» »

špekuliranje cen kriptovalut in ICO-jev

špekuliranje cen kriptovalut in ICO-jev

Temo vidijo: vsi
««
822 / 976
»»

PersonaRuda ::

-valvoline- je izjavil:

Stablecoin vezan na zlato bo 100% fizicno pokrit, 1 unca zlata = 1 goldcoin.
Tether je scam, ker ni 100% pokrit, hell lahko da se 10% ni pokrit. Tether team bi seb vecjo korist naredo ce bi se osredotocili na samo uporabnost tethra kot pa za pupmanje lopovcoin tecajev. Vendar med top 100 je edini ki se pribliza definiciji valuta. 100% pokriti stablecoini bodo verjetno najprej pometli z tethrom, pol pa z vse ostalo. V lopovkojne in piramidakojne noben ne bo vlagal vec, ne bo nobene potrebe vec po njihovem nadaljnem obstoju. Fajn orgazmirate ko se pojavi kasna novica da se je btc ali eth nekje uporabil za placevanje, ko to nalogo prevzamejo stablecoini se bo zgodba koncala.

Tooooooo

Ne vrečt puške v koruzo. Maš še dobra 2 tedna čas, da odvrneš ljudi od kriptovalut, kajti za tem gre market spet nad 300b. Mene si že prepričal. Jebeš Mastercard, VISA in ostalo plačevanje. Zdaj bom vse not vrgo v T-USD, to je prihodnost. Ko dobim plačo, spet vse pretopim v T-USD. Je še kateri taki koJn, kateri bo imel 3% donos po 15 letih ?

Mato989 ::

Največji plus Crypta bo, ko bodo končno dojeli da se lahko legalno crowdfunda za dejanske firme... Ko bodo neumni Američani dojeli da je največji razlog za uspeh crypta dejstvo da v USA morš bit accredited investor da lahko vlagaš v cryptu pa ne, bodo odkrili največjo bistvo crypta... da lahko VSAK sodeluje in da je online in dokaj enostavno ko 1x premagaš strah tehnike in vložiš not 3 ure raziskovanja in branja...
Če sem pomagal, se priporočam za uporabo linka!
KUCOIN EXCHANGE link: https://www.kucoin.com/#/?r=E3I9Ij
BINANCE EXCHANGE link: https://www.binance.com/?ref=10161115

Vazelin ::

Stablecoini so prihodnost kripta:D
Sedaj ko še Draghi neha z evroprinterjem bo vse stable a ne, valvoline?:))

Mato989 je izjavil:

Največji plus Crypta bo, ko bodo končno dojeli da se lahko legalno crowdfunda za dejanske firme... Ko bodo neumni Američani dojeli da je največji razlog za uspeh crypta dejstvo da v USA morš bit accredited investor da lahko vlagaš v cryptu pa ne, bodo odkrili največjo bistvo crypta... da lahko VSAK sodeluje in da je online in dokaj enostavno ko 1x premagaš strah tehnike in vložiš not 3 ure raziskovanja in branja...

-valvoline- ::

Razlog kao za uspeh kripta je pohlep i credni nagon. Racun za zapitek vedno nekdo mora placat, in to bodo neumne ovce k so nasedli kriptopravljicam.

Zato pa morajo čimprej borze razumet tole, in razdelit trgovanje tokenov med

1. platforme / blockchaine
- sub kategorija - currency platforma blockchain kot so bitcoin, litecoin, skycoin ipd..
- sub kategorija - business platforma blockchain kot so Ethereum, Neo, Qtum, Lisk, Icon, Neblio ipd...

2. utility tokens
Torej kovanci s katerimi nekaj kupiš na neki platformi... kot so RPX, ipd...

3. Shares
Delnice kjer dobivaš dividende in si solastnik podjetij

Vazelin je izjavil:

Stablecoini so prihodnost kripta:D
Sedaj ko še Draghi neha z evroprinterjem bo vse stable a ne, valvoline?:))

jap zakaj rabimo draghija in drzavni denar ce lahko tiskamo lopovcoin v1.1 v1.2 v1.3..... ane.

stablecoinsi so itak mit... Če mislite da je USD ali EURO stable poglejte inflacijo USDja zadnjih 100 let od leta 1918 naprej pa bo vse jasno... forki so nič proti inflaciji USDja tbh =)

Vrednost USDja je v 100 letih padla skoraj 100% =) Perma bear lol

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Mato989 ()

-valvoline- je izjavil:

Razlog kao za uspeh kripta je pohlep i credni nagon. Racun za zapitek vedno nekdo mora placat, in to bodo neumne ovce k so nasedli kriptopravljicam.

Če stvar ne uspe, bodo zapitek plačali tisti, kateri so zadnji not prišli in tisti, ki nebodo pravi čas prodali, ko se bo zgodil največji pok, do katerega pa še ni prišlo in bo po moji oceni prišel ( če bo ), ko bo cmc vsaj 5000b. Če pa stvar uspe, pa bo marsikdo, ki je bil med prvimi, drugimi, tretjimi, ki so šli not ob primerno reskiranem vložku, zelo lepo obogatel, nekateri celo tako, da bodo lahko šli v penzijo. In zdaj smo še trenutno z povojih oz. začetni fazi kripta. Jaz osebno računam, da velika poka pred cmc 5000b nebo in bom začel masovno prodajo, ko bo cmc dosegel 4000b in bom obdržal le 10-25% vsega kar imam sedaj.

Poti sta vedno dve: ali stvar uspe ali pa propade. To je vsakemu jasno. Kot tudi to, kdor ne reskira, ne profitira. In več lahko profitiraš, če vložiš jurja, kot pa recimo 100 ali pa 10. Seveda v primeru neuspeha tudi več izgubiš. Nemoreš pa vložit 1€ in pričakovat, da boš potegnil ven 1 milijon. Vsak je svoje sreče kovač.

PersonaRuda je izjavil:

Nemoreš pa vložit 1€ in pričakovat, da boš potegnil ven 1 milijon. Vsak je svoje sreče kovač.

Dejansko nekateri to pričakujejo. Naj pojasnim. Za 1 EUR si dobil recimo 4 BTCje leta 2009. Ko bo 1BTC = 300k EUR imaš ven milijon. Da se.

Recmo jype je vložil skoraj nič. Na peaku januarja bi lahko kupil bivšo Koširjevo vilo na Bledu za 3,5mio EUR in bi mu še ostalo za nekaj takšnih vil. To je ta zgodba o uspehu fantje.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Vazelin ()

Pri loteriji je podobno, s tem da je v svetovnem merilu veliko vec folka zadelo na loteriji kot je takih k so obogateli z kriptom, v enakem casovnem obdobju.

Vazelin je izjavil:

PersonaRuda je izjavil:

Nemoreš pa vložit 1€ in pričakovat, da boš potegnil ven 1 milijon. Vsak je svoje sreče kovač.

Dejansko nekateri to pričakujejo. Naj pojasnim. Za 1 EUR si dobil recimo 4 BTCje leta 2009. Ko bo 1BTC = 300k EUR imaš ven milijon. Da se.

Recmo jype je vložil skoraj nič. Na peaku januarja bi lahko kupil bivšo Koširjevo vilo na Bledu za 3,5mio EUR in bi mu še ostalo za nekaj takšnih vil. To je ta zgodba o uspehu fantje.

V 5ih letih kolk folka je zadelo 7co na loto v slo?

Zgodovina sprememb…

PersonaRuda je izjavil:

-valvoline- je izjavil:

Če stvar ne uspe, bodo zapitek plačali tisti, kateri so zadnji not prišli in tisti, ki nebodo pravi čas prodali, ko se bo zgodil največji pok, do katerega pa še ni prišlo in bo po moji oceni prišel ( če bo ), ko bo cmc vsaj 5000b. Če pa stvar uspe, pa bo marsikdo, ki je bil med prvimi, drugimi, tretjimi, ki so šli not ob primerno reskiranem vložku, zelo lepo obogatel, nekateri celo tako, da bodo lahko šli v penzijo. In zdaj smo še trenutno z povojih oz. začetni fazi kripta. Jaz osebno računam, da velika poka pred cmc 5000b nebo in bom začel masovno prodajo, ko bo cmc dosegel 4000b in bom obdržal le 10-25% vsega kar imam sedaj.

Poti sta vedno dve: ali stvar uspe ali pa propade. To je vsakemu jasno. Kot tudi to, kdor ne reskira, ne profitira. In več lahko profitiraš, če vložiš jurja, kot pa recimo 100 ali pa 10. Seveda v primeru neuspeha tudi več izgubiš. Nemoreš pa vložit 1€ in pričakovat, da boš potegnil ven 1 milijon. Vsak je svoje sreče kovač.

Ko bo MC 10.000bn delez stablecoinov bo 99%.

neverlucky ::

-valvoline- je izjavil:

Pri loteriji je podobno, s tem da je v svetovnem merilu veliko vec folka zadelo na loteriji kot je takih k so obogateli z kriptom, v enakem casovnem obdobju.

Vazelin je izjavil:

PersonaRuda je izjavil:

V 5ih letih kolk folka je zadelo 7co na loto v slo?

Ce poslusamo kolego Aquo, je samo na slotechu vec kot 20 kriptomilijonarjev. Koliko jih je sele skupaj. Ne bi jaz tega nikoli enacil z loterijo. Samo zarad kripto milijonarjev je sel slovenski BDP za nekaj % gor.

kriptomilijonarji kupujejo lambote in na veliko trošijo, po kafičih pustijo po 100 eur dnevno min, jaz temu rečem poganjalci gospodarske rasti v Sloveniji.

Tile slotech kriptomilijonarji so težke škrtice. jype itak milijone troši na Švedskem:D Kakob se sprošča v Aziji. No ja, enkrat sigurno pridejo nazaj in poženejo gospodarsko rast.

Zgodovina sprememb…

Dajte nehajte sanjat no o tem... takih milijonarjev je malo... verjamem pa da je marsikdo tudi na forumu naredil par 100 jurčkov... milijone pa le redki... Še jaz sem mel na ATHju iz 10k ojrov 210k če vštejem še to kar sem keširal...

Milijonar si lahko postal samo če si imel perfect sranje od tradinga, ali pa si vložil pred 1. feb 2017... pa še to malo več kot 1000€ logično... No ali pa da si vložil tam okol 40-50k sredi 2017.... so pa nekatere izjeme ampak teh je malo.

3k v XRP januarja 2017 = milijonar december 2017;)
Če se ne motim je še jype svetoval nakup XRP "na zalogo"

najboljša varianta bi bila da si dal 3k v ripple in potem padel v komo za kako leto, da nisi day tradeal :D

Zgodovina sprememb…

Vazelin je izjavil:

3k v XRP januarja 2017 = milijonar december 2017;)

Saj pravim... redki. Vem da je od mojga bratranca sodelavec mel skor 400k iz XRPjev na ATH

Pa pač ni prodal ane... vložil pa je not ene 25.000, baje samo vložek... no saj še vedno ma danes nekajkratnik tega kar je vložil ampak ne pa več penzija =) Če bo šlo na 5$+ bo pa ok =)

Če bo xrp 5USD+ bo vreden več kot vsi nemški proizvajalci avtomobilov skupaj:D

Res smo bili noro greedy. no ja, vsaj oslepeli nismo :P

Znajo biti dobri časi za vlaganje trenutno. Danes dobiš za stotaka EUR takšno količino coinov, kot da bi vrgel 1500 januarja. Me zanima če je to že smart moneyz po merilih @grunta

mato: si že bil v KFCju v mariboru?

Zgodovina sprememb…

Vazelin je izjavil:

Če bo xrp 5USD+ bo vreden več kot vsi nemški proizvajalci avtomobilov skupaj:D

Res smo bili noro greedy. no ja, vsaj oslepeli nismo :P

Fora je v tem, da ne morš primerjat delnice in XRPja =)

Delnice imajo zgodovino in regulativo in market ki je večji od celotnega crypto marketa za nekaj 10x... če ne še več, se mi ne ljubi googlat... in čeprav je bottom line res, da se kapitalizacija vrednosti tako XRPja kot nekoga na borzi vrednoti kot last sale price je to neprimerljivo...

Saj je tudi Market cap XRPja danes, večji kot marsikatero delujoče podjetje in sp in kaj zdaj? Pa spjevec dejansko dela uporabno šraufanje ali pa polaga strehe in rihta vodovod =)

mato: si že bil v KFCju v mariboru?

Ne še... dejansko še nikol nisem bil v KFCju kjerkoli =)

Zgodovina sprememb…

SIOL ima pogosto kripto članke.
Evo nov:
https://siol.net/digisvet/novice/kaj-se...

hamez66 ::

Vlagatelji v ELI za zdaj precej minusu, pa to še preden so plačali davek.

hamez66 je izjavil:

Vlagatelji v ELI za zdaj precej minusu, pa to še preden so plačali davek.

Zasluzeno, super. Upam da izgubijo se vec. Ko se bo nehala ICO norija, bo pa moznost za kaksno rast kaksnih bolj perspektivnih projektov.

1pioneer ::

-valvoline- je izjavil:

PersonaRuda je izjavil:

-valvoline- je izjavil:

Ko bo MC 10.000bn delez stablecoinov bo 99%.

Pozabljaš da so nekateri kripto proti inflaciji, omejene količine in to bo držalo vrednost. Tako kot imaš recimo redke znamke ali redke stripe ali redke slike, bo kak BTC imel namen dolgoročne špekulacije. Če si kupil nepremičnino z Jazbinškovim zakonom na obali ali v Lj - center imaš sedaj najmanj 300% donosa. Če si kupil BTC 2010 za 10$ imaš sedaj 67000% donos... Pozabljaš da finančni trg se obrača zaradi špekulantov in to je Wallstreet, ki je vstopil šele lani malo bolj v ta svet. Banke ala Goldman Sachs šele letos preko podjetij ala Circle. Celo borzo so kupili in sedaj dajejo svoj "stablecoin" ven - USDC. Če misliš da grejo not, zaradi hitrega in poceni plačevanja se lepo motiš.

Machete ::

Če smo realni, kje pa je dobiček v prvem mesecu? Tisti ICOti, ki nimajo fige v žepu, po vsaki logiki in naravnem poteku rabijo čas, da kaj sproducirajo. V bistvu so nori ICO vlagatelji, ker želijo po prihodu na borzo x10. Vsak pastir ve, da je to idiotizem. Še enkrat, tisti, ki misijo karkoli resnega narediti, itak rabijo vsaj leto, če ne tri. Vsi, ki delamo kaj drugega kot za trakom ali viličarjem vemo, da je bilokakšen razvoj storitve ali produkta proces, teden, mesec pa mine še preden dvakrat pomežikneš.
LC1000|Asrock-H470PG|i7-10700K|2x16GB|RTX-3080 EAGLE|W10Pro
new Nintendo 2DS & 3DS XL|Galaxy S24+

Je kar zanimiva situacija sicer. Nekaj mesecev nazaj so vsi se razmisljali o ICO penziji in seveda, ko je token dejansko prisel na menjalnice je cena krepko padla. Seveda lahko tudi drugace investiras v obetaven projekt in sicer, da pocakas da pride token na menjalnice in pade in ga nato kupis veliko ceneje, kot bi ga dobil pri ICOtu. Ce bi se pa ta masa ljudi, ki tako razmislja povecala, bi pa spet prisli v situacijo kjer bi cena tokena ob ICOtu lahko zelo narasla.
Vse to seveda kljub temu, da najbrz projekt nima se nic za pokazat.

Mato989 je izjavil:

hamez66 je izjavil:

stablecoini so kr neki, (skoraj) nihče ne vlaga v kripto zato, da bo lahko plačeval na daljavo. Velika večina nas vlaga zato, da bomo ven pobrali več, kot smo noter vložili, nekateri pa še zaradi anonimnosti in kupovanja drog. Point kripta ni plačevanje na daljavo, ampak printanje keša iz zraka.

Neumnost... Silk road je že davno mrtev =)

Ker je silkroad edini trg, kjer se je dalo kupit drogo in se nihče ni spomnil naredit česa novega?

V trenutku k bodo na voljo drzavne 100% backed up kriptovalute bo sledil najvecji dump lopovcoinov in masovna evakuacija.

No valvoline, preden se to zgodi, bi upal, da nastane se en velik mehur in da poberem x10 ven in si s tem poplacam ure, ki sem jih porabil v tej temi.

hamez66 je izjavil:

Mato989 je izjavil:

hamez66 je izjavil:

stablecoini so kr neki, (skoraj) nihče ne vlaga v kripto zato, da bo lahko plačeval na daljavo. Velika večina nas vlaga zato, da bomo ven pobrali več, kot smo noter vložili, nekateri pa še zaradi anonimnosti in kupovanja drog. Point kripta ni plačevanje na daljavo, ampak printanje keša iz zraka.

Ker je silkroad edini trg, kjer se je dalo kupit drogo in se nihče ni spomnil naredit česa novega?

Še vsako drogo je vsak znanec kupil z fiatom, ne pa z bitcoinom no... dajmo malo več realnosti v temo vnest... v bitcoinu je manj kriminala kot v FIATu!!!

Najboljša anonimnost je FIAT, ne monero, ne bitcoin, ne bitcoin private in ne noben kriptokovanec...

Banke operejo doooosti več denarja kot kripto

Zgodovina sprememb…

neverlucky je izjavil:

No valvoline, preden se to zgodi, bi upal, da nastane se en velik mehur in da poberem x10 ven in si s tem poplacam ure, ki sem jih porabil v tej temi.

Mislim da pri naslednjem bumpu vsi cashoutamo. Seveda obstaja možnost, vsaj majhna možnost, da bomo spet preveč požrešni:D

Kar valvoline ne razume je to, da ne more obstajat državno kontrolirana valuta v cryptu, ker potem je to Ripple v2.0 in vidimo kako radi imajo Ripple uporabniki kripta =)

Naslednjo kar ne razume je to, da noben ne bo investiral v TUSD, USDC ali tether... če ne bo nečesa na drugi strani s čem špekulirajo... Forex pa že imamo... tam špekuliraš s stable coini online...

Valvoline sanja =)

Mato989 je izjavil:

hamez66 je izjavil:

Mato989 je izjavil:

hamez66 je izjavil:

Še vsako drogo je vsak znanec kupil z fiatom, ne pa z bitcoinom no... dajmo malo več realnosti v temo vnest... v bitcoinu je manj kriminala kot v FIATu!!!

Najboljša anonimnost je FIAT, ne monero, ne bitcoin, ne bitcoin private in ne noben kriptokovanec...

Banke operejo doooosti več denarja kot kripto

Kaj ma to veze, če se več droge pokupi z fiatom kot z bitcoinom? Kaj ma to veze z zaprtjem silk roada? Kriptovalute se uporabljajo za nakup drog, pa to, da se s fiatom pokupi za 100 ali 1000x več drog, ne pomeni nič. Da banke perejo in ne vem kaj še vse tudi nima nobene veze s tem, da obstajajo črni trgi, na katerih se plačuje s kriptom in na katerih lahko kupiš drogo oz. je droga tisti produkt, s katerim je daleč največ prometa.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: hamez66 ()

Dejansko tiste early adopterje BTC, ki jih jaz poznam, so vsi naročevali drogo preko silk road.:)

Mato989 je izjavil:

Kar valvoline ne razume je to, da ne more obstajat državno kontrolirana valuta v cryptu, ker potem je to Ripple v2.0 in vidimo kako radi imajo Ripple uporabniki kripta =)

Naslednjo kar ne razume je to, da noben ne bo investiral v TUSD, USDC ali tether... če ne bo nečesa na drugi strani s čem špekulirajo... Forex pa že imamo... tam špekuliraš s stable coini online...

Valvoline sanja =)

Ripple je zimbabwe style lopovcoin brez nobenega kritja v ozadju. Tudi ostali lopovkojni.

Vsi investirate dejansko v obljubo/upanju o rasti brez nobene realne podlage v ozadju, pac rastlo bo ker je kripto in, tudi najslabsi kakecokojni. Dejanska uporabnost je pri stablecoinih. Face it.

Zgodovina sprememb…

Tolko za info, čeprav še SEC ni izdal uradno XRP ni security kot kaže...

Ker če bo zdaj SEC izdal da Ripple JE Security potem bo moral FINCEN razložit kako je lahko z unlicensed security imel pogodbo o sodelovanju ker ne sme =)

FinCEN already signed an agreement with Ripple Inc. allowing them to continue their XRP sales. If XRP is an unlicensed security then FinCEN now has to explain why they signed an agreement allowing the sale of said unlicensed securities. Never going to happen. XRP isn't a security

Zgodovina sprememb…

ICO bo uporabna zadeva ko bo dejansko zamenjala delnico, drugace pa good luck suckerz.

-valvoline- je izjavil:

ICO bo uporabna zadeva ko bo dejansko zamenjala delnico, drugace pa good luck suckerz.

Ne se predat. Samo vztrajat je treba. Mene si prepričal. Sedaj še samo Mato-ta, neverlucky-ja, Vazelina in ostale, pa bo tvoja misija uspešna. Ne obupat na polovici misije. Nič še ni izgubljeno.

Vazelin je izjavil:

Dobro si tole sliko uporabil :))

lamborđini ::

Otvorene su NPXS transakcije i pričakovani dump.

Neon87 ::

lamborđini je izjavil:

Bo kdo dokupil?

Machete ::

Tole je kar solid naložba, imajo že podpisano partnerstvo s Petrolom in nekimi drugimi velikimi firmami.
LC1000|Asrock-H470PG|i7-10700K|2x16GB|RTX-3080 EAGLE|W10Pro
new Nintendo 2DS & 3DS XL|Galaxy S24+

ubc18 ::

Neon87 je izjavil:

lamborđini je izjavil:

Bo kdo dokupil?

Baje bo ze jutri listan na Binance, da jim volume ne pobegne na Okex, kjer bo spet voting...samo buy....mogoce bo slo se malo dol, potem pa gor konkretno

Baja ::

btc šiba ...

Aquafriend ::

PersonaRuda je izjavil:

Zelo lepo je Aquafriend opisal ljudi, ki so v skupini. Gnjavijo za vsako stvar. In take stvari so glavni razlog, da "če bi jaz bil" uspešen trade-r nebi prodajal signalov in se ubadal še s tistimi uporabniki od katerih bi pobral par centov, napram več deset tisočakov katere zaslužim, ampak bi vso energijo uporabil izključno za trade, namesto, da se še zraven zajebavam z uporabniki, kateri mi j**ejo vse po spisku. Če pa bi bil neki "naspol povprečen" trade-r, kateri za vsako stvar meče kovanec in se na podlagi kovanca odloča ( če pade glava rečem, da gre dol, če pade cifra rečem, da gre gor ), potem pa bi naredil skupino in prodajal te namige, ker bi s temi namigi služil več, kot s tradi.

vedela je da bo bear trend. Ker nikoli ne shorta pac rab drug vir prihodkov. Se pa splaca tudi zacetnikom, ce nic druzga ti prispara dost izgube v tem down trendu (razen ce delas overtrade) kar je veckrat opozorila da nikoli ne delamo overtrade, oziroma ne pretiravamo s pogostim trejdanjem

Zgodovina sprememb…

ja, tko napoveduje, ko un trader of futures, ki je ze prejsnic razlagal, da bomo sli na 5700, ko smo pa sli cez 9000, je pa rekel, da je med drugim napovedal tudi 30000 za letos. Če napoveš, da bo šlo gor in dol, se pa res težko zmotiš. Sej prišepetovalka ima tudi target pri 5100, pa 40% dol, pa odboj pri 7500, pa bitconnect in bch.. in ja, včas ima celo prav.

Aquafriend ::

Dolgorocni trend je napovedala ze zdavnaj. Vmesne odboje pa noben na tem svetu ne bo popolnoma prav napovedal, razen insajderjev. Btc tudi ko smo bili na 11k niti takrat ni napovedovala da je bulish. Skratka za gnjavatorje v skupini, ki tezijo, mora vsak dan napovedat ceprav se ne da napovedat. Noobi pac zelijo trejdat vsak dan.

Zgodovina sprememb…

Ja, ampak je bla tudi bullish za marsikaj, pa napovedovala odboje in tarče, ki so se tudi izkazale kot krneki. Niso noobi krivi za njene (in tvoje) napačne napovedi.
««
822 / 976
»»