Forum » Kriptovalute in blockchain » špekuliranje cen kriptovalut in ICO-jev
špekuliranje cen kriptovalut in ICO-jev
Temo vidijo: vsi

ftzj ::

hamez66 ::
To bi ti mogu govort februarja. Ne pa zdaj ko smo ze prakticno tam. Smart ass!
Sej februarja smo bli na dnu. Še nižje kot zdaj.
Drugače pa tudi mene zanimajo 51% napadi, ki so se zgodili z ne-pow coini. Za pow coine jih poznam kar nekaj.. Samo verjetno ne bo nobenega konkretnega odgovora, razen kakšnega v stilu ‘naiven si, nimaš pojma, vsaka šola nekaj stane’ in podobno. :)

neverlucky ::
Ni problema, saj lahko tudi več ne komentiram, mam še manj dela :)
Zame si prerok. Vem, da lahko bereš tele grafe. Imamo tudi jasne dokaze, ko si do ure natančno napovedal ceno BTCja za en teden naprej (7700$). Nadaljuj s komentiranjem, sporočaj nam cene BTCja in ostalih, ampak drži se tega, da ko daš napoved, da to storiš za neko fiksno obdobje, fiksen čas. Napovedi v smislu BTC bo šel na 6600$ enkrat, so brezvezne.

zadnje napovedi
ni bil
nismo
ni zdumpalo pod
ni bil
Fuder bo ponavljal, dokler res ne bo 7000. Potem bo pa napisal a sem vam rekel. Vmes je povisal napoved iz 6000 na 7000.
Na 7800 dump, pa ne me jebat. Nisem pričakoval
Počakaj še kakšen teden pa bo na 6k :)
ni bil
Bomo danes prebili 7k :)
nismo
neverlucky je izjavil:
Pomoje da bo. Ce se je trend obrnil navzgor sedaj, mozno da bo kr pump.
čez 2 dni se bo že zdumpalo pod 7k :)
ni zdumpalo pod
Jutri bo dump na 7k :)
ni bil
Fuder bo ponavljal, dokler res ne bo 7000. Potem bo pa napisal a sem vam rekel. Vmes je povisal napoved iz 6000 na 7000.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: ftzj ()

profdoktor ::
Fantje, danes sem imel off obrok. Ena banana in nekaj gozdnih sadežev. Upam, da ne bo vplivalo na težko prigarani procent BF.

Ne. Jaz sem že kešoutal in sem v plusu, tudi če vse izgubim. Nikoli ne bom izgubil, ker izgubiš šele ko prodaš, jaz bom pa hodlal do konca.

lamborđini ::
profdoktor je izjavil:
Fantje, danes sem imel off obrok. Ena banana in nekaj gozdnih sadežev. Upam, da ne bo vplivalo na težko prigarani procent BF.![]()
Jebala te banana i grožđe ... udri neku prasetinu.

PersonaRuda ::
profdoktor je izjavil:
Žal ne, ker sem vegan.![]()
No sedaj si tudi predstavljam kako izgledaš. Namreč, če ne ješ mesa ( belo piščančje,... ), niti jajc, nemoreš imeti mišične mase, ampak si po domače suhec. In đabe se pol šetaš po plaži in pecaš ženske, katere pa palijo na mišičnjake.
Evo še primerjava slike med tistim, ki je meso in tistim, ki je vegan. Oba imata BF 10%.

janig ::
Fak NEBL pod 6$. Samo Tether je v plusu 
Valvoline pride kmalu.

Valvoline pride kmalu.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: janig ()

Fak NEBL pod 6$. Samo Tether je v plusu
Valvoline pride kmalu.
Pa verjetno še korenje. cmc manjši od 300b je prelomnica.
Da malo obnovimo zgodovino kripto valut in njihovih pokov balončkov. BTC je nazadnje padel za 70%, če to pretvorimo na zadnjih 20k ATH, je -70% na 6k. In že cel čas trdim, da če pademo do te vrednosti, je to nekaj normalnega in ni panike. Panika lahko nastane, če pademo pod 6k. Za kar pa predvidevam, glede na zgodovino in da se ponavlja, se to naj nebi zgodilo. Kot tudi predvidevam, da preden še vse skupaj "propade" ( namerno napisal v oklepajih, ker ni nujen takšen scenarij, ga pa dopuščam ) bo še vsaj 1 ekstremna rast BTC za x10 do x30, ostali kojni pa x100 do x900, kar je nekaj normalnega, če BTC tolko zraste, vendar ne vsi, marsikateri kojn bo zrastel isto ali manj kot BTC in šel kasneje v grob.
In to rast pričakujem v roku 1,5 - 2 let. Lahko že letos jeseni, ali pa naslednjo jesen oz. najpozneje pomlad 2020.
Samo brez panike in HODL. Smo komaj na začetku kripta in vsaj en vlak nas še čaka, na katerem bo dosti denarja.

cmc 299b
3...
2...
1...
Valvoline & korenje
Welcome back, we missed you.
p.s. sedaj bodo največji troll-i v tej temi z več accounti, en account začasno zamrznili in uporabili drugi account in nadaljevali trollanje v tej temi. Nobenemu nebo dolgčas.
3...
2...
1...
Valvoline & korenje
Welcome back, we missed you.
p.s. sedaj bodo največji troll-i v tej temi z več accounti, en account začasno zamrznili in uporabili drugi account in nadaljevali trollanje v tej temi. Nobenemu nebo dolgčas.

Na 5:25 vprasajo gospoda ce je prostozidar freemason. Kaksen zidar. Se vid da nima samo poklicne dokoncane. Ampak glede na telesno govorico je mogoce polozil kak zidak na crno ko je gradil vikend?
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: ftzj ()

Jerry000 ::
PersonaRuda je izjavil:
profdoktor je izjavil:
No sedaj si tudi predstavljam kako izgledaš. Namreč, če ne ješ mesa ( belo piščančje,... ), niti jajc, nemoreš imeti mišične mase, ampak si po domače suhec. In đabe se pol šetaš po plaži in pecaš ženske, katere pa palijo na mišičnjake.
Evo še primerjava slike med tistim, ki je meso in tistim, ki je vegan. Oba imata BF 10%.
Tole govoriš na pamet sklepam. Poznam 2 vegana in sta daleč od suhca. Športnika, "nabita". Tale slika je slab primer in neko stereotipno blatenje. Jaz jem meso in jajca, športam, pa me ni tok skupi kot njiju.

PersonaRuda je izjavil:
profdoktor je izjavil:
Tole govoriš na pamet sklepam. Poznam 2 vegana in sta daleč od suhca. Športnika, "nabita". Tale slika je slab primer in neko stereotipno blatenje. Jaz jem meso in jajca, športam, pa me ni tok skupi kot njiju.
Beljakovine (aminokisline) so osnovni gradniki iz katerih so mišice zgrajene in če zaužijemo premalo beljakovin, ne bomo pridobili na mišični masi. To so osnove. In beljakovine se lahko pridobivajo skozi hrano ( največ skozi meso, ribe, jajca, sir, jogurt, mosrki sadeži,... ) in dosti manj skozi zelenjavo ( fižol, leča, čičerika, grah, bob,... ) in oreščke ( arašidi, orehi, lešniki, indijski oreščki, makadamija, ...), katero bi moral pojesti na tone, da bi pridobil toliko koliko lahko iz mesa, kar pa bi privedlo, da nebi imel ravno BF pod 10% in tudi glih suh nebi bil.
Lahko pa si vegan, pa piješ razne beljakovinske praške, proteine, se pikaš s stereoidi, rastnim hormon,... ampak pol več nisi vegan. Tak, da če si tisti pravi vegan, nemoreš imeti mišične mase. Lahko imaš kite, ampak kite niso niti približno tako lepe za ženske oči, kot so recimo mišice in to je tudi tema bolj kot ne za BF in mišičasto telo, vsaj tako izpade zaradi teh trollov, kateri si niso mogli svoje teme odpret.
Koliko beljakovin vsebujejo posamezna živila?
Živilo ................ Količina beljakovin v 100 g živila
Meso, ribe ............ 20-26 g
Jajce.................. 12 g
Trdi siri.............. 21- 28 g
Sadje.................. 1-2 g
Zelenjava ............. 3-4 g
Riž ................... 2 g
Stročnice ............. 22 g v 100 g surovih, 4 g v 100 g kuhanih

Vazelin ::
Lahko po slabem prvem polletju že govorimo o krizi v svetu kriptovalut, predvsem pri altih?

sumixam666 ::
Pred nami je nogometno svetovno prvenstvo .. pa folk jemle denar ven da bojo šli navijati v Rusijo ...

sumixam666 je izjavil:
Pred nami je nogometno svetovno prvenstvo .. pa folk jemle denar ven da bojo šli navijati v Rusijo ...
Tako je, potovanje v Rusijo, prav tako pa je tudi izjemno močan stavničarski lobi. Na svetovnem prvenstvu se bo stavilo vsepovprek in na mnogih tekmah bo ROI veliko vecji kot je trenutno pri kriptovalutah. Tudi sam razmisljam, da bi potegnil vse ven iz kriptovalut in stavil na Nemčijo vse do finala!

da nadaljujem off-topic
Evropska agencija za varnost hrane je podala oceno, da znaša PDV (priporočen dnevni vnos) za beljakovine…
…0.8 grama na kilogram telesne mase. Preračunano za 70kg težkega moškega je to 56 g / dan.
Za posameznika, ki je aktiven nekje od 3-5 krat tedensko in nima hudih težav s prekomerno telesno težko, svetujem…
…da dnevno zaužije od 1.5-2.5 grama beljakovin na kilogram telesne mase. Se pravi, če tehtaš 70 kilogramov, bi to v tvojem primeru pomenilo približno 130 gramov beljakovin na dan ( = 1.85 grama beljakovin na kg telesne mase ).
Torej bodybuilderji morajo še več beljakovin zaužiti na dan. Našel podatek za piščančja prsa, katera imajo 26 g beljakovin na 100 g teže. Torej aktivni športnik dnevno poje do 500g piščančjih prs, ostalo pa pridobi preko zelenjave. Bodybuilderji pa še več. Za primerjavo 500g piščančjih prs ima toliko beljakovin kot cca. 4 kg zelenjave. Me res zanima, če lahko kdo poje dnevno 4 kg zelenjave in zraven še trenira. Primer mišičastega človeka, 85 kg telesne teže x 2,5 g dnevno beljakovin = 212 g beljakovin dnevno, kar je enako cca. 800 g piščančjih prs ali pa 6 kg zelenjave dnevno.
Evropska agencija za varnost hrane je podala oceno, da znaša PDV (priporočen dnevni vnos) za beljakovine…
…0.8 grama na kilogram telesne mase. Preračunano za 70kg težkega moškega je to 56 g / dan.
Za posameznika, ki je aktiven nekje od 3-5 krat tedensko in nima hudih težav s prekomerno telesno težko, svetujem…
…da dnevno zaužije od 1.5-2.5 grama beljakovin na kilogram telesne mase. Se pravi, če tehtaš 70 kilogramov, bi to v tvojem primeru pomenilo približno 130 gramov beljakovin na dan ( = 1.85 grama beljakovin na kg telesne mase ).
Torej bodybuilderji morajo še več beljakovin zaužiti na dan. Našel podatek za piščančja prsa, katera imajo 26 g beljakovin na 100 g teže. Torej aktivni športnik dnevno poje do 500g piščančjih prs, ostalo pa pridobi preko zelenjave. Bodybuilderji pa še več. Za primerjavo 500g piščančjih prs ima toliko beljakovin kot cca. 4 kg zelenjave. Me res zanima, če lahko kdo poje dnevno 4 kg zelenjave in zraven še trenira. Primer mišičastega človeka, 85 kg telesne teže x 2,5 g dnevno beljakovin = 212 g beljakovin dnevno, kar je enako cca. 800 g piščančjih prs ali pa 6 kg zelenjave dnevno.

tryhard ::

CanyaCoin
jan 5USD
jun 0.11USD
RedPulse
jan 0.9 USD
jun 0.045 USD
Nodi je full skrivnosten o novem biznisu.
jan 5USD
jun 0.11USD
RedPulse
jan 0.9 USD
jun 0.045 USD
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Vazelin ()

CanyaCoin
jan 5USD
jun 0.11USD
RedPulse
jan 0.9 USD
jun 0.045 USD
Počakaj še leto dni, ko bo izdal knjigo: "Od socialnega problema, do multimiljonarja v letu dni." Avtor: Nodi
Ali pa bo naslov taki: "Kako so me oguljufali 4 prijatelji, ker nismo dali 3500EUR za odvetnika" Avtor: Nodi
Zgodovina sprememb…
- spremenil: PersonaRuda ()

NEBL se kar dobro drzi. Padel za samo 90%.
NEBLio se dejansko drži še dokaj OK.
Osebno pa dvomim, da bo katerikoli coin, ki ga imamo v lasti trenutno ob naslednjem bumpu (če do slednjega pride) doživel ponovno razsvetljenje. Konec koncev bo recimo ob bumpu leta 2020 na trgu nove tehnologije. Pomoje gre vse skupaj v void. Samo srečneži se bodo leta 2020 trepljali po rami. Morda bo to NEBL, morda GRAFT, morda Bankera ali pa nič. Verjetno je še najbolj varno, da se da v en "elitni" alt top 10. Januar 2018 je bil zlato za izstopit ven s trenutnim rezimejem altov. Leta 2020 bo druga tehnologija.
Predvsem pa mislim da nas je izučilo: bili smo prepohlepni

Zgodovina sprememb…

=========
Meni nekako ni žal izgubljenega denarja. Konec koncev sem se ob kriptu zabaval bolj kot da bi bil tri tedne na maldivih. Pridobil sem dragocene življenjske izkušnje. Morda nekoč postanem trader in mi bo izkušnja iz kripta prinesla prevzem kakšne japonske multinacionalke. Nikoli ne veš. Morda se bom z izkušnjami iz kripta rešil iz krempljev somalijskih piratov. Veliko je teh potencialnih zadev. Vse je za nekaj dobro pravijo. 1 leto HODLanja, day tradinga in podobno je prineslo veliko novih izkušenj. Toliko denarja, da bi mi bil pa life changer pa tako ali tako nisem v nobenem momentu imel v kriptu (niti januarja ne), tako da objokovanja iz moje strani niti ni (pretiranega :P). Konec koncev smo tule za go big or go home principu.
To zgoraj NI kapitulacija (čeprav se bere kot kapitulacija)!
Meni nekako ni žal izgubljenega denarja. Konec koncev sem se ob kriptu zabaval bolj kot da bi bil tri tedne na maldivih. Pridobil sem dragocene življenjske izkušnje. Morda nekoč postanem trader in mi bo izkušnja iz kripta prinesla prevzem kakšne japonske multinacionalke. Nikoli ne veš. Morda se bom z izkušnjami iz kripta rešil iz krempljev somalijskih piratov. Veliko je teh potencialnih zadev. Vse je za nekaj dobro pravijo. 1 leto HODLanja, day tradinga in podobno je prineslo veliko novih izkušenj. Toliko denarja, da bi mi bil pa life changer pa tako ali tako nisem v nobenem momentu imel v kriptu (niti januarja ne), tako da objokovanja iz moje strani niti ni (pretiranega :P). Konec koncev smo tule za go big or go home principu.
To zgoraj NI kapitulacija (čeprav se bere kot kapitulacija)!
Zgodovina sprememb…

tonis ::
Vazelin vzemi tablet. Iz tvojih postov kar žari depresija.
Meni nekako ni žal izgubljenega denarja
A veš kako reagira alkoholik ko ga soočijo z njegovim početjem? Ne ne, jaz ne pijem.
Itak da ti je žal da nisi prodal, kaj se farbaš
Meni nekako ni žal izgubljenega denarja
A veš kako reagira alkoholik ko ga soočijo z njegovim početjem? Ne ne, jaz ne pijem.
Itak da ti je žal da nisi prodal, kaj se farbaš

Ok, malce mi je seveda žal, ni mi pa žal za vrba level
Malo nostalgije:

Malo nostalgije:
Zgodovina sprememb…

ps: mislim da bom sedaj začel šparat za obisk Tajske drugo leto. Pa še kakšno pivo s Kakobom
Zgodovina sprememb…

PersonaRuda je izjavil:
da nadaljujem off-topic
Ti nimaš pojma. Govoriš nekaj kar ti prodaja industrija praškov za mišice ki jih žreš. Od teh praškov ne boš dobil mišičev, kolega. To je samo trik, kako se rešiti stranskih produktov mleka in mastno zaslužiti na račun owac. Od sirotke ne boš Švarci, to ti garantiram, lahko poješ 5g / kg mase. Lepo žri stranske produkte in dobro plačaj za pomije. Budalo ej.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: profdoktor ()

tonis ::
Vazelin, če je hudo, poskusi tule...
https://goo.gl/syDNV1
res upam da ne pride do tega scenarija:
https://goo.gl/7pYVHb
https://goo.gl/syDNV1
res upam da ne pride do tega scenarija:
https://goo.gl/7pYVHb

Še samo 20% pade in začnem počasi akumulirat. Mogoče spet kakšen projektič pade. Hehehe!