Forum » Kriptovalute in blockchain » špekuliranje cen kriptovalut in ICO-jev
špekuliranje cen kriptovalut in ICO-jev
Temo vidijo: vsi
1pioneer ::
profdoktor je izjavil:
Dogovorjeno. Kaj pomeni to da imamo že 1737 coinov in se bližamo psihološki meji 2000 kakeckojnov? Vsi kakopak revolucionarni. Katerega izbrati?
Vseh altcoinov je kar precej več in sicer vsaj 4700 - https://coinlib.io/coins
CMC je pač le ena stran ki kaže nekaj altcoinov, niti ni najboljša, samo ker je med prvimi ste se navadli na njo...
janig ::
Ni vec nobenega kitajskega ICOta, ki bi zavladal na kitajskem trgu in koncni produkt bi obnorel kitajce?
Zgodovina sprememb…
- spremenil: janig ()
neverlucky ::
profdoktor je izjavil:
Dogovorjeno. Kaj pomeni to da imamo že 1737 coinov in se bližamo psihološki meji 2000 kakeckojnov? Vsi kakopak revolucionarni. Katerega izbrati?
CMC je pač le ena stran ki kaže nekaj altcoinov, niti ni najboljša, samo ker je med prvimi ste se navadli na njo...
Ima svoja merila. Ne listajo popolnoma vsega sranja kot nekateri ostali. Za začetek mora biti recimo vsaj 100k dolarjev dnevnega prometa v času zaprositve za listanje gor. To pa je seveda meja, ki jo velika večina shitcoinov ne bo nikoli dosegla.
1pioneer ::
neverlucky je izjavil:
profdoktor je izjavil:
Ima svoja merila. Ne listajo popolnoma vsega sranja kot nekateri ostali. Za začetek mora biti recimo vsaj 100k dolarjev dnevnega prometa v času zaprositve za listanje gor. To pa je seveda meja, ki jo velika večina shitcoinov ne bo nikoli dosegla.
Nimajo več te omejitve in na CMC je cel kup kovancev ki imajo pod 1k volumna... Sploh pa ko se poglobiš v volumen vidiš da je 90% fake...
tommorrow ::
Jaz tudi rabim manjšo dokapitalizacijo in to čim prej. A ve kdo za zanesljivo stran, kjer lahko kupim cca za 20 eur bitcoina z Viso? Nisem v Sloveniji, tako da Petrol ne pride v poštev :).
profdoktor ::
Kaj je s TKY? Se spomnim ko je folk tu go čakal do štirih zjutraj da vloži 1000 EUR. Mato vem da je vzel in potem je šel direktno na šiht.
Zgodovina sprememb…
- predlagal izbris: amacar ()
Vazelin ::
Imo zna biti THEKEY zelo dober gainer, če pride do booma. Tukaj je potencialna milijardica cap-a. X30 gladko. pri 0.001$ bo odlična zadeva. Glede na team zadaj dvomim, da bodo kar pobrali šila in kopita in bon voyage!
In da, budni smo bili do jutra ;) Vem da je bila cela panika na šihtu ker nisem imel dostopa do svojega compa, da bi shendlal tisti Excel file s katerim so Mato and co kupovali potem ta ico :) Divji časi :"
To je eden bolj stabilnih coinov. Tukaj na slotech je folk ETC bolj malo nabavljal.
Bi pa rad slišal komentar uporabnika grunt... ali je že pravi čas za akumulacijo ali se še čaka. Malo me mika, da bi dajal par 10 eur mesečno v kripto. 2-3 leta in se nekaj nabere.
In da, budni smo bili do jutra ;) Vem da je bila cela panika na šihtu ker nisem imel dostopa do svojega compa, da bi shendlal tisti Excel file s katerim so Mato and co kupovali potem ta ico :) Divji časi :"
Nabavil za 1500EUR ETC!
To je eden bolj stabilnih coinov. Tukaj na slotech je folk ETC bolj malo nabavljal.
Bi pa rad slišal komentar uporabnika grunt... ali je že pravi čas za akumulacijo ali se še čaka. Malo me mika, da bi dajal par 10 eur mesečno v kripto. 2-3 leta in se nekaj nabere.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Vazelin ()
branimirII ::
Ne rabim eden stabilen coin. Jaz rabim enega, da rukne. Gor.
Zgodovina sprememb…
- predlagal izbris: amacar ()
branimirII je izjavil:
Saj. ETC je padel za 50%. Shitcoini so šli deljeno 20 in dalje. Por favor?
ProdriveR ::
TKY že če gre na startno ceno, si naredil x10 :) Dolgo sem študiral če bi nabavu TKY, ampak sem se pol odloču raje za cardanota. Je pa še vedno zelo ugoden. In moje osebno mnenje je, da cena ne bo šla več dost dol in da se bo trend malce obrnil (upam :) )
-valvoline- ::
branimirII je izjavil:
Tam pri 0.000000 se bo mogoce splacalo kej nabavit.
Pa dobro saj če logično pogledamo. Če se želi še kakšna kripto evforija, kot leta 2013 ali 2017 bo potrebno najprej trenutne pozicije spustiti dovolj proti dnu, da bodo imeli potencialni vlagatelji občutek, da lahko naredijo x10, x30, x100 itd. Trenutno stanje na trgu tega občutka še ne daje. Wall Street je vreden čez 20 triljonov. Kripto trg je trenutno cca 250mlrd. Stotica (x100) pomeni 25 triljonov. Precej nemogoče kajne, če primerjamo z največjo borzo. Kaj pa če se spusti nazaj na recimo 50mlrd cap-a? Stotica bi pomenila 5 triljonov. To pa je že cifra, ki je precej bolj dosegljiva, sploh ker vemo, da smo že praktično bili na triljonu! Tako da ja, še kar nekaj hodlanja in žrtvovanja bo potrebnega. Saj, če smo spušili v tem drugem kripto valu 2017/18 to samo pomeni, da smo se svoje naučili in bomo pripravljeni. Predvsem pa je važno vedeti naslednje: akumulira se sproti!
Mato: malo me je zmotilo, da si vrgel kar nekaj plač v kripto. To je po mojem mnenju pretirano v tako kratkem času uvaliti notri takšne vsote. Raje razporedi na več mesecev po malem. Bo pomoje boljša taktika.
Mato: malo me je zmotilo, da si vrgel kar nekaj plač v kripto. To je po mojem mnenju pretirano v tako kratkem času uvaliti notri takšne vsote. Raje razporedi na več mesecev po malem. Bo pomoje boljša taktika.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Vazelin ()
Boljsi oddsi so pri loteriji in sportnih stavah. Tapravi lopovcoin crash sele prihaja. Naslednji btc bottom bo okrog 5k pol pa 4k itn. Vsakic za jurja dol. Ostali lopovcoini so itak ze mrtvi.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: -valvoline- ()
Tudi ce pride do booma cez dve leti, bo takrat novih 20 kitajskih projektov, ki bo delalo isto ali bolje kot TKY, Canya, RPX, ... Ce s temi jajci nisi "obogatel" zdaj, tudi naslednjic ne bos.
-valvoline- je izjavil:
https://ibb.co/fsbnWK
Zanimiv graf. Peak pri 20k, pol pri 12k, pa 10k pa 8k pa.......
Velja tudi obratno
hamez66 ::
Mel je 200 jurčkov, ki so se stopili na 50 jurčkov ali še manj, tako da tistih par plač se ne bo veliko poznalo.
Vprasanje kolk plac, regresov in krede je slo vmes se noter. Tko k prav gambler, *nikoli ni v minusu*.
Suma sumarum, stevilo lopovcoinov se je uradno potrojilo saj jih je cez 4000, stevilo kriptostavnic strmo narasca, mc v hover downtrendu, boj za zadnje ovce in preostali svez drobiz se stopnjuje.
Suma sumarum, stevilo lopovcoinov se je uradno potrojilo saj jih je cez 4000, stevilo kriptostavnic strmo narasca, mc v hover downtrendu, boj za zadnje ovce in preostali svez drobiz se stopnjuje.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: -valvoline- ()
Men se ne zdi btc nek hud downtrend ampak se stvari bolj kot ne stabilizirajo. Zna pa bit tista od Merlaka da zna dropnit na 3k.
-valvoline- je izjavil:
Vprasanje kolk plac, regresov in krede je slo vmes se noter. Tko k prav gambler, *nikoli ni v minusu*.
Torej se splača vzeti hitri kredit 10 jurčkov in vse v alte?
branimirII je izjavil:
Hmm pa prehitel je kitajski biser NEO po kapitalizaciji.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: janig ()
gruntfürmich ::
profdoktor je izjavil:
Kaj je s TKY? Se spomnim ko je folk tu go čakal do štirih zjutraj da vloži 1000 EUR. Mato vem da je vzel in potem je šel direktno na šiht.mu ob taki jasnovidnosti preostane kaj drugega kot da se odpravi direkt na šiht?
"Namreč, da gre ta družba počasi v norost in da je vse, kar mi gledamo,
visoko organizirana bebavost, do podrobnosti izdelana idiotija."
Psiholog HUBERT POŽARNIK, v Oni, o smiselnosti moderne družbe...
visoko organizirana bebavost, do podrobnosti izdelana idiotija."
Psiholog HUBERT POŽARNIK, v Oni, o smiselnosti moderne družbe...
Jaki-1 ::
Jaz tudi rabim manjšo dokapitalizacijo in to čim prej. A ve kdo za zanesljivo stran, kjer lahko kupim cca za 20 eur bitcoina z Viso? Nisem v Sloveniji, tako da Petrol ne pride v poštev :).
Coinbase.
EURS menda je.
HitBTC ga planira uvesti, me vem pa če že deluje.
Če sem z odgovori kakorkoli pomagal, lahko uporabite linke. Hvala.
https://www.binance.com/?ref=16525783
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Jaki-1 ()
Jaki-1 ::
Če sem z odgovori kakorkoli pomagal, lahko uporabite linke. Hvala.
K0l1br1 ::
Coinbase.
EURS menda je.
HitBTC ga planira uvesti, me vem pa če že deluje.
Na tokens.net je že uveden.
So že kaj prisotne samomorilske misli pri južnokorejcih? Tisti so največ vlagali in tudi najbolj so ekstremni v vsem po mojem mnenju.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: profdoktor ()
Nobleman ::
gruntfürmich je izjavil:
profdoktor je izjavil:
Kaj je s TKY? Se spomnim ko je folk tu go čakal do štirih zjutraj da vloži 1000 EUR. Mato vem da je vzel in potem je šel direktno na šiht.mu ob taki jasnovidnosti preostane kaj drugega kot da se odpravi direkt na šiht?
Uživaj na šihtu, jasnovidec.
Če kupujemo alte je bolje razpršiti na 20-30 različnih altov ali kupiti samo 2 ali 3 ki so med top100 na CMC?
Do kje mislite gremo to rundo? 250 cmc cap je sedaj prebit že v tretje v zadnje pol leta, s čedalje švohnejšimi bumpi. Imo gremo blizu 200mlrd.
Sem pa mnenja da je dober čas za postopno akumulacijo
Sem pa mnenja da je dober čas za postopno akumulacijo
gledam malo grafe TOP altov. dobro jih je posekalo, če pogledamo 1 leto nazaj: NEO, DASH, XRP... to je vse bolj kot ne enako kot leto dni nazaj. Izjema je res predvsem Stellar. Še sedaj mi je žal ,ker sem jih dolgo hodlal a potem obupal.
Aquafriend ::
Aquafriend je izjavil:
ni od prisepetovalke
kaj mislite o tem grafu?
Zanimiva ideja objavljena 25.6., ko smo bili pri 6200 usd. Ideja, da bo vrh pri 8500. Vrh je bil dosezen v nulo, kar je zelo zanimivo.
Aquafriend ::
hamez66 ::
Aha, ti si pa videl v prihodnost, da bodo pri 8500 skenslali Winklevoss etf. Čestitke, maš že 10 jurjev portfolia?