Forum » Kriptovalute in blockchain » špekuliranje cen kriptovalut in ICO-jev
špekuliranje cen kriptovalut in ICO-jev
Temo vidijo: vsi
perci ::
Žaljivo je vseeno lahko. Recimo, tudi če je Aqua v resnici bebec, mu tega ne smeš rečt.
Lahko mu pa rečeš, da so njegovi sklepi napačni, da nikoli nima prav, da bla bla bla....
Recimo tista znamenita Jelinčičeva: "Oprostite, vi ste bedak" ne prođe :).
Lahko mu pa rečeš, da so njegovi sklepi napačni, da nikoli nima prav, da bla bla bla....
Recimo tista znamenita Jelinčičeva: "Oprostite, vi ste bedak" ne prođe :).
Zgodovina sprememb…
- spremenil: perci ()
kakob ::
Žaljivo je vseeno lahko. Recimo, tudi če je Aqua v resnici bebec, mu tega ne smeš rečt.
Počutim se užaljenega.
Never take a financial advice from someone who works for a living.
Aquafriend ::
mah pustite kakoba, po eni strani se mi celo smili. Ves kako hudo je to, ko nekaj ne preneses in ne mores tega spremenit. Kakob se 4 strani
Aquafriend je izjavil:
mah pustite kakoba, po eni strani se mi celo smili. Ves kako hudo je to, ko nekaj ne preneses in ne mores tega spremenit. Kakob se 4 strani
Idiotov, takih kot si ti, res ne prenašam dobro.
profdoktor ::
Prej je bil namig long na 12 vzvoda do druge rame, ki bo višja od glave. To ti pove vse, če si dovolj brihten.
tonis ::
Jeba, v Aquatovi grupi še niso vzeli long pozicij, tko da bo zdej mal štale.
Ni bilo potrebe. Ker gre malo gor in fino dol
Glej dnevni graf.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: tonis ()
Aja, vi ste zdej na dnevnih svecah. Dve strani nazaj ste bili se na sekundnih. Ocitno grupa napreduje.
V bear marketu se izstopa iz shortov, ne nujno vstopa v long pozicije na odbojih. Razen ce zelis seveda.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Aquafriend ()
Važno da bitconnect ni scam.
Aquafriend je izjavil:
V bear marketu se izstopa iz shortov, ne nujno vstopa v long pozicije na odbojih. Razen ce zelis seveda.
Valda, to vi k ne znate. V moji grupi vse swinge polovimo.
Aquafriend je izjavil:
Valda, to vi k ne znate. V moji grupi vse swinge polovimo.
Ni njen stil, to je bolj moj. Seveda pa je visji procent tveganja. Prisepetovalka pravi, da ti ni treba trejdat cisto vsak dan, vsak odboj, da bi zasluzil dost denarja. Kar se strinjam. Pravi nam, da nas testosteron zeli vec tveganja
h1427096 ::
čaki, a teta je isto kot prišepetovalka al sta to dve osebi?
Ker pol je tkorekoč pol cene
Ker pol je tkorekoč pol cene
h1427096 ::
zakaj, zelis deskreditirat skupino? v nasi skupini ni nic bitconekta in nimam nic s tem
vas je pa dost takih, ki bi jo zeleli zapret, po principu naj sosedu crkne krava, da se bom boljse pocutil, anede?
vas je pa dost takih, ki bi jo zeleli zapret, po principu naj sosedu crkne krava, da se bom boljse pocutil, anede?
Zgodovina sprememb…
Aquafriend je izjavil:
Ni njen stil, to je bolj moj. Seveda pa je visji procent tveganja. Prisepetovalka pravi, da ti ni treba trejdat cisto vsak dan, vsak odboj, da bi zasluzil dost denarja. Kar se strinjam. Pravi nam, da nas testosteron zeli vec tveganja
Da se razume, ena revica jim prodaja nasvete kako se zasluži veliko denarja. Naj ponovim, ena revica jim prodaja nasvete kako se zasluži veliko denarja.
See the problem?
Aquafriend je izjavil:
Da se razume, ena revica jim prodaja nasvete kako se zasluži veliko denarja. Naj ponovim, ena revica jim prodaja nasvete kako se zasluži veliko denarja.
See the problem?
Cak mal. Ce se je pa snemala na tajski plazi. She rich, man.
Aquafriend je izjavil:
See the problem?
Cak mal. Ce se je pa snemala na tajski plazi. She rich, man.
Point, če bi bila poor, bi bili nasveti 5 dorra. Zdaj so pa 10.
Baja ::
jep, in še kasneje je trdila da bitconnect ni ponzi (potem ko ji j ratalo pravi cajt ven dnar probat - check yt around that date) :)
je kdo našel tole? Jaz sm preletel ene 2 videa, več se mi pa ne ljubi
če bo čas bom poisko. glej dan dva naprej od bch crasha. snema video kako prodati bcc, ker je naval dobi error obenem pa pravi da je
next3steps je izjavil:
O neumnih ljudeh, ki jo sestavljajo.
Mi smo neumni, ker smo v dobicku. V casu ko ima 90% trejdarjev izgubo. Nekaterim vam gre to v nos, ocitno. Seveda zdaj je potrebno zbrat vse napore in poiskat vsako malenkost, ki bi nam lahko zamajala ugled. (npr. poiskat video pred pol leta, ki nima blage veze z nami)
Zgodovina sprememb…
Aquafriend je izjavil:
next3steps je izjavil:
Mi smo neumni, ker smo v dobicku. V casu ko ima 90% trejdarjev izgubo. Nekaterim vam gre to v nos, ocitno.
Puran ne ve da je puran, zato je puran.
News at 11.
hamez66 ::
Aquafriend je izjavil:
next3steps je izjavil:
Mi smo neumni, ker smo v dobicku. V casu ko ima 90% trejdarjev izgubo. Nekaterim vam gre to v nos, ocitno. Seveda zdaj je potrebno zbrat vse napore in poiskat vsako malenkost, ki bi nam lahko zamajala ugled. (npr. poiskat video pred pol leta, ki nima blage veze z nami)
Nobenih dokazov ni, da si v dobičku. Samo tvoja beseda.Prodajaš te nasvete, kot bi bili tvoji. Si mogoče že odprl dejavnost za prodajo nasvetov? Na začetku je bilo zabavno, ker si 2x pravilno napovedal, od takrat se pa samo hvališ in nabijaš. Ko sem te vprašal, kje si zaprl short, si napisal, da trejdaš dnevno, na podlagi česar je komot sklepati, da si dnevno prideloval izgubo. Niti ni važno, ali je bila izguba ali dobiček, še vedno se igraš z drobižom, zato se ti ni treba delat, da si zdaj najpametnejši, ker se ti je 2x posralo. Pa še to ni nujno, da se ti je, ker za nazaj itak lahko vsaj nabija, kaj je mislil, ko sem te pa konkretno vprašal za cifre, pa ni bilo nič od tega.
Niti nisi dal signala, da je pri 6600 treba kupit, ampak samo nabijaš tu, da bi rad pobiral naročnino. A tale bitconnect gospodična ve, da ji kradeš nasvete in jih prodajaš naprej? al kako mate to zrihtan?
Bom mogu se enkrat dokazovat pretekle napovedi in limat sem gor, kolikokrat se?
dobili smo signal pri 6600 it ven iz shorta, a ti posljem video na zs?
Zgodovina sprememb…
Aquafriend je izjavil:
Ne, just shut the fuck up pa bo v redu.
Opcija B, pokaži trading history na svojem računu, da se lahko smejimo tvojemu drobižu.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: kakob ()
hamez, upas stavit za 6600 usd signal, da smo dobili signal izstopit iz shorta? mam video in datum objave
Aquafriend je izjavil:
Ja, pa dobili ste signal, da je bitconnect super zadeva. Smo že večkrat predebatirali.
Kot sem napisal, mi je vseeno, ali imaš dobiček, ali izgubo, ali pa če se samo delaš, da trejdaš, pa malo na črno prodajaš signale. Samo ne se delat, kot da si požrl vso pamet sveta. Igračkaš se z nekaj 100 euri.
Igračkaš se z nekaj 100 euri.
Hkrati tudi goljufa FURS in trdi da je v penziji.
The lulz.
ne, v moji skupini nikoli nismo dobili signal od bitkonekta. So se sesuli preden je nasa skupina nastala, skupina je stara priblizno 1 mesec.
Ne hvalim se rad, le provocirate prevec. Poskusam lepo odgovorit na malo manj lepe provokacije.
Ne hvalim se rad, le provocirate prevec. Poskusam lepo odgovorit na malo manj lepe provokacije.
Zgodovina sprememb…
Aquafriend je izjavil:
ne, v moji skupini nikoli nismo dobili signal od bitkonekta. So se sesuli preden je nasa skupina nastala, skupina je stara priblizno 1 mesec.
S-P-I-Z-D-I. Ok?
Aquafriend je izjavil:
Ti prodajaš signale od osebe, ki je menila, da z bitconnectom ni nič narobe. Ti si začel s svojim kradljivim biznisom pred enim mesecem in v tem času 2x pravilno napovedal in se zdaj na podlagi te kratke izkušnje obnašaš, kot da si najpametnejši in delaš ne vem kakšen profit in da smo ti vsi ostali fovš in ne vem kaj. Sicer boš pa s 50x leveragom in s tako popolnimi signali, kot jih prodajaš, v kratkem miljonar, zato ne razumem, zakaj tako skrivaš te signale in prodajaš dostop do skupine, ker se ti na koncu tistih 1000 eur, ki jih boš zaslužiš s preprodajo signalov, ne bo dosti poznalo.
Baja ::
jep, in še kasneje je trdila da bitconnect ni ponzi (potem ko ji j ratalo pravi cajt ven dnar probat - check yt around that date) :)
je kdo našel tole? Jaz sm preletel ene 2 videa, več se mi pa ne ljubi
zgleda da nekaj videov manjka. našel sem tole, kar se nanaša na prejšne (manjkajoče?) videe
4:20 ... my bitconnect team members ... i don't owe nothing to anyone ...
ne hamez, vecina nasih napovedi je bila pravilnih. Vse napovedi, ki sem jih dal javno zastojn so bile 100% tocne.
Tebi se zdi da se jaz pretirano hvalim, ker morm nenehno dokazovat obtozbe, da nismo dobri. Tudi ti provociras da nismo dal signala pri 6600 usd in da imamo 2 pravilni napovedi, kar je laz in sem te pozval javno na stavo, pa si zavrnil (imam dokaze za svoje trditve)
Tebi se zdi da se jaz pretirano hvalim, ker morm nenehno dokazovat obtozbe, da nismo dobri. Tudi ti provociras da nismo dal signala pri 6600 usd in da imamo 2 pravilni napovedi, kar je laz in sem te pozval javno na stavo, pa si zavrnil (imam dokaze za svoje trditve)
Zgodovina sprememb…
Aquafriend je izjavil:
ne hamez, vecina nasih napovedi je bila pravilnih. vse napovedi, ki sem jih dal javno zastojn so bile 100% tocne.
Zato mora pa poiskat še več suckerjev. Makes sense!
Aquafriend je izjavil:
Note, še vedno nismo videli drobižkarjevega trading historya. In tudi nikoli ne bomo. Fugazi.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: kakob ()