Forum » Kriptovalute in blockchain » špekuliranje cen kriptovalut in ICO-jev
špekuliranje cen kriptovalut in ICO-jev
Temo vidijo: vsi

IL_DIAVOLO ::

bluesands ::
Res ne vem zakaj moramo slovenci vedno potegnit kratko, sem opozarjal že decembra naj prodajo, pa so tu kričali hodl hodl hodl

next3steps ::

Zeitgeist ::
next3steps je izjavil:
Res ne vem zakaj moramo slovenci vedno potegnit kratko, sem opozarjal že decembra naj prodajo, pa so tu kričali hodl hodl hodl
Od nekoga, ki ne zna črkovati niti hold, ni pričakovati kaj več.
HODL

PrihajaNodi ::
HODL! Iz bankere vsaj obresti lahko vleces:)
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: PrihajaNodi ()

next3steps ::
IL_DIAVOLO je izjavil:
IL_DIAVOLO je izjavil:
Kupiš kolko ti pač finance dopuščajo in pozabiš za par let. Če bo šla cena gor, je itak precej nerelevantno če je hype al pa dip. Milijonar ne boš, reven pa tudi ne zaradi tega. Pravzaprav milijonar ne boš v nobenem primeru, malo bolj lagodno pa se bo dalo živet :)
Da pa boš vsaki mesec spremljal in delal neke panične 50% prodaje/nakupe, pa je meni osebno precej nesmiselno.
Vedno vidim neke nasvete o tem, da moraš pozabiti na coin let let. Js se pa s tem niti malo ne strinjam, ker lahko tako zamudiš kakšen res ogromen skok, potem se pa npr. ugotovi, da je coin neuporaben in gre nazaj dol. Moj nasvet je torej, da nekaj kupiš že na podlagi svoje analize in potem redno spremljaš dogajanje okoli tistega coina. Ni potrebno več ur na dan, ampak par minut ali pa si nastaviš notificatione na Twitter/Telegramu,...
Nisi razumel.
Gre se za to, da investiras zdaj in potem pustis pri miru. Seveda pa spremljas trg.
To je seveda samo moje mnenje, zaradi mene lahko vsaki mesec vlagas v coine :)
To je short in ne hold.

urbnzy ::
IL_DIAVOLO je izjavil:
IL_DIAVOLO je izjavil:
Kupiš kolko ti pač finance dopuščajo in pozabiš za par let. Če bo šla cena gor, je itak precej nerelevantno če je hype al pa dip. Milijonar ne boš, reven pa tudi ne zaradi tega. Pravzaprav milijonar ne boš v nobenem primeru, malo bolj lagodno pa se bo dalo živet :)
Da pa boš vsaki mesec spremljal in delal neke panične 50% prodaje/nakupe, pa je meni osebno precej nesmiselno.
Vedno vidim neke nasvete o tem, da moraš pozabiti na coin let let. Js se pa s tem niti malo ne strinjam, ker lahko tako zamudiš kakšen res ogromen skok, potem se pa npr. ugotovi, da je coin neuporaben in gre nazaj dol. Moj nasvet je torej, da nekaj kupiš že na podlagi svoje analize in potem redno spremljaš dogajanje okoli tistega coina. Ni potrebno več ur na dan, ampak par minut ali pa si nastaviš notificatione na Twitter/Telegramu,...
Nisi razumel.
Gre se za to, da investiras zdaj in potem pustis pri miru. Seveda pa spremljas trg.
To je seveda samo moje mnenje, zaradi mene lahko vsaki mesec vlagas v coine :)
Se mi je zdelo, da si v postu mislil na idejo, da pustiš pri miru par let ali mesecev in potem pač pogledaš stanje. Se pa s tvojim dodatkov čist strinjam. Če bi si npr. lastil XVG/TRX/XRP in ne bi gledal trga do danes, bi bil v tem trenutku bil res jezen :)

sarma832 ::
Ja HODL je neko versko prepričanje. Sicer če kupiš in se ne želiš obremenjevat in pozabiš za 10let, je HODL čisto ok.
Če pa vsak dan spremljaš zadevo in opaziš da se je trend obrnil, pa je hodlanje nesmiselno. Learned it the hard way

Dtrader ::
Kva je zdej, tema umrla?? MC se dviga vi pa na silent :)
Bolje da nimaš, ko gre gor, kot da imaš, pa gre dol :)

Machete ::
Samo res, kaj je tu tako tiho? Ste se sprijaznili, da se da do šihta pripeljati tudi v Renault Espaceu?
LC1000|Asrock-H470PG|i7-10700K|2x16GB|RTX-5080 GAMING|W10Pro
new Nintendo 2DS & 3DS XL|Galaxy S24+

profdoktor ::
Depresija začela sekat ven. Zdaj so še zadnji borci šli po Prozac. Fantje, kje vam je optimizem? BTC 300k in ETH 10k do poletja.

A ni danes bull? Včeraj sem šel v zeleno odet spat.

kingsix ::
Jaz nisem gledal cen že 2 meseca. 2x vem da sem prodal ETH..1x pri 1040€ in pred kratkim pri 775€. Kolega mi je rekel, da sem genij, ker sem vsakič dokaj zadel top. Go figure.

kingsix ::
Saj ko gledaš grafe in razne TA cele dneve je enako kot prodaja "na slepo", le da pri tem nisi porabil veliko časa in živcev.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: kingsix ()

Qcube ::
Jaz sem dokupil nekaj BTCja, ker se je eden od dnevnih indikatorjev spremenil v bull, ki se ni že dolgo časa, in samo premikam postopoma višje stoploss, just in case...

Jaz sem spet dokupil NEO - kovanec ki bo izpodrinil BTC letos. Neo gre proti 1000 usd.

Vazelin ::
profdoktor je izjavil:
Jaz sem spet dokupil NEO - kovanec ki bo izpodrinil BTC letos. Neo gre proti 1000 usd.

Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Vazelin ()

tommorrow ::
https://www.ft.com/content/bc48eafc-230...
Predlaga se ne regulacija kripta, ampak samo da se bankam prepove, da ga imajo. Vaše najbolj drzne sanje, ali ne? :) enjoy while it lasts :)
Predlaga se ne regulacija kripta, ampak samo da se bankam prepove, da ga imajo. Vaše najbolj drzne sanje, ali ne? :) enjoy while it lasts :)

Bankeri tudi? Mi smo lihkar dobili tedenske dividende 300 eur od BNK. Fak, kako je lepo življenje ko avtomatika dela in ni treba v službo!

profdoktor je izjavil:
Bankeri tudi? Mi smo lihkar dobili tedenske dividende 300 eur od BNK. Fak, kako je lepo življenje ko avtomatika dela in ni treba v službo!
Kolk jih pa maš? Si zamišliš da BNK coin pride na 1, 2EUR? Samo dvomim, ker bi jih banke zjebale. Zato pa so kupili banko v Vangutiju:) Če pa pride na to vrednost me pa čakajo prostitutke:)
Zgodovina sprememb…

cebelar123 ::
A ni danes bull? Včeraj sem šel v zeleno odet spat.
48h prej 15% minus potem pa 5% v plus in si v zelenem. Kako lepo

Sarkazem ON
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: cebelar123 ()

PrihajaNodi je izjavil:
Kolk jih pa maš? Si zamišliš da BNK coin pride na 1, 2EUR? Samo dvomim, ker bi jih banke zjebale. Zato pa so kupili banko v Vangutiju:) Če pa pride na to vrednost me pa čakajo prostitutke:)
Jaz danes definitivno proslavim s kakim gramom najbolj čiste koke in tremi brhkimi mladenkami.

profdoktor je izjavil:
PrihajaNodi je izjavil:
Jaz danes definitivno proslavim s kakim gramom najbolj čiste koke in tremi brhkimi mladenkami.![]()
Ker si dobil 300EUR?
Zgodovina sprememb…

Neon87 ::

Kašni piramidi? To je običen malware miner. Če boš nastavil za nekaj centov na teden, izvoli.

Aquafriend ::
To, da te cakajo prostitutke, zame ni vredno hvaljenja s tem, da ne recem sramotno
prvic, kaksen dec si da rabis placevat, drugic moralo mas na psu, tretjic prostitutke nikoli ne prinesejo dolgorocnega zadovoljstva in srece v zivljenju, 4. so poden druzbene lestvice in jih lahkdo vsakdo ima, vsak klosar ki zbere nekaj denarja. Seksati z osebo, ki je fukala z vsakim kretenom ni nek motiv. 5. tveganje prenosljivih bolezni, nobena zascita ni 100%
Glede na tvoj motiv in lajfstyle iz tvojih postov predvidevam, da bos hitro zabluzil v lajfu, kot vsak s tvojo mentaliteto, ki je uspel na hitro prit do denarja
prvic, kaksen dec si da rabis placevat, drugic moralo mas na psu, tretjic prostitutke nikoli ne prinesejo dolgorocnega zadovoljstva in srece v zivljenju, 4. so poden druzbene lestvice in jih lahkdo vsakdo ima, vsak klosar ki zbere nekaj denarja. Seksati z osebo, ki je fukala z vsakim kretenom ni nek motiv. 5. tveganje prenosljivih bolezni, nobena zascita ni 100%
Glede na tvoj motiv in lajfstyle iz tvojih postov predvidevam, da bos hitro zabluzil v lajfu, kot vsak s tvojo mentaliteto, ki je uspel na hitro prit do denarja
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Aquafriend ()

Me veseli, da pride nekdo z moralnimi nasveti smetit tu. Očitno še nisi bil pri nobeni, so bisveno bolj razgledane od navadnih bab, ki jih srečuješ vsakodnevno.
Glej če pridem do 600k ma tudi 200 je ok in (potem s parimi jurji naprej do 600:) peljem cel slotech v Logarsko dolino na piknik pa mi boš tam pojasnil o življenju.
Glej če pridem do 600k ma tudi 200 je ok in (potem s parimi jurji naprej do 600:) peljem cel slotech v Logarsko dolino na piknik pa mi boš tam pojasnil o življenju.

Rad se pohvalim, da nikoli nisem rabu prostitutk. So pod mojim nivojem. Drugac pa je to lepo, ce nisi sebicen in rad delis sreco se z nekom. Zakaj ravno v logarsko?
Zgodovina sprememb…

Aquafriend je izjavil:
Rad se pohvalim, da nikoli nisem rabu prostitutk. So pod mojim nivojem. Drugac pa je to lepo, ce nisi sebicen in rad delis sreco se z nekom.
Saj tista navadna, ki misliš da te ima rada je navadno še dražja. Samo tega ne veš.

K0l1br1 ::
Aquafriend je izjavil:
So pod mojim nivojem.Ajde, biser, pojasni svoj nivo, sedaj ko praviš, da si nad prostitukami. Tricky question je, kaj je s tabo narobe, da sodiš ljudi po njihovem poklicu in glede na to določaš nivo.

Da se ugotovit, ce mas kancek intuicije. Z mano zagotovo ni bila zarad denarja, ker ga nisem ravno dost imel. Je pa naredila prvi korak , da bi bila skp. (ampak koga briga)
Zgodovina sprememb…

Aquafriend je izjavil:
Da se ugotovit, ce mas kancek intuicije. Z mano zagotovo ni bila zarad denarja, ker ga nisem ravno dost imel. Je pa naredila prvi korak , da bi bila skp.
Tudi pri meni je naredila prvi korak in sicer povabila me je na večerjo pokazala svoje stanovanje na prvi pogled odlično itd. Na koncu pa sem ugotovil, da je prostitutka cenejša saj bi bil drugače suženje poslušanja neumnosti + gnjavljenja in bi najverjetneje umrl.
Zgodovina sprememb…

tonis ::
Aquafriend je izjavil:
To, da te cakajo prostitutke, zame ni vredno hvaljenja s tem, da ne recem sramotno
+1

Aquafriend je izjavil:
Ja, prostitutka naredi prvi korak ko te povabi na seks v zameno za materialne dobrine
Niti ne. Boš kar ti poklical in naredil prvi korak, vsaj če nekako izgleda. Zakaj si v temi kriptuvalute?
Zgodovina sprememb…

Lilitmoran ::
Sem dokaj "frišna" na področju kriptovalut in vas že nekaj časa z navdušenjem spremljam in berem; mimogrede: znate biti zelo poučni - lepa hvala za nasvete, misli in spoznanja, ampak dragi fantje, možje in fantiči, to kar berem zdaj, pa je otroški vrtec... :-) Pa brez zamere fantje!

Lilitmoran je izjavil:
Sem dokaj "frišna" na področju kriptovalut in vas že nekaj časa z navdušenjem spremljam in berem; mimogrede: znate biti zelo poučni - lepa hvala za nasvete, misli in spoznanja, ampak dragi fantje, možje in fantiči, to kar berem zdaj, pa je otroški vrtec... :-) Pa brez zamere fantje!
Boš še ti prispevala kak moralni nasvet?