» »

špekuliranje cen kriptovalut in ICO-jev

špekuliranje cen kriptovalut in ICO-jev

Temo vidijo: vsi
««
125 / 976
»»

Mato989 ::

hammock je izjavil:

Vazelin je izjavil:

Kraken error 502
Probal ene 10x login:))

Tudi jaz. Dva dni nazaj pa pusnil jurija, ker sem dal market sell order ki ga je kraken ignoriral, nato pa cez par ur potegnil ven iz nikoder in mi z ogromno izgubo prodal.

Great success. Ko pridem do svojega dnara ga bom takoj prenakazal na bitstamp.

Ne razumem, berete ta forum... že jaz sem Nodiju ponavljal da naj ne hodi na Kraken, pa me ni poslušal, vi pa za njim ko je on potrdil SPET ponavljate ISTE neumnosti...

Kot največji pacienti ni kaj!

slotechar ::

Podobno @jerry, ene 5x vprasal ce naj holda ether ali proda. 5x povedal naj proda. Cez en teden spet sprasuje o etheru ali naj proda ali holda. Opozoris da smo mu ze 5x povedal in rece da je verjetno spregledal :8)

ciki57 ::

Kaj si mislite o Crypterium?

psytoma ::

Syscoin (SYS) ?

Jerry000 ::

slotechar je izjavil:

Podobno @jerry, ene 5x vprasal ce naj holda ether ali proda. 5x povedal naj proda. Cez en teden spet sprasuje o etheru ali naj proda ali holda. Opozoris da smo mu ze 5x povedal in rece da je verjetno spregledal :8)

Crypto se iz dneva v dan spreminja :)

binez ::

A bitstamp uporablja kak svoj exchange? Da bi mal spremljal tudi na cryptowatch, samo prav njih ni...

hammock ::

Mato989 je izjavil:

hammock je izjavil:

Vazelin je izjavil:

Kraken error 502
Probal ene 10x login:))

Tudi jaz. Dva dni nazaj pa pusnil jurija, ker sem dal market sell order ki ga je kraken ignoriral, nato pa cez par ur potegnil ven iz nikoder in mi z ogromno izgubo prodal.

Great success. Ko pridem do svojega dnara ga bom takoj prenakazal na bitstamp.

Ne razumem, berete ta forum... že jaz sem Nodiju ponavljal da naj ne hodi na Kraken, pa me ni poslušal, vi pa za njim ko je on potrdil SPET ponavljate ISTE neumnosti...

Kot največji pacienti ni kaj!

Na Kraknu sem bil ze preden se je zacela pizdarija, do izpred enega tedna nisem imel tezav. Zdaj mi je uspelo v celem dnevu skoz spravit en order, do coinov pa ne morem ker stran steka - oz imajo onemogoceno prenakazilo.

binez ::

Kraken je zadnje dni katastrofa. Zdaj pa ne vem ali pripravljajo kaj novega in so zato serverji tako neodzivni ali pa so enostavno preobremenjeni.
Z Bitstampom ste zadovoljni? Kdaj kakšne težave? Razmišljam, da bi vse s Krakna prenesel na njih.

Jerry000 je izjavil:

slotechar je izjavil:

Crypto se iz dneva v dan spreminja :)

Res je, razen etherja, ki ga zgleda ekipa regulira okrog 300 usd. Pa tufi ripple. Oba sta ljubljenca elit in mogocnih banksterjev.

Zgodovina sprememb…

matico1 ::

Monero to the moon :D

Hair ::

Naj si da kdo v podpis - Do not use Kraken and do not ask why.
Bo vrjetno komu bolj pomagalo, kot tisto nad tem :D
Whenever people agree with me, I feel I must be wrong.

oracle ::

psytoma je izjavil:

Syscoin (SYS) ?

Čakam, da ga prodam s pozitivno nulo, pol ga pa nočem več vidt.

Sicer se je pa lepo ohladilo vzdušje v kriptoscetu. Z malo sreče nas čaka stagnacija in potem ponovna rast.

Bitstamp je men še zmeri delu brez problemov. Bittrex tud še kr ok.

Syscoin je speci velikan ki lahk izbruhne v 2018. Eden izmed najcenejsih in najbolj perspektivnih trenutno, ce se ti da holdat. Ne pozabte da je microsoft zraven in masternodes se zdijo obetavni.

Bitcoin cash zbil 0.20 bitcoina. Ce se zadrzi nad 0.20 bi lahko bil dobr znak za buy.

Zgodovina sprememb…

Kalorifer ::

Kaj menite pa o steemu?

Ko pridejo smart media tokeni prvi del 2018 bo zanimiv.

Morm se zahvalt gruntfurmichu. Prvi in trenutno edini, ki je doniral. Pa niti ni tako malo. Hvala. Ti posljem kaksne namige prvemu ko kaj najdem.

K0l1br1 ::

Vem, da sem kasen, vendar ETH se je za losat, sem razumel? Dokaj fiksen, okrog 300.

Ja. Zgleda da ima ether ekipo uzad, ki skrbi za to, da ether prevec ne zdrsne dol. Mogoce si tega pac ne smejo privoscit, pac zavezniki in mogotci, alliance majo zgleda svojo racunico n nacrte.

K0l1br1 ::

Te pa menjam za kaj drugega na bistampu ;)

Vazelin ::

Grunf: koliko % profita daš za hinte?:D

gruntfürmich ::

slotechar je izjavil:

Morm se zahvalt gruntfurmichu. Prvi in trenutno edini, ki je doniral. Pa niti ni tako malo. Hvala. Ti posljem kaksne namige prvemu ko kaj najdem.

komaj sem spravil skozi tole. kako uro sem se zajebaval na krakenu :))
sj je krasna luškana borza, ampak dostikrat nedostopna... me malo skrbi da jim res ne gre kaj narobe in sem praktično ves keš dol pobral.
"Namreč, da gre ta družba počasi v norost in da je vse, kar mi gledamo,
visoko organizirana bebavost, do podrobnosti izdelana idiotija."
Psiholog HUBERT POŽARNIK, v Oni, o smiselnosti moderne družbe...

hammock ::

Jaz sem tudi po celem dnevu truda uspel evakuirat kraken... obup.

Bitstamp bo kr ok zame, ker ne trejdam s shitkoini.

Horejšio ::

Mel še 20% BTC na Kraken, pa zdajle prenesel na Bittrex. Ko tam hočem zajeb naredit, ga lahko kadarkol :)

Mato989 ::

Kraken je največji fail... samo poglejte kdaj je Nodi začel pisat da uporablja Kraken in sem jaz vse jasno napisal... Ko enkrat sprobaš Bittrex, pa tudi binance in Kucoin vidiš kakšen drek je Kraken... Bitstamp je čist soliden, edina njihova težava je da imajo premalo coinov... lahko bi dodali vsaj Monerota, pa kakšnega NEOta recimo... pa bi mogoče res tam day tradal raje, ker je lepo odzivn.

PrihajaNodi ::

Popušil toliko keša in živcev zaradi te borze. Nič ne dela tam, še altov nisem mogel prenesti na drugo borzo.

Menjaj to! :) Hvala bogu da je kraken potreboval celo vecnost za potrditev accounta konec maja 2018 in sem prej zrihtal na drugih borzah. Po tem ga niti nisem potreboval.

Zgodovina sprememb…

Vazelin ::

kar odidite iz krakna. bo potem meni hitro delalo:D

in kaj dogaja? ste nardil TA?:)

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Vazelin ()

Horejšio ::

Nabavil zdele nekaj NEO po 430. Mogoče rata :)

Me pa zanima a je bilo vedno toliko manipulacij organiziranih skupin kot sedaj ?

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Horejšio ()

sivistol ::

Na kraknu se edin icn holdam
binance referal ( 10% off ) https://www.binance.com/en/futures/ref/38134864

K0l1br1 je izjavil:

Te pa menjam za kaj drugega na bistampu ;)

Jaz tudi, pa se kraknu ga mam. Upam da bo potegnilo transakcijo

sivistol je izjavil:

Na kraknu se edin icn holdam

Kolikor videvam in berem je bolje dol z krakna. Lahko si na iconomi nakzes ICN ce imas zeljo drzat se

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Jerry000 ()

_Dormage_ ::

slotechar je izjavil:

Syscoin je speci velikan ki lahk izbruhne v 2018. Eden izmed najcenejsih in najbolj perspektivnih trenutno, ce se ti da holdat. Ne pozabte da je microsoft zraven in masternodes se zdijo obetavni.

Bitcoin cash zbil 0.20 bitcoina. Ce se zadrzi nad 0.20 bi lahko bil dobr znak za buy.

Microsoft daje azure mnogim startupom. To ne pomeni, da so zraven?
Sem izpustil kako novico?

xabre ::

A kdo še dejtrejda malo večje vsote z Stellar Lumens (XLM) ali NEM (XEM)?

Gemblerka ::

a

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Gemblerka ()

deleted ::

A za ETH so kake novice al kaj je tole zdej?

Lets start the struggle (kraken): še login ne dela Web server is returning an unknown error. Tole vidim da bo dolgo trajalo da prenesem na Bitstamp...

sumixam666 ::

jaz se na kraken nisem, loginu že ene 3 mesece ... itak mam sam še 50 icn tam ... pe še te bi mogu prodat takrat k ostale po 2 eura ... ker tok visoko vprašanje če bo še kdaj ...

cezplotnik je izjavil:

Bolj kot sama špekulacija me je vedno zanimala matematika cene Bitcoina.

Logistično krivuljo je težko optimalno fitati, zato sem kot grob približek uporabil hiperbolični tangens na logaritmiranih cenah. Zelo dobro ceno popiše tale model.

log P(t) = a + b*tanh(c*(t-t0))

P ... cena
t ... čas v dnevih od 17.7.2010 dalje (podatki v prilogi iz https://data.bitcoinity.org/markets/pri... )

a,b,c,t0 - parametri za fit

Jasno je, da se cena giblje na enem nosilnem signalu, ki ima saturacijsko krivuljo - kot vsaka nova tehnologija oz. kot vsaka informacija, ki se razširja po omrežju. Nanjo je naložen špekulatvni signal. Več ljudi, ki ima Bitcoin in poroča o zaslužku, več ljudi si ga želi in ga kupi s špekulativnim namenom. Seveda se rast konča, ko dosežeš meje omrežja. Vsekakor sam Bitcoin nikakor ne olajšuje življenja (ala pralni stroj, pametni telefon itd.), zato je težko verjeti, da ga bodo ljudje kar vsesplošno prevzeli. Kritpovalute vsekakor imajo prihodnost, le da jih bodo izdajale posamezne države.

Na grafu so prikazane tri krivulje:
modra - 10 dnevno povprečje cene
zelena - fit s funkcijo za vse podatke - SATURACIJA pri 2600 $/BTC
rdeča - fit z isto funkcijo na podatke, ko cena ni v balončku - ideja je, da dobiš čim bolj pravi naklon nosilne krivulje - SATURACIJA pri 3400 $/BTC
svetlo modra - fit na podatke, ko cena ni v balončku verzija 2 - saturacija pri 4100 $.

cena Bitcoina

cena Bitcoina

zanimivo. hvala!

Qcube ::

Jerry000 je izjavil:

Lets start the struggle (kraken): še login ne dela Web server is returning an unknown error. Tole vidim da bo dolgo trajalo da prenesem na Bitstamp...

Zjutraj okrog 7h običajno dela kar normalno, vsaj meni danes je brez problemov.

https://coinmarketcap.com/currencies/me...

Kaj pravite o tem kojnu? Bi jih nabavil za ene 60EUR več:)simobilična cena.

Zgodovina sprememb…

chavlji ::

gruntfürmich je izjavil:

cezplotnik je izjavil:

Bolj kot sama špekulacija me je vedno zanimala matematika cene Bitcoina.

Logistično krivuljo je težko optimalno fitati, zato sem kot grob približek uporabil hiperbolični tangens na logaritmiranih cenah. Zelo dobro ceno popiše tale model.

log P(t) = a + b*tanh(c*(t-t0))

P ... cena
t ... čas v dnevih od 17.7.2010 dalje (podatki v prilogi iz https://data.bitcoinity.org/markets/pri... )

a,b,c,t0 - parametri za fit

Jasno je, da se cena giblje na enem nosilnem signalu, ki ima saturacijsko krivuljo - kot vsaka nova tehnologija oz. kot vsaka informacija, ki se razširja po omrežju. Nanjo je naložen špekulatvni signal. Več ljudi, ki ima Bitcoin in poroča o zaslužku, več ljudi si ga želi in ga kupi s špekulativnim namenom. Seveda se rast konča, ko dosežeš meje omrežja. Vsekakor sam Bitcoin nikakor ne olajšuje življenja (ala pralni stroj, pametni telefon itd.), zato je težko verjeti, da ga bodo ljudje kar vsesplošno prevzeli. Kritpovalute vsekakor imajo prihodnost, le da jih bodo izdajale posamezne države.

Na grafu so prikazane tri krivulje:
modra - 10 dnevno povprečje cene
zelena - fit s funkcijo za vse podatke - SATURACIJA pri 2600 $/BTC
rdeča - fit z isto funkcijo na podatke, ko cena ni v balončku - ideja je, da dobiš čim bolj pravi naklon nosilne krivulje - SATURACIJA pri 3400 $/BTC
svetlo modra - fit na podatke, ko cena ni v balončku verzija 2 - saturacija pri 4100 $.

cena Bitcoina

cena Bitcoina

zanimivo. hvala!

Zakaj ta krivulja opisuje samo letošnje leto?
Po tvojem je torej končna nešpekulacijska cena BTC okrog 7000$?

YesPeace ::

slotechar je izjavil:

BCH je šele prvi val navzgor poslal... se tole pripravlja, da bo šlo še lepo gor in to kmalu, tako da sam sem si naredil nekaj zaloge in bom malo pojahal tele valove!

Qcube je izjavil:

Jerry000 je izjavil:

Zjutraj okrog 7h običajno dela kar normalno, vsaj meni danes je brez problemov.

Jaz sem moral pustit ker me je čakalo delo. Poskusim še enkrat potem po 5 uri popoldne.

Zakaj ko pride novi coin na bitrex cena poskoči za 100+%

lastao ::

YesPeace je izjavil:

slotechar je izjavil:

BCH je šele prvi val navzgor poslal... se tole pripravlja, da bo šlo še lepo gor in to kmalu, tako da sam sem si naredil nekaj zaloge in bom malo pojahal tele valove!

Jaz tudi zadnjih par dni spremljam BCH, se da kar dobre % lovit če ne kupiš previsoko, ker opleta konstantno +- 5 do 10 %
V celem dnevu pa cca 1100 do cca 1500.
Jaz sem žal zaj. kar sem prva dva dni pridobil nato 3 dan vse pop...l ker sem previsoko v nedeljo zjutraj vstopil ( "čustva" )
Tudi jaz imam upanje, da bo še kakšen pump, po forumih večinoma pišejo , da bo propadu proti BTC kar je "logično" , BTC je "mother of all" ampak kratkoročno pa je upanje še kakšen val 2000+ glede na to da jim je uspel pump iz 300 do 1000 in nato dalje preko 2000 ...https://cryptodaily.co.uk/2017/11/big-w...

Očitno imajo zaloge BCh-jev dosti Roger Ver in tisti ki stojijo za njim
https://steemit.com/bitcoin/@daut44/rog...

YesPeace ::

lastao je izjavil:

YesPeace je izjavil:

slotechar je izjavil:

Jaz tudi zadnjih par dni spremljam BCH, se da kar dobre % lovit če ne kupiš previsoko, ker opleta konstantno +- 5 do 10 %
Jaz sem žal zaj. kar sem prva dva dni pridobil nato 3 dan vse pop...l ker sem previsoko v nedeljo zjutraj vstopil ( "čustva" )
Tudi jaz imam upanje, da bo še kakšen pump, po forumih večinoma pišejo , da bo propadu proti BTC kar je "logično" , BTC je "mother of all" ampak kratkoročno pa je upanje še kakšen val 2000+ glede na to da jim je uspel pump iz 300 do 1000 in nato dalje preko 2000 ...https://cryptodaily.co.uk/2017/11/big-w...

Res je, sam osebno BCH-ja na dolgi rok niti približno ne bom imel v svojem portfelju, glede na trenutno dogajanje, pa se splača malo zajahati te valove in malo zaslužiti...

dope1337 ::

-+20% lahko dnevno lovite tudi na GRSu - ze vec kot teden dni - dokaj lepa konstanta
"Everybody is a genius. But if you judge a fish by its ability to climb a tree
it will live its whole life believing that it is stupid."
-Albert Einstein

gtr ::

YesPeace je izjavil:

lastao je izjavil:

YesPeace je izjavil:

slotechar je izjavil:

Res je, sam osebno BCH-ja na dolgi rok niti približno ne bom imel v svojem portfelju, glede na trenutno dogajanje, pa se splača malo zajahati te valove in malo zaslužiti...

Kakšna nakupna naročila na bittrex-u :) Kar nekaj naročil večjih od 500 komadov :) Whales attack

dope1337 je izjavil:

-+20% lahko dnevno lovite tudi na GRSu - ze vec kot teden dni - dokaj lepa konstanta

Konstanto že ima, samo naj to konstanto malo prestavijo da lahko pack my coins and leave :)

chavlji je izjavil:

Zakaj ta krivulja opisuje samo letošnje leto?
ti si kupoval letos btc-je za manj kot cent? svaka ti čast...

dope1337 ::

Jerry000 je izjavil:

dope1337 je izjavil:

Konstanto že ima, samo naj to konstanto malo prestavijo da lahko pack my coins and leave :)

Jz sm tud par dni to gledal (nabavu pr .13), pol sm pa raj pozrl izgubo, pa pojahal valove, pa sm ze en cink v plusu nazaj - zdej pa mislim mal bolj na mid-long term pustit notr (.076), pa sta bude-bude.

Community se pa lepo razvija - pricakujem, da bo sledil vtcju (shitcoin bashers do your thing ...)
"Everybody is a genius. But if you judge a fish by its ability to climb a tree
it will live its whole life believing that it is stupid."
-Albert Einstein
««
125 / 976
»»