» »

špekuliranje cen kriptovalut in ICO-jev

špekuliranje cen kriptovalut in ICO-jev

Temo vidijo: vsi
««
802 / 976
»»

IL_DIAVOLO ::

Horejšio je izjavil:

Kolk je zdej, že 6 mesecev down. Je še sploh kak hodler tu ?

Trolli so prevzeli primat.

Horejšio ::

1D BTC zgleda kr obetavno za 8.8k

profdoktor ::

Nodi, ni vredno. Mi prijatelji smo s tabo. Jebeš denar.

Vazelin ::

v bistvu se bankera še ok drži:)

Kucoin samo pozdravi in je že -50%. :))

tryhard ::

Pa je šla babičina penzija ...

Zdaj so že na skromnih 25k. Najprej je bilo čez 1mio, potem 300k, zdaj pa 25k. Jaz pravim da bo super če prebijemo 10k.

IL_DIAVOLO ::

Hehe ti famous in reliable spekulanti :D

Machete ::

IL_DIAVOLO je izjavil:

Horejšio je izjavil:

Kolk je zdej, že 6 mesecev down. Je še sploh kak hodler tu ?

Trolli so prevzeli primat.

Jaz nisem prodal niti enega satoshija. Hold and use. #btc=1mil$
LC1000|Asrock-H470PG|i7-10700K|2x16GB|RTX-5080 GAMING|W10Pro
new Nintendo 2DS & 3DS XL|Galaxy S24+

Jaki-1 ::

Za EOS holderje. Prihaja polno airdropov. Nekateri so že izvedeni.
https://www.finder.com.au/eos-airdrop-l...
Če sem z odgovori kakorkoli pomagal, lahko uporabite linke. Hvala.
https://www.binance.com/?ref=16525783

Bog je kaznoval požrešnost. Ko niti x10 ni bilo več dovolj

Nekateri so imeli na dlani x100 in niso prodali. So mislili da Bog ponudi x1000. Zdaj imajo x2.

Jebat ga tak je lajf. Tut ribiči vržejo v morje manjšo ribo da lahko ujamejo večjo:D

1pioneer ::

Ne vem če bo tako, tisti, ki so imeli x100 so itak kupovali okrog 2010 in če niso prodali takrat, ko je bil BTC 1k ne bodo prodali tudi če bi bil 100k. To so true beleivers in čakajo da bo BTC prevladal in postal masovno uporabljen. Tisti ki so kupovali okrog 2016 pa imamo ene 1500% dobička samo od BTC...

neverlucky ::

Jaz sem si postavil takšne meje:

Od takrat dalje, ko bo prvič vrednost nekega kovanca večja kot 3x to kar sem vložil, si vedno zapomnim ATH od tega momenta dalje. Ko enkrat pade cena za več kot 10% od ATH, poberem ven in grem v Ankaran na morje.

Dokler nimam milijona ne cashoutam. Rajen nimam nič:D

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Vazelin ()

Vazelin je izjavil:

Dokler nimam milijona ne cashoutam. Rajen nimam nič:D

Pravilno razmišljanje! Ali si milijonar ali si pa 0. Ni nobene stopnje vmes.

Pozdravljeni vam in vaši družini,

Vem, da bo to sporočilo prišlo k vam kot presenečenje, vendar bodite prepričani, da je vse v redu, sem videl vaš e-poštni naslov prek mojih internetnih podatkov o pokojnih možeh in sem se odločil, da se obrnem na vas, da mi pomagate, vendar to ni obvezno, na kakršenkoli način vas prisili k počastam proti svoji volji, vendar se vam najprej predstavim,

Jaz sem gospa Clemence Axel, moj pozni mož je bil tukaj direktor v eni od gradbenih podjetij Cote d'Ivoire pred njegovo nenadno smrtjo.

vendar pred svojo smrtjo je deponiral znesek 4 evra. Milijonov evrov, z enim od bank tukaj v mojem imenu in trpim zaradi raka trebušne slinavke. Moje stanje je res slabo in očitno je, da ne bom več živel po mnenju mojega zdravnika in nimam otroka, ki lahko poskrbite za to veliko količino denarja, sem vam pripravljen podariti znesek v višini 4 milijone evrov, hočem, da ga podedujete, pomagate vdovam in manj privilegiranim ter v dobri državi opravlja dobrodelna dela v vaši državi.

če vaša volja za izpolnitev te želje, takoj odgovorite in pošljite mi

naslednje podatke kot spodaj

Vaše polno ime, Naslov, Starost, Poklic, ID, Tel,

Čakanje na vaš odgovor

Ga. Clemence Axel

HAHAHA:))

Zgodovina sprememb…

Blagor!!
Ce ti kripto ne laufa, pa dobivas kar take donacije po 4mio evrov...
Si ii ze odgovoril?

Vazelin, kaj to si dedoval iz Nigerije?

ftzj ::

Visa kriza je morda samo test pred vecjo financno krizo?

Se dobr, da imam zlate in srebrne uhane.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: ftzj ()

hoper, VISA je pase. Plačevanje z Bitcoini bo kmalu zamenjalo kartice. Hitro, varno, nizki feeji, omrežje zaenkrat zelo stabilno zaradi zvestih rudarjev, decentralizirano, z veliko blockchain tehnologije...

Nodi, ce si se med nami, prosim, ne izgubi volje do zivljenja samo zato, ker je en kripto projekt su v kurac. Prosim, javi se mi, da vem da si uredu!

Od vceraj do 10. junija poteka bilderberg srecanje v italiji. Prvic je povabljena tudi srbska premierka. Bodo ustanovili novo drzavo liberland za kripto raj?

Zgodovina sprememb…

Po mojih (zanesljivih) informacijah se bo bildeberg srečanja prvič udeležil tudi naš profdoktor! Nastopil bo v vlogi postreščka in pripravljalca kanapejev.

Kr_enn ::

A Mirjana Ivanuša Bezjak je hodlerka?

. Nekatera podjetja so na tem področju bolj uspešna, druga pa precej manj, predvsem zato, ker nimajo zaposlenih ljudi z ustreznimi znanji.
:))

Zgodovina sprememb…

Vazelin je izjavil:

Po mojih (zanesljivih) informacijah se bo bildeberg srečanja prvič udeležil tudi naš profdoktor! Nastopil bo v vlogi postreščka in pripravljalca kanapejev.

Sem pogledal ampak ga ni na seznamu.

So ga ze arestal. Ker je spraseval srbsko premierko o narascanju populizma v evropi. Poglejte najnovejsi video v njegovem youtube channel.

janig ::

Vazelin je izjavil:

A Mirjana Ivanuša Bezjak je hodlerka?

. Nekatera podjetja so na tem področju bolj uspešna, druga pa precej manj, predvsem zato, ker nimajo zaposlenih ljudi z ustreznimi znanji.
:))

Ona je blockchain evangelist. Marketing oddelek mora vsaj priblizno vedet kaj je blockchain ko pripravljajo slikanice za reklamo.

Vikend je tu. Gremo čez 10k?

Doktor, karkoli mi reces naj vlozim, to bom storil.
Te pa ze tok casa spremljam, da vem, da ves kaj govoris.

Zgodovina sprememb…

NEO akumuliraj ko pade pod 30$.

Hvala ti za ta namig! :)

Kr_enn je izjavil:

https://www.fkpv.si/nov-izbirni-predmet...

Neprecenljivo :)

Tole je blo pa tezko brat.

Kdo bo izvajalec tega predmeta? Mato989 ali PrihajaNodi?

Vabljen predavatelj bo korenje3 (seveda ko pride iz Irana)

Zgodovina sprememb…

Mato bo asistent

Vsebina predavanj se pa zdi, kot da bi mel kakšen malo boljši učenec v gimnaziji predstavitev pri informatiki.

neverlucky je izjavil:

Vsebina predavanj se pa zdi, kot da bi mel kakšen malo boljši učenec v gimnaziji predstavitev pri informatiki.

saj na takem nivoju je verjetno vse skupaj:))

Za FKPV Celje je to že kar visok nivo. Pomoje bo v praksi še malce poenostavljeno, ker gre vseeno samo za magistrski bolonjski študij.

Moja idola sta profdoktor in šarec. Oba komedijanta. Oba podoben procent telesne mascobe..

Zgodovina sprememb…

Dash gre lahk sam še v eno smer right ?

Horejšio je izjavil:

lamborđini ::

Horejšio je izjavil:

Wrong. Uvek sta dve opcije - gore ili dole.

Zelim si imeti ogromno prostega casa kot ga ima profdoktor. Zato sem zapustil punco. Kaj pa punca ve kaj so zivljenjske prioritete. Nic ti ne da taksnega veselja kot spamanje 24/7

Fantje, kripto je dead za nekaj časa. Folk je zgubil zanimanje. Ni več debat med kolegi, v službi, ob pivu, pri obisku prostitutke. Žal. 20k za BTC so trenutno mokre sanje.

lamborđini ::

Vazelin je izjavil:

Folk je zgubil zanimanje. Ni več debat med kolegi, v službi, ob pivu, pri obisku prostitutke. Žal. 20k za BTC so trenutno mokre sanje.

To čekamo brate. Kad se to desi, probijamo 20k bez problema.

Akumulacija. Enkrat bo sam usekal :)

Mah pol najbolje, da se tema zaklene in cez 10 let se odpre nova, ko bo spet naval v piramido.
BTW, ce je kdo zamudil bitconnect

Evo vam pasivni prihodek ... kot, da bi NEBL stakeal
««
802 / 976
»»