» »

špekuliranje cen kriptovalut in ICO-jev

špekuliranje cen kriptovalut in ICO-jev

Temo vidijo: vsi
««
663 / 976
»»

hamez66 ::

Kdor je decembra in januarja kupoval drage coine, danes ni poplačan, ampak ima od 50-90% izgube. Garancije, da bodo ti coini presegli ath, ni.

Vazelin ::

hamez66 je izjavil:

Kdor je decembra in januarja kupoval drage coine, danes ni poplačan, ampak ima od 50-90% izgube. Garancije, da bodo ti coini presegli ath, ni.

Oboje je res. Večina shitcoinov je šla dol ekstremno (s tem da gre lahko še nekajkrat toliko dol), dokaj dobro se držijo samo elitni alti. Večina teh coinov ne bo nikoli več na ath zagotovo. Se pa če se market popravi nekaj prelije tudi v + za shitcoine

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Vazelin ()

Dtrader ::

Je, in? Izguba je ob izplačilu. Torej, če coine imaš, jih držiš, dokler ne dosežejo nakupne cene, za naprej pa se odločaš. Ni nobeden silil, da jih naj kupujejo decembra 2017. Če si pogledal graf, je bilo jasno, da taka rast se "izenači" s padcem.
Bolje da nimaš, ko gre gor, kot da imaš, pa gre dol :)

sarma832 ::

Crypto is a scamm

HODL...them shorts

aqua bi rekel SHORTL:D

Je treba imet jajca za to :)

Mato989 ::

hamez66 je izjavil:

Še 1x, take garancije ni NIKOLI... ampak krivulja v zgodovini 9 let, je pokazala, da je do danes bil vsak hodler poplačan v dokaj hitrem časovnem intervalu! Če tile ki so kupovali takrat kot praviš ne bodo poplačani, lahko SODIMO čez cca. 3 leta... ne pa čez 3 mesece.
Če sem pomagal, se priporočam za uporabo linka!
KUCOIN EXCHANGE link: https://www.kucoin.com/#/?r=E3I9Ij
BINANCE EXCHANGE link: https://www.binance.com/?ref=10161115

Ej, dejmo nehat, človek ne zastopi... Je pač ugodno prodal, vendar še vedno z minusom, sedaj ga pa pogreva....

Mato989 je izjavil:

hamez66 je izjavil:

Še 1x, take garancije ni NIKOLI... ampak krivulja v zgodovini 9 let, je pokazala, da je do danes bil vsak hodler poplačan v dokaj hitrem časovnem intervalu! Če tile ki so kupovali takrat kot praviš ne bodo poplačani, lahko SODIMO čez cca. 3 leta... ne pa čez 3 mesece.

Pri bitcoinu. Pri obskurnih coinih, ki so bili leta 2014 zelo popularni, pa zgodba ni tako rožnata. Izjeme so dogecoin, litecoin, ripple, pa verjetno še kakšen, raznih infinitycoinov, velocitiycoinov, worldcoinov in podobnega pa se nihče več ne dotakne, ali pa omrežje ne obstaja več. Pa so bili leta 2014 zelo popularni, na podoben način, kot so zdaj popularni icoti.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: hamez66 ()

Kripto ::

hamez66 je izjavil:

Ma briga me za vaše coine. Bluesands je pač dobro priporočal, ampak vi ste očitno hodl verniki in vam je vseeno, če coini izgubijo 90% vrednosti.

Dej se malo ustavi za trenutek in glej realno. Zdaj pisati za nazaj je zelo enostavno. Kaj pa če ... Kaj pa, če ne bi bilo tako kot je priporočal? Ali lahko kdo komu garantira v sklopu priporočil, da bo zraslo ali padlo? In s čem to garantira konkretno? Z natipkanimi besedami na šentflorjanskemu forumu ali z nečem konkretno npr. s svojimi EUR-i ali kakšnimi coini? Zame je sprejemljivo samo "Put your money where your mouth is" če se gremo garancije. Vse ostalo so pa samo špekulacije, FUD, negativizem, shilanje, neumnosti itd.
Nekateri ne zmorejo sprejeti, da so vstopili v nekaj kar zahteva potrpežljivost, čas in preverjanje. Ja ni lahko, so emocije, so nesmisli, neracionalnosti itd.
Opcije, ki prinašajo vsaj nekaj osnovnih vrednosti, ki jih kapital zelo močno ceni in postavlja na pedestal (znižanje stroškov, povečanje profita in hitrejše procesiranje itd.) so vedno zelo zaželene, vsak dan bolj. Lastniki kapitala želijo dividende, uprave pa bonuse... In če jih ne prepozna A, jih bo prepoznala konkurenca B ali C itd. Ko jih bo B sprejel, pa C itd. bo A začel teči za konkurenco. "That's the name of the game." Velika riba poje malo ribo, če ta ne zraste dovolj hitro.
Če ne verjamete v te zadeve, prodajte ob priložnosti in zaključite brez jamranja. Ni nobenih garancij, so samo priložnosti.

hamez66 je izjavil:

Mato989 je izjavil:

hamez66 je izjavil:

Pri bitcoinu. Pri obskurnih coinih, ki so bili leta 2014 zelo popularni, pa zgodba ni tako rožnata. Izjeme so dogecoin, litecoin, ripple, pa verjetno še kakšen, raznih infinitycoinov, velocitiycoinov, worldcoinov in podobnega pa se nihče več ne dotakne, ali pa omrežje ne obstaja več. Pa so bili leta 2014 zelo popularni, na podoben način, kot so zdaj popularni icoti.

Seveda, zato ker coini niso imeli nočesar razen tega da so coin... in tu se strinjam, ampak leta 2014, je bilo koliko? 10, 15 coinov? In takrat praktično noben coin ni imel nobenegap rodukta... bil je bitcoin, kolega litecoin, parodija Dogecoin in XRP ki je bil korporativen coin za hitre transakcije... Danes je vedno več coinov ki imajo vsaj usecase ali pa vsaj delajo na njem... coini ki so propadli ga niso imeli, tako da spet prehitro govorimo o tem in sodimo.

Se pa strinjam da coini ala XVG, TRX, ipd. so pa res scam coini, in ne razumem idiotov ki nasedajo... ker nimajo ničesar, ampak taki so si krivi sami, ne moremo biti krivi mi tukaj ki rečemo HODL. =)

Dtrader je izjavil:

Ej, dejmo nehat, človek ne zastopi... Je pač ugodno prodal, vendar še vedno z minusom, sedaj ga pa pogreva....

Ne, na živce mi gre, da iz teme podite ljudi, ki imajo drugačna mnenja. Naj bo to valvoline, bluesands, belo mleko, korenje3, slotehar, aqua, ali pa kdo tretji. Če ni veren holder, ga mato nadere, kako da je on itak v plusu, da si je 12k že izplačal, da ima itak profit in da ne more imeti izgub in ostalo.

Če hočemo dobro trejdati, je dobro, da vemo, kaj si o coinih mislijo tudi tisti, ki se ne ukvarjajo na polno s kriptovalutami. Hold strategija ni posebej zahtevna za razumet, zato ni razloga, da bi iz teme o špekuliranju podili ven tiste, ki trejdajo malo drugače, kot na hold. Kar se tiče pa mojega minusa ali plusa, je pa brezveze. Trejdam od leta 2013, torej se je nekaj že nabralo. Koliko, vas pa nič ne briga.

Kako pa trada valvoline?

Daj nam obrazloži tole prosim =)

On in profdoktor sta navadna trola s smetenjem...

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Mato989 ()

PrihajaNodi ::

Mato989 je izjavil:

Kako pa trada valvoline?

Kako da ne, saj pa nam vedno pove kdaj pade...

PrihajaNodi je izjavil:

Mato989 je izjavil:

Kako pa trada valvoline?

On je CMC refresher 24/7 =) To ni trader!

Mato989 je izjavil:

PrihajaNodi je izjavil:

Mato989 je izjavil:

Kako pa trada valvoline?

On je CMC refresher 24/7 =) To ni trader!

:)):))Made my day

Katerim coinom, razen prve peterice po MC še zaupate?

BNK, KYC, NEBLIO, BNB, STEEM.

BTCp (poop=) pa HVCo pa tak mal za zraven, za jurčka ali dva noter:)

Zgodovina sprememb…

profdoktor ::

Mato989, dobro jutro. Ugibam ceno bitcoina glede na tvoje živce. 6850$. Je?

Raj ga vprašaj, pri kateri ceni ima buy naštiman... Bo bolj koristno zate.

Grunt: pri kateri cifri capa ti ocenjuješ idealno akumulacijo? 30mlrd?:D

Baja ::

glede na frekvenco sporočil bo nekje tu, ja :P

pa še malo futra za fuderje: HODL! :D

Mato989 je izjavil:

Kako pa trada valvoline?

Ima pač svoje mnenje. Zdaj ali ima kakšen coin ali ne, ali kaj trejda ali ne, pa pač ne vem, niti ni važno. Mene zanima njegovo mnenje, tvojega, da si itak v plusu in da si si izplačal 12 jurjev, pa lahko preberem vsak dan posebej, včasih več kot enkrat.

sedaj je itak 2 mesca prepozno za umik:)
#allin # hodl

Vazelin je izjavil:

#allin # hodl

Ti si že do danes kaj premislil?

PrihajaNodi je izjavil:

Vazelin je izjavil:

#allin # hodl

Ti si že do danes kaj premislil?

still no:)

NOW BANKERA PRICE OPTION POLL WILL LIST PRICE

A-- 0 .2

B--- 0.4

C- 0.5

D- 1$

KINDLY WRITE YOUR ANS IN REPLY

Ali je bilo hodlanje epic fail bomo lahko videli v daljšem časovnem obdobju. Lahko se izkaže da je bil epic fail in da smo totalno popušili hodlerji. Lahko pa, da se izkaže da je bil "go big or go home" dobra taktika.

Vazelin je izjavil:

Ali je bilo hodlanje epic fail bomo lahko videli v daljšem časovnem obdobju. Lahko se izkaže da je bil epic fail in da smo totalno popušili hodlerji. Lahko pa, da se izkaže da je bil "go big or go home" dobra taktika.

Jah nič delat boš mogu še vedno ceu lajf, jbga, po šihtu boš pa psa iz zavetišča Horjul, peljal na sprehod.

hamez66 je izjavil:

Mato989 je izjavil:

Kako pa trada valvoline?

Ima pač svoje mnenje. Zdaj ali ima kakšen coin ali ne, ali kaj trejda ali ne, pa pač ne vem, niti ni važno. Mene zanima njegovo mnenje, tvojega, da si itak v plusu in da si si izplačal 12 jurjev, pa lahko preberem vsak dan posebej, včasih več kot enkrat.
Hvala za podporo. Tudi sam sem si nekaj izplačal iz te zgodbe, ampak ni za obešat na velik zvon. Bilo je zgolj toliko da se malo lažje zadiha s polnimi pljuči in da ni treba ravno vsak dan živčen vstajat ob 5:40. :))

Vaš najljubši spletni trol

profdoktor je izjavil:

hamez66 je izjavil:

Mato989 je izjavil:

Kako pa trada valvoline?

Hvala za podporo. Tudi sam sem si nekaj izplačal iz te zgodbe, ampak ni za obešat na velik zvon. Bilo je zgolj toliko da se malo lažje zadiha s polnimi pljuči in da ni treba ravno vsak dan živčen vstajat ob 5:40. :))

Vaš najljubši spletni trol

I ja bi tata....

Jaz si tako valvolinea predstavljam

Yusef ::

Hahahaha kakšni trolli so v tej temi umiram.

Mato je spet udaril z 12k na TRR ter 60.000 profita :))

Tole temo bom vzljubil! Zabavna je

Yusef je izjavil:

Hahahaha kakšni trolli so v tej temi umiram.

Mato je spet udaril z 12k na TRR ter 60.000 profita :))

Tole temo bom vzljubil! Zabavna je

60k si je izplačal, notri ima samo 12k. Nekaj je. Veš koliko časa delaš za ta keš v fabriki? Kaj šele Jure ko ima 800 btc konjev...

Zgodovina sprememb…

Aquafriend ::

Vazelin je izjavil:

hamez66 je izjavil:

Za nekatere, ki so vlagali decembra in januarja, verjetno ni vseeno, kaj se dogaja z njihovimi coini. Hodl nasvet se pač ni najbolje obnesel.

Lahko gredo v Aqua skupino in shortajo. Tam so baje enormni donosi, več 10 procent tedensko:D

v bistvu so zadnje dni donosi taksni, da tecejo sampanjci v potokih. Kar je najbolj pomembno, so bili signali zelo uporabni. Tudi danes ob takem pomembnem dnevu. Ko vecina zgubi ob padcu btc, ti pa vnovcujes rekordne dobicke dan za dnem.

Sem pa bil dovolj posten in dobronameren in sem vsem tukaj dal splosen signal za shortanje pred dnevi, ker smo predvidevali kaj se bo dogajalo.

Zgodovina sprememb…

Vnovčevati dobičke pomeni prenos na TRR. Koliko si prenesel na TRR ... ugibam 0EUR? Se motim?:D

Moje NEO akumulacije: :))
- 1. pri 140$
- 2. pri 110$
- 3. pri 100$
- 4. pri 90$
- 5. pri 85$
- 6. pri 70$
- 7. pri 45$

profdoktor je izjavil:

Moje NEO akumulacije: :))
- 1. pri 140$
- 2. pri 110$
- 3. pri 100$
- 4. pri 90$
- 5. pri 85$
- 6. pri 70$
- 7. pri 45$

- ...
- 20. pri 0.3$

perci ::

Jure je danes revez, ima samo 400 komadov.

Jype je dokupoval s profitom od riplov? :p

Kakšna je pa tvoja taktika v teh težkih časih perci?

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Vazelin ()

h1427096 ::

Aquafriend je izjavil:

Sem pa bil dovolj posten in dobronameren in sem vsem tukaj dal splosen signal za shortanje pred dnevi, ker smo predvidevali kaj se bo dogajalo.

kaj ko bi se nehal ponavljat 7x na dan?
Nasvet bi bil, če bi napovedal dno. Glede na to, da meddrugim tolčeš 10-minutne shorte, se ni dalo iz njega ničesar potegnit. Temo uporabljaš izključno za reklamiranje svoje privatne skupine, prispeval nisi še ničesar.

ghostdom ::

Če nekdo napiše, da shortaj pri 9100 usd, to niti ni 10 min trade ali pač. Edino, če želiš da ti napiše zdaj kupi in zdaj prodaj.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: ghostdom ()

če nekdo napiše, da izvaja 10 min trade, je to vsekakor ena izmed opcij.
Če napiše shortaj, več pa v skupini, ga nihče pri zdravi pameti ne more jemati resno.

Machete ::

Mene so alti pokopali, ker se mi jih ne da prepošiljat gor pa dol. Ko sem imel samo btc na wex sem prodal, takoj ko je trg zaškripal in nikoli živel v zgubi. Ker sem vedno prodal vse skupaj (z izplačilom na TR) ko je šlo potem čez 1 teden gor za 2-10x, sem se letos odločil holdat. LOL me.
LC1000|Asrock-H470PG|i7-10700K|2x16GB|RTX-3080 EAGLE|W10Pro
new Nintendo 2DS & 3DS XL|Galaxy S24+

Aquafriend ::

prosim nehajte z 10 min trejdom pri 7300. Je bil samo 1 signal izmed stevilnih signalov in edini s par minutnim trejdom. Vi ste se pa zapicili v ta 1 trejd signal.

Mamo natancne napovedane signale, z vrhom in dnom. Ce pricakujes padec btc v tisocih, pac ne bos trejdal par minut ampak dokler btc ne doseze zastavljene cene. To, da pa jaz osebno trejdam tudi kaksne manjse odboje je pa moja stvar.

Lej še vedno ti ostane zgodba o kriptu, ki jo boš govoril zanamcem. Te ti ne more noben vzeti.:D
Pa še sodeloval si v najbolj legendardni temi na forumu

Machete je izjavil:

Mene so alti pokopali, ker se mi jih ne da prepošiljat gor pa dol. Ko sem imel samo btc na wex sem prodal, takoj ko je trg zaškripal in nikoli živel v zgubi. Ker sem vedno prodal vse skupaj (z izplačilom na TR) ko je šlo potem čez 1 teden gor za 2-10x, sem se letos odločil holdat. LOL me.

same here :)
btc sem rešil, ampak večina portfelja je v altih.

Mislim da nas je večina v altih in alternativnih altih (shitcoinih).
Bili smo svinjsko pohlepni. Ni bilo dovolj 10, 20% na BTC. Želeli smo podvajanja na tedenski ravni.

Sedaj lahko samo prasketamo, da se market enkrat obrne in eden od naših številnih shitcoinov gre x100, da pokrije izgubo ostalih dead coinov:))

3p ::

IL_DIAVOLO je izjavil:

bluesands je izjavil:

Korist je, če smo koga odvrnili od nakupa, ne maram da tako odteka denar iz slovenije

Ti ne maras, da kdo zasluzi.

Saj veš, da je tole zero-sum? Eni so zaslužili / obrali tiste, ki so kupovali prepozno. S tem, da tistih, ki so zaslužili tule ne bomo poslušali (so že investirali v manj tvegane posle)...

Aquafriend je izjavil:

Mamo natancne napovedane signale, z vrhom in dnom. Ce pricakujes padec btc v tisocih, pac ne bos trejdal par minut ampak dokler btc ne doseze zastavljene cene.

no vidiš, to kar si dal ven, ni noben signal, s polovico se ne da nič.
««
663 / 976
»»