Forum » Kriptovalute in blockchain » špekuliranje cen kriptovalut in ICO-jev
špekuliranje cen kriptovalut in ICO-jev
Temo vidijo: vsi
hamez66 ::
Aquafriend je izjavil:
ne hamez, vecina nasih napovedi je bila pravilnih. Vse napovedi, ki sem jih dal javno zastojn so bile 100% tocne.
Tebi se zdi da se jaz pretirano hvalim, ker morm nenehno dokazovat obtozbe, da nismo dobri. Tudi ti provociras da nismo dal signala pri 6600 usd in da imamo 2 pravilni napovedi, kar je laz in sem te pozval javno na stavo, pa si zavrnil (imam dokaze za svoje trditve)
Prvič slišim, da si me javno pozval na kakršno koli stavo.
No, kakšna pa je ta stava? Ni problema, takoj stavim za celoten tvoj portfolio.
Aquafriend je izjavil:
Tebi se zdi da se jaz pretirano hvalim, ker morm nenehno dokazovat obtozbe, da nismo dobri.
Kradeš in prodajaš signale, potem se pa hvališ z njimi in se obnašaš, kot da si najpametnejši v temi. Vzvišen odnos, katerega si nisi z ničemer prislužil, vsekakor ne s krajo in preprodajo signalov.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: hamez66 ()
Aquafriend ::
Ne ne kradem. Delili smo stroske, ves visek gre pa za naslednjo rundo. Pri tem dobijo zraven tudi moje signale zastojn (ne od tete) ceprav sem na grafih mogoce res vec kot 12 ur na dan. Torej kot vidis ne zasluzim nic in delam zastojn grafe za skupino. Vstopnina 20$ je tudi koristna za bolj resno temo brez trolanja.
Za stavo se pa lahko zmenmo
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Aquafriend ()
Mato989 ::
Razlika med mojim identičnim, bi bila samo v številu vernikov v obstoječ digitalni zapis pod drugim imenom. Kako dosežemo to vero, lahko trenutno vidimo iz kripto scene. Večinoma so to neke novice, ki nas prepričujejo v neko uporabno vrednost, katera je v bistvu identična pri mojem kloniranem digitalnem zapisu pod drugim imenom.
Ko enkrat to vse odvzameš, ostane zelo malo.
Skratka, če ime "Bitcoin" zamenjaš s katerim koli poljubnim imenom in to ime začneš enako intenzivno oglaševati, kot Bitcoin, bo slednjemu narasla cena, prvemu pa padla. Enostavno zato, ker je osnova identična in noben ne ponuja več. :)
Zato, ker tako intenzivnega oglaševanja nikakor ne bi mogel doseči, tudi imaginarna vrednost produkta z identičnimi parametri, ne bi bila niti približno enaka. Prepričati bi moral še finančne strokovnjake, katerim je v bistvu vseeno, kakšna je smer, samo da se vrti (prodaja ali kupuje), oni pa služijo s provizijami.
Zato tudi vrednost ne more zrasti bistveno bolj, kot to zaznava google Trends.
https://trends.google.com/trends/explor...
To je vaša vrednost. Manj kot se ime omenja, manj je vredno. Tehnologija pri kloniranih konkurentih je identična.
Po domače povedano razlika med bitcoinom in tvojim shitcoinom bi bila OGROMNA... oziroma verjetno tam ene 1.000 mest+ na CMC =)
Če bi bilo tako enostanvo kot ti pišeš, bi JP Morgan bil prvi na CMCju =) Pa ni ;)
Če sem pomagal, se priporočam za uporabo linka!
KUCOIN EXCHANGE link: https://www.kucoin.com/#/?r=E3I9Ij
BINANCE EXCHANGE link: https://www.binance.com/?ref=10161115
Aquafriend je izjavil:
Ne ne kradem. Delili smo stroske, ves visek gre pa za naslednjo rundo. Pri tem dobijo zraven tudi moje signale zastojn (ne od tete) ceprav sem na grafih mogoce res vec kot 12 ur na dan. Torej kot vidis ne zasluzim nic in delam zastojn grafe za skupino. Vstopnina 20$ je tudi koristna za bolj resno temo brez trolanja.
Ja in kakšna je stava..? A nisi napisal, da si me javno pozval na stavo, ampak jaz se ne spomnim, da bi me. Več ali manj sem te zagovarjal, ker sem se že malo naveličal, da je bil edini "signal", o katerem smo debatirali, "hodl", ti si pa s svojim shortanjem vnesel malo svežega zraka.
Aja, da ne bo kdo slucajno mislil, da nas je v moji skupini 100. To sem povedal za tetino skupino. V nasi nas je bistveno manj. Zgleda da je morda tudi to nov razlog za gnev in obtozevanje bo bajnih zasluzkih.
Zgodovina sprememb…
Ja, jaz sem te razumel, da imaš že 100 sledilcev iz slo techa. V redu, malo napačnega sklepanja.
Mato989 ::
Aquafriend je izjavil:
mah pustite kakoba, po eni strani se mi celo smili. Ves kako hudo je to, ko nekaj ne preneses in ne mores tega spremenit. Kakob se 4 strani
Aqua, ne se dat... je pa dejansko res, da ona opica, je dejansko trdila da bitconnect ni ponzi... to je apski fail, in tudi jaz bi bil dokaj skeptičen pri upoštevanju njenih nasvetov...
Na zdravje do naslednjega bitconnecta!
Če sem pomagal, se priporočam za uporabo linka!
Tilen ::
Po domače povedano razlika med bitcoinom in tvojim shitcoinom bi bila OGROMNA... oziroma verjetno tam ene 1.000 mest+ na CMC =)
Če bi bilo tako enostanvo kot ti pišeš, bi JP Morgan bil prvi na CMCju =) Pa ni ;)
Jasno, ker se družno piha v isti rog zaradi lastnih koristi in ne zato, ker bi bil moj digitalni zapis kakorkoli drugačen ali slabši.
No tu je problem, ki ga želim izpostaviti. Manj kot se bo pihalo, manjša bo cena. Tehnologija sploh nima veze.
Zadeva je votla, okoli je pa nič ni. ;)
413120536c6f76656e696a612c20642e642e
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Tilen ()
Aquafriend je izjavil:
ne, nimam, teta jih ima
V redu, potem sva razčistila, tako da besede glede kraj signalov in preprodaje vzamem nazaj. Če bi imel že 100 ljudi v skupini, bi bila pa zgodba že malo drugačna.
kakob ::
Mato, Tilen in Aqua so vsi v globokih zmotah.
Nič ne de, money talks, bullshit walks.
Nič ne de, money talks, bullshit walks.
Never take a financial advice from someone who works for a living.
janig ::
next3steps ::
Aquafriend je izjavil:
next3steps je izjavil:
O neumnih ljudeh, ki jo sestavljajo.
Mi smo neumni, ker smo v dobicku. V casu ko ima 90% trejdarjev izgubo. Nekaterim vam gre to v nos, ocitno. Seveda zdaj je potrebno zbrat vse napore in poiskat vsako malenkost, ki bi nam lahko zamajala ugled. (npr. poiskat video pred pol leta, ki nima blage veze z nami)
Neumen si, ker placujes za nasvete, ki so prosto dostopni.
next3steps je izjavil:
Neumen si, ker placujes za nasvete, ki so prosto dostopni.
Če bi bilo samo to, bi bilo super.
profdoktor ::
Kupi kdo mojo pdf knjigo "Trgovanje z virtualno valuto"? 133 strani, ogromno grafov, slikovnega gradiva in pa glavne taktične kriptostrategije. 49.90€ za kos. Naklada je strogo omejena na 1000 pdf izvodov, zato pohitite in ne zamudite te enkratne priložnosti.
perci ::
Ma jst rabim knjigo vsaj za dve kriptovaluti, če ne celo tri, tako da mi tvoja knjiga, ki je samo za eno, ne pride prav.
Za tradingview.com se nisi slisal? Gor mas polno teh tvojih tet, samo da so malo pametnejse.
Aquafriend je izjavil:
Kje so prosto dostopni? Mislis tist zastojn video 1x na teden.
Za tradingview.com se nisi slisal? Gor mas polno teh tvojih tet, samo da so malo pametnejse.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: perci ()
https://www.tensorcharts.com/
Tale zadeva je tudi precej v redu. Kaže precej več stvari, kot običajni grafi. Zgoraj desno je "Learn basics" gumb, da boste vedeli, kaj določene stvari pomenijo.
Tale zadeva je tudi precej v redu. Kaže precej več stvari, kot običajni grafi. Zgoraj desno je "Learn basics" gumb, da boste vedeli, kaj določene stvari pomenijo.
next3steps ::
Aquafriend je izjavil:
Ne vem kaj tisto je, a mislim, da je nek bullshit za laike.
Ma jst rabim knjigo vsaj za dve kriptovaluti, če ne celo tri, tako da mi tvoja knjiga, ki je samo za eno, ne pride prav.
Aquafriend je izjavil:
tam so celo top trejderji dostkrat zgresili, kar nekaj grdih failov, ko so klicali 2x false breakout. Ce so tako dobri, kako to da so popusili in imajo dost jeznih followerjev. Sej napovejo kaksno dobro napoved. Po mojem skromnem mnenju ima prisepetovalka visji procent pravilnih napovedi.
Tisti ki napovedujejo shitcoine, pa imajo pump premium grupo, ki nato dumpajo followerjem po napovedi. V bull marketu se je nekak izslo. V bear marketu pa ne.
Zgodovina sprememb…
Aquafriend je izjavil:
Aquafriend je izjavil:
tam so celo top trejderji dostkrat zgresili, kar nekaj grdih failov, ko so klicali 2x false breakout. Ce so tako dobri, kako to da so popusili in imajo dost jeznih followerjev. Sej napovejo kaksno dobro napoved. Po mojem skromnem mnenju ima prisepetovalka visji procent pravilnih napovedi.
Tisti ki napovedujejo shitcoine, pa imajo pump premium grupo, ki prodajo followerjem. V bull marketu se je nekak izslo. V bear marketu pa ne.
Zato pa si tako brez težav pokazal svoj lulzy trading history. Brez njega bi vsi mislili da si kekec.
O wait.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: kakob ()
Dojave, tipovi i insajderi (pdf, mehka vezava), Avtor: Propali kladioničar, Cena: 29,90€, Naklada: 1000 kosov (pdf)
Vazelin ::
Recenzija bralca:
Zahvaljujem se avtorju izjemne knjige z nasveti kako trejdati s kripto valutami. Pojasni vse male skrivnosti kot so: šortanje, vzvodi, različna povprečja, kaj je križ smrti in podobno. Pred branjem knjige sem se počutil neumnega, sedaj sem močan in si upam vložiti večjo cifro v trg. Po nasvetu iz knjige sem si odprl račun na Kucoin, kjer velikokrat talajo tudi športne avte za nagrado (avtor knjige je zadel Teslo S). Ta knjiga mi je odprla povsem nov svet pri trgovanju kriptovalut. Hvala avtorji, spremenil si mi svet
haha ženska je šla v Pukhet
http://www.stapotovanja.com/forum/q/zap...
Zahvaljujem se avtorju izjemne knjige z nasveti kako trejdati s kripto valutami. Pojasni vse male skrivnosti kot so: šortanje, vzvodi, različna povprečja, kaj je križ smrti in podobno. Pred branjem knjige sem se počutil neumnega, sedaj sem močan in si upam vložiti večjo cifro v trg. Po nasvetu iz knjige sem si odprl račun na Kucoin, kjer velikokrat talajo tudi športne avte za nagrado (avtor knjige je zadel Teslo S). Ta knjiga mi je odprla povsem nov svet pri trgovanju kriptovalut. Hvala avtorji, spremenil si mi svet
haha ženska je šla v Pukhet
http://www.stapotovanja.com/forum/q/zap...
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Vazelin ()
Vzvodi v praksi: Pajser kot sredstvo za dosego finančne svobode, Avtor: neznani storilec
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: profdoktor ()
en tip na FDV bo zagovarjal doktorat z naslovom: Sociološki vidiki kratkotrajnega trgovanja s kriptovalutami v urbanem okolju v letu 2017
Zgodovina sprememb…
V urbanem okolju? To pomeni izven Slovenije.
zelenobeli ::
Ker me vse tole zanima, bi vstopil v skupino Aquafrenda. Ce sem prav razumel je cena 10€. Glede na to da sem skepticen, mislim da sem lahko vasa testna lutka, da vam povem ali je kaj uporabnega ali ne. Se to, nimam casa pri racunalniku stat in cele dneve cakat na signale, tko da ne vem ali je to za mene ali ne? Zvecer ob 8ih se usedem pred tv in takrat mam tisti 2 ali 3 ure casa.
Ne mislim izdajat "skrivnosti", povedal pa bi reanico ali vse akupaj pije vodo
Zgodovina sprememb…
- spremenil: zelenobeli ()
zelenobeli je izjavil:
Ker me vse tole zanima, bi vstopil v skupino Aquafrenda. Ce sem prav razumel je cena 10€. Glede na to da sem skepticen, mislim da sem lahko vasa testna lutka, da vam povem ali je kaj uporabnega ali ne. Se to, nimam casa pri racunalniku stat in cele dneve cakat na signale, tko da ne vem ali je to za mene ali ne? Zvecer ob 8ih se usedem pred tv in takrat mam tisti 2 ali 3 ure casa.
Moar turkeys.
zelenobeli ::
Ma ne, tko bomo vsaj vidl a clovek laze a res tala kaksne uporabne novice. Lej ce sem toliko v minusu, bom pa ze gunih 10€ pogresal
medtem ko nekateri jokate v tisti grupi obračajo težke procente
a je kdo tukaj že fookal preko badoo/twoo in podobno????
Zgodovina sprememb…
damn, tole mi izgleda kot da smo izven najhujšega? Upam da se ustali na okoli 300mlrd in potem počasi plezamo na ATH
V Aziji dobro dela Tindr.
damn, tole mi izgleda kot da smo izven najhujšega? Upam da se ustali na okoli 300mlrd in potem počasi plezamo na ATH
Ne.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: kakob ()
PrihajaNodi ::
sarma832 ::
Nismo še imeli kapitulacije. Pa vseeno, dno ni ponavadi v V... tako da idealno bi bila kapitulacija, bull trap, vmes še altcoini malo divjajo, potem pa verjetno spet navzdol, obdobje "počasne smrti", ko hodlerji prodajo vse ker to ne bo šlo nikoli več navzgor in takrat se akumulira, potem pa ponovno nova runda čez kakšno leto, bitcoin ETF approvan, da lahko vsaka babica uloži, marketcap v triljone, klasični instrumenti z blockchain hypom in žegnom stare klase(bankirji, wall st) in potem spet pok.
Velikani na veliko investirajo v infrastrukturu, zagotovo nič ne bo iz tega aneda. Goldman Sachs(indirektno) 400M v poloniex, coincheck se kupuje, bitstamp,...
Velikani na veliko investirajo v infrastrukturu, zagotovo nič ne bo iz tega aneda. Goldman Sachs(indirektno) 400M v poloniex, coincheck se kupuje, bitstamp,...
a kdo od vas dejansko vidi takšno sliko, da bi lahko market sedaj padal oz. miroval nekaj celih let in potem izbruh?
pazi. amcar je opozoril moderatorje zaradi offtopica
Opa canya skoraj 0.25
Opa canya skoraj 0.25
Zgodovina sprememb…
V šoli je za take fore dobival šamarčine, tu pa tudi ne bo dobil kakšnega posebnega odlikovanja za izjemne dosežke. Mogoče dobi naziv "Ovaduh".
A ni tko da privat skupino z nad 10 uporabniki vidi tudi moderator? Zgleda je edina pot, da prideš v tisto finest Aqua skupino, da rataš mod
http://smiljanmori.si/izjave_ljudi/
""Tako je mlad, tako energetičen in tako čudovit.""
http://smiljanmori.si/izjave_ljudi/
Zgodovina sprememb…