Forum » Kriptovalute in blockchain » špekuliranje cen kriptovalut in ICO-jev
špekuliranje cen kriptovalut in ICO-jev
Temo vidijo: vsi
Vazelin ::
Damn zamudili smo s pretvorbo shitcoinov v btc ali fiat dva mesca.
Sedaj je pomoje najboljše pustiti in bo kar bo. Morda nekoč kakšen zraste x100.
Volumi coinov so katastrofa
Sedaj je pomoje najboljše pustiti in bo kar bo. Morda nekoč kakšen zraste x100.
Volumi coinov so katastrofa
1pioneer ::
Meni pa ni vseeno, ker bi želel, da imaš res profit. ;)
Sej ga imam :) Tudi če bi slučajno BTC padel na 1 cent...
Kaj je lažje vzet ledger ali kontejner kamnov...
Ne eno ne drugo. Ledgerja (nobene obstoječe valute) ni praktično "vzeti" s sabo.
Seveda, ampak mislim, da veš kaj sem mislil. Lažje je vzpostaviti omrežje na drugem planetu in dobiti dostop do sredstev preko USB kot pa vlačit kontejnejre s sabo. Seveda pa lahko te "navlake" kamnov v kontejnerjih daš na elektronski ledger in uveljavljaš svojo lastnino na drugem planetu, če jo bodo sprejeli da je vredna :) Recimo eden od novih altcoinov tipo XAURUM bi lahko to prevzel...
K0l1br1 ::
Ne verjamem, da je že možno, da bi se alti odlepili, če btc pada. GLede na to, da so v večini nek scam, kar seveda Btc NI NITI slučajno nič nada nula.
shitcoini se ne bodo odlepili brez BTCja.
Še parkrat jih zaruka in gredo na raven iz 2015
Jaz sem trenutno v zgubi :P
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Vazelin ()
lesi46 ::
Ker sem nov in spremljam xrp, ltc in je konstantno padal sedaj pa raste... ne vem zakaj ampak me zanima ce mi lahko kdo razloži. Koliko je smiseljno v tem trenutku kupit ali še bolje malo hodlat?
Hvala
Hvala
V resnici je par altov proti BTC-ju v plusu, kot celota, pa bi za vse skupaj itak vse dobil manj.
PrihajaNodi ::
Recimo eden od novih altcoinov tipo XAURUM bi lahko to prevzel...
WTF ti pišeš, sploh veš kaj XAUR je in koliko ljudi so nategnili? Enako je bilo z EOT kovancem (sam sem tu sicer naredil 50% profit) ostali, ki so bili na HOLD pa izgubo xxx%
shitcoini se ne bodo odlepili brez BTCja.
Iconomi še kar držiš?
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: PrihajaNodi ()
PrihajaNodi je izjavil:
WTF ti pišeš, sploh veš kaj XAUR je in koliko ljudi so nategnili? Enako je bilo z EOT kovancem (sam sem tu sicer naredil 50% profit) ostali, ki so bili na HOLD pa izgubo xxx%
Nisem rekel XAURUM ampak podoben, da je povezan na količino zlata... recimo 1 ALTOGOLD = 1g zlata
PrihajaNodi je izjavil:
Nisem rekel XAURUM ampak podoben, da je povezan na količino zlata... recimo 1 ALTOGOLD = 1g zlata
Ja kako? Kdo ti to garantira, jamči? Tace stran od takšnih projektov.
Zgodovina sprememb…
Firma ALTOGOLD, ki zakupi tok in tok rezerve zlata. Sej to je teoretično, kako bi namesto da se prevaža tone zlata nekam dalo na ledger raje. In ta firma drži rezervo izda pa valuto v protivrednosti te rezerve...
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: 1pioneer ()
Firma ALTOGOLD, ki zakupi tok in tok rezerve zlata
http://www.altogold.co.uk/
A to ti potem zrihtajo še počitnice?
Dtrader ::
Ker sem nov in spremljam xrp, ltc in je konstantno padal sedaj pa raste... ne vem zakaj ampak me zanima ce mi lahko kdo razloži. Koliko je smiseljno v tem trenutku kupit ali še bolje malo hodlat?
Hvala
Za rast in padanje cene ni razlage. Oboje temelji na povpraševanju/ponudbi. Oboje pa je posledica novic, analiz, ter vlagateljev, ki naenkrat strejdajo 1 mio posamezne valute (ponavadi BTC)
Smiselnost trenutnega vlaganja pa najdeš v prihodnosti (vedeževalka, tarot, kavna usedlina, lastna presoja,...)
Bolje da nimaš, ko gre gor, kot da imaš, pa gre dol :)
lesi46 ::
Ok hvala... kako pa približno veste do kakšne cene bo npr. Btc rastel in ponovno padel itd... kje prit do teh info? Ker dosti se razpravlja o cenah in nekateri so res blizu tega do katere cene bo padel in sel ponovno navzgor
Ok hvala... kako pa približno veste do kakšne cene bo npr. Btc rastel in ponovno padel itd... kje prit do teh info? Ker dosti se razpravlja o cenah in nekateri so res blizu tega do katere cene bo padel in sel ponovno navzgor
Glej, če vprašaš že tu na forumu, do kje bo padel in do kje bo zrastel, se bo s številom odgovorov večala verjetnost, da bo nekdo zadel. Tisti očitno nekaj časa velja za preroka, pri tistih, ki ne razumejo, da dogajanja na kriptomarketu nihče ne razume. Nihče ne ve tega, kar ti sprašuješ.
tommorrow ::
Skratka, če rabim dnevno dozo FUD-a in slabe volje, lahko po novem pridem kar v to temo.
Yusef ::
PrihajaNodi je izjavil:
A si ti spet eden novih scammerjev na forumu? :)
nekikr ::
Graf narišeš ane. Potem ga pa popravljaš toliko časa, še malo zamakneš kakšen vrh in kakšno dolino, da ti približno uspe. Nato te cel mesec sprašujejo, če imaš še kakšen super nasvet, ker si res guru vlaganja.
Graf narišeš ane. Potem ga pa popravljaš toliko časa, še malo zamakneš kakšen vrh in kakšno dolino, da ti približno uspe. Nato te cel mesec sprašujejo, če imaš še kakšen super nasvet, ker si res guru vlaganja.
Poskusaš poiskati dvojno dno ane.
PrihajaNodi je izjavil:
A si ti spet eden novih scammerjev na forumu? :)
Zakaj bi bil scammer? Preberi kaj sem pisal... Jaz hočem da se kovina in kamenje da na ledger, da se ne vleče tone kontejnerjev iz točka A v točko B, ti pa meni da sem scammer. Jebolate...
profdoktor ::
Uff, zdaj ga pa NEO šopa proti USD in tudi proti BTC. Pa to je noro, to leti kot severnokorejska medcelinska z jedrsko konico. Leto 2018 je leto altov, to si zapomnite. Šitkojni so pospešili, portfelj šitkojnov ga šopa, Miki.
Leto 2018 je leto altov 100%. Make it or break it...
Fantazijski ICO in njiovi crapcoini naj propadejo in naj se razčisti med teh 1.5-2k kovanci ali pa da se združijo med sabo v en dober altcoin...
Fantazijski ICO in njiovi crapcoini naj propadejo in naj se razčisti med teh 1.5-2k kovanci ali pa da se združijo med sabo v en dober altcoin...
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: 1pioneer ()
profdoktor je izjavil:
Uff, zdaj ga pa NEO šopa proti USD in tudi proti BTC. Pa to je noro, to leti kot severnokorejska medcelinska z jedrsko konico. Leto 2018 je leto altov, to si zapomnite. Šitkojni so pospešili, portfelj šitkojnov ga šopa, Miki.
neo res leti, je imel Musk tace zravn.
Zgodovina sprememb…
NEO poje, žvrgoli
Fly me to the moon
Let me play among the stars
Let me see what spring is like
On a, Jupiter and Mars
In other words, HODL my hand
In other words, LAMBO, miss me
Fly me to the moon
On a, Jupiter and Mars
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: profdoktor ()
Kripto ::
Noben ne ve, večinoma so ocene z neko verjetnostjo. Poleg tega pa se večinoma dogaja iracionalno obnašanje trga kar je popolnoma pričakovano za early stage. Ampak proti trgu se ne moreš boriti in trg ima vedno prav.
kopriwa ::
profdoktor ma na trenutke kar spot on komentarje, ki so v posmeh preteklim razgovorom v tej temi. In čeprav držim nekaj NEO-tov me njegovi posti na račun tega kovanca kar malce razvedrijo in pozabim na "minus" :)
@profdoktor: ALI TE LAHKO KJE VŠEČKAM? Mi je všeč tvoj stil!
Magic lesson: disappearing portfolio trick
1. Kupiš za 1000 EUR kovancev v ICO fazi.
2. Naložiš aplikacijo Blockfolio.
3. Nastaviš kovanec v aplikaciji.
4. Pogledaš portfelj čez eno leto.
Hvala!
Zgodovina sprememb…
Machete ::
4Knative malo si se zmotil. Kovanci ne gredo prav nikamor. Slab si iluzionist.
LC1000|Asrock-H470PG|i7-10700K|2x16GB|RTX-3080 EAGLE|W10Pro
new Nintendo 2DS & 3DS XL|Galaxy S24+
Machete ::
Tako je bolje.
Jaz se bojim, da mi kmalu potrkajo crypto kiti na vrata in mi zatežijo, da sem jim kaj dolžan in mi poberejo še grafične kartice in kable :]
Jah nič printer zalaufat, private keye sprintat in zataknit za fabjon.
Jaz se bojim, da mi kmalu potrkajo crypto kiti na vrata in mi zatežijo, da sem jim kaj dolžan in mi poberejo še grafične kartice in kable :]
Jah nič printer zalaufat, private keye sprintat in zataknit za fabjon.
LC1000|Asrock-H470PG|i7-10700K|2x16GB|RTX-3080 EAGLE|W10Pro
profdoktor je izjavil:
NEO poje, žvrgoli
Fly me to the moon
On a, Jupiter and Mars
Sam ga je pa odbilo...sem kar mižal...je šel graf čez ekran gor.
SpaceCaw ::
Projekt kakor je ICON ima sigurno prihodnost, na tem našem polotoku pa itak večja k je piramida bl ljudje šparovčke razbijajo
Če ste v Red Pulse decembra vložili 1000 EUR imate sedaj 100 EUR
#whenlambo #moonsoon #altyear #pukhet
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Vazelin ()
Odvisno od robe. Ponoči sem bil na gobicah in bi skoraj kupil NEBL za 8$. Še dobro da imam 2fa. 2fa rešuje premoženje!
Bolje vrabec v roki kot golob na strehi. 100 EUR je lep denar.
Če ste v Red Pulse decembra vložili 1000 EUR imate sedaj 100 EUR
Bolje vrabec v roki kot golob na strehi. 100 EUR je lep denar.
Zgodovina sprememb…
nekikr ::
Pred leti, ko se je sesedal delniški trg, je bil tale šaljivi zapis aktualen. Je kdo naložil v steklenice piva? :)
Če bi lani kupil za 1000 evrov delnic KREDITNE BANKE MARIBOR, bi danes imel 59 evrov.
Če bi lani kupil za 1000 evrov delnic GORENJE, bi danes imel 90 evrov.
Če bi lani kupil za 1000 evrov delnic PETROL, bi danes imel 170 evrov.
Če bi lani kupil za 1000 evrov steklenic piva in jih do danes že vse izpraznil, bi za prazne steklenice dobil 253 evrov.
tonis ::
PrihajaNodi je izjavil:
Jaz sem moral ekran pokonci obrnit da sem lahko sledil raketi...
retrz ::
danes se mi je obrestovalo, počakaš da fajn pade in skočiš na vlak, go with the flow...
swing trading je zakon
What is 'Swing Trading'Swing trading attempts to capture gains within an overnight hold to several weeks. Swing traders use technical analysis to look for short-term price momentum.
swing trading je zakon
What is 'Swing Trading'Swing trading attempts to capture gains within an overnight hold to several weeks. Swing traders use technical analysis to look for short-term price momentum.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: retrz ()
mat xxl ::
PrihajaNodi je izjavil:
Jaz sem moral ekran pokonci obrnit da sem lahko sledil raketi...
Hahahaha. Pravim ti da ga je pognalo proti stratosferi. Smo že na 71$. Ju3 210$ in tako novi ATH?