Forum » Kriptovalute in blockchain » špekuliranje cen kriptovalut in ICO-jev
špekuliranje cen kriptovalut in ICO-jev
Temo vidijo: vsi

PrihajaNodi ::
branimirII je izjavil:
Ti se samo tolazis s tem. Izkoriscas revne tajke, zato da ji lahko porines svojega loleka.
Ne bo držalo. Nisem delal ničesar, kar ona ne bi želela. Pravzaprav me je ona peljala prvo noč v hostel, meni se je pravzaprav fučkalo. Enkratno doživetje.
Sem imel iste predsodke kot ti, dokler nisem spoznal danca, ki je oženil tajko pa naredil tam biznis. In ko sem mu na začetku nakladal neumnosti kot jih ti me je samo vprašal: "se tebi sanja kako sem naredil biznis tu"? Odgovor je bil seveda da je njena družina dala njemu denar.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: PrihajaNodi ()

branimirII ::
Right. Samo izgovor. Kako te ni sram. Ne poznas sramu, neodgojeno delujes, morala na psu, izkoriscanje na konju. Kdo je tebe in vazelina vzgajal, da mi je vedeti. Zgleda, da vam je primanjkovalo trde moske roke in par vzgojnih...

Branko, branko, gremo nazaj na temo o kriptovalutah. Midva z Vazelinom sva že dogovorjena, da greva tja.

Zakaj moske tajce ne peljes v kino? Zato, ker jih ne bos izkoriscal. Kupi tajkam hrano in ne zahtevaj nic v zameno. Nic seksa. Drugac je to samo izkoriscanje. Na zalost tajke so veckrat prisiljene v to. Seveda bo privolila, da ne bo lacna. Kupi ji hrano in se ne vtikaj v njo, niti ti niti tvoj lolek.

Ne boš verjel, ampak sanja se ti ne kolikokrat sem na Tajskem dobil za rundo od dobre bejbe. Sva šla potem nekaj pojest pa sem jaz plačal.
Sej nevem al se delaš norca al živiš v jami:)
Sej nevem al se delaš norca al živiš v jami:)

Resnica boli.
V Sloveniji nikoli nisem dobil za pivo, tam pa so me punce kar povabile za mizo pa sem pil to kar je pač bilo. Saj vem, da je težko sprejeti.
V Sloveniji nikoli nisem dobil za pivo, tam pa so me punce kar povabile za mizo pa sem pil to kar je pač bilo. Saj vem, da je težko sprejeti.

gustek_si ::
Kaj vidva tekmujeta kateri je bolj bogi in kateri mora iti dlje da ga lahko namoči? Primanjkuje samozavesti serijsko...

PrihajaNodi je izjavil:
Zakaj bi me bilo česarkoli sram?
No vidis. Tako razmisljate tisti, ki ne poznate sramu.

Odvisno kdo je tožnik. Saj kripto igrajo (mo) tudi samo brezdelneži in požeruhi, ki želimo na hitro obogateti. Perci, kje si? Moderirati bo počasi potrebno malo začeti.

lamborđini je izjavil:
Žensko vozit u kino? Ja jo vozim u lamborđiniju pa u postelju.
A jebiga neko treba da je sirotinja, da se ti možeš kurčit u lamborđiniju.
Zgodovina sprememb…

A lahk poves kaj ce ti lambo? A se ne mores z cliotom pripeljat od tocke A do tocke B. Kaj, a mors pokazat, da si bogat? Ker drugac zgledas bolj kot sirotinja? Pa da malo skompenziras?

branimirII je izjavil:
A lahk poves kaj ce ti lambo? A se ne mores z cliotom pripeljat od tocke A do tocke B. Kaj, a mors pokazat, da si bogat? Ker drugac zgledas bolj kot sirotinja? Pa da malo skompenziras?
Kaj je narobe, če fant uživa v vožnji z lambijem. Če si ti tega ne moreš privoščit ni potrebe, da kritiziraš.

jype ::
PrihajaNodi je izjavil:
Kaj je narobe, če fant uživa v vožnji z lambijem.Dokler so otroci v Afriki lačni, je tako početje nesramno.

Mah, brezveze njemu govort kaj je sramno in kaj nesramno. Se vedno se ni vzgojil in spoznal kaj sram sploh je.

PrihajaNodi je izjavil:
Kaj je narobe, če fant uživa v vožnji z lambijem.Dokler so otroci v Afriki lačni, je tako početje nesramno.
Moraš vedeti da človeška domišljija in užitki ne poznajo meja. Na tem se gradi ekonomija in delovna mesta. Tudi otroci v Afriki bodo siti, ko bomo vsi vozili lambote na zahodu.
Zgodovina sprememb…

jype ::
PrihajaNodi je izjavil:
Moraš vedeti da človeška domišljija in užitki ne poznajo meja. Na tem se gradi ekonomija in delovna mesta. Tudi otroci v Afriki bodo siti, ko bomo vsi vozili lambote na zahodu.Tisti, ki imajo že dovolj sredstev, da bi lahko pošteno plačali delavce, so vas kvalitetno oprali s to mantro, resnica je pa precej drugačna:

Haha, pa to ne mors verjet. Ej nodi, upam da ti bo enkrat uspelo potesiti spolno slo. Ko zasvojenec uziva 10% casa in trpi preostalih 90%. Pa zraven misli, da uziva.

kakob ::
PrihajaNodi je izjavil:
Odgovor je bil seveda da je njena družina dala njemu denar.
Gotovo je bil ponosen. Jaz sem poskusil lovit lignje
in nabirat kozice
In pa še breznagradno vprašanje, katera pjača je v kozarcu?
Never take a financial advice from someone who works for a living.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: kakob ()

Mato989 ::
PrihajaNodi je izjavil:
Kot da bi rekel, da je kupit računalnik sramotno dokler so otroci v Afriki lačni... dejansko je potem sramotno kupit karkoli razen hrane dokelr so otroci lačni v Afriki!
Če sem pomagal, se priporočam za uporabo linka!
KUCOIN EXCHANGE link: https://www.kucoin.com/#/?r=E3I9Ij
BINANCE EXCHANGE link: https://www.binance.com/?ref=10161115

Je kar razlika med lambotom in racunalnikom. Tudi marsikdo izmed lacnih v afriki drzi v roki iphone.

Mato989 ::
branimirII je izjavil:
Je kar razlika med lambotom in racunalnikom. Tudi marsikdo izmed lacnih v afriki drzi v roki iphone.
Saj nima veze... vedno lahko zracionaliziramo do meje ko je vse skupaj absurdno, razlika je samo ta, da nekomu je ta meja lambo, nekomu računalnik, nekomu 3. set oblačil... =) Tako razmišljanje vedno pripelje do tega, da korak za korakom pridemo v to da je najbolje da kar gremo v Afriko in bodimo lačni še mi, da slučajno ne bi kdo imel več =)
Če sem pomagal, se priporočam za uporabo linka!
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Mato989 ()

neverlucky ::
Spet so postale popularne debate o lambotih in kurbarjenju na Tajskem. Mogoce lahko glede na aktivnost te teme to zimo pricakujemo tudi kaksno kripto pomlad.

PrihajaNodi je izjavil:
Hong Tong viski z vodko.
Nope.
Redbull + Vodka ?
Nope.
neverlucky je izjavil:
Spet so postale popularne debate o lambotih in kurbarjenju na Tajskem.
Ja, the top is in. Sell while you can.
Zgodovina sprememb…

Perci ni mi vsec kako se debata odvija. Oprosti ampak mislim da bi res moral začeti moderirati. Tu je debata oo kriptovalutah.

PrihajaNodi je izjavil:
Perci ni mi vsec kako se debata odvija. Oprosti ampak mislim da bi res moral začeti moderirati. Tu je debata oo kriptovalutah.
Odkar se ti je spet dvignil...mislm na bankero...dvigne ti se za 5% in si spet postal neki korajzen, ko petelincek. Spet uletel u temo trolat o tajski in kurbarjenju.

Kaj sprasujes kot da je vazno. Popi to pa da gremo...
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: branimirII ()

Jebeš nagrado... ingverjevo pivo.
Bravo, pivo je. Ampak ni ingverjevo, kr obično, ala
Sem kar debelo gledal, ko si ga prinesli z ledom in slamco, ampak tako je tam običaj. Slamce v vsako pjačo, led pa zato da ne zavre pjača v prvi minuti od vročine v zraku.
Zgodovina sprememb…

PersonaRuda ::
Torej je to pivo brez mehurčkov ? Brez pene ? Kakšno je po okusu ? Bolj vodeno ali kot pivo z naših koncev ?

LeQuack ::
BTW a bo kdo nabavil kaj delnic NLB?
Ki bodo zgubile vrednost hitreje kot rabljen BMW.
Quack !

PersonaRuda je izjavil:
Torej je to pivo brez mehurčkov ? Brez pene ? Kakšno je po okusu ? Bolj vodeno ali kot pivo z naših koncev ?
Kaj pomeni bolj vodeno? Ima 5-6% alkohola. Mogoče ni tako grenko. Ima mehurčke, malo pene se vidi na kocki ledu. Fotka je res bolj slaba (je bila tema) a nisem edini pri katerem zgleda tako;
And for some mind blown: "Some Singha beer is brewed in Germany by Schlossbrauerei Au-Hallertau under licence from Singha Corporation Co., Ltd.." ~ wiki