Franjo :) verjetnu mu gre na živce, ker študanti trejdajo med predavani, lol
pa prvo bi si lahko razčistjo kaj je denar in kaj so valute. fiat!=money.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Baja ()
ah, Franjo :) verjetnu mu gre na živce, ker študanti trejdajo med predavani, lol
Joj, joj Franjo! Kaj pa ce bi zdej jaz dal ukaz naj vse banke ukinejo! Kako bi se pocutil? Ne glih fajn, ne? Ampak se mi zdi, da je ta gospod Franjo malo pristranski.
PersonaRuda ::
nekje zgoraj je en objavil da pohekali nek vtičnik za chrome in preko njega pofišali uname/pass
To je napisal profdoktor=TržaškiGusar=barnimirII,... in ker ga noben ni šmirglal si je še odprl račun AdriaticSea točno danes in začel preko njega trolat, da so ga okradli. Vse skupaj si je zelo lepo izmislil. AdriaticSea ni nihče okradel.
Kak more it profdoktorju bedno v življenju, da sam s sabo debataira po tem forumu. Če bi toliko časa namenil izobraževanju, bi dosedaj že našel službo, prijatelje in več nebi 24/7 visel na tem forumu in trolal v eno.
Jaz jutri vlagam novih50 EUR. Sem začel z akumulacijo. To mislim na obdobje več let. Če ne gre kripto proti 0 je imo sedaj že smart money. Kupil bom nekaj med top 10.
#akumuliram
#akumuliram
Jaz jutri vlagam novih50 EUR. Sem začel z akumulacijo. To mislim na obdobje več let. Če ne gre kripto proti 0 je imo sedaj že smart money. Kupil bom nekaj med top 10.
#akumuliram
Moja kupuje vssak mesec na bitstampu za 50€... enakomerno porazdeljeno med top 3... bitcoin, ether in xrp...
Samo čas bo pokazal...
Je pa čutiti toliko kratkovidnosti in toliko zaplankanosti, da ni izključeno da avtor, ko bo zgodovina njegovo blebetanje napičila na kol, le tega sploh ne opazil...
Stanje kot ga opisuje je samo zaradi splošnega konsenza in podpore, ne pa zaradi univerzalne resnice da je 'bitcoin' slab...
janig ::
PersonaRuda je izjavil:
To je napisal profdoktor=TržaškiGusar=barnimirII,... in ker ga noben ni šmirglal si je še odprl račun AdriaticSea točno danes in začel preko njega trolat, da so ga okradli. Vse skupaj si je zelo lepo izmislil. AdriaticSea ni nihče okradel.
Kak more it profdoktorju bedno v življenju, da sam s sabo debataira po tem forumu. Če bi toliko časa namenil izobraževanju, bi dosedaj že našel službo, prijatelje in več nebi 24/7 visel na tem forumu in trolal v eno.
“Sherlock Holmes in lov na profdoktorja”
Horejšio ::
Če zavrtimo leto nazaj na 11. sept 2017, je bil BTC vreden okrog 3600 USD :) Zakaj mislite da ne bo spet ?
Ne vem zakaj ampak zmeraj ko preberem Horej, Horejšio, io, pomislim na Horušimo in atomsko bombo kako pade. Tokrat na crypto valute.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: branimirII ()