Forum » Kriptovalute in blockchain » špekuliranje cen kriptovalut in ICO-jev
špekuliranje cen kriptovalut in ICO-jev
Temo vidijo: vsi
Aquafriend ::
A znas brat, napisal sem, da grem long pri 7300, zdej bi ti rad da ti kopiram vse naslednje signale iz skupine, zastojn, medtem ko mi placamo. Mas cas objave, 15.44 uri, 18. marec
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Aquafriend ()
kakob ::
Aquafriend je izjavil:
A znas brat, napisal sem, da grem long pri 7300, zdej bi ti rad da ti kopiram vse naslednje signale iz skupine, zastojn, medtem ko mi placamo. Mas cas objave, 15.44 uri, 18. marec
Ne, rad bi da utihneš. Smo ti že vsi povedali n+1krat pa se še vedno sprenevedaš.
Never take a financial advice from someone who works for a living.
Mato989 ::
V bistvu sem si premislil... Aqua... dalje piši prosim... ker mi je fajn gledat kako so eni živčni :D
Če sem pomagal, se priporočam za uporabo linka!
KUCOIN EXCHANGE link: https://www.kucoin.com/#/?r=E3I9Ij
BINANCE EXCHANGE link: https://www.binance.com/?ref=10161115
KUCOIN EXCHANGE link: https://www.kucoin.com/#/?r=E3I9Ij
BINANCE EXCHANGE link: https://www.binance.com/?ref=10161115
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Mato989 ()
V bistvu sem si premislil... Aqua... dalje piši prosim... ker mi je fajn gledat kako so eni živčni :D
Si nisem mislil da si taka zguba. :-)
No, mogoče bo pa reverse psychology pristop deloval, glede na to da je aqua narobe zvezan.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: kakob ()
profdoktor ::
perci, lahko bi v tem primeru posegel po banu, ker človek je mučki provokator s temi črtami in še kasira budale, ki mu nasedajo. Aquafriend ti si lažof jedan, delaš predstavo ovdje i to je tvoj cilj. Mučki provokator. Mrš u NEO, mrš u ETH. Mučki provokator!
edit: Eto, sad si dobio svoje!
edit: Eto, sad si dobio svoje!
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: profdoktor ()
profdoktor je izjavil:
perci, lahko bi v tem primeru posegel po banu, ker človek je mučki provokator s temi črtami in še kasira budale, ki mu nasedajo.
zavrnil sem tvojih 30$, dal sem nekaj zastojn signalov, pravilnih in to te ocitno moti, saj zgubljas pozornost, ki jo gradis z trolanjem. Zato se me zelis znebiti pod vsako ceno. No ne ravno pod vsako ceno, 30$ podkupnine je tvoj limit XD
Zgodovina sprememb…
next3steps ::
Aquafriend je izjavil:
Ti signali so bolj slabi in so osnovno znanje za tiste, ki so kdaj v življenju trgovali.
Lol, popoln zadetek dna, pri 7300 in prejsnega btc dna pri 6000 so bolj slabi? Bolj natancno ne gre fant
Fant, you don't know how NOT to be a turkey.
hamez66 ::
Tema je špekuliranje, ne holdanje coinov in potem hvaljenje, da že dolgo držite in kako ni nič narobe, ker ste itak kupili takrat in takrat. Špekuliramo od danes naprej, ne od nekega navideznega časa, kjer ima vsak prav, če gleda za nazaj.
V naprej je objavljen 6k nakup pred tedni in pred dnevi 7300 nakup, cas objave
Zgodovina sprememb…
Tema je špekuliranje, ne holdanje coinov in potem hvaljenje, da že dolgo držite in kako ni nič narobe, ker ste itak kupili takrat in takrat. Špekuliramo od danes naprej, ne od nekega navideznega časa, kjer ima vsak prav, če gleda za nazaj.
Aja tko. Ker izgleda bolj kot prodajanje astroloških branj.
Aquafriend je izjavil:
Ja, saj zato pa pravim, naj drugi nehajo težit. Si plačal 20$ za signale in zdaj je vse oh in sploh narobe, ker so ti signali prinesli plus.
Vazelin ::
profdoktor je izjavil:
Aquafriend je izjavil:
Mato
Mas prav. Bom nehal.
Ko se več ne da s fudom zmanipulirat folka, potem se začne prodajat signale direktno iz prve plavuti največjega kita grbavca in to za faking 20 dolarjev.
Bebci, ki se podrejajo pastirju in za to še plačujejo, se mi sploh ne smilijo. Naj vas kar udari po žepu na polno in naprej.
Aquafriend je izjavil:
Ja, saj zato pa pravim, naj drugi nehajo težit. Si plačal 20$ za signale in zdaj je vse oh in sploh narobe, ker so ti signali prinesli plus.
Turkey.
Aquafriend je izjavil:
Turkey.
In kakšen je doprinos tega sporočila?
Aquafriend je izjavil:
Turkey.
In kakšen je doprinos tega sporočila?
Ok no, ti bom narisal.
korenje3 ::
Zakaj se korenje nič več ne oglasi :( Pa tako sem se veselil da mi potrdi kako prav je imel glede 2k BTC :(
kaj misliš da se bo čez noč zgodilo? lahko rečem v roku 5 mesecev (glede na to da tega prej nisem podal)
i9-12900k; 32GB DDR5-6000 CL36; Nvidia RTX 3080 ti;
Gigabyte Aorus z690 master; Be Quiet Dark Power 12 1000W
tonis ::
Zakaj se korenje nič več ne oglasi :( Pa tako sem se veselil da mi potrdi kako prav je imel glede 2k BTC :(
kaj misliš da se bo čez noč zgodilo? lahko rečem v roku 5 mesecev (glede na to da tega prej nisem podal)
Čez 5 mesecev pridi sem in spoznaj svojo zmoto, do takrat pa pozabi na svoj slotech account ker delaš bebca iz sebe.
Yusef ::
Toda smo v bearu je tako... hec je, ker če gledamo po TA, bo preboj bearovega downtrenda vsak dan na nižji vrednosti... in logično je da bomo prej ali slej trend visoko penetrirali :P
haha kako se mnenje o icxu spreminja. kaj bo sele jeseni :D :D :D
Ma niti ne, jaz še zmeraj mislim da ni nič ekstra posebnega (pa saj ne da marsikaj je) ICX je native samo za Korejo, in čeprav so tam zmešanci, imajo še vedno večinsko raje druge cryptote in so daleč od tega da bi posvojili ICX...
NEO pa tudi Ethere sta daaaaaleč pred ICXom... tako po razširjenosti (Ether sploh) kot po community (NEO ecosystem) ima pa ICX potencial da bo nišna zadeva za Korejo +/-, kaj več pa dvomim =)
Btw, ETH pa je slab performer danes =)
Eth definitivno. NEO pa? V čim? Po supplyu kvečjemu. Skalabilnost je 9krat manjša, Icx se mi zdi v vseh pogledih boljši. Sicer pa ja nišna zadeva J. Koreje je en velik plus. Ni pa to edina stvar. Malo naguglaj katera podjetja stojijo zadaj DEJANSKO in ne samo tisti partnershipi, ki so lahko nakoncu krneki.
:)
Aja še to, community kot sam ne bo uporabljal tokenov ne NEOtovih in ne od ICX ampak velike firme. In na to noto igra Icx za adoption. Jaz kot holder ne bom imel nič z uporabnostjo Icxa.
Kaj pa NEO dela za real life adoption? Razen 3 razrednih Icotov ima kaj?
Kje imaš podatek o 9x nižji skalabilnosti? Kolikor sem na hitro pobrskal ima ICX teoretično skalabilnost 9.000 TPS(verjetno bo z določenimi zadevami pol več) medtem ko ima NEO 10.000(z Trinity 3. razrednim ICOtom kot mu ti praviš pa vse do milijon+)... ko bo decentraliziran...(trenutno je okoli 1.000)
Kot pravim, NEO je pripravljen na Kitajsko, ko se bo Kitajska odprla bo NEO ŽE BO goverment compliant zaradi tega ker lastnik firma Onchain dela biznis z državo redno in ima inside info... zato pa NEO ima korak pred ostalimi glede tega... In kot je jasno vsemu je Kitajska veliko večji trg kot je J. Koreja...
ICX je otročiček napram NEOtu, zaenkrat... kar ne pomeni da se ne more spremenit, ampak menim da je malo verjetno. Dejansko je ICX na fazi antshares lani tam okoli maja =) Le da ima 8x večji supply že zdaj =)
To kar pa dela NEO pa verjamem, boš zmogel sam poiskat... ne dvomim v tvoje sposobnosti.
Icx ima 9000, Neo 1000. Sedaj, kaj bo v prihodnosti pa...nevem :)
Ves ta fuss okrog Neota je pa samo, da se bo Kitajska odprla. Pa nevem ali se bo. Vem pa, da se odpira J. Koreja. Če veš kam ciljam, investiram tam kjer se sedaj to in, če bo in ko bo in to je velik če pa nevem, jaz v take stvari ne vtikam $.
Poznam Onchain ampak malo dvomim v te zgodbe. Brez problema to kitajci sami naredijo brez Neota. Ena velika špekulacija je vse skupaj samo, da mi je Neo večja od Icx-a.
Aja pa listan je še na Upbit. Kar impresivno za ERC20, ki pa to dolgo ne bo več. Tale mesec bo token swap, itak to ne igra neke veze sedaj. Supply pa ni en problem ob toliko potencjala, sploh za tiste, ki smo notri early.
J. Koreja ima največji volume oz. nevem, če ga še ima. Če ga slučajno nima ga bo ob naslednjem FOMO navalu ziher imela. In potemtakem je Koreja več kot Kitajska.
Malo si načitaj od Yello financial group :)
korenje3 ::
Čez 5 mesecev pridi sem in spoznaj svojo zmoto, do takrat pa pozabi na svoj slotech account ker delaš bebca iz sebe.
sem pravilno predvidel gibanje vrednosti kriptovalute. Sedaj se pa spuščate v žaljivke, ker ste vložili veliko denarja, ki ga boste v kratkem izgubili zaradi svoje bebavosti.
i9-12900k; 32GB DDR5-6000 CL36; Nvidia RTX 3080 ti;
sem pravilno predvidel gibanje vrednosti kriptovalute. Sedaj se pa spuščate v žaljivke, ker ste vložili veliko denarja, ki ga boste v kratkem izgubili zaradi svoje bebavosti.
Hvala za opozorilo, če želiš opozorit na možen death cross se ga zavedam, ampak tudi če bo šlo dol, ne bo šlo na 2 jurja.
Se vidimo čez 5 mesecev.
tommorrow ::
Korenje nič ne misli, ker ve o kriptu še manj kot jaz (s tem da jaz se učim, ono pa ne).
PrihajaNodi ::
https://medium.com/@lympo.io/lympo-s-de...
Fantje v Bankeri očitno mislijo resno:) So začeli kar štancat kovance na borzo.
Fantje v Bankeri očitno mislijo resno:) So začeli kar štancat kovance na borzo.
Matejjjjj ::
Čakajte. zakaj jeza na aqua in korenje, samo povesta svoje. do sedaj bi v povprecju njuni nasveti marsikomu privarcevali izgubo. smo namrec v padajocem trgu. v resnici pa so škodo delale na ničemer osnovane reklame za neke obskurne borze, samohvala, podpihovanje nakupov v vidnem mega balonu, podpihovanje metanja denarja stran v neke še bolj obskurne coine ter razna amaterska opozarjanja na rast določenih kojnov, ponavadi napisana tukaj ravno na vrhu pump and dunpa in poročanja o poslih z tedenskim zamikom
Kripto ::
Tvoje napovedi so lasersko natančne...vrzi pet jurjev notri. Garantirano boš milijonar. V roku 5 mesecev bi ti nam prodajal bučke ja.
Čakajte. zakaj jeza na aqua in korenje, samo povesta svoje. do sedaj bi v povprecju njuni nasveti marsikomu privarcevali izgubo. smo namrec v padajocem trgu. v resnici pa so škodo delale na ničemer osnovane reklame za neke obskurne borze, samohvala, podpihovanje nakupov v vidnem mega balonu, podpihovanje metanja denarja stran v neke še bolj obskurne coine ter razna amaterska opozarjanja na rast določenih kojnov, ponavadi napisana tukaj ravno na vrhu pump and dunpa in poročanja o poslih z tedenskim zamikom
Katere so to obskurne borze?
jernejl ::
sem pravilno predvidel gibanje vrednosti kriptovalute.
Že od začetka februarja, ko je btc bil vreden 5500€, si napovedoval kolaps. Danes, mesec in pol kasneje, smo na 7200€ (+30%), vmes pa je bil btc vreden že 9500€ (+70%). Precej slab astrolog si, če napoveduješ kolaps, vrednost pa zatem zraste za 70%.
jype ::
Jaz sem precej bolje napovedal.
Rekel sem, da ne vem, kaj se bo zgodilo - in potem se je res točno tisto, česar nisem vedel!
Rekel sem, da ne vem, kaj se bo zgodilo - in potem se je res točno tisto, česar nisem vedel!
profdoktor ::
sem pravilno predvidel gibanje vrednosti kriptovalute.
Že od začetka februarja, ko je btc bil vreden 5500€, si napovedoval kolaps. Danes, mesec in pol kasneje, smo na 7200€ (+30%), vmes pa je bil btc vreden že 9500€ (+70%). Precej slab astrolog si, če napoveduješ kolaps, vrednost pa zatem zraste za 70%.
Nikoli ne zaupaj človeku, ki vozi Mercedes-Benz S-Class!
Baja ::
@nodi
sem mislil, da je to tvoja domena. iskanje obskurnih coinov in borz kjer kotirajo, namreč.
sem mislil, da je to tvoja domena. iskanje obskurnih coinov in borz kjer kotirajo, namreč.
profdoktor je izjavil:
Kater Class pa je potreben da je ok?
@nodi
Paja. Ampak tja das 5% max 10%. Ostalo imas pa za shortanje in long term. Zdej ce ste pa bumbarji pa ruknete 100% v sitkojn...
Dobr portfolio ti je:
Kyc
Nebl
Bnb
Bnk
Steem
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: PrihajaNodi ()
IL_DIAVOLO ::
profdoktor je izjavil:
Kater Class pa je potreben da je ok?
Vw class.
BTC je bil zavrnjen na 200 dnevnem povprečju, na dnevnem grafu se vidi zavrnjeno svečko - pravijo ji star shooting candle.
Če gledam za nazaj je običajno drugi dan cena nižja.
Seveda ne se zanašat na moje mnenje, ker nisem hodil na tečaje grafe risat :)
(ne vem pa kdaj se dnevna sveča zaključi, mogoče ob greenwich času) Če jo bodo napumpali, lahko še spremeni obliko.
Če gledam za nazaj je običajno drugi dan cena nižja.
Seveda ne se zanašat na moje mnenje, ker nisem hodil na tečaje grafe risat :)
(ne vem pa kdaj se dnevna sveča zaključi, mogoče ob greenwich času) Če jo bodo napumpali, lahko še spremeni obliko.
Pocakaj, da se ufurajo z shortanjem, so komaj zaceli, naj poskusijo najprej z manjsimi vzvodi te prve trejde z leverage