Forum » Kriptovalute in blockchain » špekuliranje cen kriptovalut in ICO-jev
špekuliranje cen kriptovalut in ICO-jev
Temo vidijo: vsi

profdoktor ::
Meni zadnjih par tednov rastejo samo mišiči. 
Verjetno koga tudi zanima kako napreduje body fat projekt, amacar? Vrtim se okoli 9% BF. Mislim, da sem tu zadel v plafon, tako da sem se sprijaznil in samo držim teh 9%.

Verjetno koga tudi zanima kako napreduje body fat projekt, amacar? Vrtim se okoli 9% BF. Mislim, da sem tu zadel v plafon, tako da sem se sprijaznil in samo držim teh 9%.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: profdoktor ()

amacar ::
profdoktor je izjavil:
Meni zadnjih par tednov rastejo samo mišiči.
V bistvu me ne zanima, na koncu boš itak debel kot sodček.

Prej sem ogromno bral - skoraj do očal. Zdaj pa samo šopam za mišiče in pilim zunanji izgled. Pri pameti sem že zadel v plafon - višje enostavno ne gre. 
amacar, ah ta fovšija...

amacar, ah ta fovšija...

Vazelin ::
meni se on zdi bolj 4% bf
kako pa v obraz obdržiš maščobo? je kaka tehnika?

kako pa v obraz obdržiš maščobo? je kaka tehnika?

Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Vazelin ()

perci ::
Profesor, lep si, pameten tudi, kriptomilijonar si....kaj pa na karatkerju kaj delaš?
Mindfullness je zdej ful moderen.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: perci ()

neverlucky ::
Profesor, lep si, pameten tudi, kriptomilijonar si....kaj pa na karatkerju kaj delaš?
Pameten je, duhovit. Verjamem, da če bi ga spoznali v živo, da bi našli še mnoge druge kvalitete, ki jih premore. Enostavno človek, ki je zadel na življenski loteriji.

perci ::
Sej meni se tudi tako zdi. Kaj pa skromnost, to je lepa čednost, pravijo. Sumim, da mu tudi te ne manjka.

janig ::
PrihajaNodi je izjavil:
ej profkdoktor: ti delaš remote?
On je na back endu.
Dela za tvoje podjetje? Si ga najel/zaposlil?

Doktor, si se nas ob telem našem dobrikanju usmilil in investiral nekaj mio$, da si sprožil tale uptrend? Hvala ti!

Vazelin ::
profdoktor je eden boljših fullstack programerjev v Sloveniji. Smo ga enkrat najeli pri naši firmi. Sicer je drag ko pes z rodovnikom ampak naredi vse v nulo. Še za vzdrževanje nam je častil 1 mesec zastonj. 10/10 material
a veš uno ko profdoktor piše o 8% BF ti maš pa prižgano tv in na njen neki the biggest loosers ki se tehtajo :/
a veš uno ko profdoktor piše o 8% BF ti maš pa prižgano tv in na njen neki the biggest loosers ki se tehtajo :/
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Vazelin ()

feryz ::
Kar profdoktor pozabi omeniti je, da je 9% BF povprečje.
Iz neznanega razloga ima na desni roki BF 8% in na levi BF 10%.
Bržkone je to kaj v zvezi z nerastjo BTC-ja in ostalih, tajsko obarvanih, zadev in rastjo nečesa drugega.
Iz neznanega razloga ima na desni roki BF 8% in na levi BF 10%.
Bržkone je to kaj v zvezi z nerastjo BTC-ja in ostalih, tajsko obarvanih, zadev in rastjo nečesa drugega.

PrihajaNodi ::
nodi: bankera na cmc. daj povej ico ceno![]()
Raje nebi. Big dip
PrihajaNodi je izjavil:
ej profkdoktor: ti delaš remote?
On je na back endu.
Dela za tvoje podjetje? Si ga najel/zaposlil?
Ne. On je v penziji.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: PrihajaNodi ()

genesiss ::
https://emotiq.ch/ 
"MimbleWimble implementation, including secure purging of old and spent transactions" HELL YEAH
Some beautiful code: https://github.com/emotiq/emotiq

"MimbleWimble implementation, including secure purging of old and spent transactions" HELL YEAH
Some beautiful code: https://github.com/emotiq/emotiq
Zgodovina sprememb…
- spremenil: genesiss ()

https://icodrops.com/bankera/
Jurčka notri, petstotaka ven.
Fantje, sori, ne morem vsem odgovarjat, ker sem malo na tesno s časom. Nek projekt mi je uletel notri. Bi ga gonil v kurac, ampak gre urna postavka sigurno čez 100$ in sem ga moral vzeti. Saj veste kako pravi Zmago Batina? Vzemi ali pusti!
Jurčka notri, petstotaka ven.
Fantje, sori, ne morem vsem odgovarjat, ker sem malo na tesno s časom. Nek projekt mi je uletel notri. Bi ga gonil v kurac, ampak gre urna postavka sigurno čez 100$ in sem ga moral vzeti. Saj veste kako pravi Zmago Batina? Vzemi ali pusti!