» »

špekuliranje cen kriptovalut in ICO-jev

špekuliranje cen kriptovalut in ICO-jev

Temo vidijo: vsi
««
606 / 976
»»

Dtrader ::

fukich je izjavil:

Pozdravljeni, malo sem zaspal v tej temi. Bi mi lahko kdo prosim pomagal/ svetoval kaj narediti glede rpx, kcs-jev. Prodatti ali holdati? Hvala.

KCS imam tudi jaz, vendar sedaj ne mislim prodajat, itak je nizko. Jaz ne bom hitel. RPXa pa nimam.
Bolje da nimaš, ko gre gor, kot da imaš, pa gre dol :)

Vazelin ::

Kcs rpx utk to jaz vse čakam na bum:D
Trenutno masten minus za letalsko na tajsko

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Vazelin ()

cebelar123 ::

V tem trenutku ETH/BTC
Ali sledi epic dip?

cebelar123 je izjavil:

V tem trenutku ETH/BTC
Ali sledi epic dip?

Dobr nos imaš, že pada :)

galu ::

To je samo spoofing. Ta je, v normalno reguliranih marketih, nelegalen.

Ravno včeraj sem v 5 min čekiranja bitfinex orderbooka videl ~450 BTC (buy) wall, ki je to počel. Seveda je kar naenkrat magično izginil, ko je cena začela malo padati, posledica pa je bil ~75$ dip. :))
Tako to gre.

Machete ::

Še enkrat spamam: izogibajte se Cryptopia. Začenjam social network dissing, ker so navadni prasci goljufivi. Blokirajo deposite pred pumpami. Rudarijo coine in očitno vedo, kdaj bo akcija. Deposti ZCLjev ni nikoli prišel. ETN sem enkrat čakal par dni, seveda na račun tega zamudil ath pumpo, zdaj že 1 teden ni deposita ZCLjev, pa še hitel sem domov, da bi jih poslal takoj po snapshotu. No ker je bil network seveda down, sem jih poslal naslednji dan, ko so bili še $50, zdaj so pod $10. Skratka v največjem loku stran od Cryptopia, ker je leglo nategunov.
LC1000|Asrock-H470PG|i7-10700K|2x16GB|RTX-5080 GAMING|W10Pro
new Nintendo 2DS & 3DS XL|Galaxy S24+

profdoktor ::

NEO ga lepo šopa proti 200 usd tam kjer mu je mesto. Dobiva tudi z BTC.
Medtem pa za ETH nič ne kaže da gre proti 3000 usd, žal. Mislim da bo potegnil na 500 usd kmalu, ker icoti prodajajo etre.

profdoktor je izjavil:

NEO ga lepo šopa proti 200 usd tam kjer mu je mesto. Dobiva tudi z BTC.
Medtem pa za ETH nič ne kaže da gre proti 3000 usd, žal. Mislim da bo potegnil na 500 usd kmalu, ker icoti prodajajo etre.

Kje pa ti vidiš, da gre neo proti 200 USD? Al sem pa jaz čorav, ne vem....

kript ::

NEO je bil konec februarja nekje okrog 146, sedaje je pa 117 USD. Šopa bolj proti 100 kot pa 200.

Bolivar ::

kript je izjavil:

NEO je bil konec februarja nekje okrog 146, sedaje je pa 117 USD. Šopa bolj proti 100 kot pa 200.

+1

Vedno znova se potrjuje, da je WEX ena najbolj proper borz. Res imajo malo parov, ampak se ne gredo nobenih igric. Bratje Rusi vedo kako se stvarem streže korektno. Vse ostalo so eni sami sleparji in ubijajo kripto.

Kr_enn ::

Je kdo sodeloval v ICO CS (credits)? Mnenja?
https://coinmarketcap.com/currencies/cr...

Prospekt ::

Machete je izjavil:

Vedno znova se potrjuje, da je WEX ena najbolj proper borz. Res imajo malo parov, ampak se ne gredo nobenih igric. Bratje Rusi vedo kako se stvarem streže korektno. Vse ostalo so eni sami sleparji in ubijajo kripto.

Preimenovan BTC-E, ki je bil obtožen pranja denarja in prodaje ukradenih bitcoinov. Mnogo uporabnikov je poročalo o izginotju denarja.

"Alexander Vinnik. U.S. law enforcement arrested Vinnik in Greece on multiple charges of money laundering and said he was the trading platform’s “administrator.” BTC-e has stated that Vinnik was not the main operator of the exchange and also detailed that the individual was never an employee."
"I do not consider myself guilty -- The fact that I worked for BTC-e and did my job, it's not justifiable to accuse me of it," Vinnik explains to the news outlet Russia Today (RT).

.nz domena, firma registrirana v singapurju, seems legit.

Ne vem kako lahko javno zagovarjaš nekaj takega?

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Prospekt ()

Nič novega nisi napisal, vsi vemo, da je to bivši btc-e, kar jim zgolj veča zapuanje. Eni redkih, ki ne nategujejo uporabnikov. Vinnik nima nič s tem, da ga je fbia vzel na piko, precej neupravičeno.
Zlahka imam gor nekaj plač. Daleč bolj sproščeno, kot na kakih binancah, da ne govorimo cryptopia, bitfinex, poloniex in vsa ostala azijska jajca.
Katera pravljična skavtska borza pa je potem tvoj adut poštenosti, kjer se denar ne pere? Domena in registracija firme je praktično identična ostalim borzam. To je zaradi zakonodaje, ki je borzam očitno ugodna. Kar poglej ostale. To ni nobeno merilo, ne prednost, ne slabost.

ALTCoinWolf ::

Neo je komaj zdej zrel za nakup BTC ratio na ravni dveh mesecev nazaj

urbnzy ::

Kr_enn je izjavil:

Je kdo sodeloval v ICO CS (credits)? Mnenja?
https://coinmarketcap.com/currencies/cr...

Js sem ga pred dnevi kupil nekaj, ker obljubljajo, da bodo znali sprocesirat 1 mio transakcij za sekundo, v trenutnem Testnetu pa naj bi jim uspevalo 200k/s. Zdej v marcu naj bi izšla Beta, dali naj bi pa tudi potrditev o 200k transakcijah/s. Za enkrat je sam hype okoli tega, nekaj stvari je tudi sumljivih (čuden ICO, Alpha baje ne deluje na blockchainu, brez koda na githubu), tko da je za enkrat prezgodaj za oceniti ali gre za enega potencialno top10 coinov ali scam.

Upam da ste zaslužli kaj na račun XLM ov. Jaz sicer nisem ker nisem imel nič, da bi ga nabavil ko je bil pod 0,0004 ETHja ;( Bo treba spet čakat.

Zgodovina sprememb…

PrihajaNodi ::

Vau kaki bajni zaslužki...to se je splačalo kupovat pri 0.002 ne pa zdaj. Zdaj se splača tedenske tradinge delat z lomocoinom, ki niha med 0.065 in 0.085 ali pa Icn - jem.

25% zaslužek v tem trenutku bi bil za mene dovolj.

Zgodovina sprememb…

Rok22 ::

Kak poseben razlog da je ripple tko zrastel včeraj/danes? Bi znal spet mal past? gledam če mal prodam in ko pase kupim nazaj. S tem bi mogoče mal pokril že tko veliko izgubo.

Rok22 je izjavil:

Kak poseben razlog da je ripple tko zrastel včeraj/danes? Bi znal spet mal past? gledam če mal prodam in ko pase kupim nazaj. S tem bi mogoče mal pokril že tko veliko izgubo.

Kaj si kupoval?

Rok22 ::

PrihajaNodi je izjavil:

Rok22 je izjavil:

Kaj si kupoval?

Nism ta trenutek nič kuporavl. Govorim pa sicer o Ripple XRP.
Danes od 5 zjutraj je šel gor za več kot 10% pa razmišljam da kakih 300 prodam in kupim nazaj ker bo itak spet padel :(

Sprašujem pa, če je kak poseben razlog zakaj je danes tako zrastel?

Drugače pa jaz imam kr srečo z RLCjem. Sicer ga ne poznam dolgo nekje okoli novega leta sem prvič slišal za to valuto.
Je pa zanimiva ker ima kr velike špice vsakih toliko časa. Se pa drugače ne dogaja kaj dosti saj ni nekega velikega volumna. Pač pustiš in čakaš.
Primer:

Jacksmav ::

Rok22 je izjavil:

PrihajaNodi je izjavil:

Rok22 je izjavil:

Kaj si kupoval?

Nism ta trenutek nič kuporavl. Govorim pa sicer o Ripple XRP.
Danes od 5 zjutraj je šel gor za več kot 10% pa razmišljam da kakih 300 prodam in kupim nazaj ker bo itak spet padel :(

Sprašujem pa, če je kak poseben razlog zakaj je danes tako zrastel?

https://oracletimes.com/is-this-magic-m...
težka bo....če bo res dodan na Coinbase bo rally, drugače pa opa dol...ob 23 po našem času bo live...:)

Ne vidim razloga zakaj bi XRP šel gor če bo dodan na Coinbase. Kdor ga ima ga ima. V tem Bear marketu ne bo večje evforije. Največ +10%.

stabil99 ::

profdoktor je izjavil:

Ne vidim razloga zakaj bi XRP šel gor če bo dodan na Coinbase. Kdor ga ima ga ima. V tem Bear marketu ne bo večje evforije. Največ +10%.

iskt razloge v tem trgu. hmm
razlog zakaj je slo marca 2017 tocno ob 3tji uri vse gor?

r00k ::

Uporablja kdo huobi.pro exchange? Meni mi tisti slide to verify 80% časa vrže error. Še komu?

PlayTheGame ::

To, da gre XRP na coinbase (če bo res šel) je zgolj ena izmed novic, na rast vplivajo tudi druge...
MSI B650 Tomahawk WiFi|AMD Ryzen 7 7700|Asus RTX 4070 Super 12Gb
32GB DDR5 6000|Samsung NVMe SSD 990PRO 2TB|Corsair 850W 80+Gold

Gemblerka ::

Nima Cardano malo preveč suppy-ja, da bi se splačalo vložiti? Meni je podoben kot Ripple.

sarma832 ::

Cardano bo morda postavljalt bankomate po afriki in launchal satelite za dostop do interneta >:D

Ce je smiseln nakup trenutno pa nevem. Ni sezone in od nekje morajo prideti novi kupci. Ponavadi pa se pride notri preko BTCja.

tommorrow ::

V nedogled ne bojo prihajali novi kupci, če se uporabnost kripto valut drastično ne poveča. Upam, da bo kmalu tako, da tudi gospodinje ne bojo zgolj na zgubi.

Gospodinja opečena ne vrne se nobena.

twingo99 ::

A ima kdo ta kovanec NULS. Na telegramu ga vsi hvalijo in imajo kar velika pričakovanja.

Horejšio ::

Gospodinje se vključijo nad 15k naprej.

twingo99 ::

Naj bi bil dobro zasnovan kovanec

Nuls is a highly customizable block chain infranstructure, Most modules of which are are plugable. Nuls enables companies to deploy a Customized block chain to meet a set of requirements. http://nuls.io/
Description

detroit ::

Machete je izjavil:

Še enkrat spamam: izogibajte se Cryptopia. Začenjam social network dissing, ker so navadni prasci goljufivi. Blokirajo deposite pred pumpami. Rudarijo coine in očitno vedo, kdaj bo akcija. Deposti ZCLjev ni nikoli prišel. ETN sem enkrat čakal par dni, seveda na račun tega zamudil ath pumpo, zdaj že 1 teden ni deposita ZCLjev, pa še hitel sem domov, da bi jih poslal takoj po snapshotu. No ker je bil network seveda down, sem jih poslal naslednji dan, ko so bili še $50, zdaj so pod $10. Skratka v največjem loku stran od Cryptopia, ker je leglo nategunov.

criptopia je razen efektivnega guija totalno govno. Skenslal so safex ker so jih baje napadli verbalno ker so jim zaklenil accounte instantly torej so lahko samo nakazovali in niso mogli dvignit...guess what po treh mesecih ljudje še vedno ne morejo dvignit. In še ni konec še en coin ki ga imam pirl isto zaklenil accounte ne deluje withdraw lahko samo gor mečeš:)) Takih zgodb je nešteto seveda ne mečejo dol vseh.
Skero

deleted ::

A je še kdo imel tale problem na Bitstampu:

imel sem sell order na xrp, ki se sploh ni izvršil, čeprav je šla cena višje. V tistem času, ko naj bi se, so na grafu (še sedaj) zrisane kar neke sive svečke.

Se da na njihovem supportu sploh kaj dosežt glede tega? Oni imajo najbrž kakšne loge?

XRP je lepo potegnil proti 2 usd zdaj ko je prišel na Coinbase. Lepaaaa!

hamez66 ::

deleted je izjavil:

imel sem sell order na xrp, ki se sploh ni izvršil, čeprav je šla cena višje. V tistem času, ko naj bi se, so na grafu (še sedaj) zrisane kar neke sive svečke.

Se da na njihovem supportu sploh kaj dosežt glede tega? Oni imajo najbrž kakšne loge?

Ja, enkrat je nekdo že pisal, da je šlo na grafu nižje, njemu pa ni upoštevalo buy orderja. Jaz tega sicer še nisem opazil, ampak tudi ne pregledujem za vsak trade posebej, če je bilo vse 100% ok. Če je kupilo/prodalo, pol je, če pa ni, pa pač ni in to je to. Borze pač niso 100% zanesljive. Ampak nisi prvi, ki poroča, da se mu je to zgodilo na Bitstampu.

Nekateri kritizirate Cryptopio. Meni še niso ničesar vzeli. Takole okoli forkov je potrebno sprejeti kot dejstvo, da walleti ne bodo dosegljivi nekaj časa. ZCL wallet sicer povsod povzroča težave, ne samo na Cryptopii. ZCL electrum je problematičen, na Bittrexu imajo težave z walletom, na Cryptopii in na Tradesatoshiju. Žal je bila situacija zdaj z ZCL taka, kot je bila. Bittrexov wallet ni bil dosegljiv skoraj ves dan, ko so ga odprli, pa Cryptopiin ni več delal. Tradesatoshijev je delal na začetku takoj po forku, pa potem čez 2 dni ni več delal in je bilo na transakcijo potrebno čakat 3 ali 4 dni.

Treba je vedet, da imajo borze, ki imajo veliko število coinov, ogromno dela z vsemi walleti in softwarom. Nekateri walleti se ne sinhronizirajo, drugi povzročajo drugačne težave, in če imaš 100 in več coinov, je potem veliko dela, saj niso težave vseh walletov identične in restartanje wallet deamona včasih enostavno ni dovolj. S temi walleti je ogromno dela, delajo počasi in nezanesljivo.

Meni Cryptopia do sedaj ni ničesar ukradla, zato imam z njimi dobre izkušnje, bi pa na njih gledal drugače, če bi kakšen depozit ali withdrawal izginil. Da je denar kar izginil, se mi je zgodilo samo na Cryptsy in Mtgox.

Včeraj je imel ETC snapshot za Callisto.. Baje je imel tudi NEO nek snapshot/fork..?

1pioneer ::

profdoktor je izjavil:

Kje ti vidiš XRP na Coinbase?

1pioneer je izjavil:

profdoktor je izjavil:

Ta nič ne vidi. Nekaj nabija v 3 krasne.

tommorrow ::

Tudi 2 usd ni bil.

Egii ::

tommorrow je izjavil:

Tudi 2 usd ni bil.

Bil je samo ne včeraj.

dronyx ::

tommorrow je izjavil:

V nedogled ne bojo prihajali novi kupci, če se uporabnost kripto valut drastično ne poveča. Upam, da bo kmalu tako, da tudi gospodinje ne bojo zgolj na zgubi.

Teoretično bo šlo tudi brez gospodinj. Po moje so glavni kupci na kripto marketu stari do 25 let, ki namesto da bi varčevali za stanovanja ali kaj podobnega vse prihranke preselijo v kripto v upanju, da bo nekega dne lambo. Samo ker večina nima nekih resnih prihrankov so to investicije ranga do par tisočakov ali manj. Jih je pa veliko, tako da s tem kompenzirajo manjše vsote in prihajajo vedno novi, taki, ki so komaj začeli uporabljati brivski aparat in so prve zaslužene dolarje v McDonaldsu ali KentuckyMcChicknu spremenili v kripto valute. Pa ti tudi res verjamejo v "fuck the system" moto.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: dronyx ()

Egii je izjavil:

tommorrow je izjavil:

Tudi 2 usd ni bil.

Bil je samo ne včeraj.

Zdi se kot včeraj.. :8)

Dtrader je izjavil:

1pioneer je izjavil:

profdoktor je izjavil:

Ta nič ne vidi. Nekaj nabija v 3 krasne.

Pred 11h coinbase tweet :
https://twitter.com/coinbase/status/970...

Zgodovina sprememb…

lomocoin:)

gruntfürmich ::

deleted je izjavil:

učasih se 'stop' orderji ne izpolnijo, siva barva pa nakazuje na neke težave verjetno
"Namreč, da gre ta družba počasi v norost in da je vse, kar mi gledamo,
visoko organizirana bebavost, do podrobnosti izdelana idiotija."
Psiholog HUBERT POŽARNIK, v Oni, o smiselnosti moderne družbe...

Zgodovina sprememb…

Horejšio ::

Dolgo že ni bilo novic, da je Kitajska prepovedala kripto. Mal sem zaskrbljen.
««
606 / 976
»»