Forum » Kriptovalute in blockchain » špekuliranje cen kriptovalut in ICO-jev
špekuliranje cen kriptovalut in ICO-jev
Temo vidijo: vsi
kakob ::
Bom nehal pisat ko pride stran 1000.
Never take a financial advice from someone who works for a living.
PrihajaNodi ::
bvt ::
gustek_si ::
Evo končno. Institucionalni vlagatelji so vložili par 100 milijard in se takoj pozna. Hvala bogu, je bil že čas.
Vazelin ::
Damn spet sem dno zamudil
Za vse hodlerje: porsche predstavil osmo generacijo 911. Unih 40 btcjev boste ja odkartali
Za vse hodlerje: porsche predstavil osmo generacijo 911. Unih 40 btcjev boste ja odkartali
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Vazelin ()
Kaj si zamudil, XTZ je še vedno poceni. Ni sicer 0.1 ampak vseeno. Če gre 10, ali 8x gor tistih 10%, ko se je dvignilo tako ne predstavlja nobene razlike.
Imaš na voljo XTZ, NEBL in KMD.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: PrihajaNodi ()
Btw Mato99 si poskusil arbitražo z Neblom na hitbtc? Saj, če jih par preneseš ne bi smelo biti problema.
Btw Mato99 si poskusil arbitražo z Neblom na hitbtc? Saj, če jih par preneseš ne bi smelo biti problema.
Spet odmeva...res ni to zanalašč.
Spet odmeva...res ni to zanalašč.
Zgodovina sprememb…
Spet so mal tetra povecal
Haha a misliš da se mi da registrirat da pridem na eno stran?
PrihajaNodi je izjavil:
Vazelin si že poskusil tole mogoče bi morali napraviti svoj ico.
Haha a misliš da se mi da registrirat da pridem na eno stran?
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Vazelin ()
Haha a misliš da se mi da registrirat da pridem na eno stran?:D
Če boš takole razmišljal ne boš dobil dekleta.
Meni se pa zdi nekako da se bo ponovil lanski december. Vsi že imajo nagledanih vsaj 5 od 7000 kakeckojnov za nakup.
PrihajaNodi je izjavil:
Mam bolj občutek, da je Vazelin s 50€ nekaj kupu pa je gor butnu celoten market.
Kupu sem 194 tezosov. Sicer bi dobil še več čez vikend ampak jebat ga.
Ko gre market na triljon bo teh 100 eur 5 jurjev
PrihajaNodi je izjavil:
Mam bolj občutek, da je Vazelin s 50€ nekaj kupu pa je gor butnu celoten market.
Kupu sem 194 tezosov. Sicer bi dobil še več čez vikend ampak jebat ga.
Ko gre market na triljon bo teh 100 eur 5 jurjev
Hja očitno bo ravno obratno in je to razlog da je edini, ki stoji.
Sedaj sem v klubu elitnih hodlerjev (kakob, jype), ki majo Tezos. Resda majhno količino a vseeno
Sedaj sem v klubu elitnih hodlerjev (kakob, jype), ki majo Tezos. Resda majhno količino a vseeno
Če misliš long term, potem si najdi delegation service. Je pa kar gužva zdajle, pomankanje bakerjev.
Aquafriend ::
Aquafriend je izjavil:
Si dobil namig. 3700 vsaj zacasno dno. Malenkost nizje se je odbil navzgor.
O lej, črvi so prišli na površje.
Čestitke Mato. Nebl bo očitno res poletel. Golem ima več volumna kot XTZ.
Zgodovina sprememb…
PrihajaNodi je izjavil:
Če misliš long term, potem si najdi delegation service. Je pa kar gužva zdajle, pomankanje bakerjev.
A to ciljaš na tole?
Verjetno ne veš kako deluje delegiranje: svojih kovancev ne izgubiš izpod nadzora, samo baking rights preneseš.
Obstajajo seznami service ala https://tzscan.io/delegation-services / https://mytezosbaker.com
Pa tudi jype laufa en tak service, ampak je trenutno for good friends only.
Verjetno ne veš kako deluje delegiranje: svojih kovancev ne izgubiš izpod nadzora, samo baking rights preneseš.
Koliko kovancev rabiš? 10k?
PrihajaNodi je izjavil:
Koliko kovancev rabiš? 10k?
Če hočeš bit sam svoj baker, 10k, če delegiraš drugemu bakerju ni limita.
jype ::
Za delegiranje ne, tisti, ki laufa pekarno, pa sodeluje le v zavitkih po 10k tez.
Ker je omrežje zgolj psevdoanonimno, bi razkritje naslovov povedalo vse o premoženju dobrih prijateljev (v tej temi je samo en, se bojim), tako da bo servis javno dostopen šele ko se uredi cel kup reči, ki naredijo reči vsaj malo dvoumne.
Ker je omrežje zgolj psevdoanonimno, bi razkritje naslovov povedalo vse o premoženju dobrih prijateljev (v tej temi je samo en, se bojim), tako da bo servis javno dostopen šele ko se uredi cel kup reči, ki naredijo reči vsaj malo dvoumne.