» »

špekuliranje cen kriptovalut in ICO-jev

špekuliranje cen kriptovalut in ICO-jev

Temo vidijo: vsi
««
684 / 976
»»

Horejšio ::

Če bo res podobno kot 2014, potem mora bit še en rukar do 11k, kjer se vsi znebimo vsega. Pošteno bi bilo :) Potem pa proti 3-4k.

Zgodovina sprememb…

PrihajaNodi ::

Horejšio je izjavil:

Če bo res podobno kot 2014, potem mora bit še en rukar do 11k, kjer se vsi znebimo vsega. Pošteno bi bilo :) Potem pa proti 3-4k.

Misli si. Tole gre dol, mark my words.

nekikr ::

perci je izjavil:

Dej mi ti povej. Zakaj bi moral kdorkoli shortat za rast?

Starejši borzni mešetarji pravijo nekako takole: če te moti, da je nekaj visoko, potem kupi. Dokler so vsi na long poziciji bo še padalo, da se ostriže ovce do konca. Hodl do predaje. Ko se naučijo shortati, ker je to pač trend, bo začelo rasti. Vmes pa celo komu od navadnih smrtnikov uspe za kakšno Dacio zaslužiti :)

profdoktor ::

Kaj pravite na CTX? Novi Uber? Uber 2.0? Lepo je decentraliziran in te finte:
https://coinmarketcap.com/currencies/ca...

profdoktor je izjavil:

Ne, dokler nimajo vsaj kaj za pokazat.

PrihajaNodi je izjavil:

profdoktor je izjavil:

Ne, dokler nimajo vsaj kaj za pokazat.

Poznaš čarodejski trik "Izginotje bankovca"? Prinesi 500€ in ti lahko pokažem.

Klemen97 ::

Neonexchange si poglejte :)

Kaj to pomeni? Meni nekaj ne štima tu...

Vazelin ::

:))

profdoktor je izjavil:

Kaj to pomeni? Meni nekaj ne štima tu...

:D

tonis ::

mcap je dobrih 250b, pa smo se pritoževali ko je bilo 400b :)

..da ne rečem da ste bili eni že v penziji...

sarma832 ::

PrihajaNodi je izjavil:

Evo 100€ sem dobil s shortanjem danes.kul

Ko začnejo nodiji shortat, veš da sledi bounce.

Samo ena stvar nam lahko pomaga...

sarma832 je izjavil:

PrihajaNodi je izjavil:

Ko začnejo nodiji shortat, veš da sledi bounce.

Ucim se od Aquafrienda

Zgodovina sprememb…

-valvoline- ::

6k 300usd tretjic. Gremo.

PersonaRuda ::

tonis je izjavil:

Jaz bom reskiral do konca. Čakam, da bo mcap 4000b. Takrat prodam 75-90% vsega kar imam ( do takrat max. 10% ) in hkrati se bom takrat tudi odločil ali grem v penzijo ali pa še bom delal naprej v isti službi za slovenski drobiž. In verjamem, da bo v roku 3 let marketcap vsaj 4000b. In zato tudi ne obupujem in si ne režem žil, ko skače vse to gor - dol in se tudi nebom sekiral, če bo btc čez 1 mesec 6k ali 4k ali 1k vreden, ter če bo mcap bil 50-100b. Jaz čakam teh 4000b in pika. Do takrat ne prodam skoraj nič ( oz. max 10% kar imam, če bi si omislil menjavo avta v tem času, da recimo nebi jemal lizinga ), pa čeprav lahko zaradi tega izgubim celoten vložek.

perci ::

-valvoline- je izjavil:

škodoželjnost...grda lastnost

tonis ::

perci je izjavil:

-valvoline- je izjavil:

Pohlep tudi.

V tej temi sta samo ti dve skrajnosti :D

PersonaRuda ::

tonis je izjavil:

perci je izjavil:

-valvoline- je izjavil:

Pohlep tudi.

V tej temi sta samo ti dve skrajnosti :D

;) true

PersonaRuda je izjavil:

tonis je izjavil:

Jaz bom reskiral do konca. Čakam, da bo mcap 4000b. Takrat prodam 75-90% vsega kar imam ( do takrat max. 10% ) in hkrati se bom takrat tudi odločil ali grem v penzijo ali pa še bom delal naprej v isti službi za slovenski drobiž. In verjamem, da bo v roku 3 let marketcap vsaj 4000b. In zato tudi ne obupujem in si ne režem žil, ko skače vse to gor - dol in se tudi nebom sekiral, če bo btc čez 1 mesec 6k ali 4k ali 1k vreden, ter če bo mcap bil 50-100b. Jaz čakam teh 4000b in pika. Do takrat ne prodam skoraj nič ( oz. max 10% kar imam, če bi si omislil menjavo avta v tem času, da recimo nebi jemal lizinga ), pa čeprav lahko zaradi tega izgubim celoten vložek.

Lahko da bo mc Xx1000bn, ampak bitcoin in ostala kakecnesnaga bo vredna natancno 0. Bos mel drzavne kriptice.

Zgodovina sprememb…

Bos mel drzavne kriptice.

IMO bo še malo vode preteklo do takrat.

Aquafriend ::

-valvoline- je izjavil:

PersonaRuda je izjavil:

tonis je izjavil:

Lahko da bo mc Xx1000bn, ampak bitcoin in ostala kakecnesnaga bo vredna natancno 0. Bos mel drzavne kriptice.

tako kot venezuela s svojo kriptico, ki jo bodo tudi stancali po potrebi, ne hvala

Zgodovina sprememb…

Na koncu bo samo še Jesus coin ostal decantriliziran na blockchainu.

Zgodovina sprememb…

Zamislite si koliko je Jure izgubil s svojimi 800 btcji:(

Zgodovina sprememb…

IL_DIAVOLO ::

PrihajaNodi je izjavil:

Pocasi bos lahko tankal lambota.

taja13 ::

Kje je pa Korenje?

-valvoline- je izjavil:

https://cointelegraph.com/news/china-to...

Si prebral. Nič kdaj in kako. Samo ideja, da bi blo fajn. Kot pravim - bo še nekaj vode preteklo.

taja13 je izjavil:

Kje je pa Korenje?

who cares

Zgodovina sprememb…

• spremenil: perci ()

Uncle Sam in fed si lahko brez problema in vecjega odpora *prisvoji* tetherprinter in USDT, v zameno oprostitve kazenskega pregona in obtozb. Pa mamo drzavno kriptovaluto, kot pravo placilno sredstvo in ne pumpo za kriptobaloncke. Simple.
Kitajski drzavni kakeckojn bo na voljo do konc leta.

Zgodovina sprememb…

kaj akumuliraš valvoline?

Pohorski krompir. :D

Vazelin je izjavil:

kaj konzumiraš valvoline?

Popravek

Mimogrede, kje je Mato989? Začelo me je iskreno skrbeti iz dna duše mojega srca. Da se ni človek slučajno "zagungal" in ga vetrova sapica nežno pozibava sem ter tja na kaki veji...

MikiMiška ::

Če organiziram piknik se itak vsi postrelite med sabo.

profdoktor je izjavil:

Mimogrede, kje je Mato989? Začelo me je iskreno skrbeti iz dna duše mojega srca. Da se ni človek slučajno "zagungal" in ga vetrova sapica nežno pozibava sem ter tja na kaki veji...

ce je izkesiral ven, sem slisal. Mogoce caka na preobrat trenda.

Kakšna škoda. Prodal je torej? NEBL odšel v promet za 6$ namesto za 600$ ali vsaj za 60$ pri ATH. :8)

Zgodovina sprememb…

Aquafriend je izjavil:

profdoktor je izjavil:

ce je izkesiral ven, sem slisal. Mogoce caka na preobrat trenda.

fak to je kar eno trollanje. daj kje si slišal, da je mato izkeširal lol.

ps: profdoktor če napišeš mato ni treba še številk zraven. itak je edini v tej temi ;)

Sicer pa ja. Upam da ni kaj narobe. To potem šele kasneje udari ven, ko človek za nazaj razmišlja

Jaz še vedno mislim, da bomo drugo leto ob takem času balls deep v azijkah:D

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Vazelin ()

mislim, da je nekdo omenil, nekaj strani nazaj, da je izkesiral, ne vem ce je bil hec ali ne.

Zgodovina sprememb…

izkeširal je začetni vložek + 20% če se ne motim

In evo iz 283mlrd smo skoraj že na 250.

RIP Kripto 2018 - 2019

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Vazelin ()

edit; 2018-2018 :) , mesec pa uganite

Konec ravno ne bo. Bo pa zanimivo gledat kam bojo popadali alti ko bo BTC okoli tisočaka. Verjetno se podelijo s količnikom 50 od trenutne vrednosti.

these pretzels are making me thirsty

Saj bo, saj bo. Lahko se hitro obrne trend, ampak najprej mora iti vse skupaj na reset. Torej BTC pod 5k in potem panične prodaje in nepotrjene transakcije za 3 mesece. Potem pa jovo na novo.

trinajst ::

BTC mora zgubit avtoriteto in ceno. Zelo. Tako zelo, pod 2-3k. Ampak vedno se najdejo shorterji, ki nabavijo preden pade nizko.

Bullruna ne bo še lep čas, vsaj ne takega, kot je bil dec-jan. Takrat so vsi, ki so hoteli vložili. Eni profitirali, drugi hodl ali pa obup.
Takrat se je vlagalo v vse, ne samo revolucionarne zadeve.

pejt_u_kujac ::

Vazelin je izjavil:

these pretzels are making me thirsty

Yo-Yo Ma >:D
The Federal Reserve System (((FED))) is as federal
as Federal Express. -Eustace Mullins

Zgodovina sprememb…

Kriptonew ::

kaj lahko povete koliko vam kaže na cryptomarketu $? jaz gledam na dveh računalnikih in na vsakem je drugače?

meni kaže to $250.956.932.351 in to $205.142.887.105

Zgodovina sprememb…

dronyx ::

Trenutni trend na kripto marketu: sell, sell, buy, sell, sell...
Trenutno razpoloženje: FOGOTL - Fear Of Getting Out Too Late
Jih je še vedno veliko takih, ki so precej v plusu, samo jih je čedalje bolj strah, da so zamudili veliko priložnost da si dajo pravočasno izplačat nagrado. Ne vem pa če ima smisel loviti nož, ki pada. Bolje počakat, da pade na tla in ga potem pobrat (če ga seveda kdo rabi). To je bila današnja kripto misel. :D

Trg se že pobiria. Čutim vse več optimizma.

Kriptonew ::

nodi daj ti to svojo vedeževalko vprašaj kdaj bo trg zrasel nazaj in tam tudi ostal? ker ta nihanja znamo vsi napovedati za mesec dni vnaprej, za obstoj pa ne. hvala ti nodi

PrihajaNodi je izjavil:

Trg se že pobiria. Čutim vse več optimizma.

Dnevni padec ni v povprečju niti 10% tako da ja...rišejo se prvi obrisi optimizma.

dexterboy ::

BTC je 5500 evrov. Leto nazaj je bil petino tega. Vseh je slabih 17 milj, torej še 4 milje rudarjenja.
Tudi moje skromno mnenje je, da je še kar nekaj lastnikov, ki jih je strah izgube vsega in bi radi vsaj kaj dobili. In dokler se ti small hodlerji ne odlocijo, kaj bodo naredilo, toliko casa bomo cakali na bikca Ferdinanda...
Seveda so tu uporabniki, ki mislijo popolnoma nasprotno.
Ko ne gre več, ko se ustavi, RESET Vas spet v ritem spravi.

Bikca Ferdinanda ne bo več po moje, dokler ne pridejo zares uporabne kripto rešitve. Trenutno so veliki zmagovalci kripto mrzlice razni ICO-ti, ki so pobasali v žep težke milijone (kot piše v Financah samo slovenski 140 MIO), nimajo pa nikakršne obveznosti do kupcev žetonov. Moja prognoza je, da čaka kripto market v roku enega meseca še en konkreten padec vsaj za 30% ker bo FOGOTL učinek čedalje večji in čedalje več bo tistih, ki bodo hoteli izplačilo dobitka. Mnogi so kljub tem padcem še vedno globoko v plusu in čedalje več jih bo nad marketom obupala in prodajala. HODL taktika je dobra če hoče na koncu ostati bagholder.
««
684 / 976
»»