Forum » Kriptovalute in blockchain » špekuliranje cen kriptovalut in ICO-jev
špekuliranje cen kriptovalut in ICO-jev
Temo vidijo: vsi

neverlucky ::

Vazelin ::
neverlucky je izjavil:
ko je bubble je že prepozno. sedaj je treba turiti notri gotovino
ko vstopijo gospodinje je čas za cashout!
Saj mislim takrat ko bo potencial za bubble, ne takrat ko je že na 3/4 napihnjen :)
market cap je bil že 4x višji na ATH

Nodi: Bankera je x3 od lowa.
ps: si že dobil fafico preko Tindra?
ps: si že dobil fafico preko Tindra?
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Vazelin ()

bluesands ::
Zakaj bitcoin cash še naprej raste iz neznanih razlogov, ker je to tema o špekulacijah, sprašujem o špekulacijah o nadaljnji rasti bitcoin casha

PrihajaNodi ::
Bch bo sel po isti poti kot ZCL. Po forku (-20, 25%). Ampak to so samo spekulacije.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: PrihajaNodi ()

Če pogledaš grafe BitconCash takoj po odcepu od Bitcoina je bila prava eksplozija vredosti.

Ubistvu niti dobro ne razumem kaj bo s to vilico. Npr če sedaj kupim 1 BCH , kaj potem po vilici dobim 2x1?

jani25 ::
Glede na to, da ste tukaj zihr tudi taki, ki spremljate vse mogoče novosti na trgu kriptovalut, ico-jev itd, imam vprašanje:
A kdo kaj več ve o tej kriptovaluti, ki naj sploh ne bi bila kripto :) https://initiativeq.com/ . Pristopiš lahk le na povabilo, ne stane nič, ne vložiš lastnega dnarja, le ob prijavi dobiš zastonj kovance. Na kratko:
Initiative Q is an attempt by ex-PayPal guys to create a new payment system instead of credit cards that were designed in the 1950s. The system uses its own currency, the Q, and to get people to start using the system once it's ready they are allocating Qs for free to people that sign up now (the amount drops as more people join - so better to join early). Signing up is free and they only ask for your name and an email address. There's nothing to lose but if this payment system becomes a world leading payment method your Qs can be worth a lot.
Če je kdo že kej podrobneje naštudiral to stvar, bi prosil za kak dodatni info. Mam pa tut link za vabilo, če koga tok zanima (zs). Kriptoti me kot špekulacija ne zanimajo, ampak pri initiative Q očitno (vsaj zaenkrat) ni tveganja, ker nč ne vložiš, dobiš sam gratis žetone. Očitno se na ta način širi mreža (kar pa sicer mal spominja na piramido) :)
Že vnaprej hvala za kak dodatni info!
A kdo kaj več ve o tej kriptovaluti, ki naj sploh ne bi bila kripto :) https://initiativeq.com/ . Pristopiš lahk le na povabilo, ne stane nič, ne vložiš lastnega dnarja, le ob prijavi dobiš zastonj kovance. Na kratko:
Initiative Q is an attempt by ex-PayPal guys to create a new payment system instead of credit cards that were designed in the 1950s. The system uses its own currency, the Q, and to get people to start using the system once it's ready they are allocating Qs for free to people that sign up now (the amount drops as more people join - so better to join early). Signing up is free and they only ask for your name and an email address. There's nothing to lose but if this payment system becomes a world leading payment method your Qs can be worth a lot.
Če je kdo že kej podrobneje naštudiral to stvar, bi prosil za kak dodatni info. Mam pa tut link za vabilo, če koga tok zanima (zs). Kriptoti me kot špekulacija ne zanimajo, ampak pri initiative Q očitno (vsaj zaenkrat) ni tveganja, ker nč ne vložiš, dobiš sam gratis žetone. Očitno se na ta način širi mreža (kar pa sicer mal spominja na piramido) :)
Že vnaprej hvala za kak dodatni info!
Zgodovina sprememb…
- predlagal izbris: amacar ()

ALTCoinWolf ::
Če že držite BCH obvezni sell pred forkom. Takoj po forku bo sledil padec 20+ morda tudi 30%. Že videno. Sam se s tem ne bi igral. Če ste vstopili zgodaj imete kar lep gain ;)

branimirII ::
Niste vi prvi, ki sanjate o potovanju do lune. Govorite to the moon. Tudi astronavti v sezdesetih so sanjali o tem. Ko so nekajkrat stopili na luno so jim nezemljani povedali, da nimajo tam kaj iskat in naj vec ne prihajajo. Od takrat naprej zarad negostoljubnosti niso vec stopili na mesec. Zanimivo, niti rusi niti americani, noben vec ne hodi tja. Bav Bav
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: branimirII ()

7student7 ::
ALTCoinWolf je izjavil:
Če že držite BCH obvezni sell pred forkom. Takoj po forku bo sledil padec 20+ morda tudi 30%. Že videno. Sam se s tem ne bi igral. Če ste vstopili zgodaj imete kar lep gain ;)
Jest jih drzim ze od forka vendar bo tudi ta fork uspesen...seveda bo obrnil vsaj 20% dol, vendar do tega obrata gre vsaj se 40% gor.

Najvec ljudi se ujame v past ko enacijo vec srece z vec denarja. Zato zacnejo delati stvari, ki prinasajo vec denarja. Ampak hkrati jim to vecinoma prinese tudi vec stresa in skrbi. Tako da koncajo praviloma se manj srecni kot prej.

Mato989 ::
branimirII je izjavil:
Najvec ljudi se ujame v past ko enacijo vec srece z vec denarja. Zato zacnejo delati stvari, ki prinasajo vec denarja. Ampak hkrati jim to vecinoma prinese tudi vec stresa in skrbi. Tako da koncajo praviloma se manj srecni kot prej.
Ja, AMPAK kot pravim, zakaj potem ne daš vsega stran in si brezdomec v gozdu in nabiraš hrano? Boš bolj srečen?
Zakaj rabiš računalnik, daj ga stran in nam prihrani te poste... nenazadnje te to dela nesrečnega!
Če sem pomagal, se priporočam za uporabo linka!
KUCOIN EXCHANGE link: https://www.kucoin.com/#/?r=E3I9Ij
BINANCE EXCHANGE link: https://www.binance.com/?ref=10161115
KUCOIN EXCHANGE link: https://www.kucoin.com/#/?r=E3I9Ij
BINANCE EXCHANGE link: https://www.binance.com/?ref=10161115
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Mato989 ()

Back on topic: kar malo žalostna je ratala kripto scena. Lani so bili vsi vzneseni, veliki se je chatalo o kriptu. Letos je vse skupaj zamrlo. Bilo je sladko in kratko.

spegli ::
Ste ujeli tale pump ? Zgleda da ga še ni konec. Uletel FOMO na 204 long. 230 verjetno pade.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: spegli ()

Fora je zdej ce vam kojn zrastu 5% ste na istem ce prodate v tether. Ker je teter padu za 5%. razen ce...
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: branimirII ()

ice queen ::
Berem vas že nekaj časa, sem se odločila tudi deliti z vami kakšno mojo potezo
Malo ste namreč zašli iz teme fantje
Moji zadnji nakupi in prodaja:
V načrtu imam še ponoven nakup BCH
Type Date and Time Account Amount Value Rate Fee
Sell Nov. 04, 2018, 01:55 PM Main Account 2.94409938 BCH 1422.00 EUR 483.00 EUR 3.56 EUR
Sell Nov. 04, 2018, 01:54 PM Main Account 2.05590062 BCH 993.00 EUR 483.00 EUR 2.49 EUR
Buy Nov. 02, 2018, 12:10 PM Main Account 3786.61192912 XRP 1517.30 EUR 0.40070 EUR 3.80 EUR
Buy Nov. 02, 2018, 12:10 PM Main Account 275.28075867 XRP 110.30 EUR 0.40070 EUR 0.28 EUR
Buy Nov. 02, 2018, 12:10 PM Main Account 918.29441765 XRP 367.41 EUR 0.40010 EUR 0.92 EUR
Buy Oct. 14, 2018, 11:41 PM Main Account 5.00000000 BCH 1875.00 EUR 375.00 EUR 4.50 EUR
Lep večer
Malo ste namreč zašli iz teme fantje

Moji zadnji nakupi in prodaja:
V načrtu imam še ponoven nakup BCH
Type Date and Time Account Amount Value Rate Fee
Sell Nov. 04, 2018, 01:55 PM Main Account 2.94409938 BCH 1422.00 EUR 483.00 EUR 3.56 EUR
Sell Nov. 04, 2018, 01:54 PM Main Account 2.05590062 BCH 993.00 EUR 483.00 EUR 2.49 EUR
Buy Nov. 02, 2018, 12:10 PM Main Account 3786.61192912 XRP 1517.30 EUR 0.40070 EUR 3.80 EUR
Buy Nov. 02, 2018, 12:10 PM Main Account 275.28075867 XRP 110.30 EUR 0.40070 EUR 0.28 EUR
Buy Nov. 02, 2018, 12:10 PM Main Account 918.29441765 XRP 367.41 EUR 0.40010 EUR 0.92 EUR
Buy Oct. 14, 2018, 11:41 PM Main Account 5.00000000 BCH 1875.00 EUR 375.00 EUR 4.50 EUR
Lep večer

jype ::
Mr. Money Moustache je v kripto krogih precej znan kot razmeroma resen kritik družbenega dogajanja okoli blockchain manije:
http://www.mrmoneymustache.com/2018/01/...
http://www.mrmoneymustache.com/2018/01/...

perci ::
Madonca, očitno bo treba vsak post v tej temi predhodno avtorizirat, če bo šlo tako naprej.

louser ::

gustek_si ::
Hočeš reči, da pokrivas del izgub?
To ja. Ampak jaz tako ali tako ne rabim denarja. V kriptu mi je pomembna tehnologija. Tudi če bi imel milijardo EUR bi živel skromno in po načelih minimalizma. Jedel bi hrenovke in zraven suho žemljo in senf z večimi odtenki. Tako da mi je čisto vseeno. Grem v osamo, ajde lp!
Zgodovina sprememb…
- spremenil: gustek_si ()

PrihajaNodi ::

Napiši povzetek videa zakaj naj bi pripravili keš, ker 2 urnih nakladanj se mi pa res ne da spremljat

Dal long ETH na 212. Mal pozen. Target 230 & 249. Zgleda zelo bulish, sam ni še bilo retesta navzdol. Lahko je zajeb (dead cat etc)...
V XBTC/USD, je okrog 6800.
V XBTC/USD, je okrog 6800.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: spegli ()

Za dead cat je totalno premalo šorterjev.
Želel sem sam povedat, da je treba met plan B.
https://www.thebalance.com/how-to-day-t...

neverlucky ::
Če je profdoktor držal BCH, je sedaj spet v plusu. Naj se eden izmed Profdoktorjevih računov (recimo gustek.si) javi in mi pove, ali še drži BCH.