» »

špekuliranje cen kriptovalut in ICO-jev

špekuliranje cen kriptovalut in ICO-jev

Temo vidijo: vsi
««
792 / 976
»»

profdoktor ::

Bomo vidli kaj bo prinesla nova recesija. Zanima me ali bomo vlagali v kakeckojne, v katere nas večina vlaga denar katerega smo pripravljeni izgubiti.

Zgodovina sprememb…

Kr_enn ::

Kaj je poanta današnjega dodajanja para TUSD/USDT na Binancah?

janig ::

profdoktor je izjavil:

Bomo vidli kaj bo prinesla nova recesija. Zanima me ali bomo vlagali v kakeckojne, v katere nas večina vlaga denar katerega smo pripravljeni izgubiti.

Tisti, ki ne bodo/bomo imeli za kruh bojo/bomo v brezupju vlozili zadnjega stotaka v nebl v upanje na x10000 in boljse zivljenje.

lukass ::

Aquafriend je izjavil:

lukass je izjavil:

Ali se lahko eos pusti na kraken borzi?

Po internetu se pise, da bo Kraken podprl transformacijo na eos mainnet. Nisem pa 100%. Se vedno je najbolj varno, da jih sam registriras in potem dobis tudi airdrop. Ce pustis na exchange potem airdropa ne dobis.
Kraken naj bi 1. junija zamrznil eos. Dokler ne bo mnenja, da je eos mainnet dovolj stabilen.

kje jih pa lahko registriram?

Zdaj se splača kupit, ker v krizi bosta dolar in eur zelo gubila proti NEBL.

ftzj ::

PlayTheGame je izjavil:

sumixam666 je izjavil:

Aquafriend je izjavil:

Nekaj za ljubitelje zarot. Malo za salo malo zares. Btc pump & dump vsak 6. dan v mesecu. 666 8-)

Kam gremo pol 6 junija .... gor ali dol :) obe smeri sta možni ...

Po tem scenariju bi šli 6. junija spet na dno, od tam pa bi začelo zopet rast. Naj shorta kdor upa in nato kupi 6. junija. :)

Joj, joj, kaj ste nori! Zdaj so mozje sklicali nujni sestanek. Preklicali datum 6 junij zdaj odpade. Nov datum za zdaj neznan. To vam povem notranje informacije iz prve roke. Ker moj kolega dumpa svojih 1000 eur vsakega sestega vsak mesec. Zdaj ne ve ce bi 6. junija spet dumpal ker ze vsi veste.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: ftzj ()

Vazelin ::

Huda in obširna debata na medovernet o tajkah:))

Eos, 1 letni ICO se pocas zakljucuje. Developerji se ze spogledujejo z novim ICO projektom. Tokrat bo nov ICO trajal 10 let.

neverlucky ::

Najbrž me je večina od vas tukaj že pogrešala, dva dni namreč nisem nič komentiral. Resnica je, da sem bil zelo zaposlen. Po zadnjem napadu na zagovornike tehnične analize, sem se zamislil nad sabo. Je pošteno, da blatim neko stvar, katere nisem sprobal in videl kako deluje? Imel sem ustvarjeno mnenje direktno od kakšnih drugih uporabnikov, ki jo na polno blatijo in to seveda ni prav. Tako da sem se odločil, da se bom izobrazil o tem in na lastne oči videl kje smo.

No torej plačal sem 400$ in se prijavil na tole https://academy.investopedia.com/produc... in morem rečt, da sta bila zadnja dva dneva tko najbolj eye-opening kar sm jih mel v življenju. Dejansko se mi je v zadnjih dveh dneh pogled na tehnično analizo obrnil za 360 stopinj. Iz tega, da sem ljudi, ki verjamejo TA enačil s temi, ki zaupajo vedeževalkam do odkritja, da je to dejansko zelo dobro dodelana, raziskana in zanesljiva znanost, če se jo pravilno izvaja. V tem svetu je ogromno nategunov in "kvazi" TA analitikov in zaradi njih imajo ljudje slabo mnenje o tem. Resnica je popolnoma druga.

Nadalje se želim opravičiti uporabnikom Tonis, Aquafriend in Horejšio, katere sem s svojimi neraziskanimi in neupravičenim mnenjem o TA najbolj žalil. Vsem ostalim toplo priporočam, da plačajo ta course, investicija 400$ se bo povrnila praktično takoj, ko boš znal dobro izvajat TA. Res, nemorem je bolj prehvalit.

Pa ko vsi kurcate tukaj Neblio, sem se odločil, da vam zastonj naredim eno analizo. Bom še kdaj kasnej objavljal kakšno stvar in namig za kakšen lep profit :)
 TA NEBL

TA NEBL

bulplux ::

Dobro da si se obrnil za 360 stopinj :) ...

tonis ::

@neverlucky
vem da trolaš pa vseeno, text je bil kar zabaven za brat, tudi precej časa si si moral vzet da si to spisal :)
kar se mene tiče me nisi žalil - bi pa bil morda čas da se zavedate da se pri kriptu skoraj vse zgodi z razlogom - dobre novice ko spodaj trčimo v support, slabe ko se zgoraj zabijemo v resistance.
V kriptu sem par mesecev, in ker me stvar zanima sem tako na eno oko začel spremljat TA, v teh parih mesecih je bilo res veliko primerov, kjer naj bi novice obračale market, a dejstvo je da so se te novice takrat morale zgodit.
MtGox razprodaja marca (trk navzgor v enodnevni baseline), SEC ETH mesec nazaj (ETH močno prenakupljen), itd itd itd...

amacar ::

To je to + chemtrails obstajajo in so tam z razlogom :))

Mato989 ::

Mislim da je vse skup nesmiselno razglabljanje... Dejansko je pomembno samo eno, in sicer, ali si vložil denar za katerega ti je "vseeno" (v smislu da ga ne rabiš naslednjih X let in da če ga zgubiš ne boš lačen, brezdomec ipd...) To je torej prvi pogoj... ljudem ki je to uspelo, bi jih potem moralo zanimat samo sledeče:

-Izberite si kovanec ki ima razvoj in dedicated ekipo, ki ne hypa za brezveze, se trudi, in ki omogoča neko osnovno uporabnost na kateri se zadeva če je le možno gradi

To pomeni da ti kot oseba vidiš neko uporabnost v kovancu, ki meniš da bi lahko bilo koristno za več primerov ipd... Potem pa samo vloži in upaj da pump n dump sheme ne bodo zrušile kripta in se bori proti temu z organizirano argumentirano debato.

Če rata super, če ne pa jebat ga, saj si vložil "odvečen" denar ali pač ne? Če vložiš v podjetje in gre v stečaj si na istem.
Če sem pomagal, se priporočam za uporabo linka!
KUCOIN EXCHANGE link: https://www.kucoin.com/#/?r=E3I9Ij
BINANCE EXCHANGE link: https://www.binance.com/?ref=10161115

Drevesce ::

COSS ima nov UI. Lepo izgleda. Sedaj bodo začeli dodajati višje kotirane coine na cmc ter engine.

Drevesce je izjavil:

COSS ima nov UI. Lepo izgleda. Sedaj bodo začeli dodajati višje kotirane coine na cmc ter engine.

Sem registriran, ampak njihov trading GUI je eden slabših ever =)

sparovcek2 ::

Nebl je januarja zagotov rasel zaradi velikega tehnološkega preboja in real world adoptiona

tryhard ::

Aquafriend je izjavil:

Mogoce ste ze slisali, da je italija pred nevarnostjo financnega zloma. Nekateri italijanski milijonarji povprasujejo po kriptovalutah. Zelijo prestavt svoje prihranke nekam na varno.

Smo že ugotovili, da tvoji viri lažejo in zavajajo. Tako kot ti.

Egii ::

Mato989 je izjavil:

Mislim da je vse skup nesmiselno razglabljanje... Dejansko je pomembno samo eno, in sicer, ali si vložil denar za katerega ti je "vseeno" (v smislu da ga ne rabiš naslednjih X let in da če ga zgubiš ne boš lačen, brezdomec ipd...) To je torej prvi pogoj... ljudem ki je to uspelo, bi jih potem moralo zanimat samo sledeče:

-Izberite si kovanec ki ima razvoj in dedicated ekipo, ki ne hypa za brezveze, se trudi, in ki omogoča neko osnovno uporabnost na kateri se zadeva če je le možno gradi

To pomeni da ti kot oseba vidiš neko uporabnost v kovancu, ki meniš da bi lahko bilo koristno za več primerov ipd... Potem pa samo vloži in upaj da pump n dump sheme ne bodo zrušile kripta in se bori proti temu z organizirano argumentirano debato.

Če rata super, če ne pa jebat ga, saj si vložil "odvečen" denar ali pač ne? Če vložiš v podjetje in gre v stečaj si na istem.

To si zelo lepo napiso, edi problem v mojih očeh za holdere preveč izbire dobrih projektov in še mnogo več jih bo in vse skup je še komaj v razvoju. Danes doben coin oz. projekt je lahko čez 5-mesecev nadomestliv z novim še boljšim projektom in tako naprej,spet greš proti minosu, da se ne menimo če še slučajno pride do kake kraje dobrega kojna,.... No v glavnem holderi smo ga pomoje najebali, razen mogoče ata-bitcoina.

Matomatik predpostavlja, da pumpndump ruši te shitkovance. V bistvu jih ruši trg s tem, ko prepoznajo bleferje. Takih je na trgu od oka tam 90 do 99 posto.

Mato989 je izjavil:

Meni je potem boljše loto. Dam 2 eur in če se poglobim in naštudiram pravo kombinacijo dobim 100mio. Pri kakeckojnih ni nič odvisno od tebe. Loto je boljši!

Vsi kovanci so januarja večinoma zrastli predvsem zaradi rasti BTCja... nato je za neko limitirano obdobje morda 30 dni evforija porinila ljudi da so zamenjali bitcoine za altcoine in takrat so altcoini zrastli še bolj potem pa je bilo konec...

Če naredimo malo bolj natančno analizo ki ni v FIAT valuaciji, pa pridemo do zaključka da je redkokateri coin zrastel v BTC vrednosti več kot 10-15x, kar je še zmeraj ogromno ampak

Recimo:

EOS 10 dec = cca. 30k satoshijev 13. jan na "vrhuncu bullruna pa "samo" cca. 125k satoshijev, kar je dobrih x4... čeprav je v FIAT vrednosti zrastel kar iz 3,4$ na 18,4$... recimo nekaj dni za tem 23. januarja je bil spet na cca. 125k satoshijih ampak je bil vreden "le" 13,5$...

STEEM je en tak textbook primer... 4. januarja je bil vreden visokih 7,2$ ampak to je bilo slabih 49.000 satoshijev... danes pa je vreden "samo" 2,4$ čeprav je po satoshijiv vrednost padla "le" iz 49.000 na 31.000... kar ni niti 40% drop! Cena pa je zgrmela za cca. 66% ali kar za 50% več kot je padla satoshi value...

In iz teh razlogov je vsakršno spremljanje marketcapa brezpredmetno... cena bitcoina se spremeni za 100$ in gre cel MC gor ali dol za nekaj milijonov, ampak to je brezpredmetno in nerealno, vse dokler bodo kovanci vezani na satoshi in delno ethereum(ki je spet vezan na bitcoin) je vsakršno spremljanje Marketcapa neumnost, ker ni realno stanje vrednosti posameznih kovancev...

Matomatik predpostavlja, da pumpndump ruši te shitkovance. V bistvu jih ruši trg s tem, ko prepoznajo bleferje. Takih je na trgu od oka tam 90 do 99 posto.

Niti ne... pumpndump ruši trg... oziroma tako menim, ker verjamem, da pumperji na koncu keširajo izven crypta in tako dolgoročno slabijo trgovanje... še več, tudi zadnja "donacija" v dobrodelne namene v obliki crypta je za moje pojme rušenje trga, čeprav dobronamerna po osnovi, pa bo ta organizacija zagotovo po tržni ceni keširala v FIAT in tole bo odšlo...

To si zelo lepo napiso, edi problem v mojih očeh za holdere preveč izbire dobrih projektov in še mnogo več jih bo in vse skup je še komaj v razvoju. Danes doben coin oz. projekt je lahko čez 5-mesecev nadomestliv z novim še boljšim projektom in tako naprej,spet greš proti minosu, da se ne menimo če še slučajno pride do kake kraje dobrega kojna,.... No v glavnem holderi smo ga pomoje najebali, razen mogoče ata-bitcoina.

Ja, vendar to je občutek, če bo ekipa delala in napredovala in razvijala, bo verjetno na koncu vsaj ok produkt... ne nujno najboljši, seveda se tudi sam strinjam da večina coinov nima prihodnosti, sploh tisti Nodijevi primerki so vrhunski kako tako promoviranje dejansko uničuje trg...

Treba je vedet, da 99% coinov pač ne bodo "worldwide" solution, ampak bodo neki srednji projekti ki bodo živeli ok, ampak nič odmevnega... recimo jim kar srednja podjetja...

Meni je potem boljše loto. Dam 2 eur in če se poglobim in naštudiram pravo kombinacijo dobim 100mio. Pri kakeckojnih ni nič odvisno od tebe. Loto je boljši!

Potem pa igraj, če je tako enostavno bi že imel 100mil če bi ves čas trolanja preusmeril v "študiranje" lota =)
Hint: Če vplačaš vse kombinacije si milijonar.... enako kot če danes vložiš 2mil v kripto in jutri pobereš ven 1mil + in si milijonar

Mato989 je izjavil:

Niti ne... pumpndump ruši trg... oziroma tako menim, ker verjamem, da pumperji na koncu keširajo izven crypta in tako dolgoročno slabijo trgovanje... še več, tudi zadnja "donacija" v dobrodelne namene v obliki crypta je za moje pojme rušenje trga, čeprav dobronamerna po osnovi, pa bo ta organizacija zagotovo po tržni ceni keširala v FIAT in tole bo odšlo...

Jah, pumpndump pošilja te kriptonorce in njihove fantazijske projekte, ki imajo spisan zgolj whitepaper, na gnoj. Seveda.
Podatki za preteklost se strinjajo s tabo.
Kar sam preveri, koliko teh drekovancev gre letno v gnojnate anale.
PRO TIP: Večina!
PS In to za tem, ko so ti fantazerji že pokasirali denarce.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: tryhard ()

Horejšio ::

Kr_enn je izjavil:

Kaj je poanta današnjega dodajanja para TUSD/USDT na Binancah?

Na Bittrex so dodali par USD/USDT :)

tryhard je izjavil:

Mato989 je izjavil:

Jah, pumpndump pošilja te kriptonorce in njihove fantazijske projekte, ki imajo spisan zgolj whitepaper, na gnoj. Seveda.
Podatki za preteklost se strinjajo s tabo.
Kar sam preveri, koliko teh drekovancev gre letno v gnojnate anale.
PRO TIP: Večina!
PS In to za tem, ko so ti fantazerji že pokasirali denarce.

Ja ampak pumpndump uspeva, ker pomagajo takšni kot je Nodi =) ki širijo po forumih kar ene coine z visokimi procenti in folk skače na "vlak" nekritično... na koncu si bodo ljudje pisali sodbo sami, ampak tako kot so pri 1.000$ in padcu na dobrih 250$ bivši troli podjebavali nube ki so kupili na ATH, tako bo tudi tokrat, vsaj pri dobrih pickih... teh pa je trenutno po mojih ocenah okrog 40-50 =) Coinmarket cap bi pa itak moral bolje filtrirat kovance.

Povej mi koliko podjetnikov norcev torej, je že zaprlo podjetja?
ProTip: Večina =)

Tudi startupov večina ne uspe a so zato norci?

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Mato989 ()

Drevesce ::

Mato989 je izjavil:

Drevesce je izjavil:

Sem registriran, ampak njihov trading GUI je eden slabših ever =)

Se strinjam. Pa še dosti stvari jim manjka. Sem investiral v njihov coin in upam, da jim uspe. Delajo zelo počasi ampak na srečo vsaj naredijo, kar si zastavijo.

Mato989 je izjavil:

Povej mi koliko podjetnikov norcev torej, je že zaprlo podjetja?
ProTip: Večina =)

Večina teh kvazi kriptokickstarterjev sploh ni imela odprtega podjetja. Tako so lahko brez problema nategnili tebe in tebi podobne.

saj pri dobrih pickih... teh pa je trenutno po mojih ocenah okrog 40-50

Zgodovina pravi, da teh DOBRIH PIČK čez dve leti več ne bo. Kaj čez dve leti, kar nekaj jih bo poniknilo že letos.

PrihajaNodi ::

Bankera v ponedeljek na Hitbtcju:))

Penzija?

Ja, nekdo na tem forumu bo svoje imetje povečal za kake pol milijarde

mongolijskih tugrikov seveda

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: tryhard ()

čestitke nodi. upam, da boš z veseljem zapravljal milijarde zimbabvejskih dolarjev

Grdo se norčujete iz Nodijeve nasedle naložbe. :))

alanm ::

@Nodi
Je že možno spremeniti BNK v ERC20 ali ERC233 token ? Če prav razumem so BNK kovanci v SPectrocoin menjalnici, katerih pa ni možno še nakazovati v svojo denarnico ( ERC20 ali RC233 kompatibilno ), razen interno v Spectrocoinu med uporabniki. Ali se mogoče motim ? Namreč imam nekaj kovancev in me zanima postopek.

Lep pozdrav,

Bittrex added direct to USD pairs!

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Mato989 ()

ubc18 ::

ETH pa kar lepo pleza

nazaj mislim

Zgodovina sprememb…

• spremenil: ubc18 ()

Pleza tudi kaj drugega. Recimo samozavest hodlerjev

Ohoho, še malo in smo na ATH.

mato: a je bilo od nekdaj tako da je število coinov od KCS v obtoku zgolj 1/15 vseh možnih?

Aquafriend ::

tryhard je izjavil:

Aquafriend je izjavil:

Mogoce ste ze slisali, da je italija pred nevarnostjo financnega zloma. Nekateri italijanski milijonarji povprasujejo po kriptovalutah. Zelijo prestavt svoje prihranke nekam na varno.

Kdo, kako in kje ste to ugotovili? Mimogrede, svojega vira nisem povedal

Zgodovina sprememb…

Če bo kriza bo še Buffett šel kar lepo allin v NEBL pomoje.

Do krize se lahk kar nacakamo. Do takrat bo star macek ze pri 5% misicne mase.

Aquafriend je izjavil:

tryhard je izjavil:

Aquafriend je izjavil:

Ja dj, povej. Da se bomo skupaj smejali.

Zadnje dva dneva odkar sem v skupini od te zene, ki jo aqua promovira, sem imel vecje gainse kot vse skupaj v 5 mescih kar sem v kriptu.

Berite grafe, namigi so ocitni, ce ves kam mores pogledat in ne bom vam treba delat 40 ur na teden, da boste komaj prisli skozi mesec.

tryhard je izjavil:

Aquafriend je izjavil:

tryhard je izjavil:

Aquafriend je izjavil:

Ja dj, povej. Da se bomo skupaj smejali.

Najprej odgovori na vprasanja. Ce nekaj oobtozujes bi rad utemeljeno pojasnilo. Ce nekoga s foruma obtozis za laz bi bilo fajn dat kaksen dokaz ali vsaj pojasnilo.

Samo ignoriraj ga. Se na daleč vidi da trosi neumnosti in govori vsepovprek.

Število coinov: > 1600.
Mislim da smo pri 1500 coinih že videli ath:8)

Neverlucky, novač za kateri MLM si pa ti?

Mimogrede nimaš vira
Mimogrede, svojega vira nisem povedal
, pa od mene zahtevaš naj z argumenti zavržem tvoje neobstoječe vire?
Katera pasma debila si ti?

Bil sem isti kot ti, skeptik. Verjel sem vsem ostalim, ki so govorili čez TA.

Pa je mogoče boljše, da kaj sprobaš sam in vidis kako je v resnici. Ne se pognat kot ovca skupaj s čredo nekam ...

Vazelin je izjavil:

mato: a je bilo od nekdaj tako da je število coinov od KCS v obtoku zgolj 1/15 vseh možnih?

Odkrito povedano ti ne upam trdit... Coinmarketcap je itak katastrofa za updatanje circulating supply ipd... tole so popravili dober mesec in pol nazaj, prej je bilo circulating supply okrog 8x mil... tako da ne bi upal rečt kaj je prav.

tryhard je izjavil:

Neverlucky, novač za kateri MLM si pa ti?

Mimogrede nimaš vira
Mimogrede, svojega vira nisem povedal
, pa od mene zahtevaš naj z argumenti zavržem tvoje neobstoječe vire?
Katera pasma debila si ti?

lol, ti si pisal, da moj vir zavaja in laze ceprav vira nisem navedel. Kdo je zdaj tu debil? Argumentiraj lazi. Povej vsaj zakaj mislis da laze ce ze ne mores dokazat

Zdaj ze trdis, da vira nimam . Se prav, da ugibas.

Zgodovina sprememb…

Lažeš, kradeš, bolhe ješ!
««
792 / 976
»»