Forum » Kriptovalute in blockchain » špekuliranje cen kriptovalut in ICO-jev
špekuliranje cen kriptovalut in ICO-jev
Temo vidijo: vsi

profdoktor ::
Dokler boš po forumu pobiral po 10 eur ti ne bom zavidal, kot tudi nikoli nisem zavidal propalim kladioničarom, ki so začeli biznis s pobiranjem denarja za fikse i dojave.

Zgodovina sprememb…
- spremenilo: profdoktor ()

Aquafriend ::
seveda gledajo, ce ne pa imajo najetega trejdarja ali pa vsaj profesionalce, ki jim svetujejo kdaj kupit in prodat.
samo noob lahko izjavi kaj takega, niso neumni prepustit milijarde na sreco
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Aquafriend ()

profdoktor je izjavil:
Dokler boš po forumu pobiral po 10 eur ti ne bom zavidal, kot tudi nikoli nisem zavidal propalim kladioničarom, ki so začeli biznis s pobiranjem denarja za fikse i dojave.![]()
dokazal si , da siris neresnico zato ti ne gre za zaupat. To je ta mentaliteta, ki se zavoha tudi prek tipkovnic. Tvoje mnenje je zame vredno natanko nic. Lahk napises karkoli, te ne gre jemat resno. Placal sem z svojim denarjem, dobil se nekaj clanov in smo si razdelili stroske, poleg tega vsak dan dezuram, tudi ob 3 zjutraj, 4 zjutraj, objavljam signale in uploadam videje. Ne zasluzim nic ampak imamo 3 mesece signale, dali smo le 1x po 20 usd. Naredu sem celo zastojn skupino kjer sem predstavil hiter tecaj shortanja za zacetnike. Se trudim zastojn, tvoje delo je pa trolanje in sirjenje lazi, ker se bojis da nekdo sluzi tu na forumu ti pa ne. Vreden si 0 s svojim smetenjem in menjanjem svojih trol accountov.
Zgodovina sprememb…

bolje da zacnes malo nehat smetit temo, ker si ti to temo ubil s s svojim vec mesecnim trolanjem. Trolas ze nekaj mesecev s svojimi accounti in te je potrebno bannat vse accounte, da se tema spet normalizira in zazivi. Unicil si temo, sram naj bo tebe. AmpAk psihopat je znacilen po tem, da ne pozna sramu. Zato bom predlagal slotechu da blokirajo tvoj id, ce se le da.
Zgodovina sprememb…

kakob ::
Aquafriend je izjavil:
seveda gledajo, ce ne pa imajo najetega trejdarja ali pa vsaj profesionalce, ki jim svetujejo kdaj kupit in prodat.
Dokler bodo naivni reveži tako mislili bodo šli signali za med.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: kakob ()

janig ::
Ne, skoda je profdoktorja (4knative). Se vsaj obcasno nasmejem ob njegovih troll komentarjih 
Pa se ti splaca dezurat vsak dan? Koliko ur si ze zabil za to? Ker na dolgi rok bos v minusu.

Aquafriend je izjavil:
Placal sem z svojim denarjem, dobil se nekaj clanov in smo si razdelili stroske, poleg tega vsak dan dezuram, tudi ob 3 zjutraj, 4 zjutraj, objavljam signale in uploadam videje. Ne zasluzim nic ampak imamo 3 mesece signale, dali smo le 1x po 20 usd.
Pa se ti splaca dezurat vsak dan? Koliko ur si ze zabil za to? Ker na dolgi rok bos v minusu.

Aquafriend je izjavil:
bolje da zacnes malo nehat smetit temo, ker si ti to temo ubil s s svojim vec mesecnim trolanjem. Trolas ze nekaj mesecev s svojimi accounti in te je potrebno bannat vse accounte, da se tema spet normalizira in zazivi. Unicil si temo, sram naj bo tebe. AmpAk psihopat je znacilen po tem, da ne pozna sramu. Zato bom predlagal slotechu da blokirajo tvoj id, ce se le da.
Jaz pa bom predlagal da vrneš denar, ki si ga nezakonito in brez vednosti administratorjev pobral preko foruma. Zahteval bom tudi da plačaš kazen in da odpreš dejavnost ter prijaviš dohodke.
FURS ti bo potrkal: "Tok, tok, tok".

profdoktor je izjavil:
Če si neprofitna organizacija je to ok.
Potem je vredu -- saj ne bo naredil profita.

sarma832 ::

Furs te gleda. Malo se umirite, NEO je že na 57$, jaz sem ga pa pri 204$ kupoval ko ste nakladali da gre na 4000$.

profdoktor je izjavil:
Furs te gleda. Malo se umirite, NEO je že na 57$, jaz sem ga pa pri 204$ kupoval ko ste nakladali da gre na 4000$.
Že od nekdaj poskušam razložit, stay away from shitcoins. Samo eth&co hufferji so zasvojeni.

ETH ima pametne pogodbe, temelj za Blockchain 3.0 oz. Internet 2.0. ETH lahko gre danes pod 500$, ampak do sredine leta smo na 5000$ brez težav.

profdoktor je izjavil:
ETH ima pametne pogodbe, temelj za Blockchain 3.0 oz. Internet 2.0. ETH lahko gre danes pod 500$, ampak do sredine leta smo na 5000$ brez težav.
Kupi danes ETH, da boš lahko jokal sredi leta.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: kakob ()

Seveda se splaca. Mi smo btc prodali oziroma shortali ze zdavnaj medtem ko vi pametno holdate in se smejite 4native neumnim komentarjem. Ta pametni so ze zdavnaj spizdli iz teme in vsaj kej zasluzijo. Ker ste tako proti kupovanju signalom se kar drzte holdanja. Sparate 20 usd in popusite veliko vec. V minusu ste da glava boli. Naj vam bo 4native pomirjevalo.
Zgodovina sprememb…

velikan ::
Aquafriend je izjavil:
Seveda se splaca.
fantje dec je za moj min vložek dal ogromno in še vedno se trudi kar je največ. mato vam posreduje temeljno aqua tehnično analizo pa samo pljuvate s puhlicami in brez kontra razlag. pa cel svet in vsa ekonomija se še ni spomnila boljših indikatorjev samo ali to drži v kripto svetu pa naj vsak sam presodi. pljuvati pa ni potrebno po nekom, ki podaja svoja mnenja in razlage.
Aqua še moje darilo:
Krasna si, bistra hči planin,
Brdka v prirodni si lepoti,
ko ti prozornih globočin
nevihte temne srd ne moti —
krasna si, hči planin!
...
https://www.kucoin.com/#/?r=1he8b

tomy5 ::
Spet eni enačite tehnologijo in produkte, pol je pa jok in stok.
Menda je Lamborghini že ustavil proizvodnjo za naslednja leta.
Menda je Lamborghini že ustavil proizvodnjo za naslednja leta.

PrihajaNodi ::
https://coinmarketcap.com/currencies/hi...
Zakaj ne pomagate in objavljate icote kot so ta - poceni pa malo jih je...to je tisto kar se išče!
Ico cena: cca 0.003490
Danes: 0.12
Mečeš v takšne kovance po 100EUR od profitov ki jih imaš v glavnemm portfoliju (NEO, NEBL, KYC...) pa potem čakaš...
Zakaj ne pomagate in objavljate icote kot so ta - poceni pa malo jih je...to je tisto kar se išče!
Mečeš v takšne kovance po 100EUR od profitov ki jih imaš v glavnemm portfoliju (NEO, NEBL, KYC...) pa potem čakaš...
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: PrihajaNodi ()

Mato989 ::
gruntfürmich je izjavil:
In stopnje potencialnega profita NE MOREŠ DOLOČIT, razen če trdiš da so pretkli ATHji max kar je dosegljivo =)
Lahko pa sklepaš, da ima nekaj kar je šlo x50.000 v kratkem času, je vredno že 10 milijard $ in nima za pokazat še nič revolucionarnega, slabše možnosti, da bo šlo še x10, kot nekaj kar je podobno obetajoče in ima 10x nižjo valuacijo?
Lahko, ampak jaz sem tako sklepal lani glede BtCja pri 4k... in rezultat je bil da sem zgrešil rast od 4k do 19k... ker sem tuhtal tako kot si napisal ti... to me je izučlo.
jočeš ker si zamudil rast za extra bornih 5×, stoično pa prenašaš kako boš zmanjšal portfolio vsaj za 10×?
svaka čast...
Jočem? samo analiziram logiko z dejanskim primerom... in ja, takrat je tistih x5 pomenilo da bi ves moj portfolio pred bull runom decembra znašal čez 60k namesto nekaj čez 10k... in 60k x15 je razlika kot pa 13k x15... tu je skrit multiplikator ki je na koncu več kot x5 kajne?
Če sem pomagal, se priporočam za uporabo linka!
KUCOIN EXCHANGE link: https://www.kucoin.com/#/?r=E3I9Ij
BINANCE EXCHANGE link: https://www.binance.com/?ref=10161115

-valvoline- ::
O
Obup, obup. Si pogledal kasen je mc?
To se nek 10 letni mulc igra tiskarno. Wash trade pump.
PrihajaNodi je izjavil:

PrihajaNodi ::
-valvoline- je izjavil:
OPrihajaNodi je izjavil:
Na koncu je vseeno, samo da poberes profit. Nekaj denarja imas za riziko kovance. Zato pa ne meces tja po 500usd...

-valvoline- ::
PrihajaNodi je izjavil:
-valvoline- je izjavil:
OPrihajaNodi je izjavil:
Na koncu je vseeno, samo da poberes profit. Nekaj denarja imas za riziko kovance. Zato pa ne meces tja po 500usd...
srsly? poletja 2017 mc 5000usd. loool

lamborđini ::

Mato989 ::
Trump's New Economic Adviser Hints at Friendly Tax Policy for Crypto Investors
Če sem pomagal, se priporočam za uporabo linka!

dronyx ::
profdoktor je izjavil:
Vse kaže da se je BTC že odbil od 7500 in smo ven iz najhujšega. HODL!
Kje pa. Najhujše šele prihaja, ko začno tajkuni (kiti) prodajat. HODL ja, samo ko vidiš da ne gre več navzgor, ampak samo še dol te v nekem trenutku zagrabi panika in prodaš, čeprav si računal, da bo konec leta na 100k.

nuclear ::
Karalombolus, it is an honour to hodl with you gentlemen.
Asus G14 2023 - Ryzen 7940HS - 32GB DDR5 - GeForce RTX 4080 - 990 PRO 4TB

taja13 ::
PrihajaNodi je izjavil:
61 percent of all Bitcoins are owned by just 0.07 percent of wallets.
https://www.digitaltrends.com/computing...
Bolano. Kao decentralizacija...
Pa sej to je bilo za pričakovat, da bodo ultrabogati prej ali slej vstopili in manipulirali, da še dodatno zaslužijo. Kolk je potem sploh smisel v grafih in napovedih, če nimaš direktne informacije, kako se bo en tak velikan sprdnil premaknit svoje vreče iz te valute v drugo. In ti ljudje imajo seveda tudi vpliv na medije.
Pomoje je lahko uspešen edino sprotni trade, če spremljaš premike 24 ur na dan.

Aquafriend je izjavil:
Seveda se splaca. Mi smo btc prodali oziroma shortali ze zdavnaj medtem ko vi pametno holdate in se smejite 4native neumnim komentarjem. Ta pametni so ze zdavnaj spizdli iz teme in vsaj kej zasluzijo. Ker ste tako proti kupovanju signalom se kar drzte holdanja. Sparate 20 usd in popusite veliko vec. V minusu ste da glava boli. Naj vam bo 4native pomirjevalo.
Skratka zaprto zaradi bogatije. Explains why je crowdfundal 20 usd.
Every minute a sucker is born.

hamez66 ::
Jočem? samo analiziram logiko z dejanskim primerom... in ja, takrat je tistih x5 pomenilo da bi ves moj portfolio pred bull runom decembra znašal čez 60k namesto nekaj čez 10k... in 60k x15 je razlika kot pa 13k x15... tu je skrit multiplikator ki je na koncu več kot x5 kajne?
Od začetka decembra do danes imaš 15x na takratni portfolio??

Sine, premlad si. Postavi neko lepo vprašanje, ne provocirat!

tonis ::
profdoktor je izjavil:
Sine, premlad si. Postavi neko lepo vprašanje, ne provocirat!
Čuj nena me zajebaj zaj tu!

dronyx ::
Pa sej to je bilo za pričakovat, da bodo ultrabogati prej ali slej vstopili in manipulirali, da še dodatno zaslužijo. Kolk je potem sploh smisel v grafih in napovedih, če nimaš direktne informacije, kako se bo en tak velikan sprdnil premaknit svoje vreče iz te valute v drugo. In ti ljudje imajo seveda tudi vpliv na medije.
To po moje ne pomeni, da so klasični bogataši odkrili bitcoine. Ti, ki imajo v lasti večino bitcoinov so za njih plačali (gledano z današnjimi cenami) drobiž, ali pa so jih celo dobili z miniranjem že pred leti. Je pa meni neodgovorjeno vprašanje, zakaj pri današnjih cenah tega ne prodajo. Očitno gre res za prave fanatične vernike, ki bodo počakali da bo bitcoin vreden nič.

To po moje ne pomeni, da so klasični bogataši odkrili bitcoine. Ti, ki imajo v lasti večino bitcoinov so za njih plačali (gledano z današnjimi cenami) drobiž, ali pa so jih celo dobili z miniranjem že pred leti. Je pa meni neodgovorjeno vprašanje, zakaj pri današnjih cenah tega ne prodajo. Očitno gre res za prave fanatične vernike, ki bodo počakali da bo bitcoin vreden nič.
Ti hočeš samo provocirat. Počasi, sine moj. Koliko si star? Ni vse črno-belo. Dam ti sožalje za alte, ki so ti šli /10, dam ti sožalje za bitcoin ki ti je pado za /3...
Enkrat se ti bo vse vrnilo v življenju, ne rabiš provocirat, daj eno lepo vprašanje.

tomy5 ::
Do jeseni bodo cene še znosne da bo folk kaj dobil za vložek, tud mining se bo do takrat še splačal, potem pa bo zaton tega.