Forum » Kriptovalute in blockchain » špekuliranje cen kriptovalut in ICO-jev
špekuliranje cen kriptovalut in ICO-jev
Temo vidijo: vsi
perci ::
PrihajaNodi je izjavil:
Trg se že pobiria. Čutim vse več optimizma.
Dnevni padec ni v povprečju niti 10% tako da ja...rišejo se prvi obrisi optimizma.
Kaj je z vami. Cena je na supportu že n dni z malimi skokci gor in dol.
Bikca Ferdinanda ne bo več po moje, dokler ne pridejo zares uporabne kripto rešitve. Trenutno so veliki zmagovalci kripto mrzlice razni ICO-ti, ki so pobasali v žep težke milijone (kot piše v Financah samo slovenski 140 MIO), nimajo pa nikakršne obveznosti do kupcev žetonov. Moja prognoza je, da čaka kripto market v roku enega meseca še en konkreten padec vsaj za 30% ker bo FOGOTL učinek čedalje večji in čedalje več bo tistih, ki bodo hoteli izplačilo dobitka. Mnogi so kljub tem padcem še vedno globoko v plusu in čedalje več jih bo nad marketom obupala in prodajala. HODL taktika je dobra če hoče na koncu ostati bagholder.
Vidim, da imaš tudi kar zadovoljstvo s temle medvedom. Vsak tretji post se javljaš in ponavljaš isto zgodbo. Kar oživel si od začetka korekcije.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: perci ()
dronyx ::
Kriptonew ::
Kot vemo se zgodovina ponavlja, me pa prav zanima ko so strokovnjaki napovedovali rast bitcoina v letošnjem letu od 40k do 75k € kakšna bo v resnici. napovedujejo tudi za ripple da bo do leta 2021, 300 ali več€. tako da vsi kot pravite hodl do takrat :)
PrihajaNodi ::
Sno0py ::
Glede na zadnjo 1h rast 30% zgleda dober.. Se pozna nov exchange.
Malo zamujajo z reakcijo na 31.3 testnet
Mislis da je pump and dump?
Malo zamujajo z reakcijo na 31.3 testnet
Mislis da je pump and dump?
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Sno0py ()
Vidim, da imaš tudi kar zadovoljstvo s temle medvedom. Vsak tretji post se javljaš in ponavljaš isto zgodbo. Kar oživel si od začetka korekcije.
Če še nisi opazil smo tule nekatere taki kot močeradi. Na plano pridemo ko kripto market krvavi.
Sem opazil. Men se zdi to kar bad. Patolosko even.
Če še nisi opazil smo tule nekatere taki kot močeradi. Na plano pridemo ko kripto market krvavi.
Saj nismo komunisti, da bi morali imeti vsi enako mnenje.
@tommorrow Si kaj pogledala grafe? Aquafriend je podal polno nasvetov! Punca nauči se brati grafe.
_IKE_ ::
PrihajaNodi je izjavil:
Ne verjamem jim :)
A matematiki tudi ne?
Matematiki zmanipuliranega trga?
Osebno ne bi ravno veliko......
Zgodovina sprememb…
- spremenil: _IKE_ ()
Saj nismo komunisti, da bi morali imeti vsi enako mnenje.
Ta vzhicenost in evforija ob padanju tecajev in posledicni nesreci velikega dela vlagateljev, je patoloska. Ne prepovedana, patoloska.
PrihajaNodi je izjavil:
Ja samo čaka na starca, ki ima ničvredne kovance. Če bi bil kabob potem bi sigurno rada bagholdala ali pa invictus.
Statistično gledano so eni najuspešnejših parov kripto bagholderji, ker najdejo smisel življenja v duhovnosti in ne v materialnih dobrinah. Je pa res pozimi mrzlo v najetem stanovanju in ni prijetno ko te 20 let star avto pusti na cedilu na vsakih 1000 prevoženih kilometrov. Pa tudi človek si včasih zaželi kaj drugega v loncu kot pa samo repo in kuhan krompir brez zabele.
PrihajaNodi je izjavil:
Ja samo čaka na starca, ki ima ničvredne kovance. Če bi bil kabob potem bi sigurno rada bagholdala ali pa invictus.
Statistično gledano so eni najuspešnejših parov kripto bagholderji, ker najdejo smisel življenja v duhovnosti in ne v materialnih dobrinah. Je pa res pozimi mrzlo v najetem stanovanju in ni prijetno ko te 20 let star avto pusti na cedilu na vsakih 1000 prevoženih kilometrov. Pa tudi človek si včasih zaželi kaj drugega v loncu kot pa samo repo in kuhan krompir brez zabele.
Sam vidim rešitev samo v nakupu TEH kovancev.
Če bosta res skupaj trejdala bi morala kupiti preje navedene kovance in uspeh bo zagotovljen.
Ta vzhicenost in evforija ob padanju tecajev in posledicni nesreci velikega dela vlagateljev, je patoloska. Ne prepovedana, patoloska.
Pri meni ni govora o kakšni vzhičenosti ali da bi komu privoščil, da izgublja denar. Od tega jaz nimam nič več in mi tudi ne nudi kakšnega posebnega zadovoljstva. Kar jaz že ves čas trdim glede kripto marketa je, da samo špekulanti, brez uporabnih rešitev in uporabnikov ne morejo v nedogled napihovat tečajev. In ta moja teza zaenkrat drži. Ko bo stanje drugačno in pridejo uporabne rešitve bodo pa tudi tečaji šli gor.
Pri meni ni govora o kakšni vzhičenosti ali da bi komu privoščil, da izgublja denar. Od tega jaz nimam nič več in mi tudi ne nudi kakšnega posebnega zadovoljstva. Kar jaz že ves čas trdim glede kripto marketa je, da samo špekulanti, brez uporabnih rešitev in uporabnikov ne morejo v nedogled napihovat tečajev. In ta moja teza zaenkrat drži. Ko bo stanje drugačno in pridejo uporabne rešitve bodo pa tudi tečaji šli gor.
kako ni uporabnih rešitev? Jesus coin na blockchainu? Popolnoma decentraliziran od RKC - ja? Wtf bi še rad?
PrihajaNodi je izjavil:
kako ni uporabnih rešitev? Jesus coin na blockchainu? Popolnoma decentraliziran od RKC - ja? Wtf bi še rad?
Ja, to se dostikrat spregleda pri analizi kripto marketa. Vsi vidijo samo neke scam visokoleteče ICO-te, ki bi delali revolucijo, niso pa sami sposobni vzdrževat niti lastne spletne strani.
Aquafriend ::
Prav je da ne verjames, vsakega najprej preveri. Tisti, ki niso bili leni in so prelistali nekaj strani nazaj, so zdaj nagrajeni z visokim dobickom, ze odkar se je bitcoin odbil pri 9180.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Aquafriend ()
Aquafriend je izjavil:
Prav je da ne verjames, vsakega najprej preveri. Tisti, ki niso bili leni in so prelistali nekaj strani nazaj, so zdaj nagrajeni z visokim dobickom, ze odkar se je bitcoin odbil pri 9180.
Pazi to jaz sem samo včeraj zaslužil z nekaj potezami 100€!
tonis ::
gruntfürmich ::
Tomorroand: ti si še fraj? Lahko skupaj trejdava in baghodlava
Ti si pa res bogi če v kriptotemi iščeš vagino
ali pa vidi priložnost tam kjer je drugi ne; kot smart money in podobne zadeve...
"Namreč, da gre ta družba počasi v norost in da je vse, kar mi gledamo,
visoko organizirana bebavost, do podrobnosti izdelana idiotija."
Psiholog HUBERT POŽARNIK, v Oni, o smiselnosti moderne družbe...
visoko organizirana bebavost, do podrobnosti izdelana idiotija."
Psiholog HUBERT POŽARNIK, v Oni, o smiselnosti moderne družbe...
Machete ::
Cryptovagina
LC1000|Asrock-H470PG|i7-10700K|2x16GB|RTX-3080 EAGLE|W10Pro
new Nintendo 2DS & 3DS XL|Galaxy S24+
tonis ::
Cryptovagina
Jebenti, pri tej bi pa še jaz kaj vložil v XVG
https://pbs.twimg.com/media/DZ66bzjX0AY...
profdoktor ::
Zamisli si, da taka frača ujaga Vazelina. Velikost jajc bi se mu podelila s količnikom 20, portfelj pa tudi.
Aquafriend ::
profdoktor je izjavil:
Zamisli si, da taka frača ujaga Vazelina. Velikost jajc bi se mu podelila s količnikom 20, portfelj pa tudi.
na seb ma napisane same nategune od kojnov
profdoktor je izjavil:
Portfilio se mu je itak že. Jaz sem mu sicer priporočil da greva iskat psa za njegovo dušo ampka neče in neče. Sj bo dobiv eno tako ko mu bo pobrala še tiste kojne ko jih ima skupaj s podedovano bajto pa bo mir.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: PrihajaNodi ()
Machete ::
Pes vseeno stane. Če bo šlo tako naprej, ga bosta proti poletju primorana pojesti.
LC1000|Asrock-H470PG|i7-10700K|2x16GB|RTX-3080 EAGLE|W10Pro
profdoktor ::
Mislim da je vseeno boljši ta scenarij kot tisti, da bi spravil na svet otroka pa bi ga potem baba pustila ker bi vse zagemblal.
Nekaj se dogaja, premiki navzgor>?
Nekaj se dogaja, premiki navzgor>?
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: PrihajaNodi ()