» »

špekuliranje cen kriptovalut in ICO-jev

špekuliranje cen kriptovalut in ICO-jev

Temo vidijo: vsi
««
847 / 976
»»

Horejšio ::

Ne pozabit na stop loss. Nismo še v super bull mode.

neverlucky ::

profdoktor je izjavil:

Mato989 ne bit živčn, pa take fore. Če danes pri tej rasti nisi v penziji, si ga kiksnil 100 na uro, sorry.

Rekel sem ti, da mi daj namige in nisi dal nic. Za nekoga ki takole govori okoli, bi se spodobilo, da bi povedal kaksen trejd, da bi tudi mi navadni noobi dobili kaksen evro ...

1pioneer ::

branimirII je izjavil:

Samo nepoznavalci grejo sa milijoni u belorusiju. Stopnja kriminala i kidnapovanih bitcoin milijonarjev je visoka tam. Razen ce najames dobro varovanje.

Aj ne bluzi. Si bil tam? Cela drzava v tehnologijo vlaga in spodbuja da pridejo k njim. Do 2023 je brez davkov, potem bodo pa pomoje zaceli lepo pobirat. Tam si ultrabogat ce mas 2k na mesec. Sicer pa zakaj bi kazal svoje miljone. Gres tam dvignes kes da ne placas davka in vlozis naprej. Miljon dandanes ni nic. To ti povlece ven 50-100k pasivnega prihodka na leto...

Ugrabitev je tam 0.03 na 100k ljudi, v Sloveniji pa 0.02... Tako, da tam tam glede varnosti ugrabitve ;)

janig ::

Vazelin je izjavil:

Mato je šel all in v BTC. :)

NEBL je trenutno 44kSAT. Mislim, da je tudi Mato na izgubi.

Mato989 ::

profdoktor je izjavil:

Mato ima 90% kripto vložka v NEBL. Tako da dvomim da je prodal vse to.
Medtem NEBL prebil 3$ in dobro pada. 8-)

Ah ja ce bi le bil 90% v neblih pol bi dejansko skesiral januarja.... To bi blo skor 6000 neblov.... Pa sem samo dobrih 2k kupil =(

janig je izjavil:

Vazelin je izjavil:

Mato je šel all in v BTC. :)

NEBL je trenutno 44kSAT. Mislim, da je tudi Mato na izgubi.

Narobe, moja povprečna nabavna cena je po dvigu vlozka cca. -5k satoshijev po neblu, ko bo taksna cena bom v minusu =)

Me pa se zmeraj zanima kdaj pride oni naslednji teden ko bomo pod 5k.... Seniorman korenje3 in se kdo... Naslednji teden se vlece ze zelo dolgo
Če sem pomagal, se priporočam za uporabo linka!
KUCOIN EXCHANGE link: https://www.kucoin.com/#/?r=E3I9Ij
BINANCE EXCHANGE link: https://www.binance.com/?ref=10161115

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Mato989 ()

louser ::

perci je izjavil:

Zdi se ti že, zdi.

Kaj perci, referal sranja ne brišemo več?

lamborđini ::

Mato989 je izjavil:

The US Securities and Exchange Commission has delayed its decision on whether to approve bitcoin-related ETFs until September 21

Že to da niso zavrnili je big step... prej ni bilo tako =)

Mato, to kar je učeraj objavio CoinDesk je navaden FUD. Več sam napisao, da SEC ovog puta sigurno daje zelenu luč za Bitcoin ETF.

Vazelin ::

Kako bo to šlo under 200 mlrd do jeseni:|

Mato, što se tvojih coinova tiče, skoncentriraj se na KuCoin (KCS).

amacar ::

Vazelin je izjavil:

A lahko ti ne jamraš v vsakem drugem komentarju?

Dtrader ::

Je rasti BTC sedaj konec? Sell orderji odprti.
Bolje da nimaš, ko gre gor, kot da imaš, pa gre dol :)

PrihajaNodi ::

Perci al boš kaj moderiral? Tole trolanje ne pelje nikamor...

lamborđini je izjavil:

Mato, što se tvojih coinova tiče, skoncentriraj se na KuCoin (KCS).

Kaj pa Neblio?

Zgodovina sprememb…

profdoktor ::

amacar je izjavil:

Vazelin je izjavil:

A lahko ti ne jamraš v vsakem drugem komentarju?

Padlo bo ko kamen. Tisti ki do danes ni v penziji si itak ne zasluži penzije iz kripto piramide. V kriptu moraš bit prebrisan ko lisica.

Jacksmav ::

- ETF files a proposed rule change with the SEC
- SEC posts notice of the filing in the public register
- the SEC now has 45 days after the posting to approve or deny the ETF
Now the SEC can extend this deadline up to three times:
- 45 more days if "a longer period is appropriate"
- 90 more days for the ETF to adress grounds for disapproval
- 60 more days if again "a longer period is appropriate"
So the maximum deadline is 240 days after the file notice in the federal register. Each delay can only be announced after one of the phases is over.

So the maximum deadline for the CBOE ETFs is 21. February 2019
What happened today was the delay of the decision for the Direxion ETF for the third time (60 day extension), since its notice was published at 24. January 2018.

So it could very well be the case that the SEC will delay the CBOE ETFs at 10. August. Be prepared to wait a little bit longer.

kako danes ljudje?

stellar spet šopa.hud run

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Vazelin ()

janig ::

OMG stellar 3% plusa. To za vecino na ST pomeni 10kEUR dobicka danes.

Gregor P ::

Jp je sam še na 66% minusa od ta boljših časov>:D
The main failure in computers is usually located between keyboard and chair.
You read what you believe and you believe what you read ...
Nisam čit'o, ali osudjujem (nisem bral, a obsojam).

Looooooka ::

Gregor P je izjavil:

Jp je sam še na 66% minusa od ta boljših časov>:D

Kako minus. Ker butec je sel pa pri $0.9 kupvat? 😌

Gregor P ::

Torej praviš, da so začeli (večina) kupovati šele po (hudem) padcu cene 8-)
The main failure in computers is usually located between keyboard and chair.
You read what you believe and you believe what you read ...
Nisam čit'o, ali osudjujem (nisem bral, a obsojam).

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Gregor P ()

branimirII ::

1pioneer je izjavil:

branimirII je izjavil:

Samo nepoznavalci grejo sa milijoni u belorusiju. Stopnja kriminala i kidnapovanih bitcoin milijonarjev je visoka tam. Razen ce najames dobro varovanje.

Aj ne bluzi. Si bil tam? Cela drzava v tehnologijo vlaga in spodbuja da pridejo k njim. Do 2023 je brez davkov, potem bodo pa pomoje zaceli lepo pobirat. Tam si ultrabogat ce mas 2k na mesec. Sicer pa zakaj bi kazal svoje miljone. Gres tam dvignes kes da ne placas davka in vlozis naprej. Miljon dandanes ni nic. To ti povlece ven 50-100k pasivnega prihodka na leto...

Saj so tudi u Sarajevu imeli olimpijske igre. Privabljali ljudi iz celega sveta. Potem pa zesca vojna i ves kaj je sledilo.

Vojna z ugrabitvami nima nic. Belorusija ni v interesu ZDA. Nimajo nic in so odvisni od Rusije glede energentov. Sicer ne ves nikoli, kaj se porodi nasim imperialistom ampak zaenkrat so dovolj varni. Govorimo ali je drzava varna zdaj in ja, je varna poleg tega je poceni in imas ti vecjo kupno moc. Varna bo se nekaj casa, vsaj dokler se ZDA fokusira na Sirijo in okolico. Za bit v penziji pa Belorusija ni, za skesirat pa ja. Sicer si pa lahko doma in odpres offshore firmo, pa je reseno.

jimyboy ::

Mi lahko gdo razloži kaj je s tem VEN/VET, Binance je objavil airdrop za VET lastnike.

1pioneer je izjavil:

Vojna z ugrabitvami nima nic. Belorusija ni v interesu ZDA. Nimajo nic in so odvisni od Rusije glede energentov. Sicer ne ves nikoli, kaj se porodi nasim imperialistom ampak zaenkrat so dovolj varni. Govorimo ali je drzava varna zdaj in ja, je varna poleg tega je poceni in imas ti vecjo kupno moc. Varna bo se nekaj casa, vsaj dokler se ZDA fokusira na Sirijo in okolico. Za bit v penziji pa Belorusija ni, za skesirat pa ja. Sicer si pa lahko doma in odpres offshore firmo, pa je reseno.

Kamorkoli gres bos manj varen kot v sloveniji. Je tretja najmanj nasilna drzava na svetu. V vzhodnoevropskih drzavah pa ugrabljajo btc holderje in jih vcasih tudi mucijo in pokoncajo. Kaj ma s tem amerika?

Horejšio ::

Wyckoff ideja.

Looooooka ::

Gregor P je izjavil:

Torej praviš, da so začeli (večina) kupovati šele po (hudem) padcu cene 8-)

Upam, da vsaj v prvi polovici decembra ce ne prej. Kdor je sel kupovati, ko se je blizalo 90 centom je kupoval na bogve kateri osnovi. Ce si takrat gledal ceno XRP-ja in uposteval, da stellar se ni imel nekih hudih dogovorov ti je bilo jasno, da si zamudil vlak in da je treba cakat na resno umiritev trga.
Razen ce so imeli neko cudno veselje za skoraj garantirano izgubo denarja...

Jaki-1 ::

jimyboy je izjavil:

Mi lahko gdo razloži kaj je s tem VEN/VET, Binance je objavil airdrop za VET lastnike.

Gre za mainnet VeChain in swap VEN v VET. Binance bodo dale airdrop VTHO na VET, ker se VET masivno prenaša v novi VeChainThor wallet, ki avtomatično generira VTHO. VTHO je kot GAS pri NEO-tu.
VET je dobra naložba za future IMO.
Če sem z odgovori kakorkoli pomagal, lahko uporabite linke. Hvala.
https://www.binance.com/?ref=16525783

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Jaki-1 ()

Horejšio je izjavil:

Wyckoff ideja.

Všeč mi je zeleno letalo

jimyboy ::

Jaki-1 je izjavil:

Gre za mainnet VeChain in swap VEN v VET.

Žal sem vedno v napačnem kovancu ko je mainet pri ONT in WAN 2.0 ni šlo gor nič, nekateri pa letijo v nebo !;((

jimyboy je izjavil:

Jaki-1 je izjavil:

Žal sem vedno v napačnem kovancu ko je mainet pri ONT in WAN 2.0 ni šlo gor nič, nekateri pa letijo v nebo !;((

Ja tako je to. Skoraj kot loterija. Seveda potem, ko ti slučajno rata, lahko pametuješ:D poznam feeling ng

saule ::

Zakaj pa sem dobil izbris za "TA fail. As usual."? The great wall of BigWhale haha.

Vazelin je izjavil:

jimyboy je izjavil:

Jaki-1 je izjavil:

Ja tako je to. Skoraj kot loterija. Seveda potem, ko ti slučajno rata, lahko pametuješ:D poznam feeling ng

To je the name of the game. Amaterčki si pogledajo 3 yt videe, TA se jim sliši super sexy in potem nekaj šlogajo. Ko to ne gre in vidijo da gre vse na kontra prodajo pod ceno in gredo v drug kovančkek kateri doživi isto usodo.

Wow.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: saule ()

Vazelin je izjavil:

jimyboy je izjavil:

Jaki-1 je izjavil:

Skoraj loterija?! Ti pa tut strelas taksne okrog, da se je clovek treba prijet za glavu. Koliko izmed vas srecneza je gdaj dobilo usaj 10.000 na loteriji? Nobedan? Mogoce edan? A pri kriptu smo dobili vecina usaj 10.000.

Oh spet ta debata o tem, kako je na slotechu vec kot 20 kriptomilionarjev, da je veliko vec folka obogatelo s kriptom kot z loterijo tekom celotne zgodovine ter da samo slovenski kripto milijonarji dvigajo slovenski BDP za par %.

Kje je Aquafriend sicer?

Aquafriend je šel allin v NEBL pri 60$ ko se je NEBL še splačal. Danes je 2$ in se ne splača več. Do naslednje kriptomanije 2023...

Lep pozdrav,
Tone

opa spet gremo pod 290 capa.
če ni evforije ni nič.
ni dotoka svežega denarja milijonov japoncev, evropejcev, mehičanov yada yada.

vsi bi samo čakali in bogateli ... e ne vem če bo šlo tako zlahka.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Vazelin ()

To govorite ze 10 mesecev. Samo buteljni refreshajo marketcap vsako minutu. Moras bit skuliran i psihicki mocan i refreshat samo enkrat na pola ure.

branimirII je izjavil:

1pioneer je izjavil:

Kamorkoli gres bos manj varen kot v sloveniji. Je tretja najmanj nasilna drzava na svetu. V vzhodnoevropskih drzavah pa ugrabljajo btc holderje in jih vcasih tudi mucijo in pokoncajo. Kaj ma s tem amerika?

Dej mi en primer kjer so iz Belorusije ugrabili nekega kriptomiljonarja... Rekel ti bom da si bolj varen v Minsku, kjer je 2 milijona ljudi in nobenega ne zanimaš, ker si le številka, kot pa v Ljubljani s 250k populacije, kjer te vsak opazi kaj delaš... Vojno si ti omenjal, kako je Sarajevo iz Olimpijskega mesta ratal ruševina... Da se to ponovi je mogoče le če se ZDA začne spet zapletat z Rusijo v EU, tako kot je to naredila z Ukrajino...

Drugače pa, kdo pravi da je samo Belorusija da se izogneš davkom? Sej v Sloveniji ni davka če si holder. Lahko pa odpreš firmo v offshore pa se en rabiš niti s kavča premaknit. Dodatno ko si omenjal Sarajevo, tudi Bosna nima davka se mi zdi. Belorusija je edino znana, ker je predsednik dal zeleno luč vsem kritpovalutam in ICO, tako da je prvi na svetu kjer je država priznala blockchain in ukinila davke na kriptovalute do 2023. Slovenija bi lahko to vzela za zgled in potem bi se ljudje iz tujine spraševali ali ni bolje priti živeti v Slo...

kingsix ::

BTC ETF'a ne bo.. Spet.. Ouch.

SEC dao rdeču luč za bitcon ETF (Winklevoss twins), pa smo otišli malo dole. Drugače bo sa CBOE (VanEck, SolidX) Bitcon ETF, ampak bodu kot izgleda zavlačevali sa odlukom.

kingsix je izjavil:

BTC ETF'a ne bo.. Spet.. Ouch.

EFFa ne bo? Dajte se vsaj malo informirajte preden pišete kaj takega. Jedno su Winklevoss blizanci (Gemini exchange), a drugo CBOE.

ProdriveR ::

A se men samo zdi, al so ICX-u popravili total supply s 400 000 000 na 800 000 000???

bulplux ::

Total supply ICXa je dejansko unlimited... Že od začetka 800mil + staking... Preberi whitepaper.

Baja ::

ko btc skoci za $250

Liquidated short on XBTUSD: Buy 4,901,603 @ 8016

NEO po dolgem času prilezel nad 30$. Se splača prodajat za 30$ na komad? Pametno?

Pocakaj do 2000$ na pol komada torej 4500$ na komad.

kaj je to sedaj en hud bump:)

Mato989 ::

Vazelin je izjavil:

kaj je to sedaj en hud bump:)

To je tvojih gremo pod 290mil pesimizem
Če sem pomagal, se priporočam za uporabo linka!
KUCOIN EXCHANGE link: https://www.kucoin.com/#/?r=E3I9Ij
BINANCE EXCHANGE link: https://www.binance.com/?ref=10161115

Branimir v ostalih temah jasno kaze, da je zmozen pisati v pravilni slovenscini. Se lahko tole trolanje v srbohrvascini brise?

A zdej bomo pikolovski zbog ene besede? Tu pa tam mi uide. Nimam vedno cajt za google translate.

Facebook pa v enem dnevu izgubil 120milijard, tu pa jokanje ko pade vsakih 20 milijard.
««
847 / 976
»»