» »

špekuliranje cen kriptovalut in ICO-jev

špekuliranje cen kriptovalut in ICO-jev

Temo vidijo: vsi
««
612 / 976
»»

profdoktor ::

Vazelin je izjavil:

aqua: kok keša si že zbral s signali?:))

Ko se začne prodajat signale, lekcije, nasvete, učbenike in podobno, veš da gre vse nizbrdo.
Torej ko vlaganje ni več dobičkonosno, se začnejo alternativni viri zaslužka.

Zgodovina sprememb…

Horejšio ::

Popolno bi blo, da zdej še Satoshi Nakamoto shorta :)

univerza ::

univerza je izjavil:

tole dons z binancam in vdorom mi je dalo dokončno misliti, da definitvno ni varno puščat coine na menjalnicah...sam imam vecino v Lisku (LSK)....zdej sem si pogledal njiho lisk HUB, ki je online in tudi desktop aplikacija. Torej če prav razumem če prenakažem iz binanc na lisk HUB bojo potem alti na varnem...ali obstaja še kakšna bolj varna metoda...definitivno bodo long term hold, torej kako to zadevo čim bolj varno skladiščiti...
P.S. v k kripto sem še čisti začetnik

Vljudno naprošam, če imamo kšn odgovor za tole moje pitanje:)

LSK se men isto zdi dobra naložba. Poglej hardware wallet lsk.

youPlonker ::

univerza je izjavil:

univerza je izjavil:

tole dons z binancam in vdorom mi je dalo dokončno misliti, da definitvno ni varno puščat coine na menjalnicah...sam imam vecino v Lisku (LSK)....zdej sem si pogledal njiho lisk HUB, ki je online in tudi desktop aplikacija. Torej če prav razumem če prenakažem iz binanc na lisk HUB bojo potem alti na varnem...ali obstaja še kakšna bolj varna metoda...definitivno bodo long term hold, torej kako to zadevo čim bolj varno skladiščiti...

Lisk zaenkrat nima hardware walleta. Obstaja unofficial paper wallet: http://liskpaperwallet.com/

IMO je uporaba desktop Lisk Hub-a na svežem računalniku dovolj varna opcija za long term hold (če imaš veliko LSK, se ti splača glasovati, da dobiš nazaj dividende: https://earnlisk.com/ ).

Zgodovina sprememb…

Zgleda ja. Ko sem iskal nisem našel. Verjetno drži https://www.reddit.com/r/Lisk/comments/...

univerza ::

youPlonker je izjavil:

univerza je izjavil:

univerza je izjavil:

Lisk zaenkrat nima hardware walleta. Obstaja unofficial paper wallet: http://liskpaperwallet.com/

IMO je uporaba desktop Lisk Hub-a na svežem računalniku dovolj varna opcija za long term hold (če imaš veliko LSK, se ti splača glasovati, da dobiš nazaj dividende: https://earnlisk.com/ ).

hvala za odgovor, ali mi lahko samo še osvetliš tole temo:)
1.) http://liskpaperwallet.com/....glede na to da je to unofficial ali je to varno?
2.) za foro sem ustvaril wallet, potem sem dobil Secret Passphrase in Public Address... A zdej si jaz prepošljem LISK iz binanc prepošljem na ta Public Adress in kako potem dostopam do te denarnice....na omenjeni strani ni FAQ, pa mi ni čist jasno tole...

Ta tema mi deluje mrtva. Kje vam je optimizem? HODL!

janig ::

univerza je izjavil:

A zdej si jaz prepošljem LISK iz binanc prepošljem na ta Public Adress in kako potem dostopam do te denarnice....

Importas private key v nek Lisk wallet. Recimo Lisk Nano.

1D BTC zgleda da se se vidimo nekje med 6-8K :)

Zgodovina sprememb…

lastao ::

profdoktor je izjavil:

PoČakaj kaj šele bo, do poletja, večina v bedu :8) , kiti pa na morčku 8-)
Sreča spremlja Hrabre :)

lastao je izjavil:

profdoktor je izjavil:

PoČakaj kaj šele bo, do poletja, večina v bedu :8) , kiti pa na morčku 8-)

Nič bat, morda zadaneš kakeckoin ki bo šel x100 čez noč in boš na morčku tudi sam.
Medtem pa NEO kot paradni konj proti ATH.

Zgodovina sprememb…

Vazelin ::

Vsaj shitcoini gredo na prednovembrske ravni - to meni tako diši trenutno:(

DeeJay ::

Nuggets Airdrop, če koga zanima... free moneyz :P
https://www.westart.co/project/nuggets-...

Kekeccoini bodo padli še kakšnih 30% potem pa hop in kupit.

Yusef ::

Več ali manj sama čreda ovac.

K gre gor vsi pametni in navdušeni k pa zaškripa pa vse zamre in vse bo crknilo.

Da bi bil jaz sedaj novi investitor bi nakupoval na veliko.

Alti gredo na novembersko raven ja.

Pa nek zadrogiranec zgoraj piše da gre NEO na nov ATH. Aja?

Kar bo crknilo bo tale naša tema :D

včasih 5 strani dnevno, sedaj 5 postov dnevno:D

sumi666 ::

Ja tole z BTC pa dejstovom da majo uni kakci od Mt. Goxa še polno skladišče BTC jev za prodat glih ne vplivata dobro na market ...

Zgleda da je vsak vložil toliko da lahko pozabi in je to že storil. :)

1pioneer ::

sumi666 je izjavil:

Ja tole z BTC pa dejstovom da majo uni kakci od Mt. Goxa še polno skladišče BTC jev za prodat glih ne vplivata dobro na market ...

Kok je dolg sploh? Smeh je, ker je dejansko Mt. Gox solventen...V bistvu ma še profit, ker je BTC zrastel napram 4 leta nazaj...Samo ker je postopek zalaufan se ne da nazaj... Je pa res, da bi to moralo it na dražbo ne pa na exchange, tako kot vse zaplenjene kriptovalute od kriminalcov...Čakte da Bolgarija začne prodajat zaplenjene kovance od mafije, nekje 200k BTC majo, potem bo cel smeh na trgu :)

Yusef ::

Ja a pa misliš, da blgarci imajo privat keye a kaj?

Misliš da ima nek bilgarec pri sebi orivate keye za 200k Bitcoina? Eh...

Machete ::

sumi666 je izjavil:

Zakaj? BTCji morajo najti pot do ljudi, ki si jih želijo iz rok ljudi, ki jih ne rabijo. To je vse dobro.

Mimogrede, lahko bi kaj naredili za crypto, ne pa da ga samo ubijate s temi vašimi pump n dump shit scenami. Prodajate rabljeno robo? Zahtevajte crypto only, kupujete po spletu? Takoj ob naročilu zatežiti vsaki trgovini, da želite opcijo plačila v crypto itd.. Ne pa samo shittrejdat.
LC1000|Asrock-H470PG|i7-10700K|2x16GB|RTX-5080 GAMING|W10Pro
new Nintendo 2DS & 3DS XL|Galaxy S24+

Kripto ::

Spet so jamrači prilezli iz svojih lukenj...

PrihajaNodi ::

Machete je izjavil:

sumi666 je izjavil:

Zakaj? BTCji morajo najti pot do ljudi, ki si jih želijo iz rok ljudi, ki jih ne rabijo. To je vse dobro.

Mimogrede, lahko bi kaj naredili za crypto, ne pa da ga samo ubijate s temi vašimi pump n dump shit scenami. Prodajate rabljeno robo? Zahtevajte crypto only, kupujete po spletu? Takoj ob naročilu zatežiti vsaki trgovini, da želite opcijo plačila v crypto itd.. Ne pa samo shittrejdat.

Težava tu je, da se vrednost prehitro spreminja. Torej jaz ti nakažem BTC, pri tebi je čez 10 minut v tem času je pa lahko že 2%+/-. Torej? Najbolj stabilen je mogoče samo kak Monero.

Zgodovina sprememb…

Nebomgabiksa ::

PrihajaNodi je izjavil:

Težava tu je, da se vrednost prehitro spreminja. Torej jaz ti nakažem BTC, pri tebi je čez 10 minut v tem času je pa lahko že 2%+/-. Torej? Najbolj stabilen je mogoče samo kak Monero.

Če jaz postavim ceno v BTC in mi plačaš v BTC je meni vseeno za vrednost v EUR/USD (ker sem bom pri BTC ceni vračunal tudi tista 2[0]%).

Piz*a, ampak ETH pa kar pada 550€ ...

Nebomgabiksa je izjavil:

PrihajaNodi je izjavil:

Če jaz postavim ceno v BTC in mi plačaš v BTC je meni vseeno za vrednost v EUR/USD (ker sem bom pri BTC ceni vračunal tudi tista 2[0]%).

Piz*a, ampak ETH pa kar pada 550EUR ...

Ja, ampak potem moraš imeti na borzi račun, da jih pretvoriš v FIAT (pa spet prenos na banko). Osebno, je preveč stroškov (in dela) pri spreminjanju v fiat. Kripto je bil dober samo in samo za Silk Road, ki pa žal več ne obstaja.

Zgodovina sprememb…

Dtrader ::

Je letos podobno kot leto 2017 za obdobje 4.3-12.3. Padec nato dvig in še nekaj padcev od 19.3 naprej, potem pa okrevanje trga, maja pump.
Kateri ima fiat, mu je trenutno stanje kot naročeno.
Bolje da nimaš, ko gre gor, kot da imaš, pa gre dol :)

K0l1br1 ::

PrihajaNodi je izjavil:

Za take stvari se promovira XRP, kjer je transakcija sekundna in poskrbi za menjavo iz fiata v xrp, pošlje xrp in zamenja fiat. Nek ripplov protokol ali kar se že gredo pri prekomejnih plačilih. Menda pa bodo isto delali ali že delajo tudi na notranjem trgu (Japonska), kot berem zadnje dni.

Pa ima XRP kej potenciala za kakšen pump?

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Dtrader ()

Pri XPR-ju lahko vžge kadarkoli za enih 5% gor ali več, čemur ponavadi sledi ponoven padec. Ni nobenega volumna. Prejšnje dni je nodi opozarjal na pump zcl-a, ki pa mu je sledil dump.

Pol bi lahko pričakoval kakšen pump samo na NEOtu, ostalo pa se več ali manj sklada z BTC vrednostjo... Tako mislim.

Aja pa tole: 12 March 2018 ?

NEO (NEO)

NEO Melbourne Meetup

(Added 05 March 2018)

"NEO is finally coming to Australia! This Melbourne meetup is part of the NEO Asia-Pacific Tour in March, right after Chinese New Year."

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Dtrader ()

K0l1br1 je izjavil:

PrihajaNodi je izjavil:

Za take stvari se promovira XRP, kjer je transakcija sekundna in poskrbi za menjavo iz fiata v xrp, pošlje xrp in zamenja fiat. Nek ripplov protokol ali kar se že gredo pri prekomejnih plačilih. Menda pa bodo isto delali ali že delajo tudi na notranjem trgu (Japonska), kot berem zadnje dni.

Ja potem plačaš še za pretvarjanje v xrp, kje je potem smisel BTC - ja? Če bi imel xrp to kar BNK bi bilo to super (brezplačna pretvorba v druge kovance).

Danes boste lastniki BNK - jev prejeli dodatne kovance.

Zgodovina sprememb…

b-marko ::

There was a problem when trying to process your recurring payment:
Buy xxxx EUR to BTC Wallet

You can resume the recurring payment once the issue is resolved.

Kupil pred casom na coinbasu btc-je in vsak dan dobim tak mail. Se kdo z podobnim primerom? Hvala za pomoc

Dtrader je izjavil:

Pol bi lahko pričakoval kakšen pump samo na NEOtu, ostalo pa se več ali manj sklada z BTC vrednostjo... Tako mislim.

Aja pa tole: 12 March 2018 ?

NEO (NEO)

NEO Melbourne Meetup

(Added 05 March 2018)

"NEO is finally coming to Australia! This Melbourne meetup is part of the NEO Asia-Pacific Tour in March, right after Chinese New Year."

NEO se gre dotaknit 50 usd in potem gasa proti luni.

kript ::

Ti si se že dotaknil kritične točke in sedaj greš samo še proti ...

greatdrakon je izjavil:

zdle je že malo pozno za nakup. tole je bil tak easy money, da je smeh.

:)) easy money ha:D

1pioneer ::

Yusef je izjavil:

Misliš da ima nek bilgarec pri sebi orivate keye za 200k Bitcoina? Eh...

Imajo ja, ker so jim zaplenili ves sistem... Plus verjetno so se zmenli za znižanje kazni, da jim izdajo. Sej veš kako to gre... Zaenkrat niso še prodali, ker so kot pri nas polni birokracije in kripto ni tam opredeljen, niti ne vejo kaj s tem početi ali pa vejo, kdo ve :) V glavnem teh 200k BTC dumpa še čaka slej ko prej.

Vazelin je izjavil:

greatdrakon je izjavil:

zdle je že malo pozno za nakup. tole je bil tak easy money, da je smeh.

:)) easy money ha:D

Simpl ko pimpl. Js sm zj se naučil lekcije, da karaken je bolj kaken in dal same limite na 7k€, 6.5k€ in 6k€ :) En je že fillan, zj pa da vidimo do kje gremo :)

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: 1pioneer ()

Sno0py ::

Kaj pravite, da se bo najbolj opomoglo po temu dipu?
Vidim, da vas dosti za NEO navija

Kr_enn ::

Po tem dipu se bo vse opomoglo :)

Sno0py ::

Kr_enn To ni bilo moje vprasanje

pejt_u_kujac ::

Sno0py, vprašanje na mestu je bolj kolk dolg bo tale BTC "dip"...a gremo proti 5.000 $ (mogoče še nižje?) ali se bo od tukaj odbilo navzgor. Tisti, ki zna našlogat tole dilemo je na dobri poti, da dela dobičke. Jaz zaenkrat še nisem tam.

cebelar123 ::

Vloži polovico zdaj in počakaj z drugo polovico, ali pa še bolj razdeli. Tako boš dobil 100% nekaj.

Zgodovina sprememb…

Goody ::

cebelar123 je izjavil:

Vloži polovico zdaj in počakaj z drugo polovico, ali pa še bolj razdeli. Tako boš dobil 100% nekaj.

je pa seveda od boga dano da bo enkrat višje kot je sedaj...

Nevem kako bo. Profesionalni vlagatelji se več ne oglašajo v temi. To ni ravno dober znak.

nekikr ::

Rišejo grafe za odboje. Ampak, ker prehitro pada, morajo grafe risati vedno znova :)

Kr_enn ::

Profesionalni vlagatelji so vložili in dokupujejo ter bodo konec leta pobrali. Ti Vmesni deepi jih ne skrbijo 8-)

Nihče ti ne more napovedati 100%. Napovedi iz TA so bolj šloganje, tu in tam se celo kaj uresniči. Preveč spremenljivk je v enačbi, ki vplivajo na volatilnost kar je popolnoma razumljivo za early stage. Crypto market ni primerljiv z delnicami, valutami itd. Je popolnoma svoj svet. Za nekoga je trenutni dip odlična priložnost za nakup, za nekoga pa samo upanje da bo šlo še malce nižje da bo takrat kupil... potem se pa nepričakovano odbije gor ali celo potegne v bull run.

Trenutno se MarketCap krepi, obenem pa se krepi dominanca BTC, ki je že 42% (prej je bila 36%). Kakšen razlog po vaše obstaja za dvig deleža BTC?

najbrž selitev iz shitcoinov v bolj varno valuto.... kar pomeni nadaljnjo stagnacijo, dokler zaradi dodatne selitve in novega denarja ne bi biki spet stekli

Dtrader je izjavil:

Trenutno se MarketCap krepi, obenem pa se krepi dominanca BTC, ki je že 42% (prej je bila 36%). Kakšen razlog po vaše obstaja za dvig deleža BTC?

Verjetno vpliv Mt. Gox, ki bi moral počasi popustiti.
««
612 / 976
»»