» »

špekuliranje cen kriptovalut in ICO-jev

špekuliranje cen kriptovalut in ICO-jev

Temo vidijo: vsi
««
656 / 976
»»

kakob ::

Aquafriend je izjavil:

perci je izjavil:

Aquafriend je izjavil:

Sem ze nickolikokrat dal

Nope, samo neke črte in vejice si risal.

Rezultat pomeni, da poveš kdaj in po koliko si kupil (kaj in koliko). In potem kdaj in po koliko si prodal (kaj in koliko).

sem citiral pred nekaj dnevi priporocilo prodat pri 9180 moving average crti. Pred tem sem citiral ko sem napovedal long pri prejsnjem dnu 7300. Potem pa se enkrat prodat pri vrhu 9000/8900 usd.

No, da veste, tako izgleda verificirana zgodovina trgovalnega računa.

Zakaj ne objavi, razmislite sami.
Never take a financial advice from someone who works for a living.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: kakob ()

perci ::

PrihajaNodi je izjavil:

Jure jih ima 800 vprašaj njega, če ti da kakšnega po diskontni cenni.

Sem mu že rekel. Pravi, da jih ne rabim. Da bom bolj srečen, če bom reven. Drugač bi pa dal djabe, baje.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: perci ()

Aquafriend ::

Aquafriend je izjavil:

Aquafriend je izjavil:

Aquafriend je izjavil:

Pazite, btc je tik pred modro crto - Moving Average 200, ce se dotakne in zacne padat, prodejte, drugac ce gre cez modro crto , gre lahk naprej do naslednjih crt

Tukaj smo 21. marca dobili signal,
prodati na vrhu pri 9180 usd (modra crta), klikni na graf za vecjo sliko

Aquafriend je izjavil:

tukaj sem sel long z leverage pri 7300 za par minut

To sem objavil javno na forum, 18. marca da kupujem pri 7300 usd,
ki je bil dno in nato je sel gor do 9000 usd

Aquafriend je izjavil:

Aquafriend je izjavil:

Situacija je zdaj taka, da smo pred zelo pomembnim casom za bitcoin. Poglejte graf, odebeljeno crto, kjer se bitcoin dotakne in odbije navzdol. To je pomembna crta. Lahk se jo uporabi za shortanje - prodajo. Ce pa preseze cez to crto za vec kot nekaj trenutkov, vstopi v zelo nepredvidljivo obmocje z zelo stevilnimi resistance crtami. Ce preseze se vam bom oglasil.

Tukaj smo napovedali 24. marca , 9000 usd odboj in zadeli spet popolnoma

Pa naj se jaz citiram prejsnje uresnicene cene bitcoina.

objavljeno 18., 21., in 24. marca in napisano priporocilo

PrihajaNodi ::

perci je izjavil:

PrihajaNodi je izjavil:

Jure jih ima 800 vprašaj njega, če ti da kakšnega po diskontni cenni.

Sem mu že rekel. Pravi, da jih ne rabim. Da bom bolj srečen, če bom reven. Drugač bi pa dal djabe, baje.

:)):))

Made my day. Thank you. Ne vem kako bi se ga lahko klasificiralo. On je kot Stalin. Vse za narod na koncu pa miljoni mrtvih.

Verjetno ni potrebno ponoviti, da to ni zgodovina trgovalnega računa.

krneki0001 ::

ProdriveR je izjavil:

krneki0001 je izjavil:

janig je izjavil:

profdoktor je izjavil:

Kaj se dogaja?

Shitcoini ne rastejo vec 20% dnevno

Vsaj 10 jih je šlo danes čez 20%, 7 jih je padlo za par procentov, tako da so med 10 in 20%, trije so pa preko 20% tudi ostali.

In ti imaš slučajno ravno te, ki rstejo v lasti?

Da ne boš rekel, da imam vedno kovance, ki so samo v plusu. ONT sem imel, ker sem jih dobil z airdropon glede na neo in sem jih danes prodal, ker sem prejšnji skok zamudil.

Poglejte si pa malo IOST na binancah. Bili so po 0.00000200, trenutno so po 0.00000330BTC in rastejo nekje 2 do 3% na dan glede na BTC, tako da očitno bo nekaj iz tega.

tonis ::

@Aqua, brez veze se ukvarjat z njimi ker vsak dan lajnajo isto. Nobenega konstruktivnega komentarja od njih, samo verbalno drkanje.

tonis je izjavil:

@Aqua, brez veze se ukvarjat z njimi ker vsak dan lajnajo isto. Nobenega konstruktivnega komentarja od njih, samo verbalno drkanje.

Its called put up or shut up, ampak aqua je just show no go.

Jacksmav ::

tle je že nekaj časa samo nadrkavanje...čemu že služi to...boljš da špekuliranje admin preimenuje v nadrkavanje in foušija v kripto svetu... :)

Ni cajt za špekuliranje, ane. Razen nekaterih, ki shortajo s parimi satošiji na 50x levereage in potem glumijo uspešne day traderje.

IL_DIAVOLO ::

Sportyco anyone? Looks interesting.

Mato989 ::

lol perci se je odločil da bo zajebaval bogega aquata...

Res ne vidim kaj je model naredo narobe da si je to zaslužil... razen ko je parkrat zapored grupo omenjal... ajde 4knative itak trola ampak ostali pa res bv to
Če sem pomagal, se priporočam za uporabo linka!
KUCOIN EXCHANGE link: https://www.kucoin.com/#/?r=E3I9Ij
BINANCE EXCHANGE link: https://www.binance.com/?ref=10161115

_koki_ ::

Folk kaj se bo zgodilo z cyptu, če dolar pade zaradi petro yuan, glede na to, da je vse vezano na ameriški dolar??

janig ::

Ni panike. 1BTC bo se vedno 1BTC 8-)

gruntfürmich ::

perci je izjavil:

Ni cajt za špekuliranje, ane. Razen nekaterih, ki shortajo s parimi satošiji na 50x levereage in potem glumijo uspešne day traderje.

In pazi, celo par minut držijo pozicijo 🤣
"Namreč, da gre ta družba počasi v norost in da je vse, kar mi gledamo,
visoko organizirana bebavost, do podrobnosti izdelana idiotija."
Psiholog HUBERT POŽARNIK, v Oni, o smiselnosti moderne družbe...

Tilen ::

janig je izjavil:

Ni panike. 1BTC bo se vedno 1BTC 8-)

Točno tako.
413120536c6f76656e696a612c20642e642e

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Tilen ()

Pomoje nekateri zelijo sprovocirat z namenom, da pokazem trade account, morda zarad firbca, morda zarad prijave davkov , morda kaj tretjega. Ce jaz nekomu priporocim uspesno napoved, je njegova stvar, ce bo trejdal z 100 btc ali 100 satoshiji. Mene ne zanimajo tuji accounti in bilance. Vse kar me zanima je, da si z napovedmi lahko cim vec pomagajo.

Zgodovina sprememb…

tonis ::

gruntfürmich je izjavil:

perci je izjavil:

Cenen humor. 4knative-u ne seže do gležnja.

profdoktor ::

4knative je mučki provokator. Nabijem ga na ku***.
Aquafriend, nevem kaj delaš na forumu. Vsedi se v Lambota in se zapelji malo naokoli. Privošči si kakšen 7 hodni meni z vinsko spremljavo in uživaj v z vzvodom prisluženih miljonih. Ne mi žicat tu za 20$ sine, ne rabiš bit podlasica tu na forumu. Dam ti 30$ in ne lešinari tu in po zasebnih sporočilih s tvojimi fiksi i dojavami, klošar jedan, seljak. :))

Malo šala brko, drugače pa NEO fajn leti proti orbiti. :|

Vazelin ::

Fak kaj je naredilo z alti v dveh mesecih in pol:))
King in elitni alti se "precej dobro" držijo po drugi strani.

Trd scenarij:
1. to se vleče še par mesecev
2. market stoji oz. se niža
3. frizerke z bitcoini in litecoini po par mesecih prodajo, kar sproži pritisk na cene. Bitcoin se spusti na 4.500 USD, LTC na 75 USD. Množični prebeg iz kralja in elitnih altov v fiat.
4. gospodinje, ki so kupovale največji ološ od shitcoinov konec decembra ugotovijo, da je njihov vložek 1000 eur po trenutnih tečajih vreden samo še 10 eur. Držijo dalje!
5. (to je dodal valvoline) za slovenske kripto kralje se že piše obtožnica zaradi hoax-a, zagrožena doba 10 let.
6. v Kranju razjarjena raja razbije cypto krožno križišče. Župan miri folk z vilami in traktorji. Veliko grafitov z #metoo.
7. v prvi polovici decembra market cap poleti na 1.5 trilijona USD:D Vztrajne gospodinje poberejo sadove vztrajnosti. 4knative, vazelin, nodi in mato si privoščijo 3 tedenski "oddih" na Tajskem. 4knative-a ugrabi bangkoška prostitutka.
8. FB ponovno dovoli crypto oglase

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Vazelin ()

Tilen ::

9. Preračunano v Yuane je market cap še vedno pod 300m USD iz 2017.
413120536c6f76656e696a612c20642e642e

next3steps ::

kakob je izjavil:

maco-maco je izjavil:

Sem ravno hotel vprašat, zakaj kakob lima grafe in črte.

Če nisi opazil, jaz pametujem za nazaj, ne za naprej.

Unrelated, tolar is making a comeback!

A je Škorjanc zraum?
Sumim, da je.
Zihr, da je.

Aquafriend je izjavil:

Pomoje nekateri zelijo sprovocirat z namenom, da pokazem trade account, morda zarad firbca, morda zarad prijave davkov , morda kaj tretjega. Ce jaz nekomu priporocim uspesno napoved, je njegova stvar, ce bo trejdal z 100 btc ali 100 satoshiji. Mene ne zanimajo tuji accounti in bilance. Vse kar me zanima je, da si z napovedmi lahko cim vec pomagajo.

A se fursa bojiš, ti nepridiprav?
Ti si tak, kot oni klošarski stavni mojstri in modreci, ki so pilo kri zlatega krokodila:
Želita služiti po 1500eura na uro? Oglasite se, izberemo 5 srečnežev.

Če bi ti kaj verjel v te svoje dojave, bi se zakreditiral do amena, prodal vse, vse vložil v kripto in bil jutri multimilijonar.

Zgodovina sprememb…

Mato989 ::

Vazelin je izjavil:

Trd scenarij:
3. frizerke z bitcoini in litecoini po par mesecih prodajo, kar sproži pritisk na cene. Bitcoin se spusti na 4.500 USD, LTC na 75 USD. Množični prebeg iz kralja in elitnih altov v fiat.
4. gospodinje, ki so kupovale največji ološ od shitcoinov konec decembra ugotovijo, da je njihov vložek 1000 eur po trenutnih tečajih vreden samo še 10 eur. Držijo dalje!
5. (to je dodal valvoline) za slovenske kripto kralje se že piše obtožnica zaradi hoax-a, zagrožena doba 10 let.
6. v Kranju razjarjena raja razbije cypto krožno križišče. Župan miri folk z vilami in traktorji. Veliko grafitov z #metoo.
7. v prvi polovici decembra market cap poleti na 1.5 trilijona USD:D Vztrajne gospodinje poberejo sadove vztrajnosti. 4knative, vazelin, nodi in mato si privoščijo 3 tedenski "oddih" na Tajskem. 4knative-a ugrabi bangkoška prostitutka.

8ka se mi dopade... sam da bomo mogli hung overani 4knativa spravlat od prostitutke malo manj :P Spet bom moral delat fak no
Če sem pomagal, se priporočam za uporabo linka!
KUCOIN EXCHANGE link: https://www.kucoin.com/#/?r=E3I9Ij
BINANCE EXCHANGE link: https://www.binance.com/?ref=10161115

FB je over, Aquafriend to ve, zato v skladu s TA od une dobe4ever shorta FB delnice. In longa twitter. Ima pa problem, ker se da pri delnicah kupovati samo cele enote, ne pa po 100 milijoninkah.

perci je izjavil:

FB je over, Aquafriend to ve, zato v skladu s TA od une dobe4ever shorta FB delnice. In longa twitter. Ima pa problem, ker se da pri delnicah kupovati samo cele enote, ne pa po 100 milijoninkah.

ilold.

Twatter je tudi prepovedal kripto oglase, tako da si je zapru ponzi pipco. Short!

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: kakob ()

Cambridge Aanalytica, short or long?

Valda da long -- zdaj bodo šli še na myspace.

OK, ...10x leverage (da bo varno, ne smemo pretiravat!). Pa da nau kdo rekel, da vama s kakobom nisva povedala.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: perci ()

Če bi ti kaj verjel v te svoje dojave, bi se zakreditiral do amena, prodal vse, vse vložil v kripto in bil jutri multimilijonar.

Sem ze odgovoril na podobno izjavo v tej temi!

Pravilo uspesnih trejdarjev, da nikoli ne tvegajo v posamicen trejd vec kot nekaj procentov. Ker nobena napoved ni 100% ampak so samo visje verjetnosti, zelo visoke verjetnosti itd. To kar ti svetujes je gembling. Lahko se posreci, lahko pa vse izgubis. Vsak uspesen trejdar ima tudi nekaj neuspesnih trejdov ampak na dolgi rok bo uspel. S takim priporocilom bo vec revezev kot milijonarjev. Marsikdo je to storil decembra in si ne upam niti pomisliti kako se zdaj pocutijo, ko so se zakreditirali na vrhu.

Mi nimamo pump and dump skupino, kjer pumpas shitcoine do dolocene vrednosti in 100% ves do kam bo slo gor.

Zgodovina sprememb…

Več pa v skupini v zasebnih sporočilih. Vstopnina je 9 centov.

Moram rečt Primožu, da začne provizijo pobirat.

perci je izjavil:

Moram rečt Primožu, da začne provizijo pobirat.

Cena je ravnokar narastla na 10 centov.

profdoktor ::

Če se ti šikojn deli s 100, je to nič proti temu, da te ugrabi ladyboy in ni zraven Vazelina. :D

dronyx ::

Vazelin je izjavil:

Trd scenarij:

Sem vesel da ste nekateri v teh težkih časih za crypto še vedno ohranili zdrav smisel za humor. K temu bi dodal še točko devet.

9. Režiser Uwe Boll posname horror film "Night Of The Living crypto bagholders"

profdoktor je izjavil:

Če se ti šikojn deli s 100, je to nič proti temu, da te ugrabi ladyboy in ni zraven Vazelina. :D

Vazelina ni zraven ker isce nevesto za otroka. Nodi mu sicer govori da so babe zleht in je boljse da v teh tezkih casih ko je crypto na dnu posvoji kuzka iz zavetisca Horjul.. .

spidi21 ::

Kaj Crypterium (CRPT) ima kdo ali ne? Je bil kdo v ICO-ju?

Machete ::

Ja. Jaz. Ko sem spušil 70% sem prodal. Jaz jim po videnem ne zaupam niti gnile čebule. Verjetno pa bo token še zrastel zaradi bombanja z novicami kako se pojavljajo na vsaki pasji procesji, ampak kar naj ga imajo. Ekipa se mi zdi bullshiterska do jaja.

Jaz sem v bistvu kar sem še sploh dobil ven zamenjal za CRT Centra.
LC1000|Asrock-H470PG|i7-10700K|2x16GB|RTX-5080 GAMING|W10Pro
new Nintendo 2DS & 3DS XL|Galaxy S24+

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Machete ()

pejt_u_kujac ::

Hej mačeta, daj mal povej kaj se je dogajalo v tvoji glavi, čist tko iz psihološkega vidika me zanima, ker ajde prvih 10-20% je šala mala, potem nad 30% se pa začne veselica v glavi. Ampak zakaj si likvidiral šele pri -70%? A si pozabil, da ta kojn sploh imaš, al si upal na odboj mrtve mačke?

pejt_u_kujac je izjavil:

Hej mačeta, daj mal povej kaj se je dogajalo v tvoji glavi, čist tko iz psihološkega vidika me zanima, ker ajde prvih 10-20% je šala mala, potem nad 30% se pa začne veselica v glavi. Ampak zakaj si likvidiral šele pri -70%? A si pozabil, da ta kojn sploh imaš, al si upal na odboj mrtve mačke?

Zato ker misliš, da bo šlo gor, tudi ZCL je padel iz 7 na 4 pa potem do 200€. Kripto je volatilna zadeva.

Ker je šel cel market dol. Ko so pa par idiotskih twitov postali sem jih rage sellal in raje skočil v CTR. Ni šlo za pomembne denarje. Spušil sem 200e. To sem kupil nekaj brez preverbe in premisleka, ko še vedel nisem kaj je ICO.

Zgodovina sprememb…

sarma832 ::

Bubl je počil, nevem od kod pričakujete naval novih kupcev. Vsak kur@c je že notri. Za stocke pa velja isto.

Potapljajoča se ladja, ampak pomoje je za pričakovati še veliko manipulacij, bull trapov ipd. Npr en možen scenarij, kako se obere največ ljudi je mahinacija z temle Death crossom. Zgodi se ko se 50 in 200MA prekrižajo, v praksi pomeni da smo 200dni rasli, nato pa 50dni močneje padali in kao pomeni nadaljnje padanje. Samo po sebi ne pomeni to nič, ampak če market začne dumpati, potem pa se vlijejo še novice kako je Death Cross neizbežen... vsak hodler se poserje v hlače in panic sella, češ če že sedaj padamo, bomo ob death crossu šli na 0!! Nato pa lep lep bounce, okrog zaokrožijo novičke kako smo dosegli dvojno dno in obrnli trend nasprotno Death crossu, vsi veselo kupujejo in si manejo roke misleč, da se biki vračajo, morda celo prebijemo trendline....in potem zopet navzdol.

IL_DIAVOLO ::

Ps: To je samo moje mnenje, ker realno nimam pojma o kriprovalutah.

Briga te, važno da se zjutraj zbudiš zdrav v svoji postelji in ne na cevkah v kliničnem.

*pozabljate preklapljati nicke in potem ne vem kaj je kdo pisal kot ista oseba :D

tommorrow ::

Saj ne vem, ali trolate ali ste res tako kratkovidni. Kripto valute so šele v povojih, tole je šele začetek in mi, celo jaz z možnostjo le minornih vložkov, smo the lucky ones s priložnostjo, da se z njimi spoznamo med prvimi na svetu. A se sploh zavedate tega ali ste samo presrani?

Kriptovalute so zankrat dead. Preberi si to temo. Ko nek obskuren trgovec v nekem zabačenem azijskem mestu začne sprejemati kripto, je to novica meseca. Njihov trenutni obstoj je popolnoma izrojen v absurdna nihanja in manipulacije z enim in edino enim namenom, povečati svoj $ položaj.

Jaz vedno ko kaj kupujem ali prodajam, če je prilika, kolikor toliko rač. pismene ljudi vprašam, če želijo plačilo v kriptu. Še nihče ni privolil.

Zgodovina sprememb…

tommorrow je izjavil:

Saj ne vem, ali trolate ali ste res tako kratkovidni. Kripto valute so šele v povojih, tole je šele začetek in mi, celo jaz z možnostjo le minornih vložkov, smo the lucky ones s priložnostjo, da se z njimi spoznamo med prvimi na svetu. A se sploh zavedate tega ali ste samo presrani?

in kaj si ti predstavljaš? propad banksterjev in vzpon bitcoina? morda rippla? ali novega ontologija za reševanje svetovnih problemov?

3p ::

tommorrow je izjavil:

Res, res.

Samo 5 let prepozno.

https://www.bloomberg.com/news/articles...

Ne verjamem, da je še več kot 10% populacije zainteresirane za tako divje špekuliranje...

tonis je izjavil:

gruntfürmich je izjavil:

perci je izjavil:

Cenen humor. 4knative-u ne seže do gležnja.

to na največjo žalost sploh ni humor, ampak kruta realnost!

h1427096 ::

Aquafriend je izjavil:

...S takim priporocilom bo vec revezev kot milijonarjev...

Bom jaz glede trejdov raje ostal pri kovancu. Tam imam 50%.

perci je izjavil:

pustmo zdaj moje satoshije, vazn da sem vam priporocil shortanje javno in zastojn pred dnevi. V tej temi. Dal sem vam priloznost ogromno zasluzit. Ali pa vsaj prihranit ogromno izgubo. V zahvalo sem pa dobil klofuto od mnogih tukaj, z izjemami. Bom premislil, ce se mi se splaca opozoriti, da ne bi dobil se kaksne klofute. Morda je bil to tudi namen. Da spokam iz foruma. Kaj bi se sele zgodilo ce bi bila napoved napacna.

Zgodovina sprememb…

««
656 / 976
»»