» »

špekuliranje cen kriptovalut in ICO-jev

špekuliranje cen kriptovalut in ICO-jev

Temo vidijo: vsi
««
630 / 976
»»

lamborđini ::

profdoktor je izjavil:

Mato989 bo kupil šmarno goro, prijatelje, srečo, zdravje, osebnostno rast, zvesto prostitutko... Samo dajte mu čas. :D

Kakšen čas, dajte mu denar. Iz časom ne bo kupil nič, treba mu keš. Akcija momci.

Zgodovina sprememb…

• predlagalo izbris: chaw ()

profdoktor ::

tonis, ne jamraj, Slovenec si, išči rešitve! :))
Mato ti je prodal NEBL, Matotu so prodali TKY... To je veriga blokov, kaj tu ni jasno? >:D

kakob ::

tonis je izjavil:

ker ne bi me presenetl če bi se drug teden začel nov bull run in bo btc tam 40k

Zna bit bull run na 4k.

Ne, ni nobene napake v prejšnjem stavku.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: kakob ()

tonis ::

@profdoktor, odprl si mi oči, zdaj končno vem kaj je blockchain :D
@kakob, verjemi da sva istih misli. Se pa na vsakih nekaj dni najde kdo ki napiše "ne bi me presenetilo, če bo BTC bla bla bla [letel na luno]. Tako kot NEO prej, ampak jebiga zamudil sem ker sem bil na šihtu.

Fantje, se še komu dozdeva da se ETH nenormalno hitro dviga kvišku? Je to frizerka-taksist-gospodinja na Petrol run?

psytoma ::

Car vertical lepo...

Vazelin ::

psytoma je izjavil:

Car vertical lepo...

Partnerstvo z bmw group

Huda rast in volume. Še mal pa bo ico cena:D

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Vazelin ()

IL_DIAVOLO ::

Kaj ce bi malo pobrisali nonsense?

IL_DIAVOLO je izjavil:

Kaj ce bi malo pobrisali nonsense?

It’s only smellz

vazelin sem že imel napisan post da te kdo pokliče da boš prodal, ker v teh časih se tudi razna partnerstva izkažejo za p&d. Jutri bo kitom vseeno za bmw

Vazelin, svaka čast da si hodlal cV. Kdo bi si mislil da se bo kaj takega zgodilo tako kmalu? cV ti čez noč spremeni življenje.

janig ::

tonis je izjavil:

ker v teh časih se tudi razna partnerstva izkažejo za p&d. Jutri bo kitom vseeno za bmw

Glavni pri BMWju sploh ne vejo, da cV obstaja kaj sele partnerstvo ;((

janig je izjavil:

tonis je izjavil:

ker v teh časih se tudi razna partnerstva izkažejo za p&d. Jutri bo kitom vseeno za bmw

Glavni pri BMWju sploh ne vejo, da cV obstaja kaj sele partnerstvo ;((

O tem se govori še iz časov icota. Da gredo na bavarsko k bmwju na sestanek:D
Cv gre gladko na 300 mio capa ob naslednjem pumpu

Vazelin je izjavil:

Cv gre gladko na 300 mio capa ob naslednjem pumpu

Danes so dovoljene sanje..
Zjutraj bo pa treba vstat in it na šiht. Lahko noč.

Pri naslednjem pumpu crypta ti bom to pomolil pod nos;)

Cv bom prodajal gospodinjam pri 0.1

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Vazelin ()

Aquafriend ::

Opozorilo. Trg bitcoina je mocno manipuliran. Pred dnevi sem dobil ure, kdaj bo dump. So bili tocni v 90% primerov. Na zalost ne smem objavljat. Tole sporocam, ker vidim da jih kar dost tukaj kupuje in so odvisni od srece ali nesrece. Bodite previdni, ker od kar mtgox prodaja btc je adijo pamet. Dost whalov to ve, ker imajo povezave in info iz prve roke. Zato ne bit prevec naivni, ker se zelo mocno manipulira, mogoce ne toliko od mt gox, ampak od whalov ki shortajo zraven in izkoriscajo priloznost. Tocno vedo kdaj. Zato sem se odlocil malo pouciti o shortanju. So tudi pumpi ampak vecinoma shortanje pred in ob mtgox dumpanju.

Zgodovina sprememb…

pejt_u_kujac ::

@Aqua...Modus operandi je čist od banksterskih podlasic...tko da nič novega na planetu zemlja. S tem,ko imajo v lasti svoje "tiskarne" ala FED (which is as federal as federal express) in ostale vazale ECB, BOJ itd...lahko uletijo v kateri koli asset class na planetu. Pa folk a vi res verjamete, da bodo banksterji po več stoletjih vladavine kar obesili vso zadevo na klin in rekli OK game over, zapiramo FIAT štacuno in predajamo žezlo kripto mladcem!?...BTW če mi kdo najde trg, ki ni manipuliran ga častim pir. Kurc mogoče so tako opevane putane o katerih imate eni vsakdanje mokre sanje, edini trg, ki ni manipuliran...ampak glede na to, da ima tako kot pri ostalih ilegalnih dejavnostih podzemlje roko čez, je najbrž tudi ta "trg" močno izkrivljen.>:D

IL_DIAVOLO ::

@Aqua

V bitcoin se ne vlaga. Vlaga se v nerazvite coine, bitcoin je po moje dosegel svoj vrhunec.

Jerry000 ::

Zakaj vse tako grozno pada?

lambda ::

Jerry000 je izjavil:

Market je na 1260 % vrednosti izpred enega leta. Kaj je groznega?

cebelar123 ::

Še dobro da sem 2x NEOta panično prodajal in nazaj kupoval po dražji ceni.

Zdaj me vsaj ne boli tako ko pada ,ker ga nimam več toliko.

PrihajaNodi ::

cebelar123 je izjavil:

Sam NEO dans kr fajn leti...

cebelar123 ::

PrihajaNodi je izjavil:

cebelar123 je izjavil:

Sam NEO dans kr fajn leti...

Ko sneta sekira.

Jerry000 ::

lambda je izjavil:

Jerry000 je izjavil:

Market je na 1260 % vrednosti izpred enega leta. Kaj je groznega?

Portfolio

gruntfürmich ::

IL_DIAVOLO je izjavil:

Na sreco noben ne vlaga celega premozenja.

celega premoženja ne, vse prihranke pa :D

Vazelin je izjavil:

Tisti, ki so kupili julija 2017 imajo še precej lufta:D

lufta za? da se jim v bližnji prihodnosti izpolni stop-sell in si lahko rečejo da so zamudili lepo priložnost za parkratno povečanje povečanje premoženja?
"Namreč, da gre ta družba počasi v norost in da je vse, kar mi gledamo,
visoko organizirana bebavost, do podrobnosti izdelana idiotija."
Psiholog HUBERT POŽARNIK, v Oni, o smiselnosti moderne družbe...

Zgodovina sprememb…

Mato989 ::

lufta za? da se jim v bližnji prihodnosti izpolni stop-sell in si lahko rečejo da so zamudili lepo priložnost za parkratno povečanje povečanje premoženja?

Enim je dejansko vseeno... its a game... jaz se igram z dobičkom že od lani od novembra... če bom zaslužil super, če ne bom, tudi ok.

To enim ne gre v glavo. In taki bomo na koncu profitirali, ker crypto ne gre nikamor... seveda pa ker si tako pameten mi pokaži kako si zmeraj prodal na ATH vsakega coina =)
Če sem pomagal, se priporočam za uporabo linka!
KUCOIN EXCHANGE link: https://www.kucoin.com/#/?r=E3I9Ij
BINANCE EXCHANGE link: https://www.binance.com/?ref=10161115

Vse kaže da se bo tokrat BTC ustalil med 7800$ in 8200$. V ponedeljek zna spet pasti zaradi G20, ki bo reševal probleme okoli brezglavega vlaganja v virtualne valute. To bo precej ohromilo pritok novega kapitala in glede na to da velike ribe počasi izplačujejo dobiček, bi znal BTC še nekoliko pasti. Alti bodo kot ponavadi padli še dodatno.

gruntfürmich ::

Enim je dejansko vseeno... its a game... jaz se igram z dobičkom že od lani od novembra... če bom zaslužil super, če ne bom, tudi ok.

To enim ne gre v glavo. In taki bomo na koncu profitirali, ker crypto ne gre nikamor...

nope. takim ni vseeno in taki ne boste profitirali. vse kar bo je, da se boste v prihodnosti pokesali in vse prodali z izgubo, ter znova izdatno zamudili naslednji vlak. tako deluje naravna selekcija če ji le pustiš proste roke...
"Namreč, da gre ta družba počasi v norost in da je vse, kar mi gledamo,
visoko organizirana bebavost, do podrobnosti izdelana idiotija."
Psiholog HUBERT POŽARNIK, v Oni, o smiselnosti moderne družbe...

Zgodovina sprememb…

gruntfürmich je izjavil:

To enim ne gre v glavo. In taki bomo na koncu profitirali, ker crypto ne gre nikamor...

nope. takim ni vseeno in taki ne boste profitirali. vse kar bo je, da se boste v prihodnosti pokesali in vse prodali z izgubo, ter znova izdatno zamudili naslednji vlak. tako deluje naravna selekcija če ji le pustiš proste roke...

Pa s kako izgubo če mam že zdaj profit? Jaz ne najdem izgube... jaz sem vložil lani 10k, in imam danes na računu 12k... torej kje je izguba?

Pa še za 1 dober flat mam po portfoliu zaenkrat.

Te vaše famozne izgube iščem že od septembra lani pa ne najdem...

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Mato989 ()

Machete ::

Lahko jo k meni prideš pogledat :)
LC1000|Asrock-H470PG|i7-10700K|2x16GB|RTX-5080 GAMING|W10Pro
new Nintendo 2DS & 3DS XL|Galaxy S24+

Goody ::

Mato989 je izjavil:

gruntfürmich je izjavil:

Pa s kako izgubo če mam že zdaj profit? Jaz ne najdem izgube... jaz sem vložil lani 10k, in imam danes na računu 12k... torej kje je izguba?

Vsak lahko tvoje poste za nazaj prebere pa takoj ugotovi da nakladaš da glava peče. Si naredil za flet plusa z nakupom kcs pri 15, pa nebl pri 35, pa... NAKLADAČ

Goody je izjavil:

Mato989 je izjavil:

gruntfürmich je izjavil:

Vsak lahko tvoje poste za nazaj prebere pa takoj ugotovi da nakladaš da glava peče. Si naredil za flet plusa z nakupom kcs pri 15, pa nebl pri 35, pa... NAKLADAČ

Tisto je bil nerealiziran plus =)

Enega mam pa dejansko na računu!

Lahko jo k meni prideš pogledat :)

Kot je en tukaj napisal... če si začel z cryptom pred 10 dec 2017, si moral bit pa res neumen da si naredil minus!

Če si začel letos potem ajde, naj ti bo, se je dalo dokaj enostavno.

Zgodovina sprememb…

Precej lahko si naredil minus:) če nisi zadel nobenega x10 coina

Vazelin je izjavil:

Kako... pred tam 10-15 dec, je težko zadet coina ki ni bil nižje kot danes =) navkljub tem padcu...

Jaz mam od vseh kovancev minus samo na TKY... okol 300€ po FIAT vrednostih.

Kakšna izguba. Sem žestoki špekulant, zanima me profit, zanima me lambo.

-valvoline- ::

Mato989 je izjavil:

Vazelin je izjavil:

Kako... pred tam 10-15 dec, je težko zadet coina ki ni bil nižje kot danes =) navkljub tem padcu...

Jaz mam od vseh kovancev minus samo na TKY... okol 300EUR po FIAT vrednostih.

Se vedno ne zastopis bistvo piramide, da si ti v plusu x oseb za tabo mora bit v minusu. Vec k bos t v plusu vec bodo popusil naslednji.

Zgodovina sprememb…

Na NEOtu imam še danes recimo 2600% plusa LOL =)

Se vedno ne zastopis bistvo piramide, da si ti v plusu x oseb za tabo mora bit v minusu.

Tako kot hodiš na šiht, tvoj delodajalec je v plusu ker si ti v minusu plače ki bi jo lahko imel ;)

-valvoline- ::

Jap, noben ni kupoval btc po 20k, kripl po 4, nebl po 50, trx po 0,5, neo po 250, kcs po 15 itn.....

Zgodovina sprememb…

Koje sad piramide? Pa nismo u Egiptu. Biznis momci, biznis.

Zgodovina sprememb…

• predlagal izbris: Matthew ()

tommorrow ::

Jaz gotovo ne :). Mogoče pa kdo bo, če kripto preide v splošno uporabo. Samo se mi zdi, da si tega tukaj v resnici nihče ne želi (ali pa se motim).

Kripto ::

-valvoline- je izjavil:

Mato989 je izjavil:

Vazelin je izjavil:

Jaz mam od vseh kovancev minus samo na TKY... okol 300EUR po FIAT vrednostih.

Se vedno ne zastopis bistvo piramide, da si ti v plusu x oseb za tabo mora bit v minusu. Vec k bos t v plusu vec bodo popusil naslednji.

Odkrivaš toplo vodo? Je ni tržnice kjer bi vsi delali samo plus. Piramida je tam kjer ti delaš, ampak tam si tiho kot miš.

Mato, če jih 90% razmišlja drugače kot ti se najbrž vsi motijo?
Priznaj si, da si tudi sam onaniral na graf, ko je šel nebl v nebo in sedel na školjki ko je prišel na trda tla.

Saj ti nihče ne bi zameril če bi rekel jebiga, bil sem vzhičen, ampak da se zdaj delaš norca iz "nubov" kateri so sledili tvojim halucinacijam to pa pove marsikaj o tebi.

Naj bo jasno - vsak je sam kliknil BUY in je vsak sam odgovoren za to, ampak veliko jih je to naredilo po priporočilih tu gor.
Tudi nodi je enkrat priporočil music coin in zajebal, ampak za tem se je opravičil.

tonis je izjavil:

Mato, če jih 90% razmišlja drugače kot ti se najbrž vsi motijo?
Priznaj si, da si tudi sam onaniral na graf, ko je šel nebl v nebo in sedel na školjki ko je prišel na trda tla.

Saj ti nihče ne bi zameril če bi rekel jebiga, bil sem vzhičen, ampak da se zdaj delaš norca iz "nubov" kateri so sledili tvojim halucinacijam to pa pove marsikaj o tebi.

Naj bo jasno - vsak je sam kliknil BUY in je vsak sam odgovoren za to, ampak veliko jih je to naredilo po priporočilih tu gor.
Tudi nodi je enkrat priporočil music coin in zajebal, ampak za tem se je opravičil.

Nisem onaniral, ker ni dosegel mojih željenih vrednosti... žal te moram razočarat.

Priporočilih? Niti enkrat nisem napisal sam od sebe da priporočam karkoli, to naj bo jasno, če me je pa kdo vprašal, sem pač napisal kar menim, ampak vsak ki je imel 2 IQ točki je vedel, da noben ne ve... lahko bi šlo x2 od ATH lahko bi pa šlo na 10% ATHja in kaj pol, če si vlagal denar ki bi ga dal v loto srečke sem je velika verjetnost da imaš danes več kot bi imel pri lotu srečki, pa stojiš pred vsako loterijo in se to piše?

Vsa moja priporočila še danes držim z izjemo RPXa ki sem ga prodal po cca 0,3EUR/RPX, zakaj? Zato ker verjamem v idejo, tech in prihodnost... če to ne bi verjel, ne bi niti vlagal od začetka. Tako da vsa moja priporočila ki so bila dana so še vedno odličen nakup, bila takrat in so danes, v kolikor verjameš v prihodnost crypta... če pa ne verjameš, potem pa sem vsakemu povedal, da bolje da sploh ne začenja...

Če ne verjameš, da bo BTC nekoč vreden več kot 20k$ potem je itak vse skup brezveze... bolje da si nehal takoj ali kar ne začel. Ampak še vedno pa zmagate tisti ki tratite svoj čas v podforumu katerega prezirate oz. deklarirate kot nekaj slabega... jaz recimo ker menim da je nekaj nateg, si ne jemljem časa da to razglašam po forumu, ampak preusmerim svoj ČAS v nekaj kar je pozitivno za mene...

Zgodovina sprememb…

PrihajaNodi ::

No ko smo ze pri tem Putincoin je bil svoje dni lep nakup, pa ni žnj od tehnologije!

PrihajaNodi je izjavil:

No ko smo ze pri tem Putincoin je bil svoje dni lep nakup, pa ni žnj od tehnologije!

Saj zaradi tega, če bo zaradi česa, bo crypto propadel... zaradi coinov, ki jih folk oglašuje kot dober nakup za quick rich variante, brez česarkoli... ker folk ki kupuje in prodaja te coine v 90% res to počne zato da skešira denar čimprej ven in napihne vrednost proda in adijo...

Žal, so menjalnice preveč pohlepne da bi družno nastopile napram takim scamom...

velikan ::

kolikorkoli se z matom ne strinjam glede višjih vrednot, pa je eden redkih, ki je svoj denar dal tja kar je priporočal. največ je takšnih kjer dotični samo pametujejo in razglabljajo. on je bil prepričan v coine in je tja tud investiral za razliko od mnogih- pa ne mi sedaj da je pumpal sceno ker mislim da ima st vsaj ena dva člana premalo za korekcijo.
tud če coini zgrmijo v nulo še vedno je bistvo, da je on dejansko vložil, pa ne samo to podal je tudi razlago zakaj( to pa je v vseh pogledih prava rariteta in daje veliko kredibilnost avtorju). sedaj če se ti ljubi lahko napisano preveriš in se strinjaš ali ne= vložiš ali ne...
https://www.kucoin.com/#/?r=1he8b

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: velikan ()

Mato, tvoj odgovor nima veze z vprašanjem. dejavu.

Preporučujem malo žešču špekulaciju. VICE, ponujajo ekstra bonus https://vicetoken.com/

lamborđini je izjavil:

Preporučujem malo žešču špekulaciju. VICE, ponujajo ekstra bonus https://vicetoken.com/

Michael Khoroshun is Vice Industry Token's UX developer. He wrote his first program at the age of six and hasn't stopped since.

Kripto ::

Mato989 je izjavil:

PrihajaNodi je izjavil:

Saj zaradi tega, če bo zaradi česa, bo crypto propadel... zaradi coinov, ki jih folk oglašuje kot dober nakup za quick rich variante, brez česarkoli... ker folk ki kupuje in prodaja te coine v 90% res to počne zato da skešira denar čimprej ven in napihne vrednost proda in adijo...

Žal, so menjalnice preveč pohlepne da bi družno nastopile napram takim scamom...

Crypto market ne bo propadel. Počili in v prah se bodo spremenili posamezni coini in ICOti kar sem že večkrat napisal. Temu se reče darwinizem oz. naravna selekcija tako kot na vsakem marketu. Tako je vedno bilo in vedno bo. Smart money investicija izbira po določenih kriterijih npr. obseg, realnost izvedbe in odprava problema, implementacija, znižanje stroškov in zvišanje profita.
««
630 / 976
»»